תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:06

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול יולי 18 • מידע
הודעהפורסם: 15 יולי 2018, 17:46 
גיא בדש ואופיר טקיאר הושאלו לבית"ר תל אביב\רמלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 15:48 
תקציב הפועל ת"א לפליימייקר הזר: 200 א' דולר
האדומים מעלים הילוך לסגירת הסגל. מו"מ עם עפולה על בנש

אחרי שנחתו אתמול והתאקלמו בבית המלון "רמס" שבפולין, בהפועל ת"א העלו היום (שני) הילוך במחנה האימונים, כשבנוסף לאימון הבוקר יתקיים גם אימון יותר מאוחר הערב.

מבחינה מקצועית, הפאזל של קובי רפואה כמעט והושלם. המאמן מחפש לצרף פליימייקר זר, ונראה שאם לא תהיינה הפתעות, זה יהיה השחקן האחרון שיצורף הקיץ לחודורוב. במועדון העמידו תקציב גבוה לקשר של 180-200 אלף דולר, וזה על מנת להנחית בקבוצה שחקן זר ברמה גבוהה.

בתוך כך, האדומים נמצאים במו"מ מתקדם עם הפועל עפולה לגבי טל בנש. המגן, שמחזיק בחוזה לשנתיים נוספות במועדון, לא נמצא בתכניות המקצועיות ואף לא יצא למחנה. גם הפועל ר"ג דיברה עם אנשי המועדון לגבי השחקן, אך בשלב הזה נראה כי עם עפולה העניינים הכי מתקדמים. אגב, הפועל טרם הגישה את התקציב לעונת 2018/19 לבקרה התקציבית והיא קיבלה הארכה עד יום ראשון. במועדון הסבירו כי מנהלת החשבונות שהתה בחופשה, וכי לא יהיו שום בעיות עם הגשת התקציב לעונה שבפתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 יולי 2018, 20:40 
יהונתן לוי הושאל להפועל נצרת עילית, מוחמד גאדיר הוצע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2018, 10:49 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 54,00.html
דמארי: "אתה נכנס לדיכאון, חוזר עם הרגשה רעה הביתה"
מחלה, פציעות, התאקלמות לקויה, ירידה חדה בכושר. מאז שעומר דמארי עזב את הפועל ת"א ב-2014 הוא בעיקר סבל מכדורגל, אבל מקווה שהחזרה לאדום תציל לו את הקריירה.
עכשיו הוא שובר שתיקה ארוכה: "הפועל אצלי עמוק בנשמה, הושפלתי אצל רוטן"

"עברתי ארבע שנים קשות. רוב הזמן כבר לא נהניתי מכדורגל. ייקח לי זמן לחזור ליכולות שלי. אתה מנסה לדרבן את עצמך. לשאול מה אתה עושה לא טוב, איך אתה חוזר לתקופה הטובה שנראית כל כך רחוקה פתאום. תקופה בלי משחקים פוגעת מקצועית. הדריבל והסיומת כבר לא אותו דבר, אתה מאבד חדות. ייקח לי זמן לחזור ליכולות האלו".
עומר דמארי (29) יצא לאירופה בתור מי שנחשב לאחד מהשחקנים שיובילו את נבחרת ישראל בעתיד, הקבוצה הגרמנית הוציאה עליו יותר ממה שגוואנגז'ו R&F שילמה למכבי ת"א עבור ערן זהבי. אבל השנים האחרונות היו בסימן הידרדרות מתמדת, וכעת הוא מקווה לחזור לטופ המקומי אחרי החתימה במועדון בו הצליח בענק בעבר – הפועל ת"א. ממחנה האימונים בפולין הוא מדבר על הקריסה והתקווה לקאמבק.
בין 2011 ל-2014 דמארי היה איש המטרה של האדומים. ב-135 הופעות בכל המסגרות הוא מצא את הרשת 71 פעמים, ומשם ההתקדמות באירופה הייתה זריזה. הוא הספיק לתרום לאוסטריה וינה 10 שערים ב-15 הופעות בלבד, לפני שהקבוצה ששילמה להפועל 1.5 מיליון עשתה עליו קופה. אימפריית רד בול שמה עליו יד, רק שהדברים התהפכו עבורו: בינואר 2015 לייפציג רכשה אותו ב-7 מיליון יורו, אלא שרגע לפני המעבר הוא חלה במחלת הנשיקה והגיע לא מוכן לליגה הגרמנית השנייה.
רד בול העבירה אותו לקבוצה אחרת של הקונצרן, זלצבורג האוסטרית, והוא פתח עם שלושה שערים בארבעה משחקים, אבל אז שבר את כף הרגל באימון.
את תחילת 2016/17 הוא העביר ללא הצלחה בקבוצה נוספת של רד בול, בניו-יורק, ובשנה וחצי האחרונות התקשה במכבי חיפה. מעבר לכך, דמארי לא ערך הופעה בנבחרת כבר שלוש שנים.
ואחרי כל הרגעים הקשים, דווקא בתחנה האחרונה, מכבי חיפה, דמארי נשבר: "זה קרה כשפרד רוטן בעט את הכדור לכיוון שלי", חושף החלוץ. זה קרה, כזכור, אחרי שדמארי אמר למאמן ההולנדי כי אינו כשיר לעלות כמחליף במשחק ליגה. "לא ציפיתי לדבר כזה", הוא אומר, "זו הייתה השפלה, כי אני לא איזה ילד שעלה מהנוער או משהו כזה. כל התסכול של מה שעברתי בשנים האלה יצא החוצה מאותו הרגע. אני לא יודע אם הוא כיוון אליי, אבל זה פגע בי מאוד. מאותו רגע סיימתי את הסיפור בחיפה".
דיברת עם רוטן על האירוע?
"לא היה לי איתו קשר עין יותר. מאותו רגע שלחו אותי לטיפולים בלי השחקנים האחרים, הפרידו אותי מהם. אף אחד לא נתן לי הסברים, מו אלאך ורוטן לא דיברו איתי. עוד לפני כן זו הייתה שנה מוזרה. הגעתי למצב שאני יורד לספסל אחרי משחק לא טוב אחד, מה שפגע לי עוד יותר בביטחון. אין שם סבלנות, רוצים תוצאות מיידיות, כמה שיותר מהר".
זו הסיבה לכך שהקבוצה נכשלת כבר שבע שנים ברציפות?
"אני לא יודע לשים את האצבע בדיוק, היו בין השאר היררכיה לא ברורה והרכבים משתנים, אבל זה מועדון גדול עם קהל מדהים ותנאים להצליח. מבחינתי שיצליחו, אני משוכנע שהאנשים בחיפה ימצאו בסופו של דבר את הדרך הנכונה".
מאז שעזבת את אוסטריה וינה הבקעת רק שמונה פעמים.
"כשאתה לא משחק בדיוק בשיא שלך בגלל פציעות או מחלה, אתה לא יכול להבקיע. אבל אני המבקר הגדול ביותר של עצמי, ויכול להגיד חד-משמעית שלא הייתי טוב גם כשקיבלתי צ'אנס. בגרמניה, למשל, הרגשתי לא מוכן פיזית ומנטלית, הרמה בליגה השנייה הייתה גבוהה מאוד. בשורה התחתונה לא סיפקתי את הסחורה".
תוסיף לזה משקולת של שבעה מיליון יורו.
"ברור שכשאתה הופך לשחקן הכי יקר של המועדון באותה תקופה יש לחץ וציפיות, כך שזה לא הוסיף לי. כשלא הולך מתחילות הביקורות, ואני הייתי במוקד. זה התחיל כדור שלג אחד גדול, הביטחון נעלם ומצאתי את עצמי במקומות לא טובים. גם קיבלתי החלטות לא נכונות, מעברים שפגעו בקריירה שלי, בעיקר לניו-יורק. לא מעניין אם אתה בגן עדן – כשאתה לא מצליח ומגיע לרגעים קשים, אתה נכנס לדיכאון, חוזר עם הרגשה רעה הביתה".
"הגעתי הביתה"
אצל העולה החדשה דמארי ישתכר 220 אלף דולר, אחרי ששוחרר מלייפציג וקיבל פיצוי של 300 אלף אירו. "ברור שכשחתמתי בגרמניה לא חשבתי לרגע שאחזור כל כך מהר לישראל", הוא מודה, "אבל לפחות הגעתי הביתה, למקום בו אני חושב שאוכל לחזור לעצמי. ויתרתי על הרבה כסף, אבל בקריירה הפסדתי מיליוני שקלים כי לא רציתי להיות במקום בו אני לא רוצה לשחק".
גם הפועל באר שבע והפועל חיפה ניסו להחתים אותו הקיץ, אבל דמארי בחר לחזור לוולפסון: "הפועל הראו שהם רוצים אותי יותר מכולם. זה המקום שהיה לי הכי טוב בו בקריירה שלי. מטרות? לא חכם מצידי לדבר על כך אחרי מספר ימים בקבוצה, אבל נראה שיש פה סגל די טוב".
בעיני האוהדים האדומים דמארי הפך לסמל, לא רק בזכות החזרה למועדון אלא בעיקר בגלל הסירוב שלו לעבור למכבי ת"א: "הפועל אצלי עמוק בנשמה, כך שלא הייתי מוכן לעשות דבר כזה
לקהל. אני לא עושה מה שכולם עושים, אני מחפש ליהנות ולא להרוויח. שלא תטעה, אני לא מחפש להיות סמל. אצלי זה הרבה יותר פשוט, הרגשתי שזה מקום שתמך בי בתקופות פחות טובות, התחברתי למקום ואני אוהב את הקבוצה הזו".
למרות שאתה מגיע חלוד, יש ממך ציפיות גבוהות.
"אני מרגיש את זה. הלוואי שיכולתי להגיד שאני באותו הכושר כמו בקדנציה הראשונה, אבל ברור שייקח לי זמן להיכנס לעניינים. לא אקבל יותר מדי ימי חסד. אם לא יהיו קבלות, הגישה כלפיי תשתנה".
ומה עם הנבחרת?
"כרגע זו מטרה רחוקה. תן לי קודם כל להצליח בהפועל".
תמונה

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 יולי 2018, 12:30 
הפועל לגלבאן: "תחזור להתאמן אם תתחייב לא לתבוע"
הקשר דורש לכבד את חוזהו. דמארי ישחק מול פאניוניוס?

בזמן שהפועל ת"א נמצאת במחנה אימונים בפולין, אנשי המועדון שנמצאים בארץ עדיין עוסקים בין היתר בסוגיית פדרו גלבאן. לקשר הארגנטינאי יש חוזה לעונה נוספת, אך הוא לא בתוכניות המקצועיות וכבר לא מתאמן עם הקבוצה. בעוד ראשי הפועל טוענים להסכם בע"פ לגבי התרת החוזה, גלבאן דורש לכבד את החוזה שנמצא ברשות לבקרת התקציבים.

כפי שפרסמנו כאן בשבוע שעבר, גלבאן מתכנן לתבוע את הפועל ת"א על הפרת החוזה, אך נציגו, עורך הדין אייל יפה, שלח אתמול שוב מכתב לקבוצה בניסיון אחרון למנוע את התביעה. עו"ד יפה טען כי המועדון פוגע בשחקן בכך שהוא לא מאפשר לו להתאמן ואף לא דואג לו לחידוש ויזת עבודה, ודרש כי הוא יוחזר לאימונים לאלתר ויקבל יחס של שחקן מן המניין. ולא - הוא יפנה להליכים משפטיים, לרבות במוסדות אופ"א ופיפ"א.

בתגובה נמסר לו כי המועדון עומד מאחורי ההסכם שבע"פ וגלבאן יוכל לחזור להתאמן עד שימצא קבוצה אחרת אם יחתום על מסמך שבו לא יתבע בעתיד את המועדון. דבר שכמובן לא מוסכם ע"י השחקן.

ובחזרה למחנה האימונים. איציק ושרון ניסנוב, שניים מהבעלים, צפויים להגיע בסוף השבוע למחנה. לאדומים נשארו עוד שני משחקי הכנה - מול פאניוניוס היוונית בשבת ומול אומוניה ניקוסיה ביום שני. קובי רפואה לא רוצה לסכן את עומר דמארי, שערך אימונים בודדים בלבד, ועל כן ההערכה היא שבמשחק בשבת הוא עשוי לקבל רק דקות ספורות.

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 88919.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 יולי 2018, 09:25 
סמל אישי של המשתמש
http://sport1.maariv.co.il/israeli-socc ... cle-802208

הפועל מחפשת "קשר מספר 10" לדברי גורם במועדון
מצד שני, או שלא מצד שני, מחפשים גיבוי לרז כהן שנוטה להפצע, ועלה שמו של וובה בראון כאפשרות למצב זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 16:11 
סמל אישי של המשתמש
http://m.one.co.il/Mobile/Article/18-19 ... tml?ref=hp

הפועל עדיין חא עברה בבקרה התקציבית.
המועדון הגיש לבקרה תקציב של 25 מיליון שקל לעונה הנוכחית ונדחה בטענה שצריך להמציא מסמכים נוספים או ערבויות, הקשורים לגרעון של 3 מיליון שקלים.
כזכור, בעלי בפועל הצהירו בתקשורת על תקציב של 30 מיליון, אך לא כך הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 15:34 
סמל אישי של המשתמש
http://m.one.co.il/Mobile/Article/18-19 ... tml?ref=hp

עומר דמארי ישוב לאימוני הפועל תל אביב
חלוץ הרכש של האדומים, שעזב את המחנה, התאמן באופן אישי ויחבור לחבריו. בקבוצה מחפשים פתרון לבנש וגלבאן. ברזילאי שנבחן במכבי ת"א מועמד לנוער

הפועל תל אביב, שנחתה הבוקר (רביעי) בישראל לאחר מחנה האימונים באופולניצה, פולין, תשוב להתאמן במתחם חודורוב כבר מחר, כאשר אל האימונים יחזור עומר דמארי, שעזב את המחנה ביום שישי האחרון בשל סיבות אישיות.

דמארי, שהמשיך להתאמן אחרי שחזר לארץ עם מאמן אישי שהצמידה לו הקבוצה, חזי נחשוני, התקדם בשבוע האחרון בדרך לחזרה לכושר משחק ועל פי התוכנית המקורית עשוי לקבל דקות כבר במחזור הפתיחה של גביע הטוטו מול בני יהודה ביום ראשון, אם כי לא ברור כמה. הדבר ייקבע על פי אימוני סוף השבוע. יחד עם דמארי, ישובו להתאמן גם אמיר עגייב ומרווין פירסמן, שסבלו ממתיחות קלות ונחו מול אומוניה ניקוסיה כדי לא לסכנם.

בתוך כך, במועדון ממשיכים לעסוק בניסיון להעביר את תקציב הקבוצה לעונה הקרובה, 2018/19, בבקרה התקציבית לאחר שהדבר עדיין לא קרה, כפי שפורסם אתמול ב-ONE, כאשר הפועל ת”א הגישה לבקרה תקציב של כ-25 מיליון שקלים ונדחתה, בעודה נמצאת למעשה בגרעון של כ-3 מיליון שקלים עוד מהעונה שעברה.

מלבד העובדה שהאדומים צריכים להמציא לבקרה חוות דעת של עורך דין על החובות שיש למועדון בחו"ל לאחר הפירוק (קבוצות ושחקנים), מסגרות אשראי, ערבויות ובטוחות, גם נושא השחקנים שלא נמצאים בתוכניות המקצועיות מכביד כמובן על התקציב.

טל בנש, שקיבל מספר הצעות לעבור לקבוצה אחרת, עדיין לא הסכים לתנאים שהוצעו לו (שאינם תואמים את חוזהו בהפועל) וגם פדרו גלבאן עדיין לא עזב, כאשר הוא מאיים לתבוע על כך שהוא לא משותף באימונים למרות שהמועדון טוען אחרת. בנוסף, בוולפסון טוענים כי גלבאן הגיע לסיכום על התרת חוזהו וכעת הוא מתכחש לכך.

בנושא אחר, ל-ONE נודע כי קבוצת הנוער של הפועל ת”א, בהדרכת אורי אוזן המאמן החדש, מחפשת חיזוק זר, כאשר מי שמועמד להצטרף הוא ויקטור סזאר, חלוץ מרכזי ברזילאי בן 18 ממחלקת הנוער של ואסקו דה גמה וכן שיחק בבוטאפוגו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2018, 13:19 
סמל אישי של המשתמש
https://www.haaretz.co.il/misc/iphone-a ... -1.6313079
הפועל תל אביב מביטה קדימה, באופטימיות מהולה בפסימיות אופיינית
כשהמינויים נרכשים באטיות, התקציב חסכוני ורק ההתקפה מרשימה, הולכת העולה החדשה שהיא גם מועדון פאר אל עתיד לא נודע. וזה עוד לפני שדיברנו בכלל על חובות העבר

להפועל תל אביב נדרשה שנה בלבד כדי לחזור בסערה לליגת העל, אך האם הקיץ שעובר עליה עד כה רומז על קבוצה שתהיה מסוגלת לשמור על מקומה הטבעי, לכאורה? תשובה לעניין הזה מספקים 2,000 המינויים שנמכרו נכון לעכשיו, כחודש לפני מחזור הפתיחה. הכמות הנמוכה אינה מקרית, ונובעת מרכש חסכוני של הבעלים, האחים איציק ושרון ניסנוב. רז שלמה, ירין פרץ, ניר לקס, עמית מלכה ורז כהן עדיין לא עשו מספיק כדי לגרום למישהו מהשרופים של שער 5 המיתולוגי לפתוח את הארנק. הם מעידים יותר על קבוצה שעלולה להתמודד בחלק התחתון של הטבלה. אחד מהאוהדים היטיב להגדיר את קרקעית הציפיות: "קבוצה קלאסית של מקומות 9-8".
השקעתם של האחים ניסנוב עמדה מאחורי הפיצוץ עם המאמן קובי רפואה, שהתפטר בראשית החודש. על פי גורמים בסביבת המועדון, התרחש הדבר לאחר שהובהר למאמן כי השכר המקסימלי שיוקצה לשחקן זר יעמוד על 10,000 יורו בחודש, ראו ערך הבלם הליטאי אדבינאס גירדבאיניס, הקשר הברזילאי רוג'ר ברנרדו, המגן הבלגי מרווין פירסמן והחלוץ הסרבי פייסל מוליץ'. במלים אחרות: רחוק מהסטנדרטים להם הורגלו עובדי המועדון בתקופותיהם של אמיר כבירי וחיים רמון. רפואה, שהבין כי זרים איכותיים מעבר לסכום הנקוב יעדיפו קבוצות אחרות, זיהה את הפער בין הבטחות למציאות והניח את המפתחות.
המאמן מוערך מאוד בקרב אוהדי הקבוצה ונתפש כאיש שאחראי לשובה לליגה הבכירה. בנוסף, קוטלג רפואה בקרב יושבי היציע כאיש עבודה חרוץ שמתייצב מדי יום במתחם וולפסון בשעה 7:00 בבוקר, וורקוהוליק שהוגדר כמי שעובד 20 שעות ביממה, מוותר על שעות שינה לטובת צפייה בקלטות ונתון כל כולו להצלחת הקבוצה. מי שזיהה את המשבר עוד לפני שהפך לחרם אוהדים גורף הוא בועז תושב, המייצג את דודו מאיר תושב - השותף השקט של האחים ניסנוב. תושב, שידע מה יחסם של האוהדים לרפואה וחשש מההשלכות של עזיבתו בתקופת ההכנה, דוגמת הפגנות אפשריות כנגד התנהלות הבעלים, הפשיר את הקרח בין הצדדים. פחות מ-24 שעות אחרי שעזב, שב השקט (הזמני) לגזרה ורפואה חזר לתפקידו.
"הפיצוי" למאמן הזועם היה החתמת החלוץ עומר דמארי, כשהשיקול נע על התפר שבין הכלכלי למקצועי. שחקן מוכח כדמארי, יודעים היטב בהפועל, שווה לפחות אלף מינויים נוספים. מקצועית, במידה שיתאושש מהפציעה הטורדנית במניסקוס וישוב להיות יותר עומר מהקדנציה הקודמת בהפועל (56 שערים ב-101 הופעות) ופחות דמארי מהעונה וחצי האחרונות במכבי חיפה (4 שערים), יוכל החלוץ להוביל את הקבוצה להתמודד על מקום בבית העליון. מלבד דמארי, חוליית ההתקפה נראית מבטיחה וכוללת גם את רועי זיקרי ואחמד עאבד, לצד מוליץ'. בהנחה שהסילונים נמוכי הקומה מוטי ברשצקי ואמיר עגייב יתקשו לסחוב על כתפיהם הצנומות את חוליית הקישור לאורך זמן, המטרה הבאה היא צירוף קשר זר איכותי שידאג להזין את הכישרון העצום בשפיץ.
על פי התחייבותה של עיריית תל אביב, איצטדיון בלומפילד המחודש צפוי לעמוד לרשות הקבוצות העירוניות בעונת 2019/2020. בהפועל יודעים היטב שהקהל האדום לא התחבר לאיצטדיון המושבה בפתח תקוה ולכן החשיבות של חזרה עתידית למחוזות המוכרים ביפו לאחר עונה משכנעת חשובה שבעתיים. "ברור לכולם שמקום בין שש הראשונות ייחשב להישג ובהפועל רוצים מאוד להגיע לבית העליון כדי שהחזרה לבלומפילד תתרחש עם מומנטום של קבוצה טובה", אומרים בסביבת המועדון, "אם חלילה הקבוצה תשחק בבית התחתון או אפילו תתמודד נגד הירידה, יהיה קשה מאוד למכור מינויים גם בבלומפילד. כמות של 2,000 מינויים באיצטדיון החדש תהיה נוראית ותגרום לכך שהפועל תזכיר הרבה יותר את בני יהודה".
ברקע, כרגיל, מרחפת הסכנה התמידית של חובות העבר בעקבות הליך הפירוק בינואר 2017 של "הראל אחזקות", חברת הניהול של הפועל בזמנו. באוקטובר הקרוב צפוי המפרק, עורך הדין שאול קוטלר, לפרסם את מסקנותיו בנוגע לאחראים לכאורה להתרסקות הכלכלית של המועדון, שצבר חובות של כ-100 מיליון שקלים. זאת, לאחר שחקר בתקופה האחרונה גורמים רבים - מבעלים ועד כאלה שהיו מעורבים בניהול המועדון, בהם כבירי, מני ויצמן, מוני הראל, חיים רמון ואלי טביב. כזכור, הניסנובים הבהירו בעבר שלא יישאו בתשלום החובות שנותרו לשחקנים ולקבוצות מחו"ל בסך כ־40 מיליון שקלים. הדבר עלול בבוא העת לסבך את הקבוצה מול פיפ"א ולהוביל להטלת סנקציות של הורדת נקודות ואף הורדת ליגה. הבעלים הנוכחיים, שמתנהלים בתקציב שפוי, יודעים שהמסקנות העתידיות יזכירו היטב לכולם מה קורה למי שמשתולל מבחינה כלכלית.
מחנה האימונים הטרום עונתי בפולין לא הביא עמו בשורה מיוחדת. הפועל תל אביב היתה רחוקה מלהרשים עם ניצחון 1-2 על סוויט סקולווין מהליגה שלישית בפולין לצד שתי תוצאות תיקו - 1-1 ו-0-0 מול פאניוניוס היוונית ואומוניה ניקוסיה הקפריסאית, בהתאמה. "אני מרוצה מאוד ובסך הכל עמדנו ביעדים מבחינה מקצועית וחברתית", סיכם רפואה את המחנה, "נחזור ארצה ונתחיל להתכונן לדבר האמיתי". קשה להאמין שהתייחס למשחק הפתיחה בגביע הטוטו מול בני יהודה ביום ראשון. ודאי כיוון יותר לדרבי הגדול מול מכבי תל אביב במחזור החמישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 יולי 2018, 13:21 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 75&lang=HE
בוזגלו עשוי להתחיל להתאמן בהפועל ת"א
אביו, יעקב, שוחח עם רפואה. היעד לעונה: 6,000 מנויים

מירוק חזרה לאדום? מאור בוזגלו עשוי להתחיל להתאמן עם הפועל תל אביב. הקשר, שמתאושש מקרע ברצועה הצולבת בברכו ולא ימשיך במכבי חיפה, רוצה להתחיל להתאמן עם קבוצה. אביו, יעקב בוזגלו כבר דיבר על הנושא באופן ראשוני עם קובי רפואה, אבל הדברים עדיין לא סגורים. גם תאריך תחילת האימונים עוד לא ידוע בגלל בדיקה שהקשר צריך לעבור בלונדון ב-10 באוגוסט.
אחרי שחזרו לפנות בוקר ממחנה האימונים בפולין, שחקני הפועל ת"א קיבלו היום (רביעי) יום מנוחה ומחר ישובו למתחם חודורוב על מנת להתכונן למשחק גביע הטוטו הראשון שלהם, מול בני יהודה ביום ראשון. כפי שפורסם בערוץ הספורט כבר אתמול, גם עומר דמארי ישוב לאימונים לאחר שחזר באמצע מחנה האימונים בשל סיבות אישיות. למעשה זאת תהיה הפעם הראשונה של החלוץ בחודורוב מאז שעזב את האדומים לפני ארבע שנים, וישנה בהחלט התרגשות בקרב האוהדים.

במקביל להכנות המקצועיות, במועדון עוסקים גם בעניין מכירת המנויים. לערוץ הספורט נודע כי היעד של הנהלת הפועל היא להגיע ל-6000 מנויים , כשנכון לעכשיו נמכרו 3550. הקהל האדום לא מתנפל על המנויים בשל מחירם הגבוה, אך בהפועל מאמינים כי יגיעו ליעד.
כזכור, בראיון מיוחד שהעניק איציק ניסנוב לערוץ הספורט הסביר הבעלים כי המחיר נגזר מהעלויות הגבוהות של האבטחה והאיצטדיון והבטיח כי כשיחזרו לבלומפילד המחירים יהיו נמוכים יותר. אגב, אם אכן בלומפילד יהיה מוכן בתחילת 2019 כפי שהבטיח רון חולדאי, ראש עיריית ת"א, להפועל יש אופציה לצאת מהחוזה מול איצטדיון המושבה באמצע העונה.
בתוך כך, טל בנש במו"מ מול הפועל ר"ג מהליגה הלאומית. למגן יש חוזה לשנתיים נוספות בהפועל אך הוא לא בתכניות. מה שמונע את המעבר הוא חוסר הסכמה מול האדומים לגבי השכר של בנש. הפועל אומנם מוכנה להשלים לשחקן חלק מהמשכורת, אך לא מוכנה להשלים למשכורת שיש לו על פי החוזה. כזכור, גם הפועל עפולה התעניינה בשחקן ורצתה לקלוט אותו לשורותיה אך בנש מעדיף את ר"ג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 יולי 2018, 13:06 
סמל אישי של המשתמש
הוצע לנו שחקן יקר מדי, לא קרוב
http://www.one.co.il/Article/317665.html
מארי עשוי להיכלל בסגל לבני יהודה, ז'פרן הוצע
לגבי חלוץ הפועל ת"א תתקבל החלטה סופית בתום האימון המסכם, האדומים מאמינים כי התקציב יעבור בבקרה עד המשחק בראשון.
שיחות התנהלו מול אקס ברצלונה

לגבי דמארי, ששב השבוע לערוך אימונים מלאים עם חבריו לאחר שעזב את המחנה בסוף השבוע שעבר וערך אימונים אישיים, תתקבל החלטה סופית לאחר האימון המסכם. מלבד דמארי, לרשותו של קובי רפואה צפוי לעמוד סגל מלא, כולל אמיר עגייב ומרווין פירסמן, שנחו במשחק האימון האחרון מול אומוניה ניקוסיה בשל מתיחות קלות. כמו כן, ג'וזף גנדה ועאבדי פרחאת ימשיכו להיעדר בשל פציעותיהם.
בנוגע לתקציב הקבוצה, שלא עבר עדיין סופית בבקרה כפי שפורסם השבוע ב-ONE, במתחם חודורוב אופטימיים שהדבר יהיה רשמי ביום ראשון, לקראת המשחק. כזכור, הפועל ת"א הגישה לבקרה תקציב של כ-25 מיליון שקלים ונדחתה, כאשר המועדון עדיין נמצא בגרעון של כ-3 מיליון שקלים עוד מהעונה שעברה. לשם כך, האדומים צפויים לקבל אישור על ערבויות נוספות וכן על חוות דעת מעורך דין על החובות שיש למועדון בחו"ל מאז הפירוק, לקבוצות ולשחקנים.

בתוך כך, ל-ONE נודע כי האדומים ניהלו שיחות עם אקס ברצלונה וחלוץ גראסהופרס כיום, ז'פרן סוארס, שכבר הביע הסכמה להגיע לישראל. ז'פרן, שזכור לכולם בשל השער שלו ב-0:5 בקלאסיקו מול ריאל מדריד בקאמפ נואו (2010), עבר מאז בספורטינג ליסבון, ויאדוליד, אופן ובשנה שעברה הגיע לקבוצה מציריך. בנוסף, שיחק בנבחרות הצעירות של ספרד ובנבחרת הבוגרת של ונצואלה, ארץ מוצאו.
בין הצדדים כבר דובר על סכומים, אולם נותרו פערים וכעת השחקן, לו חוזה בגראסהופרס עד 2020, לא קרוב לקבוצה. עם זאת, לז'פרן בן ה-30 שיכול לשחק כחלוץ, בכנף ימין וכן כקשר התקפי, הובהר מהמועדון השווייצרי כי אם יבקש לעזוב, לאחר שיגיע להסכמה בקבוצה אחרת, הוא ישוחרר בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2018, 09:31 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 57,00.html
בעקבות המחירים: אוהדי הפועל ת"א זועמים על ההנהלה
כרטיס למשחק הערב (19:45) מול בני יהודה עולה 104 שקלים ואוהדים רבים הודיעו כי החליטו על חרם: "לא רק שההנהלה הזו לא מוציאה כספים מהכיס, היא עוד מעזה לקחת סכום כזה בגביע הטוטו"

זעם רב בקרב אוהדי הפועל תל אביב על ההנהלה בעקבות ההחלטה לנקוב בסכום של 104 שקלים תמורת כרטיס למשחק הראשון של הקבוצה העונה, הערב (19:45) מול בני יהודה באצטדיון המושבה במסגרת גביע הטוטו.
אוהדים רבים כבר הודיעו כי החליטו להחרים את המשחק בשל הסכום שנקבע. ההנהלה גם החליטה לדרוש את הסכום תמורת כרטיסים למשחקי הליגה של הקבוצה בעונה הקרובה, כולל עמלת אינטרנט ומשרד כרטיסים (הסכום המקורי ללא עמלות עומד על 90 שקל). האוהדים זועמים אחרי שהשותפים בבעלות על הפועל תל אביב הוציאו מכספם הפרטי בשנה וחצי סכום של 1.5 מיליון דולר בלבד.
הסכום הגבוה שנקבע הוביל לחרם מצידם של אוהדים רבים ונובע מהרצון לסבסד את המחירים. "לא רק שההנהלה הזו כמעט לא מוציאה כספים מהכיס שלה, ובנתה קבוצה שתתמודד על הישארות
עם זרים של ליגה לאומית, היא עוד מעזה לקחת 104 שקלים למשחק בגביע הטוטו", אמרו אוהדים.
בהפועל תל אביב הגיבו: "המועדון בנה תקציב לעונת 2018/19, אשר בנוי בחלקו על מכירת מנויים וכרטיסים למשחקים. מחירי הכרטיסים שנקבעו לרוב המשחקים בעונה הקרובה הינם 90 שקלים למבוגר ו-45 לנוער/אישה/חייל. עם זאת, ניתן כמובן לרכוש מנוי, שבו המחיר למשחק יוצא זול משמעותית. יש לציין כי לקבוצה יש אפשרות למכור מעט מאוד כרטיסים באצטדיון המושבה, ואנו מבטיחים שכשנחזור לביתנו, אצטדיון בלומפילד, המחירים למנויים וכרטיסים יהיו זולים משמעותית".
עומר דמארי אמור לערוך הופעת בכורה במחצית השנייה מול בני יהודה. במועדון החליטו כי אוראל דגני יהיה הקפטן ושדמארי יהיה מחליפו. פייסל מוליץ' ואחמד עבאד יפתחו בהרכב.

https://sports.walla.co.il/item/3176757
הפועל תל אביב - בני יהודה: עומר דמארי ישחק
החלוץ שעזב במהלך מחנה האימונים, צפוי לקבל דקות ראשונות באדום אחרי ארבע שנים.

אחרי מחנה אימונים שהוגדר מצוין בצד החברתי בעיקר, הפועל תל אביב תנסה להראות מחר (ראשון, 19:45, ספורט 5) לראשונה במושבה כי הקבוצה טובה יותר מקצועית מהרושם שנוצר עד עכשיו. עומר דמארי שחזר ארצה בשל סיבות אישיות ארבעה ימים לפני סיום מחנה האימונים, אמור לקבל דקות ראשונות באדום אחרי ארבע שנים. פרט לכך, ההרכב ששיחק במשחקי ההכנה אמור להמשיך יחד.
הרכב משוער: אריק ינקו, עידן כהן, אוראל דגני, אדי גוטליב, מרווין פרסמן, ניר לקס, רוג'ר, רמזי ספורי, אחמד עאבד, רועי זיקרי, פייסל מוליץ'.

http://sport1.maariv.co.il/israeli-socc ... cle-802455
הפועל ת"א תגיש אישורים לבקרה, גאדיר ובראון מועמדים
אחרי שהתקציב לא עבר אישור, האדומים יגישו היום את החסר ובוחנים אפשרות לצרף שחקן או שניים. דמארי שב לאימונים אך לא צפוי לפתוח מול בני יהודה. הקפטן יהיה אוראל דגני

הפועל תל אביב חזרה לליגת העל לאחר עונה אחת בלבד בליגה הלאומית, והיום (ראשון, 19:45) תזכה לטעימה ראשונה ממנה בגביע הטוטו באצטדיון המושבה נגד בני יהודה. האדומים לא עברו את הרישום ברשות לבקרה התקציבית והם אמורים להשלים את החסר היום בבוקר ולהביא אישורים על סכום של כשלושה מיליון שקלים כדי לייצר תקציב הקרוב ל-30 מיליון שקלים.
עד לאישור התקציבי מחר, עדיין לא ברור אם כל השחקנים בסגל של המאמן קובי רפואה יוכלו לשחק מחר. בהפועל תל אביב הבהירו כי הקבוצה תעבור מחר את הרישום והתקציב הכספי יאושר לעונת 2018/19. המאמן קובי רפואה קיבל עד עכשיו את רועי זיקרי, רובי לבקוביץ', רוג'ר ברנרדו, אדבינס גירדבאינס, ירין פרץ, עמירן שקלים, רז כהן, אחמד עאבד ועומר דמארי כשחקנים חדשים לאחר שעשרה שחקנים מהעונה שעברה עזבו. בקבוצה בוחנים מהלך לצרף שחקן או שניים נוספים ובין המועמדים נמצאים מוחמד גאדיר והקשר וובה בראון שניהם מהפועל באר שבע.
החיבור המקצועי שנועד לגבש את ההרכב הראשון, החל במחנה האימונים בפולין בו קיימה הקבוצה שלושה משחקים, בהם ניצחה באחד ואת האחרים סיימה בתיקו. חלוץ הרכש עומר דמארי, שעזב את מחנה האימונים בפולין בשל סיבה פרטית, שב לאימונים וההחלטה אם יהיה בסגל בשל חוסר באימונים תתקבל רק מחר. בכל מקרה, דמארי אינו מתוכנן לפתוח בהרכב והקפטן במשחק אמור להיות אוראל דגני.
ההרכב המשוער: אריק ינקו, עידן כהן, אוראל דגני, אדי גוטליב, מרווין פירסמן , ניר לקס, רוג'ר ברנרדו, רמזי ספורי, אחמד עאבד, רועי זיקרי, פייסל מוליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2018, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... cID=289500
דמארי בסגל, רפואה: "חשוב שתהיו מחוייבים"
הפועל תפתח עונה מול בני יהודה בגביע הטוטו: "יש התרגשות"

הפועל ת"א תפתח הערב (ראשון, 19:45) באופן רשמי את עונת 2018/19 כשתארח את בני יהודה למחזור הראשון של גביע הטוטו. אחרי שנת הגלות בליגה הלאומית האדומים חוזרים לליגת העל, אך במועדון הבהירו: "יש התרגשות של משחק ראשון, לא של ליגת העל, כי זהו מקומה הטבעי של הפועל ת"א".
"הכי חשוב לי שתהיו מחויבים. זה מה שאני רוצה לראות מכם", אמר קובי רפואה לשחקנים. מבחינה מקצועית, עומר דמארי יהיה בסגל בסופו של דבר. הייתה מחשבה לא לסכן את החלוץ, שחזר באמצע מחנה האימונים בשל סיבות אישיות, אך הוא אמר לרפואה שהוא מרגיש טוב ועל כן התקבלה החלטה להכלילו ב-18. עכשיו השאלה האם יזכה לדקות ראשונות באדום לאחר ארבע שנים.
באשר להרכב, רפואה צפוי לפתוח עם ה-11 שהריץ במחנה האימונים. עידן כהן יפתח בעמדת המגן הימני, אוראל דגני ואדי גוטליב ישמשו כצמד הבלמים, מרווין פירסמן ישחק בשמאל. רוג'ר ברנרדו, ניר לקס ורמזי ספורי יאיישו את חוליית הקישור, ובחלק הקדמי ישחקו רועי זיקרי, אחמד אעבד ופייסל מוליץ'.
הרכב משוער: אריק ינקו, עידן כהן, אוראל דגני, אדי גוטליב, מרווין פירסמן, רוג'ר ברנרדו, ניר לקס, רמזי ספורי, רועי זיקרי, אחמד עאבד ופייסל מוליץ'.

דגני וגוטליב. יפתחו בהגנה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2018, 15:33 
סמל אישי של המשתמש
הפועל הצליחה להעביר את התקציב בבקרה וכל שחקני הסגל יעמדו לרשות רפואה(הכשירים כמובן)

One

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 יולי 2018, 17:17 
סמל אישי של המשתמש
ספורט1
תקציב הפועל תל אביב בליגת העל: 34,370,000 מיליון שקלים

http://sport1.maariv.co.il/israeli-socc ... cle-802509

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול יולי 18 • מידע
הודעהפורסם: 31 יולי 2018, 09:32 
ספורט1:

מוטי ברשצקי בדרך למכבי נתניה
לספורט1 נודע לראשונה שנציגיו של שחקן הכנף פנו להפועל תל אביב במטרה לשחררו לקבוצה מעיר היהלומים. האדומים לא מתכוונים לעמוד בדרכו בעקבות העומס בהתקפה שימנע ממנו דקות משחק ולהתקדם מקצועית

בגוף הכתבה רשום בהשאלה לעונה אחת עם אופציה לרכישה. כתוב גם שברשצקי לא שותף מול בני יהודה (?)

http://sport1.maariv.co.il/israeli-socc ... cle-802572

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2018, 16:09 
סמל אישי של המשתמש
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 26&lang=HE

תקציר ראיון עם זאביק גרינברג.
הסבר מדוע המחירים יקרים ומדוע הםצלא יכולים להביא עוד פליימייקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 31 יולי 2018, 19:44 
סמל אישי של המשתמש
dino כתב:
http://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fol ... 26&lang=HE

תקציר ראיון עם זאביק גרינברג.
הסבר מדוע המחירים יקרים ומדוע הםצלא יכולים להביא עוד פליימייקר

איך אפשר לקחת כתבה כזו ברצינות??
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2018, 07:34 
סמל אישי של המשתמש
https://sports.walla.co.il/item/3177937

ראיון קצר עם ספורי מסיום המשחק אתמול, אך למטה בסוף, נכתב שרפואה בודק אופציות זרים(לקישור כנראה) ולפי גורם, יש כבר מו"מ עם אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 02 אוגוסט 2018, 16:32 
ינקו עבר אולטרסאונד, ייעדר 10 ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 50 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: