תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אשכול דיונים - יולי 18
הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 10:00 
לא הבנתי מה ראיתם משי אליאס שהוא מוזכר פה כפוטנציאל להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 10:23 
נועם שחם כתב:
לא הבנתי מה ראיתם משי אליאס שהוא מוזכר פה כפוטנציאל להרכב.

זו בדיוק מהות הדיון אם לא נראה לא נדע...
ולגבי מה שכתבו פה על ספורי כן הוא קיבל הזדמנויות לא מעטות בעבר אבל יש חשיבות גם לתקופה
שבה קיבל הזדמנויות ולרמת הקבוצה שאליה השתייך.
לדוגמה כשהיה חלק מנתניה שנה שעברה הראה לא מעט דברים טובים,
לזרוק אותו בגיל 20 להרכב כחלק מקבוצה כושלת ולצפות ממנו להיות מושיע זו טעות בסיסית.
ולפני שכל אוהבי ספורי מגיבים הבאתי אותו רק כדוגמה...
תנוחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 10:39 
אי אפשר לתת לשחקן להיות באנקר בהרכב ל20 משחקים כדי להגיד "הנה עכשיו ראינו איך הוא". שחקן צעיר, אם יש לו איזשהו פוטנציאל, אמור להתחיל לקבל דקות פה ושם בתור מחליף, אולי לפעמים בהרכב ברוטציה בסיטואציות מסוימות. אין נוסחה ספציפית, זה תלוי בשאר השחקנים שיש לך וברמה שהשחקן עצמו מציג כשהוא משחק.
מה שבטוח הוא שלזרוק מישהו להרכב ולא להוציא אותו משם רק כדי "לראות איך הוא" זאת לא הדרך הנכונה.

לגבי שי אליאס - הוא קיבל כמות סבירה של דקות בלאומית והיה בסדר. ברור שהוא לא רלוונטי להרכב בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 10:46 
מי ששחקן טוב ימצא את עצמו. אם לא בהפועל אז בקבוצה אחרת.
כמה שחקנים בדיוק איבדנו ב10 שנים האחרונות? אני אתחיל לספור:
1.בן ביטון.
ו...?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 11:30 
NARKOTIKA כתב:
1.בן ביטון.
ו...?

בדיוק.
להגיד שהבעיה של הנוער בהפועל הוא מתן הזדמנויות לא מחזיק מים כשאתה מסתכל על מה כל אותם שחקנים עשו בקבוצות אחרות. איפה נמצאים כל אותם שחקנים שפספסנו רק כי לא היינו מספיק סבלניים?
הבעיה היא חומר הגלם שעולה מהנוער. אין שם מספיק כישרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 12:00 
Gili כתב:
NARKOTIKA כתב:
1.בן ביטון.
ו...?

בדיוק.
להגיד שהבעיה של הנוער בהפועל הוא מתן הזדמנויות לא מחזיק מים כשאתה מסתכל על מה כל אותם שחקנים עשו בקבוצות אחרות. איפה נמצאים כל אותם שחקנים שפספסנו רק כי לא היינו מספיק סבלניים?

1. למה אין שם מספיק כשרון? למה באשדוד, בני יהודה, מכבי פ"ת יש ואצלנו לא עלה שחקן טוב מהנוער כבר עשור.
2. הבעיה היא לא בהכרח מתן הזדמנויות. אני חושב שהקהל עושה לשחקנים האלה הרבה פעמים עוול ובנוסף, כנראה שהפועל עדיין מועדון מספיק גדול שלשחקן נוער יהיה קשה להשתלב אם הוא לא ישר עושה רושם טוב. זה מתחבר גם אני מניח לבעיה של הקהל.
3. אני חושב שבהפועל לא היה מאמן כדורגל טוב כבר די הרבה זמן. אני מקווה שרפואה הוא הצ'אנס של השחקנים האלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אשכול דיונים - יולי 18
הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 12:34 
דיי עם הספורי הזה!
כזה תותח הוא היה בנתניה שהם אפילו לא ניסו שימשיך שם.
אפס בכדורגל , אפס במאמץ אפס בלויאליות.
זה בושה למועדון שספורי עוד משחק אצלנו.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 12:40 
סמל אישי של המשתמש
שחקני נוער צריכים לשחק.
הם צריכים לקבל במה, וזה הדבר הכי קשה לקבל בליגת העל.
להגיד על שחקני נוער של הפועל שלא קיבלו הזדמנות בהפועל, ש"הנה הם לא קיבלו הזדמנות גם בקבוצות אחרות" כהוכחה לחוסר היכולת שלהם, זה קשקוש.
מן הסתם בני יהודה ומכבי פ"ת יעדיפו לתת במה לשחקני הנוער שלהם, על פני שחקני נוער שלא קיבלו הזדמנות בבוגרים של הפועל.
כל השחקנים שמדברים עליהם פה כעל הצלחה (אינברום, קנדיל וכו)- הם שחקנים ששיחקו כמעט 70 משחקים לפני שמישהו בכלל ידע מי הם והזכיר אותם כפוטנציאל.
אפילו דיא סבע, השחקן הכי טוב בליגה היום, אכל לא מעט חרא עד שפרץ בנתניה לפני שנתיים.
טל בן חיים ועומר דמארי, הכוכבים הגדולים, שיחקו כמעט 4 שנים יחד במכבי פ"ת, לא זוכר שהכרתי אותם לפני העונה השניה והשלישית שלהם במועדון.

יש גם דוגמאות הפוכות לשחקנים גרועים שמקבלים אינספור הזדמנויות, כמו רמזי ספורי.
אבל באופן כללי, בישראל יש מעט מאוד שחקנים שמזהים אותם כפוטנציאל להיות כוכבים בגיל צעיר והפוטנציאל הזה ממומש.
צריך ניסוי ותהייה, ועל כל כוכב שצומח במכבי פ"ת ובני יהודה, יש 4-5 שחקנים שאף אחד לא יודע מי הם.

וזו גם אגב הסיבה שמכבי ת"א, שגולדאהר בנה על בניית מחלקת נוער איכותית שתניב לו שחקני בוגרים איכותיים, לא מצליחה לבנות שום מודל בו שחקנים שלה הופכים לכוכבים, כי היא מסרבת לשלב אותם בקבוצה הבוגרת והאיכותית.
הם יכולים עד מחר לשים שחקני בבית"ר ת"א ולעשות שת"פים עם קבוצות כמו בני יהודה והפועל חיפה, עד שהם לא יריצו שחקנים (כמו שהריצו את מיכה שהיה דיי כלום כשהתחיל לשחק שם) בקבוצה הבוגרת, הם לא יראו פירות מהנוער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 12:41 
מסכים במאה אחוז.
עוד כשניצן שירזי ופרדי דוד אימנו אותנו נאלצנו לסבול את הכלומניק הזה בועט לשמיים ולא יורד לגליצ'ים.
קיבל קרדיט לא ברור מגיל 17 וכשירדנו ליגה זרק עלינו זין.
מעדיף קבוצה של 11 בן רייכרטים מאשר את האפס הזה בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 12:42 
סמל אישי של המשתמש
הבעיה בקבוצה של 11 בן רייכרטים זה שהיא מסיימת את המשחק ב-7 שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 13:13 
NH כתב:
מסכים במאה אחוז.
עוד כשניצן שירזי ופרדי דוד אימנו אותנו נאלצנו לסבול את הכלומניק הזה בועט לשמיים ולא יורד לגליצ'ים.
קיבל קרדיט לא ברור מגיל 17 וכשירדנו ליגה זרק עלינו זין.
מעדיף קבוצה של 11 בן רייכרטים מאשר את האפס הזה בסגל.
בדיוק.
האפס הזה לא היה מכבודו לשחק בלאומית.
טיפש מי שנותן לו צ'אנס

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 13:13 
redrony כתב:
Gili כתב:
NARKOTIKA כתב:
1.בן ביטון.
ו...?

בדיוק.

1. למה אין שם מספיק כשרון? למה באשדוד, בני יהודה, מכבי פ"ת יש ואצלנו לא עלה שחקן טוב מהנוער כבר עשור.
2. הבעיה היא לא בהכרח מתן הזדמנויות. אני חושב שהקהל עושה לשחקנים האלה הרבה פעמים עוול ובנוסף, כנראה שהפועל עדיין מועדון מספיק גדול שלשחקן נוער יהיה קשה להשתלב אם הוא לא ישר עושה רושם טוב. זה מתחבר גם אני מניח לבעיה של הקהל.
3. אני חושב שבהפועל לא היה מאמן כדורגל טוב כבר די הרבה זמן. אני מקווה שרפואה הוא הצ'אנס של השחקנים האלה

הזדמנות, קהל, מאמן - כל אלה דברים נקודתיים שיכולים להסביר הצלחה או כישלון בעונה מסויימת, אבל לא לאורך קריירה. כשרון מוצא דרך להתברג ולהתבלט לאורך זמן גם אם התנאים לא תמיד אידיאליים (ודיא סבע הוא אחלה דוגמה דרך אגב).
כל הטענות שאתה והאדס מעלים נכונות למועדונים כמו מכבי תל אביב או מכבי חיפה-שם באמת ניתן לראות לא מעט מקרים של שחקנים שלא קיבלו צ'אנס וכן נהפכו ללגיטימיים לקבוצות פלייאוף עליון בליגת העל.
אין מה להשוות את זה בכלל למצב שלנו. רוב השחקנים שסומנו ככישרונות בעשור האחרון בנוער של הפועל משחקים איפשהו בין תחתית ליגת העל לליגה הלאומית.
בשביל לפתור את בעיית הנוער צריך קודם כל לשים את האצבע על הבעייה הנכונה, והמציאות מראה שהיא לא מתן ההזדמנויות לכל אותם בינוניים מינוס שלא הצליחו למנף את הקריירה לשום מקום גם אחרי התקופה בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 13:30 
שחקן בגיל 18 הוא תוצר של שנים של השקעה או אי השקעה
לקבל דקות בליגת העל זה רק השלב הסופי, אי אפשר להפוך שחקנים בינונים לטובים רק ע"י שילובם
אם ישיקיעו בנוער מגיל קטן יהיו תוצאות
אם עד גיל 16 אתה במסגרת חובבנית ואז ב16-18 אתה תהייה במסגרת חצי חובבנית אין לך באמת סיכוי להיות שחקן אלא אם אתה כשרון מולד ועילוי
אם ישקיעו במחלקות הנוער 15-20 מיליון שקל בשנה אנחנו נראה תוצאות עוד כמה שנים, עד אז עם השקעה מינימלית של כ2 מיליון שקל בשנה אפשר רק לפנטז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 14:39 
סמל אישי של המשתמש
15-20 מיליון שקל במחלקת הנוער? אתה יודע שזה תקציב של קבוצת תחתית בליגת העל. אפילו מכבי, ב"ש וחיפה לא מתקרבות לסכומים כאלה.
בשביל שהנוער יצליח צריך שיהיו מאמנים טובים שידעו לפתח אותם, תנאים טובים וכישרונות טבעיים. זה לא עניין של הרבה כסף.

בהפועל אין מספיק כישרונות. במכבי עמוסים בכישרונות וגם שם לא רואים שחקני בית כי הם מעוניינים בהישגים מידיים.
רק העונה אחרי ששלחו המון כישרונות שלהם להשתפשף במשך שנים בכל מיני קבוצות הם עלולים לשלב אותם בסגל (ברסקי, יונתן כהן, חוזז ושאר החבר'ה שכרגע חלק מהסגל שלהם).

אין מה לעשות, אשדוד, פ"ת וכו' אלו קבוצות לא הישגיות, אין שם לחץ של קהל והם יכולים לתת לשחקנים צעירים במה וגם אם הם לא יצליחו אין יותר מדי מה להפסיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 14:51 
RedFox כתב:
15-20 מיליון שקל במחלקת הנוער? אתה יודע שזה תקציב של קבוצת תחתית בליגת העל. אפילו מכבי, ב"ש וחיפה לא מתקרבות לסכומים כאלה.
בשביל שהנוער יצליח צריך שיהיו מאמנים טובים שידעו לפתח אותם, תנאים טובים וכישרונות טבעיים. זה לא עניין של הרבה כסף.

בהפועל אין מספיק כישרונות. במכבי עמוסים בכישרונות וגם שם לא רואים שחקני בית כי הם מעוניינים בהישגים מידיים.
רק העונה אחרי ששלחו המון כישרונות שלהם להשתפשף במשך שנים בכל מיני קבוצות הם עלולים לשלב אותם בסגל (ברסקי, יונתן כהן, חוזז ושאר החבר'ה שכרגע חלק מהסגל שלהם).

אין מה לעשות, אשדוד, פ"ת וכו' אלו קבוצות לא הישגיות, אין שם לחץ של קהל והם יכולים לתת לשחקנים צעירים במה וגם אם הם לא יצליחו אין יותר מדי מה להפסיד.

מאמנים טובים שיפתחו אותם = כסף
תנאים טובים = כסף
כשרונות = כסף (מחלקת סקואט ואם צריך גם כסף להורים וכו')
אם אני לא טועה תקציב הנוער של מכבי הוא 14 מיליון ושל חיפה הוא 10 מיליון
לא יודע מה התקציב של ב"ש
ובלי קשר לקבוצות בארץ, נתסכל על ליגות דומות לשלנו (אוסטריה קרואטיה וכו') ונראה תקציבים דומים, הסכומים הם כן הערכה גסה אבל אין מה לעשות, לגדל נוער זה עולה כסף
זאת אופרציה ענקית של מאמנים פסיכולוגים מורים תזונאים מתקנים ועוד מלא דברים שבכלל לא קיימים בלקסיקון הישראלי.
מכבי כן מצליחה לגדל שחקנים, והיא בעצם היחידה שמרגישה את הבעיה שבישראל אין ליגה אנדר21 והם לא יכולים באמת להחזיק קבוצת בת ולהנחיל בה את השיטה והדרך שלה.
עם כל הכבוד לכל ההשאלות האלו, אם שחקן הולך לבני יהודה מועדן רקוב מהיסוד, מקבל ערכים לא מקצועיים ובשלבים הקריטיים של הקריירה שלו הוא מקבל חינוך להיות שחקן ישראלי אז ברור שלא נראה תוצאות מכולם. אני אתן לך דוגמא את אח של דסה הקטן, אור דסה - בניגוד להרבה בגילו הוא כן רוצה להיות שחקן ולהתפתח ואתה רואה את זה במקצועיות שלו, גם דור פרץ היא דוגמא טובה לשחקנים שנלחמים כדי לקבל את המקום של במכבי ולא מוותרים
אין כזה דבר אין מספיק כשרונות, מדינות יותר קטנות משלנו מפתחות הרבה יותר שחקנים
בקיצור כמו בכל דבר בכדורגל, השקעה כספית תביא לתוצאות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 15:15 
סמל אישי של המשתמש
zapta כתב:
RedFox כתב:

מאמנים טובים שיפתחו אותם = כסף
תנאים טובים = כסף
כשרונות = כסף (מחלקת סקואט ואם צריך גם כסף להורים וכו')
אם אני לא טועה תקציב הנוער של מכבי הוא 14 מיליון ושל חיפה הוא 10 מיליון
לא יודע מה התקציב של ב"ש
ובלי קשר לקבוצות בארץ, נתסכל על ליגות דומות לשלנו (אוסטריה קרואטיה וכו') ונראה תקציבים דומים, הסכומים הם כן הערכה גסה אבל אין מה לעשות, לגדל נוער זה עולה כסף
זאת אופרציה ענקית של מאמנים פסיכולוגים מורים תזונאים מתקנים ועוד מלא דברים שבכלל לא קיימים בלקסיקון הישראלי.
מכבי כן מצליחה לגדל שחקנים, והיא בעצם היחידה שמרגישה את הבעיה שבישראל אין ליגה אנדר21 והם לא יכולים באמת להחזיק קבוצת בת ולהנחיל בה את השיטה והדרך שלה.
עם כל הכבוד לכל ההשאלות האלו, אם שחקן הולך לבני יהודה מועדן רקוב מהיסוד, מקבל ערכים לא מקצועיים ובשלבים הקריטיים של הקריירה שלו הוא מקבל חינוך להיות שחקן ישראלי אז ברור שלא נראה תוצאות מכולם. אני אתן לך דוגמא את אח של דסה הקטן, אור דסה - בניגוד להרבה בגילו הוא כן רוצה להיות שחקן ולהתפתח ואתה רואה את זה במקצועיות שלו, גם דור פרץ היא דוגמא טובה לשחקנים שנלחמים כדי לקבל את המקום של במכבי ולא מוותרים
אין כזה דבר אין מספיק כשרונות, מדינות יותר קטנות משלנו מפתחות הרבה יותר שחקנים
בקיצור כמו בכל דבר בכדורגל, השקעה כספית תביא לתוצאות

אתה לא טועה:
https://sports.walla.co.il/item/3147510

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 15:35 
סמל אישי של המשתמש
בסדר גמור, מקבל את הטעות שלי לגבי התקציב של מכבי.
זה לא ריאלי לנו שהתקציב הכולל שלנו הוא במקרה הטוב 30 מיליון שקל ובכל מקרה בסופו של יום פרט לעונה הקרובה לא הייתה עונה בחמש שנים האחרונות ששיחקו במכבי באופן קבוע יותר מ-2 שחקני בית, בב"ש אני לא חושב שיש אחד שמשחק באופן קבוע.
מכבי חיפה היא היחידה שבאמת מנסה לשלב שחקני בית, זה לא ממש הולך לה יד ביד עם הישגים מקצועיים בשנים האחרונות.

שורה תחתונה, השקעה גדולה בנוער לא מחזירה את עצמה ולא מוכיחה את עצמה כיעילה לייצור מסיבי של שחקני הרכב לגיטימיים לקבוצה הישגית בליגת העל.
במצבנו הכלכלי אין לנו בכלל סיבה לפזול לשם כרגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 15:51 
RedFox כתב:
זה לא ריאלי לנו שהתקציב הכולל שלנו הוא במקרה הטוב 30 מיליון שקל ובכל מקרה בסופו של יום פרט לעונה הקרובה לא הייתה עונה בחמש שנים האחרונות ששיחקו במכבי באופן קבוע יותר מ-2 שחקני בית, בב"ש אני לא חושב שיש אחד שמשחק באופן קבוע.
מכבי חיפה היא היחידה שבאמת מנסה לשלב שחקני בית, זה לא ממש הולך לה יד ביד עם הישגים מקצועיים בשנים האחרונות.

שורה תחתונה, השקעה גדולה בנוער לא מחזירה את עצמה ולא מוכיחה את עצמה כיעילה לייצור מסיבי של שחקני הרכב לגיטימיים לקבוצה הישגית בליגת העל.

חיפה לא דוגמא לכלום, ההתנהלות שם בזיונית עם ההחלפות התכופות של מאמנים וצוותים מקצועיים, הכל פתרונות מהמותן ובגלל זה המועדון הזה נראה ככה, לא חסר להם כלום
לגבי מכבי, זה תהליך, כל שדרוג הנוער הוא תהליך שהתחיל לפני 7-8 עונות, את הפירות הם יתחילו לקצור בקרוב מאוד וכבר עכשיו אתה רואה המון כשרונות שלהם
השקעה בנוער היא לא הכל אבל היא חלק חשוב, אנחנו בתור מועדון שאין לו כסף להתחרות על שחקנים בוגרים כדאי לו יותר להשקיע בנוער
נראה לי הגיוני להשקיע כ20% אחוז מהתקציב השנתי לנוער, למקסם את הספונסרים בנוער, לעניין את האוהדים במנוי נוער(נגיד 200 שקל שנתי) ועוד כל מיני רעיונות
אני בטוח שאפשר לשפר את המחלקה שלנו שתצמיח לנו מספיק שחקנים שישחקו אצלנו או ימכרו ברווח, כל עוד אין בעלים עשיר מבחינתי זאת המטרה הראשונה שצריכה להיות לנו ביחד עם הקמת צוות סקאוט ואנליסטים ברמה הכי גבוה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 17:18 
סמל אישי של המשתמש
מה אני יודע על הקבוצה הפולנית שאנו הולכים ונרגשים לפגוש במחנה האימון?
יש שידור היכנשהו? אולי בערוץ פולני, או שגם הפעם הם נגד יהודים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 17:47 
צנציפר דיבר לפני כמה דקות על הפועל תל אביב.
טוען שהניסנובים השקיעו עד היום בקבוצה 1.5 מיליון דולר ושאין להם מושג בכדורגל.
ציין שרפואה כבר לא קובע כלום והם מנחיתים עליו החלטות.

נערך לאחרונה על ידי Asafas בתאריך 16 יולי 2018, 18:07, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 17:49 
נשמע שמישהו לא סופר צנציפח והילד כועס

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 יולי 2018, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
אוגוסטוס היל כתב:
נשמע שמישהו לא סופר צנציפח והילד כועס

איך לא יכעס... נתנו לONE פרסום ראשון על דמארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
למה אתם לא כועסים שהשקיעו 1.5 מיליון דולר? זה כסף שאין! אנחנו נלך לפירוק!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 08:17 
סמל אישי של המשתמש
:facepalm:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 10:28 
סמל אישי של המשתמש
מחר אנחנו משחקים משחק ראשון נגד קבוצת סוויט קונולין. יש הוכחה שבאמת יש קבוצה כזאת? מהעיר הפורחת קונולין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 11:33 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

היחידות שבאמת נותנות צ'אנס לבוגרי נוער שלהן, הן ק"ש, מכבי פתח תקווה ועכשיו נתניה ורעננה נותנות לבוגרי נוער שלהם צ'אנס אמיתי.
ואם היה לנו חצי מהכישרונות שצמחו למכבי בשנים האחרונות, היינו יכולים להיות רגועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 12:09 
Eros Ramazzotti כתב:
למה אתם לא כועסים שהשקיעו 1.5 מיליון דולר? זה כסף שאין! אנחנו נלך לפירוק!

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
אתה יכול רגע להגיד בצורה פשוטה ובהירה מה אתה רוצה ומה אתה מצפה שיקרה?
הבנתי ומסכים - רוצה שיחפשו רוכש באופן אקטיבי ואותנטי.
מה עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 12:14 
הוא כבר אמר, הוא רוצה שהקהל של הפועל יתעורר (או לכל הפחות רוצה לדעת מתי זה יקרה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 12:16 
לא יודע אם כתבו את זה, אבל קל יותר לשחקני נוער להתבלט בקבוצות כמו ק"ש,נתניה, רעננה, בני יהודה וכו'.
קבוצות שאין בהם כמעט לחץ (אלא אם כן מסתבכות בתחתית) וקבוצות ששחקנים "טובים" לא ממהרים לחתום שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 13:50 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
לא יודע אם כתבו את זה, אבל קל יותר לשחקני נוער להתבלט בקבוצות כמו ק"ש,נתניה, רעננה, בני יהודה וכו'.
קבוצות שאין בהם כמעט לחץ (אלא אם כן מסתבכות בתחתית) וקבוצות ששחקנים "טובים" לא ממהרים לחתום שם.
זה גם פונקציה של כסף. כשאין תקציב רכש גדול דיו, משלימים את הסגל עם יותר צעירים שעלו מהנוער.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: