תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 16:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: שינויים בחוקה
הודעהפורסם: 19 יוני 2018, 09:52 
סמל אישי של המשתמש
פורסמו שינויים חדשים בחוקה שייכנסו לתוקף ב-1 באוקטובר, לקראת העונה הבאה:

1. עבירה טכנית לא תזכה יותר בכדור מהצד נגד הקבוצה שעברה את העבירה אוטומטית. אחרי הזריקה, הכדור יחזור לקבוצה שהחזיקה בו קודם.

2. אם הכדור עובר לקבוצה השנייה בגלל עבירה או הפרה של הקבוצה שהחזיקה בכדור, שעון הזריקות לא יחזור אוטומטית ל-24. אם הקבוצה השנייה מקבלת את הכדור בחצי הקדמי, השעון יחזור ל-14 כמו אחרי ריבאונד התקפה.

3. אחרי פסק זמן שלקח מאמן של קבוצה ב-2 הדקות האחרונות, כשהקבוצה שלו זכאית לכדור החצי האחורי (שלה) הכנסת הכדור לא תתבצע אוטומטית בחצי של היריבה מול קו העונשין. במקום זה, המאמן יוכל לבחור אם להכניס את הכדור מפה או משם. אם יבחר להכניס את הכדור מהחצי האחורי (שלו), שעון הזריקות יתאפס ל-24. אם יבחר להכניס את הכדור מהחצי של היריבה, השעון יתאפס ל-14 (או אם הקבוצה החזיקה קודם בכדור, יישאר על כמה שנשאר עליו אם פחות מ-14).

4. עבירה דו צדדית - המצב הקיים מובהר בחוקה. עבירה דו צדדית תיחשב לכזו (והעונשים יתקזזו) אם קורים כל אלה: מדובר בשני שחקנים יריבים, שעושים עבירה זה על זה בערך באותו זמן, מדובר בעבירות של מגע גופני, העונש על שתי העבירות הוא זהה. בעצם אין כאן שינוי מהמצב הקיים.

5. במקרה של אנשי ספסל שקמים ונכנסים למגרש בזמן קטטה, הם ייפסלו ויורחקו, ובנוסף תירשם טכנית אחת נגד הספסל (כלומר העבירה הפחות חמורה נגד המאמן).

6. הוספת מקרים לבדיקת וידאו: עבירה בלתי ספורטיבית או רגילה, גולטנדינג/אינטרפירנס, עבירה בזריקה - האם הזריקה הייתה ל-2 או ל-3. (זו בינתיים הצעה שעוד לא אושרה).

7. הכנסת כדור אחרי עבירה ב"ס או טכנית תיעשה מהחצי של היריבה מול קו העונשין, במקום מהחצי.

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: שינויים בחוקה
הודעהפורסם: 25 יוני 2018, 07:56 
לא הבנתי את 2. אפשר דוגמא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2018, 08:26 
סמל אישי של המשתמש
אם הבנתי נכון את סעיף 2, זה ככל הנראה החוק הכי מטומטם אי פעם.
בטח אם לוקחים בחשבון גם את סעיף 3.

העיקר שאת החץ השאירו ולא הכניסו ג'אמפ בול.
להתראות כדורסל נורמלי, אתגעגע אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: שינויים בחוקה
הודעהפורסם: 25 יוני 2018, 08:30 
גם אני לא הבנתי את סעיף 2.
באיזה מצב קבוצה מקבלת את הכדור בחצי הקדמי לאחר עבירה של הקבוצה השנייה?
אם למשל קבוצה מבצעת עבירת תוקף שתי שניות לפני סוף שעון ה-24, כמה זמן יינתן לקבוצה השנייה עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 יוני 2018, 08:36 
Kyahs כתב:
גם אני לא הבנתי את סעיף 2.
באיזה מצב קבוצה מקבלת את הכדור בחצי הקדמי לאחר עבירה של הקבוצה השנייה?
אם למשל קבוצה מבצעת עבירת תוקף שתי שניות לפני סוף שעון ה-24, כמה זמן יינתן לקבוצה השנייה עכשיו?

לא חסר.
כל איבוד כדור שיכול להיות בחצי של היריבה (עבירת תוקף, צעדים או סתם אוואט פשוט או לחלופין אי מעבר של החצי ב8 שניות, אי הוצאת כדור ב5 שניות, לגבי הפרת חצי אני לא בטוח), בכל מצב כזה יש 14 שניות כמו אחרי רגל.

לשאלתך השנייה, אין חשיבות לזמן שבו בוצעה עבירת התוקף אלא יש חשיבות למיקום - אם עבירת התוקף תהיה בחצי המגרש של הקבוצה התוקפת (נדיר אבל קורה) אז הכדור עובר ל14 שניות.
בכל אופן זה יותר רלוונטי לדוגמאות האחרות הנ''ל ופחות לעבירות תוקף.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: