תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 11:07

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שחקנים לעונה הבאה
הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 17:35 
redrony כתב:
פישונט כתב:
בראון ב-5 עונות בליגת העל - 120 משחקים, 4 שערים. בשנתיים האחרונות 0 בישולים (אין נתון מהעונות בק"ש).
לא משנה כמה הסגל שלנו בינוני, שני-שליש מקבוצות הליגה יסתגרו מולך כך שאין שום סיבה לפתוח עם שני קשרים הגנתיים שלא מסוגלים לשחק לעומק, מה גם שלבראון אין שום תרומה בקטגוריה התקפית אחרת (ע"ע בעיטות חופשיות). לספסל הוא בטוח לא יגיע כי בראון ידרוש יחס ושכר של שחקן בכיר.
אלא אם הפועל הולכת על קישור שלוחץ גבוה, אין שום סיבה להביא ואם אין אופציות ישראליות ונאתכו לא מגיע, להביא זר

מסכים עם כל מילה חוץ מעניין השני שליש שיסתגרו מולך. מי יסתגר מולך? אתה אחת הקבוצות החלשות בליגה

אתה לא אחת הקבוצות הכי חלשות בליגה, לא עכשיו ובטח לא עוד חודש. תסתכל רגע על הסגלים של בני יהודה, רעננה, חדרה, מכבי פ"ת, סכנין ואשדוד ותחזור אלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 17:38 
arik8989 כתב:
Oleg Neduda כתב:
arik8989 כתב:
פישונט כתב:
arik8989 כתב:
לא מבין איך שמו של וובה בראון לא עלה עדיין.
שחקן נפלא שמתאים להרכבה של קבוצה בחלקה העליון של הטבלה, וככל הנראה לא יקר מדי. יוכל לשחק גם ליד הקשר הברזילאי החדש.

קישור של וובה בראון וברנרדו יעשה לנו געגועים לגרזיצ'יץ' את אבוטבול

ציוניות המופלאה, אין ספק שאתה בשורה אחת יחד עם ליאור שליין.
וובה בראון הוכיח שהוא מהקשרים ההגנתיים הטובים בליגה, בטח לקבוצה שהרגע עלתה מהליגה השנייה (וזו רמתנו, צריך להכיר בכך).
הרבה אנשים מרימים גבה לנוכח שני קשרים הגנתיים שמצוותים ביחד, אך מי שראה כדורגל מספיק זמן יודע שזו שאלה של ציוות.
אומנם זו לא אותה רמה- אך ראינו איך קאנטה ומאטיץ' הסתדרו נפלא ביחד, ועם באקיוקו החיבור פחות הצליח - על אף שבאקיוקו התקפי יותר.
בראון הוכיח שביכולתו גם להתקיף, הוא זול, לא מבוגר ושילוב שלו יחד עם ברנרדו (שככל הנראה אף אחד מאיתנו לא באמת מכיר) וראדי (אם יגיע) יכול להצליח.
ואגב, במצבנו הנוכחי אני יכול להתגעגע לגרזיצ'יץ'.

ולמה נראה לך שבראון "זול"?
אם הוא יגיע בשכר שהוא מקבל בב"ש (ואני לא רואה אותו מוותר על ההסכם שלו איתם כל כך מהר) הוא יהיה הישראלי הכי יקר בסגל (חוץ מדמארי אם יחתום). אם כבר משלמים סכום כזה שישלמו אותו על שחקן שיכול לשחק לעומק.
ולעניין היכולת המקצועית שלו - הוא במגמת ירידה משמעותית מאז שעבר לב"ש, וגם בשנה שעברה באשדוד הוא לא הרשים בלשון המעטה (למרות הגול המדהים שלו מול אשקלון)

אתה לא רואה קשר ישיר בין מגמת הירידה ביכולת לשכר, שכר שאשדוד יכלו להרשות לעצמם?
הם רוצים להיפטר ממנו, כי יש להם תחליפים טובים יותר. לדעתי, גם עכשיו הוא מספיק טוב לנו, ואני לא רואה אותו מרוויח יותר מ-150 אלף דולר לעונה. בטח כשהמתחרות מולך על שירותיו הן אשדוד וחדרה.

אתה אומר דברים בלי שום בסיס. בראון עבר לב"ש בלי להיפגע בשקל בשכר - ב"ש השלימו לו את כל ההפרש. בראון מרוויח יותר מ-150 (שזה כשלעצמו סכום די גבוה ביחס אלינו) וחתום בב"ש על הסכם לעוד שנתיים. הוא לא ייפגע בשכר ואני לא רואה את ב"ש משלימה את השכר שלו בהפועל (מה שהיא כן תעשה באשדוד/סכנין וכו')

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 18:24 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
אתה אומר דברים בלי שום בסיס. בראון עבר לב"ש בלי להיפגע בשקל בשכר - ב"ש השלימו לו את כל ההפרש. בראון מרוויח יותר מ-150 (שזה כשלעצמו סכום די גבוה ביחס אלינו) וחתום בב"ש על הסכם לעוד שנתיים. הוא לא ייפגע בשכר ואני לא רואה את ב"ש משלימה את השכר שלו בהפועל (מה שהיא כן תעשה באשדוד/סכנין וכו')[ /
[/quote]
היא תעשה את זה עבור מי שתיקח אותו. כרגע נראה שאין לו הרבה קופצות בשוק מעבר לקבוצות תחתית. אם הוא ירצה, ואם תשלם לו חלק נכבד מחוזהו, ב"ש תשלים את החסר.
כמו שהיא מוכנה להשאיל את קורהוט להפועל חיפה, שכרגע נראית מועמדת להתמודדות בצמרת יותר ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שחקנים לעונה הבאה
הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 19:21 
סמל אישי של המשתמש
בראון אוזכר כמועמד שאתם מנהלים פה ויכוח נוקב לגביו?
רפואה רצה את ראדי ומסיבה כלשהי ההנהלה הטילה וטו ורפואה התפטר גם על זה.
בסופו של יום, השוק הישראלי מצומצם ולכן יקר יותר. שוק הזרים הוא אינסופי והחוכמה היא לפגוע בזר, שגם נהנה מהטבת מס וזה חשוב לקבוצה לא עשירה כמונו.
אני חושב שעאבד הוא רכש מאד חשוב כי הוא מאפשר לנו להביא זר דווקא במרכז השדה וניתן למצוא דומה-ראדי זול יותר וצעיר יותר.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2018, 23:56 
גורדנה (שע"פ מקורות היה מועמד) חתם בחו"ל איפשהו. זה נחשב חיזוק שהוא לא מגיע? :LAGUH!:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2018, 11:00 
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
פישונט כתב:
בראון ב-5 עונות בליגת העל - 120 משחקים, 4 שערים. בשנתיים האחרונות 0 בישולים (אין נתון מהעונות בק"ש).
לא משנה כמה הסגל שלנו בינוני, שני-שליש מקבוצות הליגה יסתגרו מולך כך שאין שום סיבה לפתוח עם שני קשרים הגנתיים שלא מסוגלים לשחק לעומק, מה גם שלבראון אין שום תרומה בקטגוריה התקפית אחרת (ע"ע בעיטות חופשיות). לספסל הוא בטוח לא יגיע כי בראון ידרוש יחס ושכר של שחקן בכיר.
אלא אם הפועל הולכת על קישור שלוחץ גבוה, אין שום סיבה להביא ואם אין אופציות ישראליות ונאתכו לא מגיע, להביא זר

מסכים עם כל מילה חוץ מעניין השני שליש שיסתגרו מולך. מי יסתגר מולך? אתה אחת הקבוצות החלשות בליגה

אתה לא אחת הקבוצות הכי חלשות בליגה, לא עכשיו ובטח לא עוד חודש. תסתכל רגע על הסגלים של בני יהודה, רעננה, חדרה, מכבי פ"ת, סכנין ואשדוד ותחזור אלי.

אין לי מה לחזור אליך, עם סגל יותר טוב ירדת ליגה (כן אני יודע שהורידו 9 נקודות והיית קבוצה פח בכל זאת). וכן, הפועל ברמה של כל הקבוצות שהזכרת, מהחלשות בליגה. למה שיסתגרו מולך, כי אתה הפועל ת"א?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2018, 11:08 
הסגל שירד ליגה היה פחות טוב מהסגל הזה וגם הוא ירד ליגה בגלל מינוס 9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2018, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
Charlie כתב:
בראון אוזכר כמועמד שאתם מנהלים פה ויכוח נוקב לגביו?
רפואה רצה את ראדי ומסיבה כלשהי ההנהלה הטילה וטו ורפואה התפטר גם על זה.
בסופו של יום, השוק הישראלי מצומצם ולכן יקר יותר. שוק הזרים הוא אינסופי והחוכמה היא לפגוע בזר, שגם נהנה מהטבת מס וזה חשוב לקבוצה לא עשירה כמונו.
אני חושב שעאבד הוא רכש מאד חשוב כי הוא מאפשר לנו להביא זר דווקא במרכז השדה וניתן למצוא דומה-ראדי זול יותר וצעיר יותר.

לשם מה יש פורום אוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2018, 12:06 
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
פישונט כתב:

אין לי מה לחזור אליך, עם סגל יותר טוב ירדת ליגה (כן אני יודע שהורידו 9 נקודות והיית קבוצה פח בכל זאת). וכן, הפועל ברמה של כל הקבוצות שהזכרת, מהחלשות בליגה. למה שיסתגרו מולך, כי אתה הפועל ת"א?

נו באמת. להגיד שהסגל שירד ליגה היה טוב יותר מהסגל הזה זה קשקוש. אני מזכיר לך שבהרכב באותה עונה שיחק מוטי ברשצקי שהיום לא צפוי בכלל להיות חלק מה-18. שלא נדבר על טוטו תמוז, רייכרט, גל שיש, סער בינבנישתי ושחר הירש (שגם הוא נחתך מהסגל של השנה). חוץ מזה שהסגל הנוכחי עוד יתחזק. אני יעשה לך את זה יותר קל - את מי בדיוק מאותו סגל היית לוקח לקבוצה הזו חוץ מלאטמן והרוש? עאבד, מוליץ', פירסמן, זיקרי, עגייב וברנרדו (בלי לראות אותו) פותחים בהרכב ההוא בקלות.

ואתה בכלל מנותק אם אתה חושב שהסגל שלנו ברמה של חדרה, רעננה, סכנין ואשדוד. זה לא שאנחנו ריאל מדריד ואני בכלל לא חושב שכולן יסתגרו מולנו (גם לא כתבתי את זה), אבל כמעט כל קבוצות הפלייאוף התחתון נחלשו ביחס לשנה שעברה ומעמידות כרגע סגלים חלשים מאוד. הרבה יותר חלשים מהסגל הבינוני שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2018, 14:30 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
Oleg Neduda כתב:
redrony כתב:
פישונט כתב:

נו באמת. להגיד שהסגל שירד ליגה היה טוב יותר מהסגל הזה זה קשקוש. אני מזכיר לך שבהרכב באותה עונה שיחק מוטי ברשצקי שהיום לא צפוי בכלל להיות חלק מה-18. שלא נדבר על טוטו תמוז, רייכרט, גל שיש, סער בינבנישתי ושחר הירש (שגם הוא נחתך מהסגל של השנה). חוץ מזה שהסגל הנוכחי עוד יתחזק. אני יעשה לך את זה יותר קל - את מי בדיוק מאותו סגל היית לוקח לקבוצה הזו חוץ מלאטמן והרוש? עאבד, מוליץ', פירסמן, זיקרי, עגייב וברנרדו (בלי לראות אותו) פותחים בהרכב ההוא בקלות.

ואתה בכלל מנותק אם אתה חושב שהסגל שלנו ברמה של חדרה, רעננה, סכנין ואשדוד. זה לא שאנחנו ריאל מדריד ואני בכלל לא חושב שכולן יסתגרו מולנו (גם לא כתבתי את זה), אבל כמעט כל קבוצות הפלייאוף התחתון נחלשו ביחס לשנה שעברה ומעמידות כרגע סגלים חלשים מאוד. הרבה יותר חלשים מהסגל הבינוני שלנו.
אל תכניס את סכנין לרשימה אחת עם חדרה, אשדוד ורעננה. הם בונים שם בשקט סגל שיכול להתחרות על מקום בפליי אוף העליון.
אגב, אלמלא ה-9 נקודות לא היינו יורדים ליגה אבל באותה נשימה ניתן לומר שאלמלא גוטמן גם עם 12 נק' מינוס לא היינו יורדים, הוא פשוט בנה סגל פח וברח (גם אם לצ׳קים לא היה כיסוי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יולי 2018, 15:49 
סמל אישי של המשתמש
אזרוק פה עוד שם מעניין, קריסטובל ג'ורקוארה (Cristóbal Jorquera).
קשר 50/50 צ'יליאני בן 29, עבר בליגה האיטלקית, שיחק בשנים האחרונות בטורקיה. שחקן חופשי. הבעיה: עבר פריצת דיסק בעונה הקודמת ולא שיחק מדצמבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2018, 09:51 
אני הייתי שמח לראות שוב את לוקאס סאשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2018, 11:12 
אמקר פרם הרוסית פושטת רגל.
אם מחפשים קשר 50/50 במקום ראדי, הייתי מביא משם בלי לחושב פעמיים את יאנוש גול JANUSZ GOL, קשר אחורי פולני בן 32 שיכול לשחק בכל עמדות הקישור.
בחמש השנים האחרונות 129 הופעות בחמש שנים בליגה הרוסית הראשונה, לפני זה 123 הופעות בלגיה ורשה כולל ביקור בבלומפילד בהפסד 2:0 להפועל בליגה האירופית.
ויסלה קראקוב ניסו להחתים אבל נפל בגלל פערים כספיים, מעניין אם בטווח שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2018, 11:25 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
אם מחפשים קשר 50/50 במקום ראדי, הייתי מביא משם בלי לחושב פעמיים את יאנוש גול JANUSZ GOL, קשר אחורי פולני בן 32 שיכול לשחק בכל עמדות הקישור.
בחמש השנים האחרונות 129 הופעות בחמש שנים בליגה הרוסית הראשונה, לפני זה 123 הופעות בלגיה ורשה כולל ביקור בבלומפילד בהפסד 2:0 להפועל בליגה האירופית.

עזוב, אם הרמה של הזר הנוסף שמחפשים זה משהו בסגנון הליטאי אנחנו לגמרי חולמים באספמיה עם השמות שאנחנו מביאים פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2018, 12:23 
RedFox כתב:
פישונט כתב:

עזוב, אם הרמה של הזר הנוסף שמחפשים זה משהו בסגנון הליטאי אנחנו לגמרי חולמים באספמיה עם השמות שאנחנו מביאים פה.

קלאסי אם לא פריירה אז חלוץ אריתראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2018, 16:41 
עאבד חתם
מקור: העמוד הרשמי בפייסבוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יולי 2018, 17:47 
איזה בזבוז של זר,
איך לא מצאו שום דבר ישראלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יולי 2018, 20:17 
https://www.transfermarkt.com/andrija-l ... ler/258135
אם כבר שמים פה כל מיני שמות:אנדריז'ה לוקוביץ' בן 23 קשר אמצע שיכול לשחק גם קדמי, שיחק בכוכב האדום בלגרד. נגמר לו החוזה.
גבוה 1.89 וסרבי ככה שיוכל להיות חבר של מוליץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2018, 06:14 
jonati כתב:
https://www.transfermarkt.com/andrija-l ... ler/258135
אם כבר שמים פה כל מיני שמות:אנדריז'ה לוקוביץ' בן 23 קשר אמצע שיכול לשחק גם קדמי, שיחק בכוכב האדום בלגרד. נגמר לו החוזה.
גבוה 1.89 וסרבי ככה שיוכל להיות חבר של מוליץ'.

הוא לא שחקן חופשי, זו טעות באתר.
יש לו חוזה לעונה נוספת בכוכב האדום ולפי כתבות מהשבוע האחרון הוא לוחץ על השאלה לעונה נוספת ב-Vozdovac למרות הצעות לחזור לכוכב האדום או להימכר לאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2018, 06:28 
תביאו כבר את יאנוש גול הבייתה!!!

עם מספר 26 אדום
תמונה

מצא חבר במשה אוחיון
תמונה

אוכל אבק מנא'אל חוטבא האלמותי
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2018, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
עכשיו רק קשר אמצע יצירתי, והסגל סגור מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2018, 09:40 
לדעתי, גם חלוץ לספסל.

שחר הירש חתם איפשהו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2018, 10:50 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
לדעתי, גם חלוץ לספסל.

שחר הירש חתם איפשהו?
שיחתום בלשכת האבטלה,
נכון הוא נתן לנו כמה שערים חשובים אבל הוא חלש כל כך..

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2018, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
פישונט כתב:
תביאו כבר את יאנוש גול הבייתה!!!

עם מספר 26 אדום
תמונה

מצא חבר במשה אוחיון
תמונה

אוכל אבק מנא'אל חוטבא האלמותי
תמונה

שם קצת מנחוס, אלא אם הוא בלם.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 יולי 2018, 21:19 
מי בסגל אמור לתת פס לגול רק?
לדעתי יש יותר מדי מאותו דבר, וחסר איכות, חרף העומק.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יולי 2018, 07:40 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
מי בסגל אמור לתת פס לגול רק?
לדעתי יש יותר מדי מאותו דבר, וחסר איכות, חרף העומק.

יאנקו בועט, מוליץ' נוגח אחורה ודמארי שם גול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 08:39 
200 אלף דולר לזר הבכיר זה עולב. זה משאיר נטו של 150 אלף.
עוד 100 אלף דולר זה בדרך כלל ההבדל בין סתם זר לזר מוביל.
את ה100 אלף אלה היה אפשר לחסוך במקומות אחרים בקלות.
כרגיל, בניה עקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 08:46 
סמל אישי של המשתמש
אפשר ב-200 אלף דולר להביא זר טוב, ואפשר במיליון יורו להביא זבלים.
כסף זה לא עתודה להצלחה עם זרים.
האבסורד הוא שאת ה-200 אלף האלו היה צריך להשקיע בראדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 09:16 
זה יפה שאפשר, אבל לא ככה מתכננים ולא ככה לוקחים החלטות.
זאת העמדה הכי חשובה והשחקן הכי חשוב, צריך לעשות הכל כדי שההסתברות שלך לפגוע תעלה.
ולזה כסף הוא אחשורמוטה עתודה. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 יולי 2018, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
מה לעשות שאתה רושם דברים לא נכונים.
אין מה לעשות, אתה תרשום והעולם ימשיך להסתובב.
אז רשמת שכסף זו עתודה להצלחה עם זרים, אחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1170 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29 ... 39  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: