Oleg Neduda כתב:
לירון האדום כתב:
נועם שחם כתב:
תשכחו לרגע מה שאתם חושבים על ספורי מהקדנציה הקודמת. הוא עכשיו אחרי שתי עונות מחוץ להפועל כשחקן סגל לגיטימי בליגת העל. כבר לא על תקן של שחקן נוער שצריך להשתפשף.
זה לא אומר שהוא יהיה סיפור הצלחה, אבל יש הבדל גדול בין ילד בן 20 שנזרק להרכב לבין שחקן שמגיע אחרי 3-4 עונות בבוגרים, וצריך לתת צ'אנס.
מה נזרק להרכב? הבן אדם היה פותח את העונה בהרכב...
גם בנתניה וגם באשקלון הוא לא עשה הגנה, הוא לא היה מוסר שצריך, היה בועט מ 40 מטר באמצע התקפה מתפרצת.
חושב שהוא שחקן גדול ומחליט לקחת את המשחק עליו ולחרב אותו באופן תמידי.
זה שהוא משחק טוב במשחקי אימון לא עושה עליי רושם, גם זגורי היה טוב במשחקי אימון.
כרגיל, בונים על ספורי ואחרי מחזור 10 הוא יורד לספסל ואז מלכלכך על המועדון שלא לדבר על כך שלא היה לכבודו לשחק איתנו בלאומית.
הוא כזה שחקן על שלא מתאים לו לשחק במועדון הבית שלו בלאומית...
ידין, דגני ואפילו יאנקו כן יכלו לרדת ללאומית אבל לא ספורי.
לירון, בכנות - אני לא מבין מה אתה רוצה. יצא לי לראות המון משחקים של ספורי שנה שעברה - הוא היה מצויין באשקלון (מאוד מאוד הפתיע) ודי טוב ויציב גם בנתניה. ראו שהוא עשה התקדמות גדולה בשנה שחלפה וזה שחקן צעיר שבהחלט סביר שימשיך להשתפר ולהתפתח. זה שלפני כמה שנים, כשהיה בן 20-21 הוא היה בלתי נסבל זה לא רלוונטי.
ואני בכלל לא מבין למה אתה נתפס שוב ושוב על העובדה שהוא רצה לשחק בליגת העל ולא לרדת עם הפועל לליגה שנייה. כדורגל זה ביזנס ורוב השחקנים שחושבים כמו אוהדים מסיימים בקרשים (לדוגמא בן רייכרט שההתנהלות שלו שרפה אותו בבית"ר ובמכבי). אי אפשר לבוא בטענות לשחקן שלא ירד ליגה כשהוא מצא מקום בליגת העל, רק כי אנחנו אוהדים ומחפשים נאמנות שכבר כמעט לא קיימת היום. מה גם שזה בכלל לא רלוונטי - אם לשחק יש מקום מקצועי בהפועל (ובנתיים המאמן חושב שיש לו מקום), אז מה זה רלוונטי שהוא לא הסכים לשחק בליגה השנייה? לתת לעקרונות המפגרים האלה להוביל אותנו זה בדיחה.
שמח שאתה שואל, ראיתי את ספורי גם באשקלון וגם בנתניה, וואלה לא התרשמתי ממנו ובהתחשב ביכולות שלו בעבר בהפועל אז בכלל לטעמי הוא שחקן מאד מאד חלש שלא מתאים למועדון.
לצד כל פעולה חיובית שלו הוא מבצע עוד 5 שליליות.
לצד כל הגבהה טובה שלו, יש לו עוד 5 שלא עוברות את השחקן הראשון.
הוא נוטה לחרב התקפות, משחק הגנה שלו לא קיים והוא לא מראה במשחקים שלו שום לחימה/אמביציה.
לעניין העובדה שלא שיחק עם הפועל בלאומית- אני מבין שלך כאוהד זה לא מפריע, אבל לי זה מפריע.
מפריע לי ששחקן שלא היה לויאלי לקבוצה מקבל שוב הזדמנות בפעם האלף.
שחקן שצריך להוכיח את עצמו מעדיף לשחק בפאקינג אשקלון!! על חשבון הפועל בלאומית.
הוא לא עבר לשחק בחיפה/בש/מכבי/ביתר
אלא באשקלון שהיתה מועמדת מספר 1 לירידה.
אז עם כל הכבוד שחקן בית שמעדיף לשחק בקבוצה שהיא מועמדת לירידה על חשבון הפועל בליגה השניה אין לו מקום חזרה במועדון הבית שלו, בטח לא כעת.
ההשווה לסיני מגוכחת, עם כל הכבוד לספורי הוא לא באותו מעמד שהיה לסיני אז.
Sent from my SM-G960F using Tapatalk