לירון האדום כתב:
Yetsman כתב:
לירון האדום כתב:
ItaiH6 כתב:
לירון האדום כתב:
[quote="הוקיץ'"] אז אולי פה הבעיה. אני לא חושב שהמועדון לא היה לא לויאלי כלפיו ואני לא חושב שהוא היה לא לויאלי כלפי המועדון.
אני חושב שכל בן אדם וכל מועדון (למעט מקרים ספציפיים יוצאי דופן) ינסו למקסם את הסיטואציה שלהם.
כל מועדון ינסה להשאיל שחקן שנמצא על הפיירול שלו אם הוא לא מספיק טוב וכל שחקן ירצה לשחק ברמת הכדורגל הכי גבוהה שהוא יכול.
מה שמגוחך בעיני אלה כל משחק הכבוד והלויאליות האלה.
מה שאני לא מצליח עדיין להבין זה למה אתה חושב שכשמועדון משאיל שחקן שהוא לא מספיק טוב לסגל זה בסדר והמועדון מתייחס אליו טוב, אבל כששחקן עושה להיפך זה לא בסדר. כתבת מיליון פעם שמבחינתך המועדון התייחס אליו טוב, אבל לא כתבת פעם אחת מה ההבדל.
האם לשחק באשקלון בליגת העל זה למקסם את הסיטואציה?
האם לשחק באשקלון בליגת העל זה הרמה הכי גבוהה שהוא יכול?
רמה יותר גבוהה מלשחק במועדון הבית שלך שבו גדלת בליגה השניה ולעלות עם המועדון שלך ליגה?
לשחק בכל קבוצה בליגה גבוהה זה רמה יותר גבוהה מלשחק בכל קבוצה בליגה נמוכה.
לא היה כמעט הבדל ביכולת של 2 הקבוצות.
אם היה משחק גביע הפועל מול אשקלון, סיכוי טוב שהינו עוברים אותם.
אם דגני ידין ויאנקו ירדו ליגה לשחק בהפועל ושלושתם עשו בכדורגל הישראלי קצת יותר מאדון ספורי אז גם ספורי יכל לרדת ליגה.
אבל תמשיך לנסות לצאת "מגניב"
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
אתה באמת חושב שאם לשחקנים שהזכרת היו הצעות אטרקטיביות יותר מקבוצות בליגת העל הם לא היו נשארים? אתה אשכרה מאמין עוד ברומנטיקה ולויאליות אצל שחקנים בעידן שלנו? חוץ מזה שכשספורי היה אצלנו הוא אכל רק חרא מהקהל, לא הפסיקו לרדת עליו ולקלל אותו בין אם זה בפורום ובין אם זה במשחקים. איזו סיבה יש לו להיות לויאלי?? למה מי אנחנו בכלל?
צא מהסרט שאתה חי בו שמישהו חייב לך משהו
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
כן אני חושב שדגני וידין יכלו למצוא קבוצה בליגת העל.
יאנקו יכל להישאר ברעננה.
מה הסיבה שיש לספורי להיות היום בהפועל?
הרי הוא אוכל חרא מהקהל לא?
ושוב הלויאליות היא למועדון לא לקהל.
שוב מועדון !
Sent from my SM-G960F using Tapatalk[/quote]המועדון זה הקהל והקהל זה המועדון
כל שחקן היום עושה מה שטוב לקריירה שלו. אם שחקן ירד עם הפועל ליגה זה לא מתוך נאמנות למועדון אלא מתוך שיקול שהצעד הזה יטיב איתו בהמשך. לך אולי זה נראה כמו לויאליות אבל מבחינתם זהו אינטרס גרידא
לספורי היו את הסיבות שלו וכן, יכול להיות שאחת מהן היא הרצון לא לרדת לליגה השנייה כי חשב שזה יזיק לקריירה שלו. לגיטימי לגמרי...
אני מסתכל על העניין בצורה מקצועית בלבד. ספורי שחקן חלש ולא מתאים לשאיפות הכלליות שלנו, לפחות לא להרכב.
הבינג סד ט'את, דמארי היחיד בשנים האחרונות שאני רואה אצלו חיבה אמיתית למועדון
Sent from my SM-G955F using Tapatalk