pogi כתב:
tadmored כתב:
אני כותב מה שאני יודע ומה שמשער, למרות הסגנון המנסה להעליב.
אני דיי מוכר מאד להרבה פה גם במציאות כאדם רציני, אז יכול להיות שאני טועה ואתה צודק, לא יפה איך שאתה מתבטא
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הסגנון המעליב הוא לא שלי,
אני לא מכיר את הניסנובים, אבל לבוא אליהם היום בטענות שהמטרה שלהם היא "לעשות קופה על הפועל" כשאתה בעצמך אומר שאין לך מקור אמיתי שמבסס את זה, זה מה שלא יפה.
הפועל זה מועדון שהלך לפירוק בבית משפט, הבעלים הקודמים שלו פירקו לו את הצורה וזה נס שעדיין אנחנו בכלל קיימים, על אחת כמה וכמה בליגה הראשונה. כשאני מוצא סיבות להיכנס כאן בבעלי הבית של הפועל אני עושה את זה. אבל כרגע אני לא מוצא הצדקות למה שעושים להם מאז שהגיעו. הם הרימו קבוצה שלקחה בהליכה את הליגה הלאומית (ליגה מאוד לא פשוטה שאפשר בקלות להיתקע בה, ראה הפועל פ"ת וכפ"ס). עכשיו עוד אמצע הקיץ והם מצהירים שהם מתכוונים להביא עוד שחקנים. הם לא צועקים שהמועדון בקריסה ושאין כסף כמו שרמון היה זועק לכל מי שרק רצה לשמוע. הם גם לא פועלים מתוך קפריזות כמו אמיר כבירי, והם גם לא עושים דווקא כמו אלי טביב. אני מאמין שאם יבוא מישהו בסדר גודל של אברמוביץ יש סיכוי לא קטן שיבקשו תמורה שתשקף את ההשקעה+ הזמן שהשקיעו לטענתם בהפועל. זה לגיטימי לגמרי. ועדיין, עצם זה שהם מנהלים את המועדון באופן רציונלי ולא מכניסים אותנו לבורות ללא תחתית כמו ההנהלות הקודמות, זה כשלעצמו צעד מספיק חשוב בשביל מכירה עתידית.
חוץ מהשורה הראשונה, אין לי בעייה עם שאר מה שכתבת, לא מסכים אבל סבבה, זה כולו פורום, מביעים דעה מקסימום מסכימים או לא.
לגבי השורה הראשונה מותר לך לכתוב מה שבא לך , זה לא עניין של להיעלב, זה עניין של מודעות עצמית, מה שלך כנראה אין, מציע לך לטפל בזה. אבל כמו שאמרתי זה כולו פורום,כולו מקלידים מה שבא לנו.
לגבי הקבוצה מסתבר שעד היום לא עניין אותי, מי הבעלים, בהקשר של להמשיך לאהוד מאז שגדלתי וגרתי מול המגרש האדום כילד, תמיד הלכתי למשחקים בלי שזה יישנה מי הבעלים עברתי את הנוכלים וגם הטובים וגם הגרועים פחות או יותר, ונעבור גם את אלה.
בנגוד אילך ועוד כמה אני עדיין חושב שהם שיש להם אינטרס כפי שציינתי בתגובה הראשונה ויש לי בסיס מסוים לדעה זו .
יום טוב
Sent from my SM-G920F using Tapatalk