תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:32

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרנקו+מקי+הווארד
הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 18:09 
סמל אישי של המשתמש
תגיד, מה אתה רוצה? חוץ מעקיצות וירידות אישיות יש לך מה לתרום לדיון מדי פעם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 18:30 
אפשר גם לנהל דיון בלי שהכל יצבע בשחור ולבן. אפשר שיהיה להפועל סגל בינוני בלי שיהיה הכי חלש בליגה, אפשר לראות את היתרונות היחסיים של מאט האוורד ומה הוא נתן לקבוצה העונה, אפשר שיח שמאפשר יותר דעות ופחות אטימות שייצור פה אווירה יותר נעימה.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 18:38 
סמל אישי של המשתמש
איזה דיון אתה מנהל בכלל? אתה רק מפציע פה מדי פעם עם הערות אישיות.
והדעה שהסגל הישראלי שלנו בעונה שעברה בלי רביב היה הכי חלש בליגה, היא די קונצנזוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 18:43 
א. אני גמור מאתמול וחסר סבלנות, ייתכן וזה מתבטא בטון ההודעות.

ב. אני עומד מאחורי רוח הדברים הכללית של מה שכתבתי.

If you can meet with Triumph and Disaster
And treat those two impostors just the same
Yours is the Earth and everything that's in it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 19:58 
סמל אישי של המשתמש
מאוד מקווה שבנקס ישאר.
אם אנחנו הולכים לאירופה נוכל לרשום 5 זרים ללא קנסות, גפני כ 4-5 מחליף עם יד מבחוץ יכול לעשות אחלה עבודה. אבל זה רק כאשר ברור שהוא הזר החמישי, כזר חמישי אפשר גם להחזיר את אלן, אולי אפילו עדיף.

גם את מקניל אפשר להשאיר כזר רביעי. הוא שומר ווב ילסית ויודע לתקוף את הסל. אבל מאוד לא יציב עושה הרבה שטויות ולכן לא ניתן לבנות עליו. אם הוא מוכן לקבל משכורת של זר רביעי שיעלה מהספסל אז בכיף.

אני די שמח שמנקו נשאר אבל הוא לא יכול להיות שחקן של 30 דקות למשחק בלית ברירה. חייבים להביא 3-4 זר אחד שילך חזק לרבאונד אסל יהווה איום מחוץ לקשת (אוונס שכזה) שיוכל להתמודד פיסית עם הרייסים והדקאון קוקים של הקבוצות אחרות. כזה שאם הוא בעמדה 3, דיאנדרה קיין יזיע כדי לעצור אותו ולא יעשה את זה על רגל אחת כמו עם מקניל. זאת עמדה המפתח לשנה הבאה.

תוסיף אליהם גארד זר יוצר (בראון / הנרי) ושחקן פנים דומיננטי (אפשר גם וויליאמס) ויש לך אחלה קבוצה בתנאי שאתה מצליח לשמח על 4 הישראלים הבכירים שלך.
1-2 (זר, מקניל, בנקס, רביב)
3 (זר + מנקו)
4-5 ( זר, גינת, גפני)

מאחר ומספרי 3 יכולים לשחק גם כ 4 אז יש לך גיבוי טוב בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 20:14 
דני פרנקו מסכם עונה ומאמין שיישאר לשנה הבאה
http://103fm.maariv.co.il/programs/medi ... 1t4nzVQ=KH

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 01:02 
dorz כתב:
ranjef כתב:
לפי וואן: מנקו ממשיך.
מה שאומר שלא יהיה זר בעמדה 3, מה שאומר שוב דקות מועטות לבנקס. (יחסית למה שמגיע לו)

עוד לפי וואן: מקניל יעזוב וכמובן מקי והאוורד.
גפני יישאר אם יסכים לקצץ בשכר.

בנקס מפלרטט עם קבוצות באיטליה ולא בטוח שימשיך (אם כי מהטון עולה שזה יותר ברמת קלף המיקוח).

http://www.one.co.il/Article/17-18/2,0,0,0/314736.html

דובי פיק מוואן קשקשן וממציא (כמקובל בוואן) חצי מהדברים שהוא כותב (למשל כתב שרמי כהן נפצע אתמול מהאבוקה שנזרקה), החצי השני זה דיברור אינטרסים של סוכנים מקורבים.

הכתב היחיד שאמיןו בקשר למה שקורה בהפועל זה אור שקדי מוואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 10:04 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
לא מסכים לניתוח בכלל.

בגדול, גם אם תמצא 4-5 גארדים זרים טובים ממנו בליגה (חלקם יושבים על חוזים שווי ערך לתקציב העונתי שלך), הוא עדין שחקן מצויין שהוכיח את עצמו לכל אורך העונה. הגנתית, לא חושב שיש עוד גארד ברמה שלו בליגה.

ואני גם ממש לא מסכים שאפשר להסתפק ברביב ובנקס בעמדה מס' 2.

ומעבר להכל, ההנחה שנצליח להחתים ארבעה זרים חדשים ולהצליח בכולם (ולכן לוותר על אלו שהוכיחו את עצמם העונה), היא מופרכת ומנותקת. הסיכוי לפגוע בארבעה זרים חדשים הוא אפסי. קבוצות עם תקציבים הרבה יותר גדולים נופלות בזה.

לטעמי זה יהיה מהלך מאד לא חכם לשחרר אותו.

הבעיה היא שהדבר היחיד שגפני הוכיח זה שהוא לא יותר מזר רביעי, וגם אז כשהגבוה הבכיר לא על הפרקט אנחנו בצרות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 10:09 
סמל אישי של המשתמש
אני חושב שהמשכיות, ניסיון, ודמות חיובית בחדר הלבשה הם גם דבר חשוב. במיוחד למועדון שהולך לגלות את אירופה מחדש בעונה הקרובה. כמה היכולת של גפני (שבסוף באמת היתה מתחת לציפיות והשכר) שווה את זה? קשה לאמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:32 
סמל אישי של המשתמש
מאט הווארד שוקל לפרוש מכדורסל בגיל 29
פורוורד הפועל ת"א שנפצע בחצי גמר הפלייאוף מול מכבי ת"א עשוי להכנע לפציעות ולהודיע כי הוא תולה את נעליו. האדומים צפויים לוותר על האופציה עליו
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... 14839.html
העיקר חיכינו לו שלושה חודשים וסחבנו איתו עונה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:49 
הפועל כתב:
אני חושב שהמשכיות, ניסיון, ודמות חיובית בחדר הלבשה הם גם דבר חשוב. במיוחד למועדון שהולך לגלות את אירופה מחדש בעונה הקרובה. כמה היכולת של גפני (שבסוף באמת היתה מתחת לציפיות והשכר) שווה את זה? קשה לאמר.
ספר לי על המשכיות בקבוצות שלקחו אליפות בשנים האחרונות וכמה זה היה חשוב אצלן.
כרגיל ההסתפקות בבינוניות והפחד משינוי מייצרים ססמאות חסרות בסיס

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 20:57 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הפועל כתב:

אנחנו לא מועדון מתנ"ס וזה. ואליפויות והישגים זה העיקר במועדון תחרותי אבל לי אישית מאוד חשובה המשכיות.
לא מעניין אותי אם שחקנים ישראלים או זרים, אבל לא רוצה לחזור מפגרה וללמוד ולהתרגל להרכב עם ארבעה שחקנים חדשים. זה מתאים לפלייסטיישן לא לחיים.
אם כל שנה תחליף הרכב זה מאבד מהעניין לאורך זמן, הרי לא תזכה פה בחמש אליפויות רצופות, לפחות תנסה לייצר איזה ערך מתוך המשכיות. מי יודע, אולי במקרה תיפול לך איזה שושלת נחמדה.
גם מכבי בימיה הגדולים לא הייתה מצליחה בלי איזה שלד מוצלח של שחקנים ממשיכים שיצרו המשכיות עם יכולת לעשות תיקונים קטנים בין עונה לעונה. גם בnba זה ככה, אז אני לא מבין מאיפה הזלזול שלך נובע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 21:37 
סמל אישי של המשתמש
רדנקו כתב:
הפועל כתב:

בהתחשב בתקציב שלנו אני לא חושב שאנחנו צריכים לכוון לאליפות. צריך להביא שחקנים כמה שיותר טובים בגדול. אבל גם כל שנה לעשות פריש מיש ולהחליף לגמרי את הזרים זה לא כזה שוס גדול, וקל מאד ליפול עם זה.
טוני גפני בסה"כ לא זר רע, כזר רביעי אני חושב שהוא אפילו אחלה. ואני גם חושב שהעובדה שהשנה היה לנו סגל מגובש שמורכב משחקנים מנוסים מאד עזרה לנו בפלייאוף והיתה אחד הגורמים שהכריעו את הסדרה מול אשדוד שבגדול הזרים שלה היו יותר טובים משלנו.
ואני חושב גם שבעונה שהולכים לאירופה בפעם הראשונה במועדון (בתצורתו החדשה) זה מאד עוזר שיש שחקנים שכבר היו שם ומכירים.

בכל מקרה אני לא חושב שזה רלבנטי, לדעתי הוא ידרוש הרבה יותר שכר ממה שאנחונ יכולים לשלם לו לעונה שלמה. וסביר להניח שאם יישאר זה בכלל כשחקן חמישיה במסגרת הפטיש של פרנקו לשחקני עבר שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פרנקו+מקי+הווארד
הודעהפורסם: 12 יוני 2018, 21:43 
אני לא מדבר על לכוון לאליפות. אני חושב שהיה די ברור למה התכוונתי. התכוונתי לזה שאתה יכול להגיע רחוק ולהצליח גם בלי לשמור על שום המשכיות.
אני אפילו לא מתייחס לזרים ספציפיים אלא לרעיון ההמשכיות כעקרון. אם השחקנים לא טובים אז צריך להחליף. נקודה. לא להשאיר בגלל האידאל הזה של המשכיות.
אני בהחלט מקבל את זה שסגל מגובש שממשיך לעונה נוספת יכול לסייע לך להגיע רחוק יותר מהר יותר וראינו איך בסוף העונה זה עזר לנו לנצח משחקים, אבל שוב - רק אם השחקנים שיש טובים ומצדיקים השארה שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 02:43 
מדברים פה על גפני כזר רביעי, ובכל מקרה השחקן משלים . זר רביעי אמור לעלות כ-80 אלפי $. לגפני היה ביפן חוזה של 300 אלפי $, ולא יתפשר על פחות מחצי. לא רואה איך השכר שהוא ירצה מסתדר עם המעמד שמייחסים לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פרנקו+מקי+הווארד
הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 07:00 
אנחנו צריכים קודם כל שחקן שיודע לקלוע מבחוץ.
היכולת שלנו לנצח משחקים מחוץ לקשת לא היתה קיימת העונה.
בנוסף, צריך להחליף את הווארד בסנטר דומיננטי ואתלטי יותר.
פרנקו אמר שלשום ב-103 שאם אנחנו מתכוונים ללכת לאירופה, חייבים להעמיק את הסגל יותר.
כל אלה שרושמים לא לכוון לאליפות מוכנים להגיד מה התקציב של חולון העונה ביחס אלינו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 07:46 
סמל אישי של המשתמש
beny כתב:
מדברים פה על גפני כזר רביעי, ובכל מקרה השחקן משלים . זר רביעי אמור לעלות כ-80 אלפי $. לגפני היה ביפן חוזה של 300 אלפי $, ולא יתפשר על פחות מחצי. לא רואה איך השכר שהוא ירצה מסתדר עם המעמד שמייחסים לו.

אנחנו כבר לא במקום התקציבי הזה שזר רביעי חייב להיות הימור ב80 אלף דולר. ואם הולכים לאירופה אז בכלל אנחנו לא שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 08:19 
העניין הוא שגפני לא מביא לשולחן דברים ששחקן משלים צריך להביא, הוא שומר אוברייטד בטירוף שלא יכול לשמור על גארדים וגם גבוהים מוכשרים עושים לו קרקס - הוא לא שחקן הגנה רע, אבל הוא לא סטופר הגנתי ביחס לשחקן שזה בעיקר מה שהוא צריך לעשות כי הוא ריבאונדר נוראי ושחקן התקפה מוגבל שיכול לעשות סל רק בדאנק או בשלשה פנויה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: Re:
הודעהפורסם: 13 יוני 2018, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
beny כתב:

אנחנו כבר לא במקום התקציבי הזה שזר רביעי חייב להיות הימור ב80 אלף דולר. ואם הולכים לאירופה אז בכלל אנחנו לא שם

אני אדייק -אנחנו כן שם, אבל לא מתנהלים כאילו אנחנו שם :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 יוני 2018, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
לא מעניין אותי אם שחקנים ישראלים או זרים, אבל לא רוצה לחזור מפגרה וללמוד ולהתרגל להרכב עם ארבעה שחקנים חדשים. זה מתאים לפלייסטיישן לא לחיים

:LOL2: :LOL2: :LOL2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: