zapta כתב:
red in blood כתב:
zapta כתב:
חזוקה כתב:
zink כתב:
לדעתי לא מחפשים אקטיבית קונה.
כמו בעבר, אני מהמר שההנהלה שלנו לא באמת רוצה להפרד מהפועל אם זה לא יהיה תמורת סכום מופרך.
הכי נכון שנאמר פה.
גם אם אברמוביץ' רוצה לקנות (לא היה כלום, אין כלום ולא יהיה כלום אחמ... אחמ..)
אין מי שימכור.
אין רגש בעסקים - כולם זאבים.
אלה שקנו את הפועל אמנם מצד אחד "הצילו אותה" אבל הם עדיין חשבו כלכלית כעדיפות ראשונה.
אם ימכרו - זה אך ורק אחרי שישביחו את ערך המוצר (התחלנו בעליית ליגה..), ואז ימכרו בסכום שיניב רווח.
אני נוטה להסכים איתכם אבל מצד שני אני גם די בטוח שאין הרבה רוכשים בתור
לכל אותם רוכשים פוטנציאליים שאתם מדברים עליהם הייתה הזדמנות לקבל את הפועל בחינם
הניסנובים ללא גב כלכלי איתן לקחו אותה כולל החובות
הם מבחינתם מציגים חזית שהם לא ישלמו את אותם חובות כי הם לא שייכים להם
אם זה יצליח או לא, הזמן יגיד
הנקודה היא איפה כל הרוכשים האלו? למה הם לא ניסו לקחת את הפועל אחרי הפירוק?
אם אנשים כמו הניסנובים לא נרתעו מהחובות אז למה שאנשים עשירים יותר יפחדו?
הייתה להם אפשרות לקבל בחיננם קבוצה שלא ברור מה מצבה, לא ברור מה עם החובות שלה לשאר העולם, ואין זמן לעשות בדיקות בנושא.
אין לי מושג אם עכשיו רוצים למכור או לא, אבל זה לא קשור לזה שאנשי עסקים רציניים ממש, ברמה שאנחנו שואפים אליה, לא היה לוקחים את הקבוצה אז, גם כשהיא הייתה בחינם.
זה קשור כי בסופו של דבר לקנות קבוצה זאת השקעה כספית
הייתה התחייבות לגידור החובות ובין כל הבלאגן הזה אם מישהו היה ממש רציני היה לו מספיק זמן לבדוק ולראות
שום דבר לא באמת מאומת ויכול להיות שיש פרטים שאני לא יודע, אבל אני יכול לדבר רק ממה שאני יודע
ומה שאני יודע הוא שהחובות לא משנה לאיזה גוף בסופו של דבר הסתכמו באיזור ה40
בעלי בית עשירים מאוד משקיעים הרבה יותר מ13 מיליון דולר בעונה
מרגיש לי פשוט שהקטע הזה של הבלאגן והחובות לא באמת הווה את המכשול שאנחנו חושבים
ובפועל לא היו רוכשים פוטנציאליים
אני דיי בטוח שדווקא עכשיו הרבה יותר נוח למשקיעים להכנס להפועל.
קבוצה שכבר נמצאת אחרי הליך הפירוק, נמצאת עם שלד שחקנים התחלתי סביר לגמרי, עלתה לליגת העל, עם תקציב וחוזים ברורים לכל השואל.
בזמנו, הקבוצה הייתה בהליך משפטי של פירוק, ללא ידיעה ברורה על שווי החובות (חו''ל , לא בארץ) עם כמות אסטרונומית של תביעות.
גם עכשיו עדיין יש תביעות שמטפלים בהם, אבל לפחות המצב הרבה יותר ברור מאשר אז.
בנוסף היה חלון זמן מאוד קטן ולא בטוח שלכל איש עסקים כזה או אחר היה זמן להחליט או לפנות את כל זמנו בשביל האטרקציה הזאת.
אבל שוב, אני לא מאמין שיש מי שרוצה למכור שם בהפועל.
ייאמר לזכות הניסנובים, שהם אכן משקיעים מעל ומעבר למועדון בפן הניהולי שלו.
לא מתיימר להיות מקורב או "אחד שיודע" אבל במקרה יש לי חברים שעובדים בהפועל בתפקידים שונים, והם תמיד מספרים על כמה שהניסנובים אוהבים את המועדון, מנצלים כל מועד כמעט שקיים בשביל לעשות אירוע חגיגי ומגבש, לפני 3 שבועות בערך אחד הניסנובים הזמין לביתו את כל הקבוצה ובעלי התפקידים, דפק נאום מרגש על כמה שהוא מתרגש מעליית הליגה וכו'..
נראה כאילו הם מאוד אוהבים לגבש את הקבוצה ולתת לה המון ערך מוסף בפן הניהולי להבדיל מבעלים כאלו ואחרים שמנהלים דרך אסמסים את המועדון.
מצד אחד זה מראה שאכפת להם מצד שני זה גם מעיד על כך שהם אוהבים את העשייה בהפועל ולא באמת מתכוונים למכור.
אבל מי יודע.. זאת סתם הסקת מסקנה..