בר קולמוסא כתב:
שחר כתב:
בר קולמוסא כתב:
עדיין לא סותר שמשה חוגג (כדוגמא) יכל לקנות את הפועל מטביב ומקוטלר. היא לא באמת הייתה בידיים של האילומינטי, לצערנו that’s all there is כנראה
שוב, אותו דיון שחוק. מקוטלר היה אפשר לקנות קבוצה עם מינוס 9 נק' בדרך ללאומית ועוד פוטנציאל של 30 מיליון שקל חובות לחו"ל.
אצלנו מיהרו לקחת את הקבוצה מידיו של טביב (רק כדי להפוך להיות "קבוצה אוהדים") כבר בתחילת יולי ובכלל לא דחקו אותו לפינה כמו שהיה במקרה הזה. גם במקרה של בית"ר הוא השמיע את אותם איומים שהשמיע כשהיה הבעלים שלנו ובסוף מכר את המועדון כשנדחק לפינה באמת.
לא יודע מה זה "שוב אותו דיון שחוק" נראה לי ראוי להתדיין בו ביום שבו אנחנו רואים אדם (ואם להאמין לפרסומים יותר מאדם אחד) משלם מיליונים רבים רק על הזכות לרכוש את הבעלות של הקבוצה (ומעמיד עוד מיליונים לכיסוי חובות), ומוכן לסכן קרוב ל-27 מיליון ש"ח מכספו עבור זה.
מקוטלר היה אפשר לקנות קבוצה בחינם שלא הייתה יורדת ליגה (אם היה מדובר באדם עם יומרות מינימליות), אם היקף חובות לא קטן אבל נושק למה שחוגג משלם כמעט בפועל עבור ביתר (חלק לטביב וחלק לחובות שהתגלו), כשדי ברור שחובות כאלו אפשר לצמצם, להתפשר וכו.
חוצמזה, בימי טביב הקבוצה הייתה על המדף הרבה זמן, והיה ברור שהפועל וטביב לא ימשיכו ביחד והוא רק מחכה להצעה. מה היה קורה אם היינו מחכים עד שבוע לפני פתיחת הליגה? לא יודע, אבל כל אחד יכל לבוא ולנהל משא ומתן על הפועל, לא זכור לי שהיה מישהו רציני מלבד רמון. להניח שמישהו היה מגיע זו ספקולציה שאין לה שום תימוכין במציאות - אני למשל משוכנע שחוגג כזה ידע ויודע שהפועל היא קבוצה שאפשר לקנות וזה פשוט כנראה לא עניין אותו, כי לקח לו בדיוק שבועיים לשים הצעה ראשונית על השולחן של טביב.
כי זה כבר דיון שהתנהל פה באשכול הזה.
לטעון שהפועל לא היתה יורדת ליגה עם מינוס 9, זו ספקולציה לכל דבר, בסופו של יום היא ירדה ליגה, למרות שהגיעו משקיעים עם יומרות שלא היססו לבצע רכש ולהחליף מאמנים. שלא לדבר על זה שמי שהיה רוכש את המועדון היה מקבל אותה גם ללא מגרש ביתי ראוי לשלוש שנים לפחות.
בימי טביב הקבוצה היתה על המדף תקופה זהה לזה שהיתה במקרה של בית"ר ועובדה שהיא נרכשה ברגע האחרון. היה ברור שטביב לא ממשיך בהפועל, בדיוק כמו שהיה ברור שטביב לא היה ממשיך בבית"ר, רק שכולם נורא נלחצו מזה שהוא "יפרק" אותנו, כשברור שזה לא היה קורה כי אז הוא היה מאבד את הנכס שלו.
ברור שבית"ר היא קבוצה עם קהל גדול יותר מקושרת לשלטון ויותר משתלם לרכוש אותה מאשר אותנו, אבל אף אחד לא ישכנע אותי שבתנאים נורמלים לא נצליח למצוא רוכש, עובדה שבשנים הקודמות היה לנו את סמי סגול, את מוני הראל, את ג'קי בן זקן עם האוליגרך שלו, את טביב ואת רומן אברמוביץ' יחד עם לב לבייב. כולם רצו מאוד להיות בעלים של הפועל תל אביב.הראל וטביב אף נלחמו עליה בבית משפט.