תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:57

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 457 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 08:16 
chimpfive כתב:
וואלק לא נמאס לחפש :SHOCK: את מי לשנוא?
"לא נאמן להפועל, בוזזז רייכרט, גוטליב סולחה אולטראס, גילי דרבי פויה, אלישע, גוטמן, אניימה, זהבי"

באיזו נקודת זמן בדיוק, הפך הקהל של הפועל לבכיינית נבגדת?
מה לעשות שיש כאלו שכדרוגל בשבילם זה גם רגש. כאלו שמתעצבנים בהפסדים ומאושרים בנצחונות.
כאלו שיותר חשוב להם לנצח דרבי מאשר קבוצה אחרת.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 08:59 
כאלה שהם יותר שונאי רמזי ספורי מאוהדי הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:17 
הוקיץ' כתב:

מזל שלא עולה כסף לכתוב שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:17 
הוקיץ' כתב:

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:21 
סמל אישי של המשתמש
אף אחד לא שונא את רמזי ספורי.
יש אנשים שפשוט חושבים שהוא שחקן לא טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:24 
האדס כתב:

אני מבין שלא קראת את ההודעות נוטפות האובססיביות של לירון האדום.
לא נראה לי שיש פה מישהו שחושב שניר לקס שחקן טוב ועדיין אף אחד לא טורח לציין את זה בכל הודעה שניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:29 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:

לא נראה לי שיש פה מישהו שחושב שניר לקס שחקן טוב ועדיין אף אחד לא טורח לציין את זה בכל הודעה שניה.

ניר לקס נותן מה שיש לו על הדשא.
צפורי עושה טובה שזז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:47 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
האדס כתב:

קראתי, אובססיה לא מעידה על שנאה, אלא על בעיה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

לא לא..
יש אנשים שחושבים שפעם, לפני כמה שנים, הוא היה שחקן לא טוב, טוענים שהם עקבו אחריו באדיקות (תחת שלי) בשנתיים בהן הוא לא שיחק בהפועל, ולמרות שהוא היה שחקן הרכב זה לא משכנע אותם, ומטבלים בכעס בלתי מוסבר על העובדה שהוא בחר שלא לרדת עם הפועל ללאומית (שזה מוזר, כי אם הוא שחקן לא טוב, למה שירצו אותו איתנו בלאומית?)

כשתתחיל העונה ואשכרה נראה את ספורי משחק, נוכל לגבש דעה יותר מוצלחת, כולל ביקורת על עצם השיתוף שלו, אם נרצה. הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 09:56 
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:
"לא נאמן להפועל, בוזזז רייכרט, גוטליב סולחה אולטראס, גילי דרבי פויה, אלישע, גוטמן, אניימה, זהבי"

מה לעשות שיש כאלו שכדרוגל בשבילם זה גם רגש. כאלו שמתעצבנים בהפסדים ומאושרים בנצחונות.

אבל אולי הגיע הזמן שתתעדפו את רשימת החיסול שלכם?
זה יפה שיש לכם עקרונות, אבל שעל כל שחקן בוחצי בממוצע מוצאים עקרון ומסבירים למה הוא "פרסונה נון גראטה" בהפועל תל אביב, אף אחד לא יתפוס את העקרונות שלכם ברצינות.
אם היה לי שקל על כל שם שהוזכר בפורום כאחד ש"בחיים לא ידרוך בהפועל", הייתי יכול לקנות את הפועל תל אביב מהניסנובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 10:07 
סמל אישי של המשתמש
אני מרגיש שזו הזדמנות מצוינת לקרוא לזהבי לחזור הביתה :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 11:11 
סמל אישי של המשתמש
איפה השנים שהיו מפציצים אותנו בקיץ במלפפונים מרגשים והיה על מה לדבר... במקום זה מתווכחים על פאקינג רמזי ספורי. אוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 14:13 
שחר כתב:
לירון האדום כתב:
chimpfive כתב:

אבל אולי הגיע הזמן שתתעדפו את רשימת החיסול שלכם?
זה יפה שיש לכם עקרונות, אבל שעל כל שחקן בוחצי בממוצע מוצאים עקרון ומסבירים למה הוא "פרסונה נון גראטה" בהפועל תל אביב, אף אחד לא יתפוס את העקרונות שלכם ברצינות.
אם היה לי שקל על כל שם שהוזכר בפורום כאחד ש"בחיים לא ידרוך בהפועל", הייתי יכול לקנות את הפועל תל אביב מהניסנובים.
הלכת רחוק חבר.
אף אחד לא אמר שלספורי אין מקום בהפועל בגלל האי לויאליות שלו.
ספורי לא מתאים להפועל מקצועית בראש ובראשונה לזה תוסיף גם את העובדה כי העדיף לשחק באשקלון ולא בהפועל בלאומית ותקבל את כל הסיבות מדוע לספורי אין מקום בהפועל.
ודבר אחרון - אני כותב בשם עצמי ולא בשם אחרים אז אז אין לי מושג מי זה אתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 יולי 2018, 14:45 
לי לא אכפת שספורי הלך לאשקלון ולא ירד איתנו ליגה, אני פשוט חושב שהוא שחקן עצלן ושחצן עם יכולת טכנית לא רעה ברגליים שלא יצליח אצלנו.
זה לא שאני מקווה שאכשל או שאשרוק לו בוז. פשוט לא מעריך את האדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 02:09 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
האדס כתב:

לא לא..
יש אנשים שחושבים שפעם, לפני כמה שנים, הוא היה שחקן לא טוב, טוענים שהם עקבו אחריו באדיקות (תחת שלי) בשנתיים בהן הוא לא שיחק בהפועל, ולמרות שהוא היה שחקן הרכב זה לא משכנע אותם, ומטבלים בכעס בלתי מוסבר על העובדה שהוא בחר שלא לרדת עם הפועל ללאומית (שזה מוזר, כי אם הוא שחקן לא טוב, למה שירצו אותו איתנו בלאומית?)

כשתתחיל העונה ואשכרה נראה את ספורי משחק, נוכל לגבש דעה יותר מוצלחת, כולל ביקורת על עצם השיתוף שלו, אם נרצה. הכל בסדר.

הסר דאגה מלבך. הוא ממש לא רצה אותו איתנו בלאומית.
אני לא זוכר שהיה מישהו שכן רצה ואני זוכר קונצנזוס די מוחלט של חגיגות על זה שהצליחו להשאיל אותו ולהיפטר ממנו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 06:32 
סמל אישי של המשתמש
ברור..
זה רק מחזק את האבסורד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 09:58 
אדום נחמד כתב:
ברור..
זה רק מחזק את האבסורד

איזה אבסורד?
אני טוען שספורי העדיף קבוצת תחתית כמו אשקלון על חשבון הפועל מועדון הבית שלו בלאומית, אני שמח שהוא בחר ככה
וחבל שעכשיו הוא גם לא בחר ללכת לשחק באשקלון או כל קבוצה אחרת.
הבדיחה היא שיש כאן אנשים שחושבים שספורי הוא שחקן טוב שיכול להצליח בהפועל ועוד אומרים שהם מבינים את העבודה שהוא לא רצה לשחק איתנו בלאומית.
אני לא רציתי שרמזי יחרב לנו עונה בלאומית ובטח שלא רוצה אותו גם עכשיו בליגת העל.
לספורי אין מקום בהפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 10:38 
אדום נחמד כתב:
ברור..
זה רק מחזק את האבסורד

מה אבסורד בזה?
אפשר לצפות משחקן שלא ירגיש רמה מעל הקבוצה שלו, וגם אם הוא חושב ככה אז שיוריד מהכבוד שלו (פחח) ויבוא לשחק איתה בלאומית אחרי 4 שנים ואחרי שגדל שם,
ובו זמנית לחשוב שמדובר בשחקן חלש. שים לב - לצפות שזה מה שהוא יעשה. לא לרצות.
איפה יש פה סתירה? למה אתה סתם בכח מנסה להוציא מההקשר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 11:04 
הסתירה היא בעצם הדרישה ללויאליות משחקן שאין לך טיפת לויאליות כלפיו והיית בועט אותו החוצה אם הייתה לך הזדמנות.
אתם באמת לא מבינים מה מגוחך כאן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 11:14 
הוקיץ' כתב:
הסתירה היא בעצם הדרישה ללויאליות משחקן שאין לך טיפת לויאליות כלפיו והיית בועט אותו החוצה אם הייתה לך הזדמנות.

סלחו לי אבל זה קשקוש שכל. מה זה אין לי טיפת לויאליות אליו? מי אני בכלל? אני קובע אם לבעוט אותו החוצה?
המועדון היה (ביחס לנסיבות, ובטח בהשוואה להרבה שחקנים אחרים) כן לויאלי אליו. הוא צריך להיות לויאלי למועדון ולא אליי.
מי אמר שהפועל הייתה בועטת אותו החוצה? הפועל נתנה לו לשחק, בנתה עליו גם לעתיד ורצתה שהוא ישחק. רבאק, הוא חתם לחוזה ל3 שנים באותו קיץ שבו הוא הושאל כי הוא לא רצה לשחק בלאומית. איך זה מסתדר עם "היית בועט אותו החוצה ברגע שהיה הזדמנות".

אין לי בכלל שום התנגדות שהוא יחזור, אבל להגיד שאי אפשר לחשוב שהוא שחקן חלש ובו זמנית להתעצבן מהמהלך שהוא עשה זה מגוחך.
מה שאני חושב עליו זה סובייקטיבי. לא היה לי שום דבר אישי נגדו, רק מקצועי. המאמנים בהפועל חשבו אחרת. הוא חייב להיות שחקן טוב כדי שאני אתעצבן על האופי שלו? מה זו הלוגיקה המעוותת הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רמזי ספורי
הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 11:21 
סמל אישי של המשתמש
אתה עושה לעצמך הנחות.
אתה דורש מספורי שיפעל בהתייחס לדרך בה הקבוצה מתנהלת מולו (האמת, מאיפה לך מה קורה שם? אולי הפועל לא רצתה אותו?) אבל אתה מרשה לעצמך לנהוג כלפיו איך שבא לך (לא אתה ספציפית. הקהל ככלל).
זה עקום לחלוטין.

ורפואה חושב שהוא מספיק טוב. אני סומך עליו קצת יותר מאשר על לירון האדום

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי אדום נחמד בתאריך 25 יולי 2018, 11:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 11:22 
אבל הפועל חתמה איתו חוזה חדש!!!!!!!!!!!
WTF
:bang:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 11:25 
ואנחנו מדברים על בסיס המידע שקיבלנו מהפרסומים. הפועל רצתה אותו.
אם אתה רוצה לעלות מידע אחר, תפדאל. אם הדיון לא מתבסס על המידע שקיבלנו, אין טעם לדיון. הנה גם אני יכול - מאיפה לך שרפואה רוצה אתו? דיברת איתו?
חלאס עם השטויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 11:46 
NARKOTIKA כתב:
הוקיץ' כתב:

סלחו לי אבל זה קשקוש שכל. מה זה אין לי טיפת לויאליות אליו? מי אני בכלל? אני קובע אם לבעוט אותו החוצה?
המועדון היה (ביחס לנסיבות, ובטח בהשוואה להרבה שחקנים אחרים) כן לויאלי אליו. הוא צריך להיות לויאלי למועדון ולא אליי.
מי אמר שהפועל הייתה בועטת אותו החוצה? הפועל נתנה לו לשחק, בנתה עליו גם לעתיד ורצתה שהוא ישחק. רבאק, הוא חתם לחוזה ל3 שנים באותו קיץ שבו הוא הושאל כי הוא לא רצה לשחק בלאומית. איך זה מסתדר עם "היית בועט אותו החוצה ברגע שהיה הזדמנות".

אין לי בכלל שום התנגדות שהוא יחזור, אבל להגיד שאי אפשר לחשוב שהוא שחקן חלש ובו זמנית להתעצבן מהמהלך שהוא עשה זה מגוחך.
מה שאני חושב עליו זה סובייקטיבי. לא היה לי שום דבר אישי נגדו, רק מקצועי. המאמנים בהפועל חשבו אחרת. הוא חייב להיות שחקן טוב כדי שאני אתעצבן על האופי שלו? מה זו הלוגיקה המעוותת הזאת?

אם אתה בורח מאחריות ואומר "מי אני בכלל?" אז על סמך מה אתה דורש לויאליות? זה עניין של המועדון ולא שלך. אתה רוצה ששחקנים יהיו לויאליים כלפיך, תהיה לויאלי כלפיהם. אחרת תסתום את הפה.
חוץ מזה, לא בדיוק ברורה לי איפה המועדון הפגין לויאליות כלפיו. חשבו שהוא שחקן מוכשר, אז החתימו אותו על חוזה ארוך טווח. ברגע שהוא לא היה מספיק טוב מבחינתם, השאילו אותו. למה הם יכולים להשאיל אותו כשהוא לא מספיק טוב בשבילם אבל הוא לא יכול לדרוש השאלה כשהמועדון לא מספיק טוב בשבילו?
מגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 12:01 
איזה היתממות בחיי. השאילו אותו כדי שהוא יקבל דקות משחק ולא ישב בספסל. ממש מהלך נוראי, שאלפי שחקנים צעירים כמוהו עוברים כל שנה.
החתימו אותו על חוזה ארוך טווח אחרי ההשאלה הזאת. לא לפני. היה פה מאמן שסופר מאוהב בו, במועדון שהוא גדל בו וירד ליגה, והוא בחר לשים זין.
אני אוהד מועדון ואני דורש לויאוליות למועדון, מה זה זה עניין של המועדון? אני הלכתי להפגין שיעיפו אותו? זה עניין של המועדון להחליט שהוא חוזר, זה עניין שלי בתור אוהד לציין שהוא יצא ילד זין. ביג פאקינג דיל.
הטענה הזאת ש'המועדון לא היה מספיק טוב בשבילו, זה בדיוק שורש הבעיה. זכותו לחשוב ככה, זכותי לחשוב שהוא מניאק.

ובוא נפתח את זה עד הסוף -
אני בשיא הכנות אומר - לא אכפת לי בכלל שהוא חוזר, ואין לי שום בעיה שרפואה בונה עליו. מצדי שיעלה איתו בהרכב, שחקנים חלשים ממנו כבר הצליחו פתאום לפרוץ ולהביא יכולת טובה, אמן יהפוך לכוכב בהפועל. יותר מזה - בסגל הנוכחי, אני מסכים איתו מקצועית. זה לא שהוא עבר על איזה ערך עליון שצריך לשבור את הכלים בגללו.
במקביל, אני תמיד אזכור לו שהוא יצא זין כשירדנו ליגה. מה הבעיה להגיד את זה? אתם מתקבעים בכח.
אתם תפסתם עמדת מקור על ספורי, ואתם מנרמלים את כל הטענות שלכם בדיון עם אספקטים שונים (המקצועי, האופי, הלויאליות) לפי עמדת הבסיס. זה האבסורד היחיד, וזה מה שמגוחך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 12:42 
מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל כדאי שתסביר למה אתה דורש סטנדרטים שונים מהמועדון ומהשחקן, אחרת קשה לקחת אותך ברצינות.
עדיין לא ענית לי על השאלה הבסיסית - למה זה בסדר שהמועדון יחשוב שהשחקן לא מספיק טוב בשבילו, אבל זה לא בסדר שהשחקן יחשוב שהמועדון לא מספיק טוב בשבילו? מאיפה מגיעה האסימטריה ולמה זה מוציא אותו ילד זין?
ואם אתה בתור צופה חיצוני (כי הרי זה הכל מול המועדון ובכלל לא קשור אליך) חושב שספורי הוא לא לויאלי כי הוא לא יורד עם המועדון ללאומית, אני מניח שגם היית חושב שהמועדון לא לויאלי כלפיו וזה היה מאוד מפריע לך אם היו משחררים אותו, נכון?

ואני שמח שאתה לוקח את הזמן לנתח למה אני כותב מה שאני כותב, אבל עדיין הייתי שמח אם היית מנסה להתמודד עם הטיעונים כמו שהם. תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 13:23 
ספורי זה שחקן שיבזבז הזדמנות טובה עם בעיטה מרחוק לשמיים
ינסה דריבל וראש בקיר למרות שיש לו אופצית מסירה
לא ירד להגנה

הוא לא שחקן כזה גרוע כמו שעושים ממנו אבל יש לו תכונות שפשוט מעצבנות
קבלת החלטות נוראית בשילוב עם חוסר קבוצתיות, תוסיפו לזה את הקרדיט המוגזם שקיבל מכל מאמן בהפועל ולכן כל העליהום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 13:34 
ספורי שחקן כדורגל בינוני, אפשר גם להסתפק בזה, 8 עמודים של תיעוב על רקע "ילד זין, לויאליות" זה פשוט מגוחך, לצערי אוהדי הפועל הפכו עם השנים למחפשי מקורות שנאה במשרה מלאה, והמועמדים לשעיר לעזאזל של העונה שעוד לא התחילה רק גדלים כל שנה.
מה הקשר לרגש ופאקינג ספורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 13:42 
הוקיץ' כתב:
מותר לך לחשוב מה שאתה רוצה, אבל כדאי שתסביר למה אתה דורש סטנדרטים שונים מהמועדון ומהשחקן, אחרת קשה לקחת אותך ברצינות.
עדיין לא ענית לי על השאלה הבסיסית - למה זה בסדר שהמועדון יחשוב שהשחקן לא מספיק טוב בשבילו, אבל זה לא בסדר שהשחקן יחשוב שהמועדון לא מספיק טוב בשבילו? מאיפה מגיעה האסימטריה ולמה זה מוציא אותו ילד זין?
ואם אתה בתור צופה חיצוני (כי הרי זה הכל מול המועדון ובכלל לא קשור אליך) חושב שספורי הוא לא לויאלי כי הוא לא יורד עם המועדון ללאומית, אני מניח שגם היית חושב שהמועדון לא לויאלי כלפיו וזה היה מאוד מפריע לך אם היו משחררים אותו, נכון?

ואני שמח שאתה לוקח את הזמן לנתח למה אני כותב מה שאני כותב, אבל עדיין הייתי שמח אם היית מנסה להתמודד עם הטיעונים כמו שהם. תודה.

לא הבנתי, ספורי שחקן שגדל במועדון חשב שהמועדון לא מספיק טוב לו כאשר הוא בליגה השניה ולכן העדיף לשחק במועדון הפאר הפועל אשקלון?
אבל היום, כאשר הפועל חזרה לליגה המועדון כן מספיק טוב בשבילו? מוזר...

המועדון רצה את ספורי בלאומית, ספורי לא הסכים כי זה לא היה מכבודו לשחק בליגה השניה בישראל, בכל זאת כוכב כמו ספורי יירד לליגה השניה? לא מתאים...
יותר מתאים לשחק באשקלון הגדולה.

אני כאוהד לא רציתי את ספורי אז ולא רוצה אותו גם כיום, אני לא חושב שיש לו מקום במועדון, הסיבות? היכולות המקצועיות שלו וחוסר הלויאליות שלו.
שיילך ויפרוץ במקום אחר כי בהפועל הוא לא יצליח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יולי 2018, 13:43 
NARKOTIKA כתב:
אדום נחמד כתב:
ברור..
זה רק מחזק את האבסורד

מה אבסורד בזה?
אפשר לצפות משחקן שלא ירגיש רמה מעל הקבוצה שלו, וגם אם הוא חושב ככה אז שיוריד מהכבוד שלו (פחח) ויבוא לשחק איתה בלאומית אחרי 4 שנים ואחרי שגדל שם,
ובו זמנית לחשוב שמדובר בשחקן חלש. שים לב - לצפות שזה מה שהוא יעשה. לא לרצות.
איפה יש פה סתירה? למה אתה סתם בכח מנסה להוציא מההקשר?

:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 457 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: