תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:34

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: פרנקו+מקי+הווארד
הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 06:03 
מבחינתי העלייה לפיינל פור רשומה על דני פרנקו. הניצחון בסדרה מול אשדוד הוא שלו. בלי ספק. תצוגת אימון נהדרת. הפועל הייתה מוכנה, שחקנים הגיעו בכושר מצויין. בשניים מארבעת המשחקים הפועל נתנה הצגות. הניצחון במשחק הרביעי רשום על שמו. אני לא מכיר הרבה מאמנים בהפועל, שהקבוצה הייתה יורדת בפיגור 8 במחצית של משחק כזה, וחוזרת לניצחון, עם כל הלחץ. פרנקו לטעמי הוא המאמן הטוב ביותר שהיה בהפועל מאז החזרה לליגת העל.
ועדיין, הביזיון אתמול קרשום על שמו וגם את זה צריך לזכור.

למרות הסדרה מול אשדוד, למרות שמקי היה בה מצוין, למרות שהווארד נתן חודש וחצי של כדורסל שבו הוא נראה כמו השחקן הנהדר מבאטלר - צריך לומר: מדובר בשני זרים מביכים. שני זרים שזה עצוב מאוד שסיימו פה עונה. והעלייה לפיינל פור לא תשנה זאת. אלה שני זרים חלשים מאוד. שלא היה צריך להתעקש עליהם. הפציעות של הווארד זה כבר בכלל קומי. אפילו לא עצוב. כבר הספקתי לספור כמה פעמים הוא נפצע העונה. אבל זה חצה מזמן את גבולות הפארסה.
אז אני מקווה שיפיקו לקחים לעונה הבאה. ויבינו שלמרות שפרנקו מאמן מצוין - החופש המקצועי שנתנו לו היה גדול מדי. ושיתחילו בלנסות להחתים זרים ששיחקו העונה בארץ. סק הנרי, ג'קובן בראון, דיאנג'לו הריסון. כאלה.
הפועל עשתה עונה טובה, שברה תקרת זכוכית. אבל זה לא עושה את סיפור מקי והווארד לפחות מביך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 06:45 
סמל אישי של המשתמש
מדויק. הבעיטה באלן החוצה וההעדפה של האוורד היתה ונשארה המהלך שהכריע את העונה הזו. מילא מקי שעוד נתן כמה תצוגות כדורסל - הווארד לא נתן אפילו משחק אחד שהשתווה ליום בינוני של אלן לפני הזובור.

Sent from my iPhone using Tapatalk

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 11 יוני 2018, 08:00, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: פרנקו+מקי+הווארד
הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 07:05 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
מדויק. הבעיטה באלן החוצה וההעדפה של האוורד היה ונשאר המהלך שהכריע את העונה הזו. מילא מקי שעוד נתן כמה תצוגות כדורסל - הווארד לא נתן אפילו משחק אחד שהשתווה ליום בינוני של אלן לפני הזובור.

בנוסף, זה גם היה כישלון ערכי ענק וכישלון רעיוני אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 07:47 
סמל אישי של המשתמש
שניהם זרים חלשים, אבל לדעתי דווקא מקי הזיק יותר לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 07:55 
במהלך העונה כן. בפלייאוף מקי היה טוב יותר מהווארד.
ועדיין אי אפשר לנצח בשלבים המכריעים עם תרומה כוללת כזאת מ-4 זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 08:08 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
מדויק. הבעיטה באלן החוצה וההעדפה של האוורד היתה ונשארה המהלך שהכריע את העונה הזו. מילא מקי שעוד נתן כמה תצוגות כדורסל - הווארד לא נתן אפילו משחק אחד שהשתווה ליום בינוני של אלן לפני הזובור.

שטויות.
אני לא מחסידי הווארד והיינו צריכים להחליף אותו אבל הסגידה לאלן זו שטות כי הבן אדם חצי מטורף.
אין מצב שהוא שורד את הסדרה מול אשדוד אם הוא בכלל מגיע אליה בלי איזה 4-5 הרחקות בליגה הסדירה.
אני בכלל לא מדבר על זה שהוא לא התאמן ועוד סיפורים שלא נעים לספר.
תחליף את מקי והווארד בהאריסון (או סיגרס אפילו) ואדריאן (שלא נגיד לידיי) ואנחנו בגמר אם לא אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 08:21 
סמל אישי של המשתמש
אלן עבר בלי שום בעיה (למעשה בהצטיינות) סדרה סוערת פי כמה מול הפועל ירושלים. למה שלא ישרוד סדרה מול אשדוד?
יכול להיות שמקצועית לא היינו מצליחים באותה מדיה עם אלן כמו שהצלחנו עם הווארד. אבל אם העדפנו על פני אלן שחקן שהיה פצוע בדרגה זו או אחרת שני שליש מהעונה, זה לא צריך להפתיע אף אחד שהשחקן הזה היה פצוע גם במשחק המכריע של העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 08:32 
לא שאני בעד השארת האוורד בגלל ריבוי הפציעות שלו, אבל אתמול (כמו גם בהרבה משחקים בסיבוב השלישי) היה כ"כ בולט שההתקפה שלנו לא עובדת בלי הווארד על המגרש, אנחנו היינו יותר מדי תלויים בחסימות שלו אוף דה בול ובפיק אנד רול איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 08:37 
סמל אישי של המשתמש
עומר מ. כתב:
Karl Marx כתב:

שטויות.
אני לא מחסידי הווארד והיינו צריכים להחליף אותו אבל הסגידה לאלן זו שטות כי הבן אדם חצי מטורף.
אין מצב שהוא שורד את הסדרה מול אשדוד אם הוא בכלל מגיע אליה בלי איזה 4-5 הרחקות בליגה הסדירה.
תחליף את מקי והווארד בהאריסון (או סיגרס אפילו) ואדריאן (שלא נגיד לידיי) ואנחנו בגמר אם לא אליפות.

הנה שוב, תועמלני פרנקו בערוץ רקאנטי עשו עבודתם נאמנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:17 
הוויכוח על כן אלן לא אלן מיותר כי היו עוד שחקנים על השולחן בכל התקופה שהווארד פה (ושאלן היה פה) ואם פרנקו חשב שאלן לא מתאים אז אדרבא, היו צריכים להחתים מישהו אחר.
הווארד היה מושבת לכל כך הרבה משחקים, ועוד נפצע לחלקים נרחבים בעוד כל כך הרבה משחקים שגם אם הוא היה אל הורפורד לא בטוח שהיה צריך להשאיר אותו.
ברור שהוא ומקי הראשונים שצריכים להגיד להם תודה ושלום ולהחתים במקומם שחקנים טובים יותר ומתאימים יותר, וכמו שאמרו פה רק בליגה שלנו היו העונה הרבה כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:20 
הסגידה לאלן מוגזמת כי הוא לא כזה שחקן גדול. והסגידה הזו מראה בדיוק על הבעיות של הפועל בנוגע לזרים. היה אפשר להביא לקבוצה הזו מספיק זרים מצויינים שאינם ג'ף אלן. הברירה היא לא אלן או הווארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:26 
סמל אישי של המשתמש
Karl Marx כתב:
עומר מ. כתב:
Karl Marx כתב:

שטויות.

הנה שוב, תועמלני פרנקו בערוץ רקאנטי עשו עבודתם נאמנה.

תזכיר לי מה אלן עשה השנה בליגה השניה אחרי ששוחרר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:33 
אגב לפי וואלה מקי בטוח בחוץ, הווארד בדרך החוצה בגלל הפציעות (ולמרות שפרנקו מאוד מעריך אותו) וגפני ומקניל יקבלו הצעות להישאר וזה תלוי במו"מ על השכר (+מדברים על רצון להחתים את יפתח זיו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:38 
סמל אישי של המשתמש
לא יודע מה הבעיה של הווארד, אם זה פתיר באמצעות ניתוח הייתי משאיר אותו בחוזה נמוך יותר ומקסימום בתחילת העונה מחליף אותו.
יש לו איכויות שקשה למצוא בזרים אמריקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:39 
אוי ואבוי אם גפני נשאר, אפשר וצריך להביא שחקן הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:50 
מקניל + גפני צריכים להשאר לעונה הבאה (מקניל חייב להשאר). עוד גארד מוביל כדור עם קליעה טובה (בראון/הנרי סק) ושחקן אתלטי לעמדות 4-5, וסגרנו ענין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:53 
נועם שחם כתב:
מקניל + גפני צריכים להשאר לעונה הבאה (מקניל חייב להשאר). עוד גארד מוביל כדור עם קליעה טובה (בראון/הנרי סק) ושחקן אתלטי לעמדות 4-5, וסגרנו ענין.

אני גם חושב שמקניל וגפני צריכים להישאר.
מהסגל הנוכחי הייתי משאיר את: רביב, גינת, בנקס. גפני ומקניל.
על מנקו הייתי מוותר. בעיני הוא פשוט לא שווה את הכסף. והוא גם מונע מהפועל להביא זר לעמדה 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:55 
עם כל החיבה אין שום סיבה להמשיך עם גפני. שחקן לא יציב בתרומה שלו ומשלים באופיו.
אין לנו את הפריבילגיה שזה יהיה זר בכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:57 
zink כתב:

אני חושב שאם תשאיר את מקניל, ותביא 3 ברמה ועוד 4-5 סקורר (ולא מאט הווארד כזה) גפני יהיה טוב מאוד. וגם העונה הוא היה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:57 
zink כתב:

אי אפשר כל עונה להחליף ארבעה זרים. גפני שחקן טוב, יש לו חסרונות אבל בסה"כ שחקן חיובי שנתן הרבה משחקים מצויינים השנה. זה כמובן גם ענין של עלות, אבל הייתי עושה מאמץ להשאיר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:58 
purvis short כתב:
zink כתב:

אני חושב שאם תשאיר את מקניל, ותביא 3 ברמה ועוד 4-5 סקורר (ולא מאט הווארד כזה) גפני יהיה טוב מאוד. וגם העונה הוא היה טוב.

צריך עוד מוליך כדור. רביב ומקניל לא מספיקים. אולי במקום מנקו ואז 3 זר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:04 
נועם שחם כתב:
zink כתב:

אי אפשר כל עונה להחליף ארבעה זרים. גפני שחקן טוב, יש לו חסרונות אבל בסה"כ שחקן חיובי שנתן הרבה משחקים מצויינים השנה. זה כמובן גם ענין של עלות, אבל הייתי עושה מאמץ להשאיר אותו.

חיובי חיובי אבל ממה שראיתי גפני שחקן מוגבל. לא יכול לעשות נקודות עם גב לסל, לא מוסר מספיק טוב וגם לא ריבאונדר מדהים, לא מספיק מוכשר בקיצור.
היו לנו 2 גבוהים מעולים בעונה שעברה עד שהביאו את קבלן ההריסות רמי הדר. מאמין שאפשר להשיג לפחות אחד כזה במקום גפני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:36 
סמל אישי של המשתמש
להחליף את כל ה4.
אולי להשאיר את מקניל תמורת שכר נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:46 
לא מאמין בהחלפה של 4 זרים כל עונה. מקניל הוא אחד הזרים הטובים בליגה העונה, ושחקן שניצח לא מעט משחקים. לא הייתי מוותר עליו.

ובאופן כללי, כדי להצליח יש חשיבות גם לרציפות והמשכיות, אי אפשר כל שנה להתחיל מאפס. בטח לא אחרי עונה סה"כ סבירה + ואחרי סיבוב שלישי מאד מוצלח. צריך לקחת את מה שטוב ולהמשיך איתו קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:54 
אם הזרים לא מספיק מוכשרים (3 מהם בהחלט לא) אז אין מנוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:57 
נועם שחם כתב:
לא מאמין בהחלפה של 4 זרים כל עונה. מקניל הוא אחד הזרים הטובים בליגה העונה, ושחקן שניצח לא מעט משחקים. לא הייתי מוותר עליו.

ובאופן כללי, כדי להצליח יש חשיבות גם לרציפות והמשכיות, אי אפשר כל שנה להתחיל מאפס. בטח לא אחרי עונה סה"כ סבירה + ואחרי סיבוב שלישי מאד מוצלח. צריך לקחת את מה שטוב ולהמשיך איתו קדימה.

אחד הזרים הטובים העונה בליגה?
בוא נסתכל על קבוצות בפלייאוף רק: למכבי ירושלים וחולון יש זרים טובים ממנו בהרבה, באשדוד יש את הנרי שטוב ממנו, בגלבוע את בראון שטוב ממנו והאריסון שברמה דומה, באילת יש את לויד שטוב ממנו ובנס ציונה את קוק שלא נופל ממנו, ואלה רק הגארדים שהערך שלהם לקבוצה גבוה משלו. בנוסף, זאת מלחתכילה הייתה טעות להחתים שחקן בעמדה 2 כשיש לנו שם את בנקס ורביב שהם שני הישראלים הבחירים שלנו. לדעתי בנקס צריך לשחק כ2 וכשהוא על הספסל אז רביב, אין טעם להביא עוד זר לעמדה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 11:17 
לא מסכים לניתוח בכלל.

בגדול, גם אם תמצא 4-5 גארדים זרים טובים ממנו בליגה (חלקם יושבים על חוזים שווי ערך לתקציב העונתי שלך), הוא עדין שחקן מצויין שהוכיח את עצמו לכל אורך העונה. הגנתית, לא חושב שיש עוד גארד ברמה שלו בליגה.

ואני גם ממש לא מסכים שאפשר להסתפק ברביב ובנקס בעמדה מס' 2.

ומעבר להכל, ההנחה שנצליח להחתים ארבעה זרים חדשים ולהצליח בכולם (ולכן לוותר על אלו שהוכיחו את עצמם העונה), היא מופרכת ומנותקת. הסיכוי לפגוע בארבעה זרים חדשים הוא אפסי. קבוצות עם תקציבים הרבה יותר גדולים נופלות בזה.

לטעמי זה יהיה מהלך מאד לא חכם לשחרר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 11:22 
אם משאירים זר אחד אז את מקניל, אם משאירים שניים אז גם את גפני.

האמת שאני הייתי משאיר את שניהם, מחליף את הווארד ומקי ומביא עוד ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 11:24 
הבעיה שלנו היא לא בישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 11:26 
zink כתב:

אם תביא 5 חזק וגפני יקזז בשכר ויהיה משלים אז להשאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 80 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: