teknoboy כתב:
פאביו כתב:
teknoboy כתב:
ידעתי שהגיחה של אופטימי זה סימן למשהו טוב שהולך לקרות
אופטימי חסר לך מתוקי?
לא, דובשנית של אבא, אתה ממלא את מקומו בהצלחה רבה מאוד.
יש מצב שהוא אפילו מיותר פה.
זהו, הדורות התחלפו. יש ליצן חדש (והרבה יותר משעשע והרבה פחות ערימת גועל נפש מהקודם, אז בכלל).
אתה איש אלים וצבוע.
אני מרחם עליך.
למרות שאתה שקרן פתולוגי
למרות שאתה עורך דין של ארגון טרור אנטישמי
למרות שאתה לא מסוגל לאמר פעם אחת : טעיתי
למרות שאתה לא מסוגל לאמר פעם אחת : צדקת
למרות שאתה "סמולני" (עלק) שנוח לך ופלוראליסטי שמתאים לך וסובלני רק כלפי רוצחים
למרות שאתה תוקף בצורה אישית כל אחד שחושב אחרת ממך (בפורום של פאקינג אוהדי הפועל תל אביב,לא אנשי ביתר או מכבי רחמנא ליצלן ) במילים שלא מביישות את הצל או אנשי כהנא חי.
אני בניגוד אליך ,לעולם לא ארצה שתפסיק לכתוב פה.
ולא כי אתה ליצן או עושה מעצמך צחוק או מטומטם (מה שעוד 2-3-4-5 דקות תגיד עליי או גרורותיך יגידו )
עם כל הויכוח שיש בינינו,(הבעיה הכי גדולה אלו השקרים שלך) , אני מקווה שתמשיך לכתוב פה,כמו אחרים.
קומוניסים רחוק מהדעות שלי פי 100000 ממך אבל לעולם לא אהיה אלים כלפיו כמוך.
אתה והמטומטלי משחקים אותה "סמול פולרליסטי ותרבותי" כלפי הפליטים מאפריקה , אבל אלים בצורה מזעזעת בפורום שדים כלפי אלו שחושבים אחרת ממך.
המטרה שלך לעשות צחוק מאלו שחושבים אחרת ממך .
צביעות במיטבה.
ברור לי שאני מיותר פה בעבורך כמו אופטימי כי לא קל לך להתמודד איתי.(כמובן שלא תודה בזה אלא תגיד שאני ליצן או שוב תצטט את ההודעה האלימה של המטומטלי כי מה כבר אתה באמת יכול לעשות).
אני לא מבין : מה השאיפה שלך שתכתבו פה ואז הילד מטרנה , שרק מצטט את הודעותיך, ישים לך פרח? אתה מצפה להתמודד מול המטומטלי בלבד שאתם מתחרים מי יותר קיצוני ??
אני מאחל לך עוד שנים רבות שתהיה פה,עצוב לי שרבים עזבו בגלל האלימות שלך ושל המטומטלי.
תראה מה קרה פה.
אתה מכיר את השמות עוד לפניי,לאן הם נעלמו?
נמאס להם.
אתה איש אלים.
אתה אלים בצורה מילולית.לא כמו נוער הגבעות מרביץ או עושה פיגועים ,אבל אלים לא פחות מהצל.
קח פעם אחת כוס מים קרים, תשתה ותעשה חשבון נפש כמה אלים אתה מילולית.