שיקאגו כתב:
זה לא רק הסט מול נדאל.
זה המשחק מול נישיקורי, שפת הגוף שלו הרבה יותר חיובית, נראה שהוא מכה עם הרבה יותר ביטחון. הוא שוב עובד עם ואיידה. אם נובאק לא יפצע נראה שהוא בדרך הבטוחה לחזור לטופ העולמי.
אפשר ללמוד מהקאמבק של נדאל שלשחקנים האלה לוקח זמן להתניע, והדרך חזרה למעלה מכילה גם קירטועים. הם לא פדרר העילוי שחוזר מפציעה\הפסקה של כמה חודשים לטורניר GS וקורע את כולם בגיל מופלג.
נדאל הוא דווקא לא דוגמא לשחקן שלוקח לו להתניע מפציעה. הוא פעם אחר פעם חוזר מפציעה ישר לסבב נצחונות. לא צריך ללכת רחוק. הוא עושה את זה ממש עכשיו.
אז גם אצל נדאל וגם אצל פדרר החזקה מהפציעה הייתה להצלחה מיידית.
מעבר לזה, עם כל המחמאות לנולה צריך לזכור כמה דברים. ראשית, עדיין הרמה שלו היא לא שם. הפעם הוא הפסיד לנדאל אבל לפני כמה ימים הוא הפסיד לקייל אדמונד, לא בדיוק מאריות הסבב, בטח על חימר. הוא עדיין רחוק מזכייה בטורנירים על חימר ואני לא חושב שהוא פייבוריט גדול על הדשא גם. יש בעיות אמיתיות במשחק שלו: הסרב עוד לא שם, התנועה היא טובה אבל לא מה שהייתה, וכו'.
שנית, הדרוג שלו ממשיך לצנוח, וסיכוי לא רע שימשיך לצנוח, מה שאומר הגרלות קשות יותר ודרך קשה יותר לצמרת.
שלישית, הוא לא בדיוק שחקן צעיר בעוד שהדור הצעיר משתפר כל הזמן. החלון של השחקנים בגילו הולך ונסגר די מהר. ספק אם בעוד שנה שנתיים הדור הזה יוכל לעמוד מול הזברבים, הת'ימים, הצי'אנגים, הקריוסים, השפבולים ואפילו הדמיטרובים.
הקיצר, מאוד מאוד קשה לדעת מה יקרה עם נולה. אבל אם היית לוחץ עלי להמר עם כמה תארי GS הוא יפרוש הייתי כנראה מהמר על 12, אולי 13 ובמקביל הייתי מהמר שהוא כבר לא יחזור למקום הראשון בעולם.