תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 13:17 
RedFox כתב:
אני לא מקבל את מה שגרינברג אומר מהסיבה הפשוטה שחבריו להנהלה האחים ניסנוב דברו בקול אחר.
דברו על תקציב של 30 מיליון, על הישגיות כבר העונה ואני בטוח שזה מה שהציגו לקובי רפואה גם.
אתם לא יכולים לבוא ולעבוד על אנשים ועל המאמן שלכם ושזה מתפוצץ לדבר על דברים אחרים.
תיהיו אמיתיים תגידו שאין כסף מההתחלה שהתקציב בנוי על ההכנסות, תגידו מההתחלה למאמן שזה המצב והוא יבחר אם לחתום איתכם לעוד עונה.

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 13:33 
סמל אישי של המשתמש
RedFox כתב:
אני לא מקבל את מה שגרינברג אומר מהסיבה הפשוטה שחבריו להנהלה האחים ניסנוב דברו בקול אחר.
דברו על תקציב של 30 מיליון, על הישגיות כבר העונה ואני בטוח שזה מה שהציגו לקובי רפואה גם.
אתם לא יכולים לבוא ולעבוד על אנשים ועל המאמן שלכם ושזה מתפוצץ לדבר על דברים אחרים.
תיהיו אמיתיים תגידו שאין כסף מההתחלה שהתקציב בנוי על ההכנסות, תגידו מההתחלה למאמן שזה המצב והוא יבחר אם לחתום איתכם לעוד עונה.

להגיד שאין כסף לא מוכר מנויים... :cry:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 14:07 
ציטוט:
חשוב לציין שהניסנובים הבטיחו להעמיד תקציב של 30 מיליון העונה, אך זה גם כולל את מחלקת הנוער. המשמעות היא שתקציב שכר השחקנים של הפועל יהיה בערך כ-12 מיליון שקלים - רחוק מאוד מהמועדונים הגדולים. מדובר בתקציב שלא יכול להספיק להפועל תל אביב להחתים שחקנים בכירים, שמכירים היטב את המצב בשוק הישראלי ודורשים סכומים בהתאם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 14:28 
סמל אישי של המשתמש
Meitar כתב:
ציטוט:
חשוב לציין שהניסנובים הבטיחו להעמיד תקציב של 30 מיליון העונה, אך זה גם כולל את מחלקת הנוער. המשמעות היא שתקציב שכר השחקנים של הפועל יהיה בערך כ-12 מיליון שקלים - רחוק מאוד מהמועדונים הגדולים. מדובר בתקציב שלא יכול להספיק להפועל תל אביב להחתים שחקנים בכירים, שמכירים היטב את המצב בשוק הישראלי ודורשים סכומים בהתאם

מחלקת הנוער נו באמת... אין סרט שהם משקיעים בה יותר ממיליון שקל ממסגרת התקציב שלא ימכרו לנו סיפורים, נניח שהם משקיעים 2 מיליון אפילו שזה מכובד, איך הגענו מזה לשכר שחקנים של 12 מיליון? איפה עוד 16 מיליון?
סיפורי אלף לילה ולילה. התקציב בנוי מההכנסות שזה אומר סביב ה-22 מיליון שקל ושלא ישקרו אותנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 14:34 
ציטוט:
בעשרת הימים האחרונים קיימת בסביבת הצוות המקצועי ברשותו של קובי רפואה תחושה שיש גורם מחוץ למועדון המכוון את הדברים המקצועיים מאחורי גבם. בסביבת המאמן סיפרו כי רפואה הגיש רשימת שחקני רכש מרכזיים שכללה את עומר דמארי, ז'אורז'יניו ומהראן ראדי אותם הבטיחו הבעלים להנחית. אתמול בבוקר שוחח רפואה עם ראדי, וזה עדכן אותו כי לאחר שלכאורה הושג סיכום והשחקן הסכים לחתום לעונה אחת, איש בהפועל תל אביב לא שוחח איתו, לא נקבעה לו שום פגישה עם הבעלים ובכוונתו לחתום בקבוצה אחרת. הזעם של רפואה היה גדול לאחר שהצליח לתאם מול ראדי את תנאיו הכספיים ולהבהיר לבעלים: "ראדי הוא שחקן שאני לא מתפשר עליו. הוא יהיה אחד השחקנים המרכזיים ואין סיכוי שאמשיך בלעדיו".

מתברר כי השמועות שהגיעו אל הצוות המקצועי היו שבמקום ראדי רוצים להביא לקבוצה את בן רייכרט והאמירה שהסתובבה במתחם חודורוב הייתה "יש סוכן שחקנים מסוים שעושה כאן צחוק מכולם". על פי ההתנהלות במועדון, לא נעשה שום מהלך בפועל ולא הייתה שום פגישה או כוונה לצרף את שלושת השחקנים להפועל תל אביב ועל פי הבדיקות והשיחות שניהל איתם רפואה, לא היה כל מהלך בשטח שהוביל להחתמתם. מנגד, לאחרונה שמע רפואה על כך שלקבוצה הוצע הניגרי ברונו איבה, ששיחק אשתקד בהפועל עכו.
"ביקשו מקובי רפואה לדבר עם שחקנים ולהגיע להבנות כספיות איתם. כשהדברים היו סגורים הפועל התחמקה ומשכה זמן", אמרו בסביבתו של המאמן. מסתמן כי השמות שרפואה התכוון להביא - עומר דמארי, מהראן ראדי, ז'אורז'יניו, אחמד עאבד ופיראס מוגרבי לא יגיעו להפועל תל אביב ואולי רק אחד מהם יגיע תחת המאמן החדש. מבין החמישה, השיחות עם חלוץ גירסונספור הן המתקדמות ביותר.

רפואה והצוות המקצועי שהו שעות על גבי שעות במתחם האימונים ובדקו שמות של מועמדים זרים, כשמצד שני הוצעו להנהלה שמות שלא תוכננו להיות בקבוצה, כמו הקשר/חלוץ הצרפתי ניקולא דיגיני שהגיע לכאורה לשיחות לפני שבועיים, אך לא היה באמת מועמד לחתום. השחקן עצמו הבין זאת וכבר בתום הפגישה הראשונה החליט לחפש יעד אחר. ההחתמה של עמירן שקלים לא הייתה על דעתו המקצועית של המאמן, שקיבל באימוני פתיחת העונה שחקנים אותם שחרר ולא בנה עליהם מתאמנים כאילו הם חלק מהקבוצה בליגת העל.

בעקבות הפיצוץ, בשיחות בין רפואה להנהלה, סוכם שההודעה על עזיבת המאמן תצא רק ביום ראשון, כשבינתיים בהנהלה ינסו לחפש מאמן ועד אז רפואה יעביר את אימוני סף השבוע. בפועל, הדבר יצא לתקשורת כבר אתמול. בשיחות סגורות הבהיר רפואה להנהלה: "אתם רוצים קבוצה שתישאר בליגה? אין לי בעיה להישאר. רק בואו נצהיר כלפי חוץ שאלו המטרות שלנו העונה ולא שיש תקציב של 30 מיליון שמכוון ליותר". גורמים בסביבתו של רפואה שללו את הטענות על כך שהמאמן לא רצה לצרף שחקנים של הסוכן דודו דהאן והעדיף לעבוד עם הסוכן גלעד קצב: "היה פה בסה"כ שחקן אחד של קצב. מוגרבי וגאדיר שרצינו להביא הם שחקנים של דודו. אנחנו בוחרים שחקנים טובים ולא לפי סוכן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 14:35 
IdanTheLittle כתב:
RedFox כתב:

להגיד שאין כסף לא מוכר מנויים... :cry:
גם התפטרות של מאמן לא

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 14:49 
תקנו אותי אם אני טועה, אבל כשאומרים "תקציב של 30 מיליון", מותר להניח ששכר השחקנים יהיה פחות מ-20 מיליון, לא?
אני לא בא לסנגר על ההנהלה, אבל הם מעולם לא אמרו "שכר שחקנים 30 מיליון" - מה שאומר שהתקציב של הפועל יהיה דומה לשאר הקבוצות בחלק התחתון של הטבלה.
ההנהלה גרמה לאוהדים להאמין ששכר השחקנים יהיה יחסית גבוה (כל השמות שהוזכרו), אבל בפועל אין כסף כדי להביא שחקנים רציניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 14:52 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:
תקנו אותי אם אני טועה, אבל כשאומרים "תקציב של 30 מיליון", מותר להניח ששכר השחקנים יהיה פחות מ-20 מיליון, לא?
אני לא בא לסנגר על ההנהלה, אבל הם מעולם לא אמרו "שכר שחקנים 30 מיליון" - מה שאומר שהתקציב של הפועל יהיה דומה לשאר הקבוצות בחלק התחתון של הטבלה.
ההנהלה גרמה לאוהדים להאמין ששכר השחקנים יהיה יחסית גבוה (כל השמות שהוזכרו), אבל בפועל אין כסף כדי להביא שחקנים רציניים.

זה ברור שלא כל התקציב הוא על שכר שחקנים אבל בתקציב של 30 מיליון צריך להיות תקציב שכר של סביב ה-18 מיליון וזה לא דומה לקבוצות שסך התקציב שלהם הוא 20 או 15 מיליון שקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 14:56 
RedFox כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

זה ברור שלא כל התקציב הוא על שכר שחקנים אבל בתקציב של 30 מיליון צריך להיות תקציב שכר של סביב ה-18 מיליון וזה לא דומה לקבוצות ש סך התקציב שלהם הוא 20 או 15 מיליון שקל.

ועם 18 מיליון שכר שחקנים, אפשר להביא שחקנים כמו דמארי, ראדי וכל השאר שהוזכרו?
נשמע לי נמוך מדי בהתחשב בזה שיש לנו היום שחקנים כמו דגני וגוטליב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:05 
איזה הוצאות יש להם ???
קיבלו קבוצה לאחר פירוק
עם שכר שחקנים בדיחה
לאן הולך הכסף אם לא רכשו אף שחקן ?
30 מליון תקציב על מה ?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:21 
אגב, אהבתי את התגובה של שרון ניסנוב בראיון בספורט 5: "רפואה הפסיד יותר מאשר הפועל ת"א". רק מוכיח שאנחנו בידיים של אנשים שקולים, שמבינים את טובת המערכת והכי חשוב, שמתנהלים בצורה שפויה. כל הכבוד לכם שלא נכנעתם!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:51 
שרון ניסנוב בספורט 5
ציטוט:
"בינואר האחרון הבאנו שחקנים שחיזקו את המועדון וימשיכו איתנו גם העונה: פייסל מוליץ מרווין פירסמן ואמיר עגייב. שלושתם ראויים להיות בליגת העל ואנחנו ניתן להם את הבמה", טען הבעלים. "ראמזי ספורי חוזר עם חוזה לשלוש שנים, רז כהן הגיע, גם רועי זיקרי. כל קבוצה בליגת העל הייתה רוצה להביא אותו. בנוסף, אנחנו מתכוונים להביא עוד מספר שחקנים מאוד משמעותיים. עם קובי רפואה או בלעדיו הפועל ת"א תמשיך להתחזק".

ניסנוב נשאל בנוסף על שלושת המטרות של הפועל ת"א בחלון הקרוב: מהראן ראדי, עומר דמארי וז'אורז'יניו. "אני מאמין שמהשלושה האלה יבואו אחד או שניים. ראדי שחקן גדול, אבל אני יכול לדבר על מה שאני יודע בוודאות. אם דמארי יסתדר עם הקבוצה שלו אנחנו נסתדר גם איתו. אני לא נלחם בשלושת המועדונים הגדולים מלכתחילה, אבל ביחס למה שאנחנו מסוגלים לשים אנחנו נציג קבוצה טובה וראויה בצמרת הכדורגל הישראלי.

"התקציב של הפועל ת"א יהיה בסביבות ה-30 מיליון ש"ח. אנחנו מצפים מכל מאמן שיגיע להוביל אותנו לפלייאוף העליון. מבחינת התקציב אנחנו נהיה רביעי בגודלו בליגה, אז ברור שאנחנו רוצים פלייאוף עליון. באנו אחרי פירוק והיינו צריכים לעשות שינויים. אנחנו עושים הכל לטובת המועדון".

בשל ההתפתחויות האחרונות, חלק מהאוהדים הביע את אי שביעות רצונו ואף ניסה לבטל את המנוי. "אני מצפה מהקהל של הפועל ת"א שייתן לנו השנה רוח גבית ויבוא בהמוניו. יש לנו את הקהל הכי תומך והכי נאמן וטובת המועדון היא מעל הכל. אנחנו מנהלים דברים בקור רוח", סיים ניסנוב.

מלחיץ אותי שבונים על רמזי ספורי, אותו אחד שלא הסכים לשחק בליגה השניה !
רוצים פלייאוף עליון, תקציב רביעי בליגה.
מדהים כמה הם מקשקשים... מה לא עושים כדי למכור מנויים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:54 
איציק ניסנוב הוא גרסה חיוורת של לוזון, רק מטומטם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:55 
מה חוזה ל-3 שנים לספורי מהההההההה :SHOCK: :SHOCK: :SHOCK:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 15:56 
הראה לי שהניסנובין עצובים שבן זקן לא פנוי.
נמאס מההנהלה שהופכת לצוות אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:00 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

מוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:20 
לאחר פגישה שנערכה בין הנהלת המועדון למאמן קובי רפואה, יושרו ההדורים והצדדים החליטו שהאחרון יישאר בתפקידו.
יש לציין כי בניגוד לפרשנויות השונות בתקשורת, המהלך לא נבע מאי רצונם של הבעלים לחזק את הקבוצה בשחקנים אותם דרש המאמן, אלא מחילוקי דעות לגיטימיים ומקצועיים בלבד שכאמור, עלו לדיון בפגישה.
אנו מבטיחים לאוהדים שכל יהבנו מוקדש לחיזוק הקבוצה. אנחנו וקובי שותפים לדעה שיש צורך בחיזוק במספר עמדות ונמצאים במשא ומתן מתקדם עם שלושה שחקנים בכירים בשבועיים האחרונים. בסופו של דבר, להפועל תל אביב תהיה קבוצה ראויה שתביא גאווה לאוהדיה.
שמנו את הסאגה מאחורינו ומרגע זה ואילך לא נעסוק עוד בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:22 
איזה פארסה.
הניסנובים קלטו שעזיבת רפואה לא תעזור להם ולא לדימוי שלהם (4 מאמנים בפחות משנתיים).
נקווה שמעז ייצא מתוק

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:23 
מדובר בסמל
סמל אישי של המשתמש
קונה מנוי לשער 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:23 
סמל אישי של המשתמש
נראה אם גם הוא יצא אפס כמו כל המאמנים בארץ,
או שהוא הציל את הפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:27 
די, אני לא עומד בקרקס הזה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:35 
היה עדיף אם כל הפארסה המביכה הזאת הייתה נחסכת, אבל זאת ההחלטה הטובה ביותר שניתן היה להגיע אלייה. אין אף מאמן ישראלי בשוק ששווה יותר מקובי. ואת האמת, כל עוד הוא בקבוצה, יש לי הרגשה טובה לגבי העונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:43 
מזל גדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:59 
סמל אישי של המשתמש
עד המ!!ת הפועל כתב:

הוא לא חתם לפני שנתיים לחמש שנים וזה מה שנשאר לו בחוזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 17:35 
סמל אישי של המשתמש
יהלום אדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

מחריד שהזמן עובר כל כך לאט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 18:12 
מחר הודעה שיישרו את ההדורים עם אביחי, מחרתיים אבוטבול חוזר ובשבוע הבא יתחילו שיחות ריחרוח עם ערן זהבייייי.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 19:26 
יהלום אדום כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב:

האמת - לא יודע.
הייתי בטוח שהעונה הקרובה אמורה להיות האחרונה בחוזה שלו. איזה עלוקה. הוא יישאר איתנו עד שיפרוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 19:35 
סמל אישי של המשתמש
רמזי ספורי חתם ב-2013 על חוזה ל-5 שנים. בקיץ שעבר הניסנובים החתימו אותו על חוזה חדש ל-3 שנים והשאילו אותו לאשקלון (מקור: http://www.one.co.il/Article/296163.html).
ככה שלהבנתי יש לו עוד שנתיים בחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 20:10 
כל עוד יש לו ביקוש (מחוץ להפועל), שייתנו לו להתאמן. בסוף נצליח לקבל תמורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 20:21 
לירון האדום כתב:

pogi כתב:

האחים ניסנוב עמדו במטרה של עליית ליגה. ולא, אל תגידו שכל אחד אחר היה מצליח בזה כי אין לי ספק שעם רמון/כבירי לא היינו משיגים את המטרה הזו (בדיוק כמו שלא השגנו איתם אף מטרה אחרת). אני מסכים שהמועדון מנוהל כמו שכונה אבל זה לא שונה משאר הקבוצות. וגם לא כל כך ברור לי המשפט "למה אנחנו צריכים אותם?". הקבוצה היתה על המדף והם היחידיפ שבאו. לא בא אף אחד אחר- לא בלבל גבוה יותר, לא בלבל נמוך יותר ולא באותו הלבל כמוהם. עכשיו יש להם מנדט לעשות מה שבזין שלהם כי ככה זה עובד. האוהדים מבחינתם יכולים להחליט שהמוצר לא מספיק טוב בשבילם ולכן לא עושים מנויים (החלטה לגיטימית שאני אישית אאמץ). אבל להפוך את מה שקרה עם רפואה לארוע חסר תקדים שלא נראה פה בעבר זה משהו קצת חסר פרופורציה.

עמדו במשימה לעלות ליגה בזכות קובי רפואה.
עם איווניר זה לא היה נראה שנעלה ליגה בצורה משכנעת.
אל תשכח שבינואר קיבלת חיזוק שהעלה אותך ליגה בדמות גוטליב (בזכות רפואה), מוליץ' חוגי ועגייב, מי הביא אותם? רפואה או ניסנוב?
אחרי שעלינו ליגה ההצהרות שלהם לגבי תקציבים ורכש לא תואמים את המצב היום בשטח.
נתנו לכולנו לחשוב שתהיה קבוצה טובה, ראדי, דמארי, ז'ורז'יניו, שמות שההנהלה זרקה לאוויר ומה קרה בסוף? רפואה הולך הביתה.
אין לכם כסף? לא הצלחתם למכור מנויים?
תבואו ותגידו, אין לנו כסף, המטרה תהיה להישאר בליגה, מקווים שיבוא מישהו אחר וייקח את הקבוצה.
אבל במקום זה, הם שותקים ואומרים שיהיה חיזוק ובלה בלה בלה

בוא נעשה סדר,
לקובי רפואה מגיע הרבה קרדיט על העלייה, אבל מי שהביא את רפואה זו ההנהלה, והיא גם זו שאישרה להביא את החיזוק שציינת, והיא גם זו שחתכה בזמן את מוטי איווניר. לזקוף את הדברים הטובים רק לרפואה ואת הדברים הרעים רק להנהלה זו חכמה קטנה מאוד.

אבל יש משהו יותר מהותי שהרוב פה מתקשים לקלוט- אם הם מחפשים למכור או לא, כנראה שלא נדע בזמן הקרוב, אבל ה"התנהלות השפויה" כמו שחלק מהליצנים חסרי המושג פה מכנים בלעג, היא דבר שיכול לסייע להביא רוכש (או לפחות מנוע מכשול למכירה עתידית) הרבה יותר מכל אמירה המומה של ההנהלה על זה שאין להם כסף והם מחפשים למכור. כבירי ורמון לדוגמא, עשו צעדים אקטיביים שהפכו את מכירת המועדון לבלתי אפשרית, כשהם מביאים לריסוק כלכלי, מקצועי ותדמיתי של המועדון. ואליהם בקושי באו בטענות על זה שלא מחפשים רוכש 0כי הרי מי צריך רוכש כשאפשר לקחת הלוואות ולשלם באמצעותן לעשרות שחקני רכש שנחתו פה כל אותם שנים?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: