הגלמוד מלוד כתב:
NARKOTIKA כתב:
איך אוברייטד? חצי עולם לא מכיר את השם שלו בכלל. אנשים שעוקבים מאוד מתלהבים ממנו, ובצדק.
ראית את הסטטיטיקות שלו השנה?
יצירת מצבים?
מסירות מפתח?
חטיפות לשחקני הגנה?
הוביל את ליברפול עם עוד שחקן וחצי לגמר ליגת האלופות, איך בינוני?
הוא סופר אוברייטד כיוון שהוא חלוץ סבבה לגמרי אבל "גאונים" שחושבים שהוא ממציע את הכדורגל מחדש ומזיינים את השכל על "חטיפות" ושטויות כאלה וסטטיסטיקות בלי קונטקסט בטוחים שהוא החלוץ הכי מדהים בעולם, ואם הוא היה משחק ולא ז'סוס אז הוא היה עושה משהו אחר ולא היה מבודד באותו מידה.
"הוביל את ליברפול לגמר ליגת האלופות" - לא, העובדה שהם היו צריכים להביס את אריות אירופה מאריבור, ספרטק מוסקבה, פורטו ורומא כדי להגיע לגמר ושבכל משחק החל משלב שמינית הגמר הם נהנו מכמות מטורפת של טעויות שיפוט לטובתם הובילה אותם לגמר.
אם כבר, תדבר על זה שהעובדה שהחלוץ הבכיר שלהם כבש רק 15 שערי ליגה הובילה אותם למקום רביעי מאכזב.
שמע, ההודעות שלך לא קשורות לכלום.
לא יודע אם יש לי כח להגיב להכל, אבל מצחיק לטעון על הקלות של הקבוצות, כבר שנה שנייה ברציפות ההצלחה של ליברפול היא בעיקר נגד קבוצות גדולות, זה לא ממש מתיישב עם הקו שלך.
ליברפול העיפה את סיטי ברבע (אחת האלופות האנגלית החזקות בעשורים האחרונים) ובחצי את הקבוצה שהעיפה את ברצלונה, זה מסלול קל מדי לטעמך?מה אתה רוצה להמציא קבוצות בין גלקטיות?
ולא הבנתי את הזלזול בסטטיסטיקה. חטיפות, לחץ ובישולים זה מדדים סופר חשובים, באיזה עוד כלים אובייקטיביים יש לך לשפוט שחקן? מי צועק הכי חזק בפורום?
החלק של המקום הרביעי המאכזב זה כבר ממש על סף בורות. אתה סתם זורק דברים שאתה כנראה לא עמוק בהם.
אני מאוד רחוק מלהחמיא לקבוצות שאני אוהד. בטח שלא נוטה לזה, ועדיין - עם הכלים שהיו לה, ליברפול עשו עונה אדירה. סופר אדירה.
לא מבין איך בכלל אפשר לנסות להתכחש לזה.
אתה מבין שזאת קבוצה שהספסל ההתקפי שלה מפברואר היה אינגס וסולאנקה?
אתה יודע מי הם בכלל?