לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
אבל הוא דיבר על שני סוגים של טיעונים... כאילו, תקרא. זה ממש כתוב שם.
וסלח לי, אבל אתה הזכרת את הגיל והעיסוק הנוכחי שלו באותה מידה שהוא הזכיר את המקצוע שלך.
אם כבר הבדלים, אז אתה ציינת את זה כגנאי, כלומר, מי אתה יא סטודנט בן 24 שתטיף לי.
הוא דווקא נותן קרדיט על עצם העיסוק, אבל מתקשה להבין איך אתה מסתדר בו.
קראתי הכל, תאמין לי שקראתי וראיתי את השטויות שהוא כתב לגבי שני סוגי טיעונים ובלה בלה בלה
אתה שוטר ההוא שוטר, ידיעה דעה ושאר הירקות שהוא כותב.
אני לא נשאר חייב - שמישהו מחליט להכניס את החיים האישים שלי לתוך הפורום, אני אכניס את שלו.
אני מכיר ויודע מי הוא גם מחוץ לפורום, אם הוא רוצה אאוטינג אז בכיף נעשה זאת עד הסוף.
ולמה גנאי? האיש סטודנט בטכניון, כבוד, אני גם לא מתקשה להבין איך הוא למד שם, זה דווקא הגיוני שהוא ילמד במוסד הזה.
אתה לא קורבן חביבי. אתה הזכרת את הגיל והעיסוק שלו גם כשלא היה שום התייחסות אל שלך.
חוץ מזה שאין פה שום אאוטינג. כולם יודעים מי אתם ומה העיסוק שלכם. הבעיה היתה באד הומינם בלבד.
לירון האדום כתב:
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
הבנתי אותך, בגלל היחס של ישראלים כלפי הפליטים/מסתננים מאפריקה החלטת שישראל היא מדינה לא הומנית.
לא הבנת אותו
זה לא יחס של ישראלים. זה יחס של ישראל.
תקרא!!!
סליחה, ישראל ולא ישראלים.
אז אם לנסח את מה שכתבת קודם -
ציטוט:
הבנתי אותך, בגלל היחס של ישראל כלפי הפליטים/מסתננים מאפריקה החלטת שהיא מדינה לא הומנית
כן. התשובה היא כן. הומניות של מדינה נמדדת על סמך הפעולות שלה כלפי בני אדם. גיליתי לך את אמריקה עכשיו?
לירון האדום כתב:
סומך כתב:
אם תשאלו את הפליט הממוצע איפה הוא מעדיף להיות, בישראל או גרמניה הנאצית מה אתם חושבים שהוא יגיד?!?!?!?
אם אנחנו מתכוונים להתחיל לדון ביחס של ישראל כלפי הפליטים עדייף שזה יהיה באשכול אחר (ויש כזה)
נו מה נו מה נו מההההה