תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:03 
סמל אישי של המשתמש
עם כל הכבוד לקובי רפואה, בסופו של דבר מדובר בליגה שקבוצה בלי מאמן כמעט ולקחה דאבל בעונה שעברה, וניר קלינגר שכבר 15 שנה לא עשה כלום הצליח לקחת גביע.
למעט יוסי אבוקסיס, אין כמעט אף מאמן בארץ שבאמת מצליח להוציא מים מהסלע מהקבוצה שלו.
אז כן, הייתה לו גישה שככל הנראה התאימה מאוד לDNA הנוכחי של הקבוצה, אבל לא הייתי נכנס להיסטריה בגלל עזיבה שלו בפן המקצועי. לא עליו תקום ותיפול הקבוצה.
מה גם שנראה שההחלטה אצלו התבשלה כבר תקופה, כי בן אדם בוגר לא עוזב מקום עבודה אך ורק בגלל אי הסכמה רגעית עם מנהליו, במיוחד לא בטיימינג הזה של השבוע הראשון של האימונים חודש וחצי לפני הליגה.
חבל, אבל לא סוף העולם.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: רפואה התפטר
הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:05 
הודעה שהיא גניבת דעת אחת גדולה.
מישהו ביקש ממכם להוציא כסף שאין לכם? אפסים!
"רפואה לא הבעיה" - מי שאמר שהוא הבעיה זה אתם. אנחנו יודעים שהוא לא הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:06 
Charlie כתב:
kruvi1 כתב:
רפואה עשה פה מהלך שלא נראה לי שיש מאמן אחר בארץ שהיה עושה את זה.
אין ספק. רוב המאמנים בארץ היו בולעים את הצפרדע רק כדי להמשיך ולאמן בכלל (ולהתפרנס) וקבוצה כמו הפועל בפרט.
רפואה זכה אצלי להרבה נק' כשהיה לו את האומץ ובעיקר האינטרגריטי המקצועי שלו לשים את המפתחות וללכת באמצע פרוייקט שהוא החל בו אשתקד ולוותר על לא מעט כסף.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

יש לי הרגשה שהוא לא כזה גיבור גדול וכנראה יש לו איזה הצעה מליגה תאילנדית בהרבה יותר כסף. בכל מקרה איציק ניסנוב הצליח לרמוס מהמעט קרדיט שנתתי לו ולשאר העסקנים שמשתפים איתו פעולה. זה המצב של הכדורגל הישראלי, וזה לא ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:08 
כיפה אדומה כתב:
עם כל הכבוד לקובי רפואה, בסופו של דבר מדובר בליגה שקבוצה בלי מאמן כמעט ולקחה דאבל בעונה שעברה, וניר קלינגר שכבר 15 שנה לא עשה כלום הצליח לקחת גביע.
למעט יוסי אבוקסיס, אין כמעט אף מאמן בארץ שבאמת מצליח להוציא מים מהסלע מהקבוצה שלו.
אז כן, הייתה לו גישה שככל הנראה התאימה מאוד לDNA הנוכחי של הקבוצה, אבל לא הייתי נכנס להיסטריה בגלל עזיבה שלו בפן המקצועי. לא עליו תקום ותיפול הקבוצה.
מה גם שנראה שההחלטה אצלו התבשלה כבר תקופה, כי בן אדם בוגר לא עוזב מקום עבודה אך ורק בגלל אי הסכמה רגעית עם מנהליו, במיוחד לא בטיימינג הזה של השבוע הראשון של האימונים חודש וחצי לפני הליגה.
חבל, אבל לא סוף העולם.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

די נו...
מאמן זו פונקציה סופר חשובה כמו גם ניהול מקצועי. הם לא כמעט לקחו דאבל ולא כלום. ב"ש לוקחים 3 שנים רצוף אליפות שם כי יש להם את המאמן הכי טובה ליגה.
אז אולי רפואה לא המאמן הכי טוב בליגה, אבל הוא בטח טוב יותר מכל השמות האחרים שהוצעו פה (נעים... - אם הוא בא באמת אפשר לסגור. שיביאו את שייע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:12 
chimpfive כתב:
Charlie כתב:
kruvi1 כתב:
רפואה עשה פה מהלך שלא נראה לי שיש מאמן אחר בארץ שהיה עושה את זה.
אין ספק. רוב המאמנים בארץ היו בולעים את הצפרדע רק כדי להמשיך ולאמן בכלל (ולהתפרנס) וקבוצה כמו הפועל בפרט.
רפואה זכה אצלי להרבה נק' כשהיה לו את האומץ ובעיקר האינטרגריטי המקצועי שלו לשים את המפתחות וללכת באמצע פרוייקט שהוא החל בו אשתקד ולוותר על לא מעט כסף.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

יש לי הרגשה שהוא לא כזה גיבור גדול וכנראה יש לו איזה הצעה מליגה תאילנדית בהרבה יותר כסף. בכל מקרה איציק ניסנוב הצליח לרמוס מהמעט קרדיט שנתתי לו ולשאר העסקנים שמשתפים איתו פעולה. זה המצב של הכדורגל הישראלי, וזה לא ישתנה.

צי'מפ, לא מתאים לך. הייתי בעדם כל הזמן, למרות אני לא שבע רצון מההתנהלות של הקבוצה. האמנתי שהם נקיים. הצעד הזה הוכיח שלא.
רפואה עשה אותו דבר בשנה שעברה במכבי פ"ת בלי הצעה מהליגה התאילנדית.
הם צריכים לעשות 2 דברים: לעבוד מהבוקר עד הלילה בשביל למצוא רוכש ולהעמיד את הקבוצה הכי טובה שהם יכולים. זה גם אומר את המאמן הכי טוב שאפשר להביא כרגע.
אני לא רוצה לשמוע משפט: "לצערי לא נתמודד על אליפויות בשנים הקרובות". אני רוצה לשמוע: "בשביל להתמודד על אליפות בשנים הקרובות צריך להביא להפועל בעלים אחרים וזה מה שאנחנו מנסים לעשות"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:19 
הגרינברג הזה הוא חתיכת בזבוז חמצן, נותן תחרות בטמטום שלו לאיל ברקוביץ' ודומיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:29 
אז מה הטענות בעצם?
שההנהלה הנוכחית מורכבת מאנשים קמצנים?
שהיא מורכבת מאנשים שאין להם כסף לשים אז למה הם בהפועל?
שבאמת יש סיכוי למצוא "רוכש" אם הם רק יציעו את הקבוצה למכירה (בהנחה שכרגע לא באמת)?

בעיני זו בסך הכל הודעה כנה של "אין לנו כסף וזה מה יש".
לא רואה את זה כדבר כזה חמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:36 
טכנית לארז כתב:
אז מה הטענות בעצם?
שבאמת יש סיכוי למצוא "רוכש" אם הם רק יציעו את הקבוצה למכירה (בהנחה שכרגע לא באמת)?

מבלי להישמע חוצפן מידי.. יש להם כסף. זה שלא מעוניינים לתת ממנו להפועל זה עניין אחר.

"..גורמים בבורסה ליהלומים מעריכים כי מדובר בחברה בעלת מחזור שנתי של כ-150 מיליון דולר ומציינים כי היא אחת מארבע חברות ישראליות בלבד שקיבלו הקצאה ("סייט") מהחברה הממשלתית הרוסית המשווקת את היהלומים שנמכרים במדינה. " (גלובס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:37 
אוקיי.
אז הטענה אליהם היא שהם קמצנים, בגדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:43 
או שהם פשוט רוצים לנהל את הקבוצה מבלי להוציא כסף מהכיס שלהם. שזה לגיטימי מבחינת בעלים של קבוצות כמו בני יהודה והפועל רעננה, אבל לא הקבוצה עם המנויים מהיקרים בליגה.

נערך לאחרונה על ידי אדום בתאריך 05 יולי 2018, 10:44, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:43 
סמל אישי של המשתמש
joshsoos כתב:

הוא לא אמר שהוא עוזב הסתום הזה?
יאללה שיילך כבר. עוד אוכל חינם שאני בספק אם איי פעם שם שקל

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 05 יולי 2018, 11:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:47 
סמל אישי של המשתמש
אין לי שום בעיה עם ניהול שפוי.
אין לי שום בעיה עם לא להוציא כסף שאין על שחקנים עם שם גדול.
זה אפילו רצוי - אני לא רוצה להגיע שוב לפירוק, ולא צריך להוציא כסף שאין.

אבל הרתיחה אותי האמירה ש-׳אם יבוא מישהו עם כסף אני אזוז׳. אנשים לא מחכים בתור לקנות את המועדון, וצריך לחפש אותם אקטיבית.
לא לחכות ולהגיד שאם יגיע אז אחלה. אחלה זה הופך ניהול שפוי להסתפקות במועט. עונה כלכלית ולחסוך כל שקל יכול להיות צעד בדרך, אבל זה לא יכול להיות ה-דרך, בלי הסתכלות קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:51 
joshsoos כתב:

לא הבנתי מה התפקיד שלו בהנהלת המועדון אם הוא מצהיר ש"בהזרמה מידית של מיליוני ש"ח נוספים אותם אין בכוונתי או ביכולותיי להזרים".
זה נשמע אחד לאחד כמו הציטוטים מימי צבאן, חג'ג' ורמון בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:53 
למצוא מישהו שיבוא לזרוק עכשיו מליונים על קבוצת כדורגל בישראל זו משימה קשה מאוד.

במציאות של היום בליגה "רוכש" שירצה להצליח (כלומר להיות בתמונת האליפות לכל הפחות) יודע שהוא צריך לשים תקציב של לפחות 70-80 מליון שקל.
הסכומים שהיו דרושים להצלחה לפני 10-13 שנה מספיקים היום על הנייר למקום 3-4.

המשמעות של בעלים שרוצה "להתחרות על כל התארים" זה 80 מליון שקל תקציב לפחות לדעתי (וגם זה יהיה בערך חצי מהמיצ'ייה).
באמת איך לא מוצאים את אותו גביר שיבוא לבזבז עלינו מליונים מדי עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 10:59 
אני מבין את הייאוש של הרבה אנשים אבל אני אישית מיציתי את הקרבות נגד הבעלים ולחפש בעלים גרנדיוזי ולא שוכח שלפני שנה + ירדנו ליגה ולפני זה היינו על סף פירוק
בגדול הפועל תל אביב רק חזרה השנה מהליגה הלאומית, והשאיפות השנה צריכות להיות בהתאם. אני מבין שזה מתסכל שיש בעלים קמצן ויש מצב שהם אנשים מסריחים אבל הם בטח עדיפים כרגע על מה שהיה שנים קודם של בלאגן מטורף וחובות שטפחו עד שלא היה אפשר לנהל את זה ונאלצנו ללכת לפירוק.
אני כרגע מעדיף בעלים קמצנים שיעמידו תקציב סביר ושהקבוצה תבטיח הישארות ואולי תילחם על הגעה לפלייאוף עליון, אני מבין שאנחנו מועדון גדול אבל כרגע אנחנו קבוצה קטנה/בינונית.
הדברים אף פעם לא עומדים במקום ולדעתי גם הבעלים החדשים ייכנס לשאפתנות גדולה יותר שייראה את הפוטנציאל של הצלחה ואולי הגעה לאירופה.
אני אמנם לא מבסוט מהעזיבה של רפואיה אבל זה לא נשמע תלוש לחשוב שזה גם נובע מהצעה יפה שיש לו מתאילנד והוא חיפש דרך לצאת מזה בלי פגע.
מקווה שיהיה מאמן סביר וקבוצה סבירה והדברים יתקדמו בקצב הנכון ולא עוד פעם לעוף גבוה כדי להתרסק בצורה הכי אכזרית שיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:06 
טכנית לארז כתב:

במציאות של היום בליגה "רוכש" שירצה להצליח (כלומר להיות בתמונת האליפות לכל הפחות) יודע שהוא צריך לשים תקציב של לפחות 70-80 מליון שקל.

המשמעות של בעלים שרוצה "להתחרות על כל התארים" זה 80 מליון שקל תקציב לפחות לדעתי (וגם זה יהיה בערך חצי מהמיצ'ייה).

שטויות. בשביל להחתים שחקנים כמו מהראן ראדי בגילו כיום אתה ממש לא צריך 70-80 מיליון שקל, שזה בערך כמו התקציב של אלופת המדינה ב-3 השנים האחרונות.
בוא, אף אחד לא מצפה שישפכו כאן מיליונים, רק שיבנו קבוצה סבירה וירוצו עם אותו מאמן לפחות בשתי עונות רצופות. כמה מיליונים שפכו בבית"ר, הפועל חיפה ומכבי נתניה בעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:11 
אדום כתב:
טכנית לארז כתב:

שטויות. בשביל להחתים שחקנים כמו מהראן ראדי בגילו כיום אתה ממש לא צריך 70-80 מיליון שקל, שזה בערך כמו התקציב של אלופת המדינה ב-3 השנים האחרונות.
בוא, אף אחד לא מצפה שישפכו כאן מיליונים, רק שיבנו קבוצה סבירה וירוצו עם אותו מאמן לפחות בשתי עונות רצופות. כמה מיליונים שפכו בבית"ר, הפועל חיפה ומכבי נתניה בעונה שעברה?

כי ראדי זה השחקן שיביא התמודדות על אליפות?
ואם רפואה התפטר רק בגלל שלא הסכימו לחוזה של ראדי אז הוא טעה כשהלך.

אנשים פה כל הזמן מדברים על ה"רוכש", כאילו למצוא אחד כזה זו משימה ברמת קושי של לקנות אוטו סביר או למצוא דירה נחמדה במחיר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:14 
טכנית לארז כתב:
אז מה הטענות בעצם?

הטענות שלי הם כאלו:
1. אתה לא יכול להצהיר מצד אחד ""לצערי לא ניקח כנראה אליפויות בשנים הקרובות"
ומצד שני לדרוש את המנוי הכי יקר בליגה, זה לא מסתדר אחד עם השני.

2. אתה לא יכול להגיד "אם יניחו לנו לעבוד בשקט ובאחריות אני מבטיח כי להפועל תל אביב תהיה קבוצה ראויה לליגת העל."
מי בדיוק לא נותן לכם לעבוד? הקהל?
הקהל אשם שהוא לא קונה את המנוי הכי יקר בליגה בזמן שיש לו סגל לפלייאוף תחתון?
איך תהיה קבוצה ראויה אם אין כסף?

3. תבואו ותצהירו מראש בתחילת העונה שהמטרה היא להישאר בליגה, אל תמציאו שטויות של תקציב 30 מיליון, ודמארי וראדי ודברים כאלו.

4. תצהירו כולכם, אנחנו מכונים למסור את הקבוצה לכל אחד שמוכן להעמיד תקציב גבוה יותר עם ערבויות, תפעלו למצוא אחד כזה.

העובדה שהם בעלי הפועל ת"א עוזרת להם לעסקים הפרטיים שלהם, זה אחלה פרסום ואחלה פתיחת דלתות במגזר העסקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:19 
אדום כתב:
טכנית לארז כתב:

מכבי נתניה זאת דוגמא מעולה
לקבוצה שהייתה בשפל ממש כמונו, קמו מזה ויצאו לדרך חדשה עם בעלים שבאמת רוצה בטובת הקבוצה
והקהל כמובן תומך ונותן לו את השקט ורוכש מנויים
התלונות על השקעה כזאת או אחרת של הבעלים בהפועל היא לא נובעת מגודל הסכום, זה לא שאנשים אומרים לעצמם שאם אין 40 מיליון תקציב אז חרא בעלים.
ושלא יאכילו אותנו בחארטות שאין להם את השקט והם עושים דברים וכו וכו, אם אתם באמת כ"כ בטוחים בתהליך שלכם אז איפה השקיפות? למה הקהל לא מעורב?
למה המחירים של המנויים כל כך יקרים? למה רפואה, שהם בעצמם אמרו שהייתה החתמה טובה למועדון, עוזב בטונים כאלו?
אני יכול להבין איך הצדדים מתנגשים ומחליטים להיפרד, זה לגיטימי זה קורה, אבל לא בצורה שזה קורה בהפועל
הכל דרך התקשורת, הם חושבים שהם מנהלים את המוסד לא את הפועל, הכל במעטפת של חשאיות שמא האויב יאזין.
ותמיד באים עם אותה אמירה שאף אחד לא מודע לכל הטוב שהם עושים והם פשוט קדושים מעונים, ואם הקהל יתן שקט (WTF? אני בחיים לא זוכר את הקהל של הפועל כל כך עדין ושקט) הם יעשו את מה שצריך
בהתחלה הם קיבלו את הקרדיט, ככל שעבר הזמן זה נראה כאילו הם באים לערבב את כולנו.
כולנו יודעים שאם היה מגיע בעלים כמו של נתניה וגם אם היה מחליט לא להשקיע יותר מידי הקהל היה רוכש מנויים, הקהל היה מגיע בהמונו וזאת הבעת האמון הכי גדולה שאנחנו יכולים לתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:20 
סמל אישי של המשתמש
הוא יכול לקחת את המנוי היקר בליגה אם מלכתחילה הוא לא רואה במנויים את ההכנסה העיקרית שלו.
להערכתי, הם השנה מעדיפים להתבסס על הכנסות מכרטיסים, ולכן המחיר היקר של המנויים, ולכן גם ההתעלמות מקצב המכירה החלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:27 
סמל אישי של המשתמש
Oleg Neduda כתב:
Daniel כתב:
הרבה יותר גרועים מטביב.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

הם לא, אבל אותו זן
את טביב הרגו על פחות מזה

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:33 
kruvi1 כתב:
הוא יכול לקחת את המנוי היקר בליגה אם מלכתחילה הוא לא רואה במנויים את ההכנסה העיקרית שלו.
להערכתי, הם השנה מעדיפים להתבסס על הכנסות מכרטיסים, ולכן המחיר היקר של המנויים, ולכן גם ההתעלמות מקצב המכירה החלש.

דווקא אתמול התקשרו אליי מלאן לשאול מדוע אני לא מחדש את המנוי שלי (למרות שחידשתי אבל דרך מישהו אחר).
אני דווקא חושב הפוך, הם חשבו שהקהל של הפועל שהוא קהל שבוי יהיה באופוריה מעליית הליגה ומסיפורי דמארי בדרך וירכוש מנויים (לכן התחילו עם המכירה
עוד במהלך העונה שעברה), אחרי שראו שהם לא מצליחים למכור מנוי הם הבינו שהם בבעיה תזרימית ולכן אין כסף לרכש... מה שכנראה גרם לרפואה להבין שעבדו עליו
ושאין רכש ולכן הוא התפטר.
לא רואה איך יקנו כרטיסים עם סגל כזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:33 
red in blood כתב:
אין לי שום בעיה עם ניהול שפוי.
אין לי שום בעיה עם לא להוציא כסף שאין על שחקנים עם שם גדול.
זה אפילו רצוי - אני לא רוצה להגיע שוב לפירוק, ולא צריך להוציא כסף שאין.

אבל הרתיחה אותי האמירה ש-׳אם יבוא מישהו עם כסף אני אזוז׳. אנשים לא מחכים בתור לקנות את המועדון, וצריך לחפש אותם אקטיבית.
לא לחכות ולהגיד שאם יגיע אז אחלה. אחלה זה הופך ניהול שפוי להסתפקות במועט. עונה כלכלית ולחסוך כל שקל יכול להיות צעד בדרך, אבל זה לא יכול להיות ה-דרך, בלי הסתכלות קדימה.

מה גם שהשותף שלו לא מפסיק לבלבל את המוח על תקציב של 30 מיליון, והבטחות של החתמות לא ריאליות , אולי שווה למר גרינברג לעשות ישור קו עם השותפים שלו לפני שהוא משקיע זמן ניהול יקר בדף מסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:37 
רפואה צדק שהלך ושאפו לו על המהלך וויתור על חוזה לשנה הקרובה מניח שיש לו גם משהו על הפרק...
רפואה לא אבידה ברמת המאמן זה לא שפיספסנו פה את פרגוסון אבל הוא אבידה ברמת
הדמות המקצועית הסמכותית שהמועדון הזה ככ צריך.
הארגון הוא ארגון כושל שמונע מגחמות וקפריזות ממניעים אישיים ומכאן-לא לטובת המועדון.
אל תתבלבלו הכסף הוא לא המיין אישיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:42 
בינתיים בוואן אומרים שיש ניסיונות ליישב את ההדורים ושרפואה יחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 11:47 
לירון האדום כתב:

לא מאמין שיקרה.
איך אמר ניסנוב- אין דרך חזרה...
אם יחזירו אותו זה לשים אותו מעליהם וזה לא משהו שהם יכולים לחיות איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 12:01 
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:

לא מאמין שיקרה.

זה יכול עוד לקרות, בעיקר כי ניסנובים מבינים שעזיבתו של רפואה לא תורמת לאי רכישת המנויים.
מה גם זה לא שיש לך איזה מאמן אחר טוב שמחכה להצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 12:14 
לירון האדום כתב:
bruno conti כתב:
לירון האדום כתב:

לא מאמין שיקרה.

זה יכול עוד לקרות, בעיקר כי ניסנובים מבינים שעזיבתו של רפואה לא תורמת לאי רכישת המנויים.
מה גם זה לא שיש לך איזה מאמן אחר טוב שמחכה להצעה.

אני בעד,נמתין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 12:19 
סמל אישי של המשתמש
זה אותו מני וייצמן,
זה אותה הנהלה שמינתה את קורצקי ונכשלה להשאיר את הפועל בליגת העל, זה אותה הנהלה שהלכה לבוררות עם קורצקי.
אותה הנהלה שביקשה מחירי מנויים הזויים בליגה הלאומית.
אותה הנהלה שרצתה לארח את הדרבי בסמי עופר!
אותה הנהלה שמינתה את מוטי איווניר.
אותה הנהלה שפיטרה את מוטי איווניר.
אותה הנהלה ששלחה את אלי בואנו הביתה.
אותה הנהלה שלא נתנה שום תוכנית הבראה נורמלית לקובצה מהרגע שהיא לקחה אותה לידיים.
אותה הנהלה שהחתימה את אביחי ידין על הארכת חוזה
אותה הנהלה שהעזיבה את אביחי ידין יומיים אחרי הארכת החוזה
אותה הנהלה ששמה לנו את מחירי המנויים היקרים ביותר בליגת העל כשהליגה הלאומית עוד לא נגמרה אפילו.
אותה הנהלה שישבה מול משה סיני ורן מלובני והבטיחה כספית שנתמודד על המקומות הראשונים בפלייאוף העליון.

לא התקדמנו לשום מקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יולי 2018, 13:07 
סמל אישי של המשתמש
אני לא מקבל את מה שגרינברג אומר מהסיבה הפשוטה שחבריו להנהלה האחים ניסנוב דברו בקול אחר.
דברו על תקציב של 30 מיליון, על הישגיות כבר העונה ואני בטוח שזה מה שהציגו לקובי רפואה גם.
אתם לא יכולים לבוא ולעבוד על אנשים ועל המאמן שלכם ושזה מתפוצץ לדבר על דברים אחרים.
תיהיו אמיתיים תגידו שאין כסף מההתחלה שהתקציב בנוי על ההכנסות, תגידו מההתחלה למאמן שזה המצב והוא יבחר אם לחתום איתכם לעוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 245 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: