תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 23:22

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רייכרט
הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 12:22 
נועם שחם כתב:
bruno conti כתב:
נועם שחם כתב:
למה בכלל אתם עוד ממשיכים לדבר על השחקן הזה? מי שחושב להביא אותו להפועל זקוק לאשפוז בכפייה.

עזוב הפועל לא הפועל על ערן לוי כשהיה בגיל רייכרט דיברו הרבה יותר גרוע לידיעתך.
יש לא מעט שחקנים שמתפספסים על דברים שמסביב לכדורגל נטו והקריירה שלהם לא מתפתחת
טוב.

אתה משווה? ערן לוי בגיל 17 היה שחקן הנוער הכי טוב בארץ ואחד הטובים באירופה. איפה הוא ואיפה רייכרט מבחינת כשרון?

אני לא משווה ברמת הכשרון אלא ברמת העקרון,נעזוב את זה שאתה מגזים ומקצין על ערן לוי אחד הטובים באירופה...
אבל מה שאני אומר לגבי רייכרט שאני כן זיהיתי אצלו בסיס להיות אחלה שחקן לליגה פה ושאיך שהקריירה שלו התפתחה
לוקח את היחס אליו ואת היכולת שלו למקומות אחרים.
אני רוצה אותו בהפועל?לא,כי לא בא לי להיות מוסד שיקום כשהמועדון עצמו נמצא בשיקום,זה לא מקום נכון עבורו,
כל מה שאני אומר זה שלא אתפלא אם תוך שנתיים שלוש וייעוץ והכוונה נכונים וקצת מזל הוא יממש את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 13:37 
אני לא מגזים ולא מקצין. ערן לוי בגיל 17 הוביל את מכבי חיפה לחצי גמר של טורניר נוער באיטליה כולל נצחונות על באיירן ואינטר ונבחר ל-11 המצטיינים של הטורניר.

דיברו עליו אז ככשרון ענק.

סתם משהו שמצאתי מאותה תקופה אבל אני גם זוכר את זה טוב. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 93,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 13:40 
סמל אישי של המשתמש
אם כבר מתעקשים על השוואת מוזרות, אז יותר הגיוני להשוות בין ערן לוי לרובנובד או לגיא אסולין
רייכרט בכלל לא באזור של הכישרון של ערן לוי, לא ערן לוי הצעיר ולא ערן לוי הרזה, גם לא ערן לוי העולה לתורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 15:18 
נועם שחם כתב:
אני לא מגזים ולא מקצין. ערן לוי בגיל 17 הוביל את מכבי חיפה לחצי גמר של טורניר נוער באיטליה כולל נצחונות על באיירן ואינטר ונבחר ל-11 המצטיינים של הטורניר.

דיברו עליו אז ככשרון ענק.

סתם משהו שמצאתי מאותה תקופה אבל אני גם זוכר את זה טוב. https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 93,00.html

הטורנירים האלה זה שטויות.
ערן לוי היה נחשב לכישרון גדול בנוער, אבל בטח לא מהכישרונות הגדולים באירופה. הגזמה פראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 16:20 
חולק עליך. להצטיין בטורניר שבו משתתפות אינטר, יובה ובאיירן ולהבחר ל-11 של הטורניר זה ממש לא טריוויאלי.

ובכל מקרה הנקודה היא שהיה נחשב אז לשחקן הנוער הטוב בארץ, ואין מה להשוות לרייכרט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 18:35 
סומך כתב:
אם כבר מתעקשים על השוואת מוזרות, אז יותר הגיוני להשוות בין ערן לוי לרובנובד או לגיא אסולין
רייכרט בכלל לא באזור של הכישרון של ערן לוי, לא ערן לוי הצעיר ולא ערן לוי הרזה, גם לא ערן לוי העולה לתורה.

כמה סתום אפשר להיות ולא לקרוא מה שכתוב?!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 18:38 
נועם שחם כתב:
חולק עליך. להצטיין בטורניר שבו משתתפות אינטר, יובה ובאיירן ולהבחר ל-11 של הטורניר זה ממש לא טריוויאלי.

ובכל מקרה הנקודה היא שהיה נחשב אז לשחקן הנוער הטוב בארץ, ואין מה להשוות לרייכרט.

גם אתה? תהיו בריאים.
ההשוואה היחידה היא ברמת היעדר הכוונה מקצועית והרס עצמי.
אף אחד לא דיבר על כשרון.
וואו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 אפריל 2018, 18:46 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
סומך כתב:

כמה סתום אפשר להיות ולא לקרוא מה שכתוב?!
אחותך סתומה טמבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 07:19 
נועם שחם כתב:
Oleg Neduda כתב:
אני ממש לא הייתי מתנגד שבן רייכרט יחזור בשנה הבאה בסכומים ששילמה לו הפועל עכו (כנראה סכומים מאוד נמוכים). ופעם אחרונה שהמשפחה שלי בדקה לא היה צורך לאשפז אותי בכפייה.

הפועל צריכה בשנה הבאה להמר על חלק משחקני הרכש, ולדעתי אם הוא מגיע בשכר נמוך במונחי ליגת על (וכנראה שבעכו זה מה שהוא הרוויח) הוא שווה את ההימור. לא ילך? שישב בחוץ, הרי אין שום חובה להרכיב אותו והוא כנראה לא ייקח חלק נכבד מהתקציב

בעיני זו חשיבה עקומה לגמרי. להחתים שחקן שכנראה יביא מעט מאד תועלת כי הוא לא ייקח חלק נכבד מהתקציב, זה שיקול עקום לגמרי. בדיוק קו המחשבה שהוביל אותנו לבנות בעבר סגל שכולו זועק בינוניות.

בוא קודם כל נביא את השחקנים שאנחנו צריכים לשנה הבאה ושאנחנו בונים עליהם שיובילו את הקבוצה. אם אחרי שיהיה לך סגל של 16-18 שחקנים ראויים להרכב ואז תרצה להחתים גם את רייכרט כשחקן משלים לסגל שאולי יקרה נס ופתאום יתחיל לשחק כדורגל, תפאדל. ברשימת הקניות לעונה הבאה הוא צריך להיות במקום ה-50 בערך.

לא מסכים שזו חשיבה עקומה. בשנה הבאה הפועל תהמר על חלק מהרכש, משום שככה זה כשהתקציב הוא לא גבוה במיוחד. מסכים שהפועל קודם כל צריכה להחתים שחקני מפתח, אבל הסיכוי שנפגע בכל או ברוב הזרים הוא נמוך מלכתחילה, וצריך ללכת גם על שחקן-שניים שהם "הימור", ומבחינתי בן רייכרט בשכר של שחקן תחתית בליגת העל הוא הימור סבבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 09:37 
זה ממש לא "הימור", זה פשוט ללכת על אותו חומר שחקנים שהביא לנפילה של המועדון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 09:42 
אדום כתב:
זה ממש לא "הימור", זה פשוט ללכת על אותו חומר שחקנים שהביא לנפילה של המועדון הזה.

נו באמת. מזה קשור? כשהבאת את ידין, יבואה, בן לוז ודה סילבה מכפר סבא שירדה ליגה, גם אז אמרת שהלכו "בדיוק על אותו חומר שחקנים שהביא לנפילה של המועדון הזה"?
אין שום קשר בין שני הדברים.
ואני רק אבהיר - זה לא שרייכרט חלום רטוב שלי. רחוק מזה. אני פשוט לא חושב שזה יהיה אסון גדול אם ילכו עליו, וגם לא אתפלא אם הוא יהיה שווה את הגרוש ורבע שישלמו לו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 אפריל 2018, 09:49 
אני פשוט חושב שהפועל צריכה ויכולה לפתח דור שחקנים אחר. אליאס ולקס לא נופלים מגאון הכדורגל רייכרט ומזיקים הרבה פחות מבחינה מקצועית וחברתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2018, 03:28 
אבשה כתב:
היתה עליו אתמול כתבה בחדשות הספורט ולדעתי זאת הפעם הראשונה ששמעתי אותו מדבר. נסכם זאת בכך שלא נראה שהפסדתי הרבה עד כה.

זאת הכתבה שהיתה עליו:
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 25&lang=HE

עדיין הולך למשחקים של הפועל בלאומית, כמו אז בימים הטובים כילד עם הכובע גרב ביציעי בלומפילד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2018, 03:36 
סמל אישי של המשתמש
להביא!
אולי בתור מושאל, נקבל את מה שקיבלנו כשהיה מושאל ממקקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 אפריל 2018, 10:15 
סמל אישי של המשתמש
מי שחושב שיש לרייכרט מקום על מגרש כדורגל חייב להתאשפזוש דחופוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 יוני 2018, 11:16 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 46,00.html
פרסום ראשון: בית"ר ירדה מעסקת בן רייכרט
הלחץ מהאוהדים הכריע: למרות שכבר סיכמה על צירופו, בית"ר ירושלים הודיעה לשחקן המזוהה עם הפועל תל אביב כי היא מוותרת על שירותיו

הסיבה לפניית הפרסה היא הלחץ הגדול שהפעילו האוהדים, שסירבו לראות את השחקן המזוהה עם הפועל תל אביב משחק בבית"ר.
רייכרט ידוע כאוהד הפועל עוד מילדותו, מה שגרם לו בעבר ליחס נוקשה גם מצד אוהדי מכבי תל אביב שבה שיחק.
אוהדים רבים הביעו כעס על צירופו של הקשר גם מפני שהוא היה רחוק מלהרשים בעונות האחרונות.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: רייכרט
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:02 
Up

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:16 
רכש שלבוש לעונה המרגשת שתבוא עלינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 08:27 
סמל אישי של המשתמש
אפשר לעשות אותו מאמן שחקן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:08 
סמל אישי של המשתמש
לא אופתע אם יהיה ההחתמה הבאה, אחרי שהעיפו את רפואה, אפשר להמשיך להביא שחקנים חלשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:
לא אופתע אם יהיה ההחתמה הבאה, אחרי שהעיפו את רפואה, אפשר להמשיך להביא שחקנים חלשים.
מאד יכול להיות שהניסנובים רצו להחזיר אותו ורפואה הטיל וטו. אז הם עשו לרפואה חיים קשים עם רכש ואז רפואה הבין את הרמז, קם והלך. עכשיו יבוא איזה מימר ויקבל את הסגל שאיציק ניסנוב הרכיב עבורו.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 09:35 
אני נוטה להאמין שזה הרקע לכל העניין.
מקווה מאוד שאני לא קורא נכון את המפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 13:51 
Charlie כתב:
האדס כתב:
מאד יכול להיות שהניסנובים רצו להחזיר אותו ורפואה הטיל וטו. אז הם עשו לרפואה חיים קשים עם רכש ואז רפואה הבין את הרמז, קם והלך. עכשיו יבוא איזה מימר ויקבל את הסגל שאיציק ניסנוב הרכיב עבורו.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

טוב זה כבר ניחוש "מאוד יכול להיות".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 16:23 
כולי תקווה שניצלנו מהעניין הזה, אם כי אני עדיין לא רגוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 84 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: