לאפה בחינם כתב:
פאביו כתב:
מטומטלי אתה איש מסכן ואלים.
המדינה הפכה לאלימה גם בגלל אנשים כמוך.
תעשה לעצמך טובה (ולמדינה) ותעשה חשבון נפש.
מטומטלי את מזכיר את סגנונו האלים של הצל.
לאפה
גם אם תכתוב 18 פעם אותו דבר לא יעשה אותך צודק.
רשתות הטלויזיה הגדולות שמו לעצמן מטרה לקעקע את טראמפ ושלטונו כמו שרשת פוקס מגנה עליו בחירוף נפש לא משנה מה קורה ומה יקרה.
תביא הוכחות וטיעונים. נשיא שמתנהל בצורה כל כך מזעזעת, מה התקשורת אמורה לעשות? להתעלם ולהעמיד פנים שזה ממשל נורמלי? שמתנהל לפי אמות המידה המקובלות?
ומה זה בדיוק לקעקע את טראמפ? זה בן אדם שאמר על הבת שלו, שאם היא לא הייתה הבת שלו הוא היה יוצא איתה, שאמר שהוא תופס נשים בכוח, שהוא נכנס לחדרי ההלבשה של תחרויות היופי שבבעלותו.
אתה מדבר כאילו אני הצבעתי לטראמפ או תומך בו או מגן על דברים שעשה מה שלא נכון בעליל.
יש תופעה של התנפלות של התקשורת בארהב ממה שאני רואה מהפרובינציה פה:
התעסקות בעברו - תגיד טראמפ עבר על החוק? שאזרח אמריקאי יפנה לבית המשפט ויתבע אותו ויעיף אותו קיבינימאט (אמיר גר שם , בהצלחה).
אין מה לתקשורת לעסוק בזה
לדעתי האישית מהרגע שנבחר.העיסוק בזה לא רלוונטי אחרי שנבחר לנשיאות.
זה לקעקע.מה קשור שלפני 15 שנה זיין זונות או לא יודע מה.
יש בעיה חוקית ? לך לבית משפט.
(אגב למשל התקשורת בארץ לא מתעסקת בעבר הדיי בוגדני של ביבי שהיה מתהולל עם לא מעט נשים אאלט,אבל לא מפסיקה להתעסק בו
ובצדק
בכל העבירות שלכאורה עשה בכל הפרשות שלו ושל אשתו הפ-סי-כו-לוגית - זו מדיניות שאני מסכים עימה)
להזכירך טראמפ נבחר בצורה דמוקרטית (קצת מעוותת הספירה בארהב לטעמי) ,והאג'נדה שלו לא כל כך מתאימה לאמצעי התקשורת למעט פוקס , כמו :
היחס למהגרים (ארהב צריכה להיות פתוח לכל אחד ?) ,מכסים על מוצרי ייבוא (יש לי הרבה מה לאמר על זה אם תרצה,טראמפ צודק והלוואי כולם ינהגו כמוהו בהקשר של סין) ומדיניות החוץ וכולי.
אני מודה שבתור אזרח ישראלי , מהפרובינציה של ישראל פחות מעניין אותי המדיניות פנים של טראמפ , ומדיניות החוץ של אובמה לדעתי האישית הייתה אסונית והרסנית.
אני רואה זיו של תקווה במדיניות החוץ של טראמפ.
לגבי מה שכתבת :
הבאתי פייק ניוז אחד והרי גם אם אני אביא לך כתבה ועוד כתבה ועוד הוכחה ,על סיקור לא אוהד אתה (או מטומטלי למשל) יגידו מהההה,לא ראית פאביו,הכתבה זה כתבה של אחד שהוא בכלל גיסו של טראמפ.ותתחילו בשלל תירוצים למה המקורות שאביא לא נכונים.
זה מיותר.
אתה מבחינתך מתנגד לכל מה שטראמפ אומר.לגיטימי לגמריי.זכותך.
לי הפריע שנאמר באשכול ואני לא מצטט "שאזרחי ישראל המטומטמים שטופי דעת מהימין בארהב ומדקלמים מסרים של הימין האמריקאי" - אזרחי ישראל יכולים לאהוד מישהו שלא כל כך נראה לך ונראה להם.והם לא כל כך מטומטמים.