אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
1.הומני כי יכלו לפגוע בילדים האלו באמצעות רימון גז, באמצעות כדור גומי, אבל מאחר והם ילדים החליטו לשלוח קצין שיגיע קרוב וינסה להרחיק אותם.
אותו קצין סיכן את חייו שלו כדי לא לפגוע בילדים!!
ושוב בפעם המיליון ואחת אין לילדים האלו מה לחפש ליד הגדר, לא להיתלות עליה, לא לטלטל אותה ולא להסתובב שם!
2. ניסו באמצעות ירי ולא הצליחו, משמע הילדים אפילו למשמע של ירי באוויר או בסמוך לא זזו וזה לא הפריע להם, לכן שלחו חייל שכמעט ונהרג בגלל זה.
3. אני מקווה שזה ברור לך שהיתה כאן מלכודת מכוונות, שלחו ילדים מסכנים לגדר כדי למשוך לשם חיילים שיהיו חשופים לפגיעה ובכך להרוג את החיילים.
4. מה עם הבן דוד? לא ענית לי... ביקרת אותו לאחרונה? דיברת איתו על אותו מקרה?
5. אז לפיד אמר, נו אז? אז אם הוא אמר זה קדוש ? מילא היית מביא ציטוט שלי ניחא, אבל של לפיד? מה הוא קשור?
אתה חושב שאני מסכים עם כל מה שלפיד אומר?
כהרגלך, אתה יורה את המנטרות הקבועות שלך, עונים לך על השאלות אבל אתה ממשיך להיתמם ולטעון שלא עונים לך.
1. אבל למה צריך בכלל להתעסק איתם!!!!!!!!!!!!! למה צריך לפגוע בהם בכלל?!?!? ולמה אתה שוב מכניס את ההנחה שהם "טלטלו אותה"? מאיפה אתה יודע שזה מה שקרה?
2. אז ירו על ילדים, ורק אז שלחו לשם קצין שיעשה מעשה הומני במקום לירות בהם?
3. ברור לי שהיתה כאן מלכודת, וגם כתבתי שזה עצוב. מה זה קשור לנושא?
4. למה זה רלוונטי שאדבר עם תמימי הצעיר? הבאתי אותו כדוגמא לילד שהצבא פירק עם כדור גומי בראש, ופיזר שקרים כאילו זה קרה לו מהכידון של האופניים. אני מבין שאתה מקבל את גרסת הצבא במקרה הזה?
5. אני מסביר לך שאחרי שהרגת מספיק ילדים, זה מה שאתה. ההצהרות שלך שאתה "מתנגד לפגיעה בילדים" כבר לא רלוונטיות.
ולפרוטוקול, כשאתה עונה על שאלות שלא נשאלת במקום על אלו שכן, זה עובר כ"ירי מנטרות".
1. למה צריך להתעסק איתם? כי הם יכולים לגרום לפרצות בגדר והם יכולים להטמין מטעני חבלה על הגדר ולכן צריך להרחיק אותם.
זה לא ברור לך שהם יכולים להוות סכנה?
אני מניח שאתה חושב שהילדים התקרבו לגדר סתם כדי לדבר עם חיילים? מה יש לילדים לחפש ליד הגדר?? לא נפגעו מספיק אנשים בזמן האחרון מהתפרעויות ליד הגדר?
2. לא ירו *על*, אם היו יורים על היו גם פוגעים... ניסו לעשות הכל כדי לא לפגוע בהם ועובדה שגם בסוף לא פגעו בהם ומי שנפגע היה דווקא החייל.
3. קשור מאד, אנחנו מדברים כאן על המלכודת שביצעו וניצלו את ההמוניות של צהל כדי לפגוע בחיילים.
4. לא מכיר את המקרה לעומק.
5. אה ההצהרות שלי לא רלוונטיות? OK טוב לדעת.