תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:01

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: אדי גוטליב
הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 07:31 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
גוטליב אחלה שחקן.
גוטליב לא ראוי לשריקות בוז, הוא ראוי לעידוד ותמיכה כמו כל שחקן.
אחד השחקנים האהובים עליי במגרש.
הלוואי והלוואי וישאר

לב לב לבבות רבים

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

לב לב לבבות רבים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 08:07 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
el dudernio כתב:
רדפוקס.

הפועל תל אביב זה מועדון כדןרגל מקצועני במאה ה 21.
הגיע הזמן שאתה והחברים שלך תפנימו את זה ותפסיקו לחשןב שאתם מעל המועדון או בעלי ערכים נשגבים.

הדבר היחידי שאצה כאןהד אמור לעשות זה לתמוך בשחקני הקבוצה ולקלל אותם שהם מפסידים. כשנפנים את זה ונעשה את זה תראו שיהיה הרבה יותר טוב.

מה הקטע סתם לכתוב את המנטרות הרגילות? אתה מקבל על זה כסף או משהו? איזה חברים? אתה קראת בכלל מה שכתבתי? הצהרתי שאני לא שורק לו בוז כיום.
בנוסף, תסביר לי למה עדיף למחוא לו כפיים ולהלל אותו מאשר לשיר הפועל עולה כקונטרה לבוז?
יש לי זכות מוחלטת לא לתמוך בשחקן שהפנה גב להפועל שהיא הייתה צריכה אותו ובטח אתה לא תקבע לי במי לתמוך ואת מי לקלל שמפסידים.

א. זכותך לשרוק בוז. זכותך למנוע את החתמתו של אלישע. הזכות קיימת ואתה בוחר האם לנצל זכות זאת. בכדורגל המודרני הכל מסתובב סביב הכסף וסה הערך היחיד שיש אצל כלל הגורמים. הלא גם רובינו רוצים בעלים עשיר יותר גם אם אינו איש הפועל ברמח אבריו. גוטחיב ביקש לעזוב את הקבוצה בעת משבר למען עתיד הקרירה שלו. אתה יכול לקבל את זה ויכול לא, אבל כאשר גוטליב נמצא על המגרש בהפועל שריקות הבוז נגדו לא משרתות את המועדון בשום מצב, אלא רק את שורק הבוז.

ב. עדיף למחוא כפים ולשיר ךגוטליב כאשר שורקים לו בוז כדי שידע שהקהל של הפועל בעדו. לא בגלל היותו גוטליב אלא בשל היותו שחקן הפועל שנמצא על המגרש ועושה ככל יכולתו ( והדנה גם מצליח) כדי לתרום להצלחת הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
להחתים לכל החיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
ברור לי שהדולר זה הסמל עבור שחקני כדורגל ולא האיש עם הפטיש והמגל אבל גוטליב חצה את גבול הטעם הטוב והשתין על הפועל בשעת צרה.
הוא לא ביקש לעזוב, הוא זייף פציעה כדי לא לשחק ותוך כדי ניסה להשתחרר בזדון מהמועדון בחינם (הבורר זרק אותו מכל המדרגות להזכירך). כל השחקנים היו באותה סירה, במה אדון גוטליב שונה?
אפילו אלטמן שניסה גם הוא להשתחרר מהפועל בחינם המשיך לשחק ולא עסק בשביתות וזיוף פציעות ביחד עם הטיפוס הנאלח אדי גוטליב (שבזמן שהוא כביכול היה פצוע הלך ועשה סקי בחרמון להזכירך).
זה לגבי מי זה אדי גוטליב ולמה הוא חלאה שלא ראויה לשום עידוד.

לגבי עידוד/קללות באופן כללי והאם הם משפיעים על שחקנים דנו על זה עשרות פעמים והמסקנה המתבקשת זה שעידוד/קללות משפיעים מעט מאוד ורק על שחקנים בודדים ולכן לטובת הקבוצה לא באמת משנה אם ישרקו לו בוז או ימחאו לו כפיים.
לכן הטיעון שמחיאות הכפיים עוזרות להפועל הוא טיעון עלוב. מבחינתי המחיאות כפיים האלה מהללות טיפוס נאלח.
אין לי שום בעיה שלא ישרקו לו בוז, יש לי בעיה עם מחיאות הכפיים. מבחינתי הוא ראוי להתעלמות גורפת, שיעלה ישחק ויקבל את הצ'ק בסוף החודש ושום דבר מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 16:42 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
ברור לי שהדולר זה הסמל עבור שחקני כדורגל ולא האיש עם הפטיש והמגל אבל גוטליב חצה את גבול הטעם הטוב והשתין על הפועל בשעת צרה.
הוא לא ביקש לעזוב, הוא זייף פציעה כדי לא לשחק ותוך כדי ניסה להשתחרר בזדון מהמועדון בחינם (הבורר זרק אותו מכל המדרגות להזכירך). כל השחקנים היו באותה סירה, במה אדון גוטליב שונה?
אפילו אלטמן שניסה גם הוא להשתחרר מהפועל בחינם המשיך לשחק ולא עסק בשביתות וזיוף פציעות ביחד עם הטיפוס הנאלח אדי גוטליב (שבזמן שהוא כביכול היה פצוע הלך ועשה סקי בחרמון להזכירך).

לגבי עידוד/קללות באופן כללי והאם הם משפיעים על שחקנים דנו על זה עשרות פעמים והמסקנה המתבקשת זה שעידוד/קללות משפיעים מעט מאוד ורק על שחקנים בודדים ולכן לטובת הקבוצה לא באמת משנה אם ישרקו לו בוז או ימחאו לו כפיים.
לכן הטיעון שמחיאות הכפיים עוזרות להפועל הוא טיעון עלוב. מבחינתי המחיאות כפיים האלה מהללות טיפוס נאלח.
אין לי שום בעיה שלא ישרקו לו בוז, יש לי בעיה עם מחיאות הכפיים. מבחינתי הוא ראוי להתעלמות גורפת, שיעלה ישחק ויקבל את הצ'ק בסוף החודש ושום דבר מעבר לזה.

אם גוטליב לא היה מגיב לאלו שבאו להרביץ לו לא היו שריקות בוז ולא היית צריך לבלבל לנו את הביצים עם השטויות שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 17:38 
סמל אישי של המשתמש
רדפוקס צודק בכל מילה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 19:28 
הוויכוח הזה ריק מתוכן

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 אפריל 2018, 22:30 
סמל אישי של המשתמש
רדפוקס. גוטליב הוא לא הראשון ולא האחרון שישחק על פציעה כאשר חייבים לו כסף והןא רוצה להשתחרר.
יחד עם גוטליב עשו את זה גם אלטמן וגם שוינפלד, ההבדל הוא שלגוטליב הייתה הצעה ביד לקבוצה מרוסיה שהסכימה לקבל אותו רק בחינם ולכן הוא עשה הכל כדי שהפועל תשחרר אותו. שוב למען ערכי הדולר ולא שום דבר.
ברגע שבורר פסק נגדו הוא חזר לשחק ועשה את זה כמו גדול, וכמו המקצוען הכי גדול בקבוצה, בלי שביתות ובלי משחקים. וגם השנה סירב להצעות מחיפה כי הוא לא חשב שזה יקדם לו את הקרירה ובנה על רוסיה, כאשר בסוף הוא העדיף להישאר איתך בלאומית במקום לחתום באשדוד מה שהרבה אחרים סירבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 10:58 
סמל אישי של המשתמש
dekel_6 כתב:
RedFox כתב:

אם גוטליב לא היה מגיב לאלו שבאו להרביץ לו לא היו שריקות בוז ולא היית צריך לבלבל לנו את הביצים עם השטויות שלך

זאת הסיבה האמיתית
ורד פוקס אני מבין שאתה לא רוצה את דמארי בהפועל כי גם הוא חלאה שמזייף פציעות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 12:11 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:

אם זה נכון - אז למה אנחנו בכלל מעודדים במשחקים? איזה ערך יש לזה חוץ מתחושה שיקרית של לקיחת חלק במשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 12:34 
סמל אישי של המשתמש
אין לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 12:38 
סמל אישי של המשתמש
MoToBOy כתב:
dekel_6 כתב:
RedFox כתב:

זאת הסיבה האמיתית
ורד פוקס אני מבין שאתה לא רוצה את דמארי בהפועל כי גם הוא חלאה שמזייף פציעות?

מעולם לא התווכחתי על מה הסיבה האמיתית לבוז. שניכם כנראה לא קראתם את ההודעות שלי.
ואתה ספציפית גם אם קראת לא הבנת כי מה אכפת לי מה דמארי עושה בחיפה? הוא זייף פציעה בהפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 13:01 
סמל אישי של המשתמש
מה זה משנה איפה הוא מזייף פציעה אדם שמזייף פציעה בשביל להשתחרר ממועדון הוא חלאה שלא ראויה לעידוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 13:41 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
מה זה משנה איפה הוא מזייף פציעה אדם שמזייף פציעה בשביל להשתחרר ממועדון הוא חלאה שלא ראויה לעידוד?

ברור שזה משנה. אני אוהד הפועל והאינטרס של הפועל עומד לנגד עיניי.
מי שמשתין על הפועל, מפנה לה גב ורק חולם על הרגע שיעזוב הוא לא ראוי לעידוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 16:58 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
el dudernio כתב:

הדוגמא של דמארי הייתה בשביל להראות שזיוף פציעה זאת לא המצאה של גוטליב ובטח לא איזה "קו אדום", מעשה מגעיל שקורה כל עונה בכל מועדון כמעט אם שחקן כזה או אחר,
זה שההנהלה ייבשה את ידין על הספסל זה בסדר? למה אתה לא שורק בוז לניסנוב ורוצה שהם יעזבו?

אני חושב שגוטליב הראה על הדשא כמה הוא מחוייב לקבוצה ואת התרומה שלו (לדעתי השחקן הכי טוב בהפועל היום יחד עם דגני)

לא חושב שצריך למחוא לו כפיים במיוחד אבל בטח לא לשרוק לו בוז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 20:26 
דמארי לא מזייף פציעה בחיפה, פורסם לפני כמה ימים שיש לו זיהום או איזה דלקת בברך, לא זוכר בדיוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 אפריל 2018, 20:39 
סמל אישי של המשתמש
גם לגוטליב היה משהו. וגם לשוינפלד. הם פשוט שיחקו על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2018, 13:04 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
el dudernio כתב:

אתה מבין שאם האינטרס של הפועל עומד לנגד עינייך, אתה אמור לרצות שהבלם שלך ישחק טוב ועם ביטחון נכון?

נכון שלפעמים קשה להכיל את זה אבל לא כולם אוהדי הפועל כמונו. גוטליב בא לעבוד, הוא לא אוהב הפועל. כל עוד הוא עובד טוב הלוואי שיישאר פה לכמה שיותר זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2018, 14:47 
רדפוקס,
אם לא היה את המכות באימון האחרון אז לא היו שריקות בוז.
אם לא היו שריקות בוז לא היו מחיאות כפיים.
שניהם לטעמי לא מוצדקים במקרה של אדי.
מה יותר מעצבן? הבוז.
הקו הזה שלפעמים האולטראס ילכו בו ולא משנה מה דעת הקהל יכול לחרפן.
מבחינתי הוא עוד אחד שיעבור בקבוצה וישכח עם השנים.
לא מגיע לו לא שריקות בוז ולא כפיים.
וכשהוא מבקיע גול (וזה קורה כמה פעמים בעונה) אז התוצאה היא לא 1-0 לאדי גוטליב
היא 1-0 להפועל תל אביב. אז מותר ואף רצוי לשמוח, אם בא לכם להתנקם, אז כשהכרוז צועק ״אדייייי״
אל תחזירו לו גוטליב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 אפריל 2018, 18:27 
סמל אישי של המשתמש
עדיין לא הבנתי איך קבעו פה בכזאת פסקנות ששחקן שנוטה להיפצע, ושהיו לו תוצאות בדיקות אורטופדיות שמראות שהוא פצוע, הוא לא פצוע ומזייף פציעה כי הוא רוצה לעזוב.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 20:27 
העניק ראיון יפה באתר הרשמי.
מקווה שחלק מהקהל יפסיק לשרוק לו בוז. בשקט בשקט פותח אצלנו עונה רביעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 21:15 
adomi כתב:
העניק ראיון יפה באתר הרשמי.
מקווה שחלק מהקהל יפסיק לשרוק לו בוז. בשקט בשקט פותח אצלנו עונה רביעית.
מסכים!
לא מבין עד עכשיו איך לא עשו סולחה.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 21:55 
החיזוק הכי גדול שלנו שהוא ודגני נשארו בהגנה שלנו העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אדי גוטליב
הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 22:21 
סמל אישי של המשתמש
שחקן מעולה, טוב שהוא איתנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 22:31 
חובה חובה לעשות סולחה. יש לנו מספיק בעיות..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 יולי 2018, 23:29 
סמל אישי של המשתמש
idan7244 כתב:

לא צריך סולחה, צריך שהקהל יפסיק לחבל בקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2018, 09:11 
החתול של שרדינגר כתב:
idan7244 כתב:

לא צריך סולחה, צריך שהקהל יפסיק לחבל בקבוצה.

סולחה יותר ריאלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2018, 10:10 
סולחה עם מי? עם גג 100 אנשים שמנותקים מהמציאות?
כל מי שראה את הפועל מבין שאדי גוטליב הוא אחד השחקנים החשובים שלנו
ומעבר לחשיבות שלו, המחוייבות שלו על המגרש בלתי ניתנת לערעור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2018, 10:42 
סולחה עם מי? על מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 יולי 2018, 12:12 
אדום כתב:
סולחה עם מי? על מה?

עם האולטראס.
על זה שהחרים את המועדון+נתן מכות/הגנה עצמית לאוהדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 305 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: