תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 15:54

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 108  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 17:05 
עזבו אתכם מכל השטויות
מלחמה אחת בטוח תהיה. הערב.
טירוףףףףףףף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 17:15 
סמל אישי של המשתמש
העורך דין של החמאס משווה שוב את ישראל לארגון הטרור חמאס
אבל אנחנו כאן להזכיר לעורך הדין של החמאס שההשוואה שלו מגוחכת ומביכה את עצמו ומקצועו.
אנחנו פה לתזכר את עורך הדין של החמאס מהם המספרים האמיתיים של הטרור.

ארגון החמאס הוא ארגון טרור אנטישמי שברגע שרוצח ילד מפצצת מרגמה בנחל עוז זו הצלחה מסחררת עבורו ונצחון על ישראל.
ילד בן 4 שכל חטאו היה להיות יהודי שחי בעוטף עזה חטף פצצת מרגמה בראש מארגון הטרור שכל מטרתו להרוג יהודים.
ארגון הטרור הארור חמאס שם למטרה להרוג כמה שיותר:
נשים טף זקנים שמאלנים ימניים חיילים שוטרים אוהדי ביתר מכבי או הפועל.
העיקר שיהיו יהודים.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

נערך לאחרונה על ידי פאביו בתאריך 10 יוני 2018, 17:23, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע
הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 17:22 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד - אתה לא צריך לשכנע אותי שבנייה בהתנחלויות היא אצבע בעין של הפלסטינים ורק מקצינה את המצב הנוכחי.
לצערי, ואמרתי זה מספר פעמים, שני הצדדים כל כך עיקשים בדעתם ובהקצנותם שהמצב רק מחמיר.
"הבעיה" שלי היא שאתה למשל מאשים יותר ויותר את מדינת ישראל מבלי להעביר ביקורת או להאשים בריש עלי גם את הרשות.
מבחינתך יש רק צד אחד אשם ורק צד אחד למטבע.

ישראל, עם כל הכבוד, לא יורה סתם ככה פצמרים לעבר יישובים, לא מבעירה שטחים חקלאים ולא יוזמת תקיפות.

אז אתה מסכים ששני הצדדים יוצרים אלימות שלא לצורך, אבל רק זכויות הפלסטינים ישללו. אין שום סנקציה ולו הקלה ביותר שתהיה מקובלת עליך. להפך, זה "מרחיק אותנו מהפתרון" למרבה הגיחוך.
אבל שלילת זכויות פלסטינים בא לך בקלות. זו המציאות. ואללה.

וישראל, עם כל הכבוד, מבצעת מספיק פשעים כדי שלא יהיה צורך להשוות אותה לאף אחד.

עצוב אבל אתה כמעט צודק.
מאז שישראל ניסתה לתת לפלשתינים זכויות ולצאת מהערים שלהם ישראל קיבלה אוטובוסים מתפוצצים ומאז הביבי הימין ושאר ירקות הקיצוניים השתלטו על העסק ומפעל ההתנחלויות חוגג.
התקווה נמוגה.
הישראלים למדו שלחיות בבטחון צריך לשלוט בעם אחר.
עצוב.זה מה שקרה בפשטות.
מאז שצהל חזר ליהודה ושומרון אנחנו חיים בבטחון (יחסי)
האלימות לא ממש השתלמה לפלשתינים אחרי הסכמי אוסלו . :cry:

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 17:39 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
עצוב אבל אתה כמעט צודק.
מאז שישראל ניסתה לתת לפלשתינים זכויות ולצאת מהערים שלהם ישראל קיבלה אוטובוסים מתפוצצים ומאז הביבי הימין ושאר ירקות הקיצוניים השתלטו על העסק ומפעל ההתנחלויות חוגג.
התקווה נמוגה.
עצוב.זה מה שקרה בפשטות.

יש לי תשובות לטענות שלך, אבל תכלס זה לא רלוונטי לשורה התחתונה - לירון הודה שישראל משתמש באלימות שלא לצורך.
מהיותה "שלא לצורך", אין משמעות לשאלה מי אשם בה. התשובה ברורה - ישראל. כי אם הפלסטינים היו אשמים, האלימות היתה לצורך.
ומכאן, שישראל מבצעת פשעים אבל לא משלמת שום מחיר, וזה נראה לאנשים נורמלי וסביר. תסביר לי איך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 17:44 
איפה בדיוק הודתי שישראל משתמשת
באלימות שלא לצורך??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 17:48 
סמל אישי של המשתמש
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
עצוב אבל אתה כמעט צודק.
התקווה נמוגה.
עצוב.זה מה שקרה בפשטות.

יש לי תשובות לטענות שלך, אבל תכלס זה לא רלוונטי לשורה התחתונה - לירון הודה שישראל משתמש באלימות שלא לצורך.
מהיותה "שלא לצורך", אין משמעות לשאלה מי אשם בה. התשובה ברורה - ישראל. כי אם הפלסטינים היו אשמים, האלימות היתה לצורך.
ומכאן, שישראל מבצעת פשעים אבל לא משלמת שום מחיר, וזה נראה לאנשים נורמלי וסביר. תסביר לי איך?

חבר יקר
לירון זה לירון
אני זה אני.
אם יש לך שאלה אליי אני פה באהבה.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 17:54 
סמל אישי של המשתמש
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
עצוב אבל אתה כמעט צודק.
התקווה נמוגה.
עצוב.זה מה שקרה בפשטות.

חבר יקר
לירון זה לירון
אני זה אני.

אתה נכנסת לדיון ביני ובין לירון...
אבל בוא, תקן אותי - האם כל צורה של אלימות בה ישראל משתמשת היא הכרחית? לגיטימית? מוצדקת? אם התשובה היא לא, אז השאלה בסוף התשובה הקודמת מופנית גם אליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 יוני 2018, 20:17 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

הפגיעה בזכויות האדם נובעות ממקרי האלימות של אותו צד שזכויותיו נפגעות.
זה אוטופיה לומר תן להם זכויות ואחרי זה תתמודד.
בעייתי שלא לפגוע בזכויות של אלו שלא מכירים בך מלכתחילה, הם לא מכירים במדינת ישראל ולכן גם לא רוצים במדינה לצד מדינה.
ההנהגה הפלסטינית לאורך השנים אינה מוכנה לשבת לשולחן המו"מ מבלי לוותר על זכות השיבה ואף מבלי להכיר במדינת ישראל.
אי אפשר גם שלא להשוות את המצב בגדה ובעזה.

עוד פעם, אני לא מקבל בשום צורה שזה לגיטימי למנוע זכויות אדם בסיסיות מקבוצה של אנשים בגלל שחלקים מסוימים בה נוקטים באלימות.
ואגב, הגישה הזו שאלימות מונעת ממך זכויות אדם בסיסיות זה גם לא משהו שישראל עצמה מקבלת, הרי אפילו רוצחים יכולים להצביע בארץ (וטוב מאד שכך) ועל אחת כמה וכמה אנשים ששייכים לקבוצה שחלקים ממנה רוצחים.
ואני באמת לא חושב שזו אוטופיה להגיד שלכל האנשים מגיעות זכויות אדם מלאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 00:21 
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
אדום נחמד כתב:
פאביו כתב:
עצוב אבל אתה כמעט צודק.
התקווה נמוגה.
עצוב.זה מה שקרה בפשטות.

חבר יקר
לירון זה לירון
אני זה אני.

אתה נכנסת לדיון ביני ובין לירון...
אבל בוא, תקן אותי - האם כל צורה של אלימות בה ישראל משתמשת היא הכרחית? לגיטימית? מוצדקת? אם התשובה היא לא, אז השאלה בסוף התשובה הקודמת מופנית גם אליך.
אתה לא תלמד לעולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 00:40 
סמל אישי של המשתמש
הוא לא צריך ללמוד,
הוא צריך להחלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 01:36 
סמל אישי של המשתמש
אמיר כתב:
ItaiH6 כתב:

יודע מה? בוא ניתן להם מדינה משלהם חד צדדית, בלי תנאים, לפי קווי ה4.6.1967, ובירתה ירושלים המזרחית בזמן שבירת ישראל ירושלים המערבית.
בתכלס זה לא באמת משנה מבחינה אסטרטגית, אולי אפילו מקל על מדינת ישראל לפעול נגד הפלסטינים ברגע שתהיה תוקפנות מצדם כי הפעם זה מדינה נגד מדינה ולא מדינה נגד עם נטול זכויות תחת כיבוש, ועדיין היתרון הצבאי שלנו הוא בסדרי גודל לא מעטים.

מכיוון שכל זה פילוסופי, כי כרגע גם הממשלה וגם רוב העם שממשיך לתת אמון בדרכה פונים בדיוק לכיוון ההפוך, בוא נפתח פילוסופיה בשלבים.
נראה לך שהפלסטינים יקבלו פתרון כזה שנכפה עליהם בצורה חד צדדית, נותן להם את כל זכויות האדם הבסיסיות אבל קובר להם את השאיפות האוטופיות לזכות השיבה?
במקרה שכן, האם המדינה הפלסטינית הטרייה תחיה לצד מדינת ישראל בשקט או ש"תמשיך לפעול למען מימוש זכות השיבה"?
במקרה ש"תמשיך לפעול למען זכות השיבה", האם תראה את מדינת ישראל זכאית לפעול בכוח גדול נגד המדינה הפלסטינית הטרייה ש"המשיכה לפעול למען זכות השיבה"?
במקרה שכן, האם כוח גדול יכול לכלול גם כניסה לשטחים מסוימים מן המדינה הפלסטינית והשלטת משטר צבאי עליהם עד למיגור "המשך הפעולות למען זכות השיבה"?
במקרה שכן, אז מה המצב יהיה שונה ממה שהוא עכשיו חוץ מזה שעל הנייר שלא שווה יותר מדי יש להם את זכויות האדם הבסיסיות, שהם בחרו להשתמש בהן בשביל לפעול בדיוק כמו שהם בחרו לפעול לפני שהיו להם אותן זכויות?

במקרה שנראה לך שהתשובה על אחת השאלות היא לא, נסה לפתח מה כן יכול להתפתח.

עוד פעם, אני לא מקבל בשום צורה את הגישה של להתנות זכויות אדם בסיסיות לקבוצה של אנשים במה שאולי יהיו השאיפות הפוליטיות של חברים בקבוצה הנ"ל בעתיד.
ברצינות שניה, זה נראה לך סביר?

תפריד בין שתי השורות הראשונות וכל השאר.
ניתן להם מדינה, ניתן להם זכויות אדם בסיסיות, נפנה בכוח את כל המתנחלים ונאפשר להם להקים את הבירה במזרח ירושלים - בקיצור נגשים להם את כל השאיפות האוטופיות שלהם חוץ מזכות השיבה לתחומי מדינת ישראל.
עד כאן אין בעיה, גם ככה הפתרון הסופי לסכסוך בהסכם צריך להיות משהו דומה לזה (עד כדי חילוף שטחים פה ושם והסכמות גישה ומעבר בטוח לעיר העתיקה ועוד כל מיני מקומות קדושים לשלוש הדתות).
נניח וכל זה כבר נעשה חד צדדית מצדנו, מדובר בעובדה מוגמרת ועכשיו אנחנו אחרי זה.

עכשיו ברור שזה לא הולך לקרות, כי אין סיכוי שממשלת העם היהודי והעם שתומך בה יאפשרו את זה למרות שאסטרטגית זה אמור להיות לטובתם בכל מישור אפשרי, אבל בוא נניח שזה כבר קרה.
עכשיו במישור הפילוסופי מה לדעתך הולך לקרות?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 02:05 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו לא נהיה מדינה נוראית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 04:17 
סמל אישי של המשתמש
אנחנו נהיה מדינה נוראית בכל מקרה.
דווקא אם יהיה שקט מסביב, תוכל להתחיל לראות איך היהודים אוכלים אחד את השני בקצב הרבה יותר גדול.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 04:26 
סמל אישי של המשתמש
זה לגמרי נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 05:13 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:

תפריד בין שתי השורות הראשונות וכל השאר.
ניתן להם מדינה, ניתן להם זכויות אדם בסיסיות, נפנה בכוח את כל המתנחלים ונאפשר להם להקים את הבירה במזרח ירושלים - בקיצור נגשים להם את כל השאיפות האוטופיות שלהם חוץ מזכות השיבה לתחומי מדינת ישראל.
עד כאן אין בעיה, גם ככה הפתרון הסופי לסכסוך בהסכם צריך להיות משהו דומה לזה (עד כדי חילוף שטחים פה ושם והסכמות גישה ומעבר בטוח לעיר העתיקה ועוד כל מיני מקומות קדושים לשלוש הדתות).
נניח וכל זה כבר נעשה חד צדדית מצדנו, מדובר בעובדה מוגמרת ועכשיו אנחנו אחרי זה.

עכשיו ברור שזה לא הולך לקרות, כי אין סיכוי שממשלת העם היהודי והעם שתומך בה יאפשרו את זה למרות שאסטרטגית זה אמור להיות לטובתם בכל מישור אפשרי, אבל בוא נניח שזה כבר קרה.
עכשיו במישור הפילוסופי מה לדעתך הולך לקרות?

אני לא יודע מה הולך לקרות כמו שגם אתה לא יודע בדיוק מה הולך לקרות אם תמשיך ככה להחזיק מיליוני בני אדם בלי זכויות אדם בסיסיות.
דבר אחד אני יודע, אם תיתן להם זכויות אדם בסיסיות, אתה תפסיק להיות מדינת אפרטהייד, אם לא, אז לא.

נ.ב.
לא רוצה להאשים אף אחד פה בשום דבר, ראיתי יש ים אנשים נורא רגישים פה בפורום, אבל נראה שאולי יש מצב שאם מסדרים את השאיפות הפוליטיות לפי סדר חשיבות, אני שם "לא להיות אפרטהייד" טיפה יותר גבוה ממך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:15 
זכויות אדם - לכל אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 09:23 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אנחנו נהיה מדינה נוראית בכל מקרה.
דווקא אם יהיה שקט מסביב, תוכל להתחיל לראות איך היהודים אוכלים אחד את השני בקצב הרבה יותר גדול.

הקטע הזה שאתה חושב שהיהודים זה ערימה של חארות שלא יכולים להסתדר אפילו אחד עם השני, זאת הסיבה לדיכוי מיליוני אנשים ושלילת זכויותיהם או שזה לא קשור וציינת את זה כאנקדוטה? :SMOKE:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:08 
אמיר כתב:
לירון האדום כתב:

הפגיעה בזכויות האדם נובעות ממקרי האלימות של אותו צד שזכויותיו נפגעות.
זה אוטופיה לומר תן להם זכויות ואחרי זה תתמודד.
בעייתי שלא לפגוע בזכויות של אלו שלא מכירים בך מלכתחילה, הם לא מכירים במדינת ישראל ולכן גם לא רוצים במדינה לצד מדינה.
ההנהגה הפלסטינית לאורך השנים אינה מוכנה לשבת לשולחן המו"מ מבלי לוותר על זכות השיבה ואף מבלי להכיר במדינת ישראל.
אי אפשר גם שלא להשוות את המצב בגדה ובעזה.

עוד פעם, אני לא מקבל בשום צורה שזה לגיטימי למנוע זכויות אדם בסיסיות מקבוצה של אנשים בגלל שחלקים מסוימים בה נוקטים באלימות.
ואגב, הגישה הזו שאלימות מונעת ממך זכויות אדם בסיסיות זה גם לא משהו שישראל עצמה מקבלת, הרי אפילו רוצחים יכולים להצביע בארץ (וטוב מאד שכך) ועל אחת כמה וכמה אנשים ששייכים לקבוצה שחלקים ממנה רוצחים.
ואני באמת לא חושב שזו אוטופיה להגיד שלכל האנשים מגיעות זכויות אדם מלאות.

אתה מציין שאפילו רוצחים יכולים להצביע, אז על אותו משקל נציין את הזכויות שיש לאסירים הפלסטינים בכלא הישראלי (כי את זה שכחת לציין).
אתה מצייר תמונה שבה לפלסטינים אין כלל זכויות, זה לא מדויק.
זכויות מלאות כמו שאתה דורש מקנות גם זכות לכל פלסטיני מהגדה ומעזה להיכנס לתוך שטחי ישראל ללא בדיקה?
האם אין להם זכויות להצביע בבחירות הפנימיות שלהם?
עם כל הכבוד לכל הזכויות, ראינו את השינוי של "האביב הערבי", דיקטטורים נפלו והקיצונים עלו לשלטון...
לא משהו שמבשר טובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:13 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:
אדום נחמד - אתה לא צריך לשכנע אותי שבנייה בהתנחלויות היא אצבע בעין של הפלסטינים ורק מקצינה את המצב הנוכחי.
לצערי, ואמרתי זה מספר פעמים, שני הצדדים כל כך עיקשים בדעתם ובהקצנותם שהמצב רק מחמיר.
"הבעיה" שלי היא שאתה למשל מאשים יותר ויותר את מדינת ישראל מבלי להעביר ביקורת או להאשים בריש עלי גם את הרשות.
מבחינתך יש רק צד אחד אשם ורק צד אחד למטבע.

ישראל, עם כל הכבוד, לא יורה סתם ככה פצמרים לעבר יישובים, לא מבעירה שטחים חקלאים ולא יוזמת תקיפות.

אז אתה מסכים ששני הצדדים יוצרים אלימות שלא לצורך, אבל רק זכויות הפלסטינים ישללו. אין שום סנקציה ולו הקלה ביותר שתהיה מקובלת עליך. להפך, זה "מרחיק אותנו מהפתרון" למרבה הגיחוך.
אבל שלילת זכויות פלסטינים בא לך בקלות. זו המציאות. ואללה.

וישראל, עם כל הכבוד, מבצעת מספיק פשעים כדי שלא יהיה צורך להשוות אותה לאף אחד.

עם בניה בהתנחלות היא אלימות אז כן אני מסכים שיש אלימות שלא לצורך.
שוב, חלק מהזכויות שלהם נשללות לאור המצב ולאור ההיסטוריה.
ולא סנקציה על ישראל לא תואיל במאומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:44 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:

מה זה אם? גזילת קרקעות, הגבלת חופש התנועה, ושמירה על עוולות אלה בכח הצבא היא אלימות לכל דבר ועניין (ולא האלימות היחידה).
אבל מה שהכי חשוב הוא שתסכים שאין בפעולות הללו *צורך*. ומכיוון שכך, הייתי מצפה לראות הבנה אם לא תמיכה כלשהי בסנקציות נגד ישראל, כפי שאתה נאות לפגוע בזכויותיהם (כי היה חשוב לך מאוד לציין שלא *כל* זכויותיהם נפגעות. עדיין לא מנעו מהם את הזכות לנשום חמצן יהודי) של מליוני פלסטינים יום יום.

אבל לא. יש את המציאות בה לך נח ולהם לא, למרות שלכל הפחות שני הצדדים הם חארות, ומבחינתך אין שום סיבה לדרוש מישראל לשלם מחיר כלשהו.
האם יבוא יום ותגלה את חוסר העקביות בעמדות שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 10:51 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

מה זה אם? גזילת קרקעות, הגבלת חופש התנועה, ושמירה על עוולות אלה בכח הצבא היא אלימות לכל דבר ועניין (ולא האלימות היחידה).
אבל מה שהכי חשוב הוא שתסכים שאין בפעולות הללו *צורך*. ומכיוון שכך, הייתי מצפה לראות הבנה אם לא תמיכה כלשהי בסנקציות נגד ישראל, כפי שאתה נאות לפגוע בזכויותיהם (כי היה חשוב לך מאוד לציין שלא *כל* זכויותיהם נפגעות. עדיין לא מנעו מהם את הזכות לנשום חמצן יהודי) של מליוני פלסטינים יום יום.

אבל לא. יש את המציאות בה לך נח ולהם לא, למרות שלכל הפחות שני הצדדים הם חארות, ומבחינתך אין שום סיבה לדרוש מישראל לשלם מחיר כלשהו.

גם אם תכתוב עוד 1,000 פעם שאני לא עקבי בעמדות שלי, זה לא אומר שאתה צודק.
זה בדיוק העניין, חוסר היכולת שלך לקבל את הדעה של האחר או לכל הפחות לנסות להבין מאין היא נובעת.
אתה "נעול" מטרה ברמה אובססיבית ובה יש רק אמת אחת רק שחור ולבן, בדומה לקומוניסים רק מהצד השני.
לא אתה ולא הוא תובילו לשלום עם דעותיכם ופעולותיכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
מה אני כתבתי ומה אתה ענית אלוהים ישמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 12:03 
אדום נחמד כתב:
מה אני כתבתי ומה אתה ענית אלוהים ישמור

כרגיל, לפחות אתה עקבי ויודע לברוח מדברים שאינם נוחים לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אתה מוכן לענות על השאלה ששאלתי לפני שהתחלת לקשקש על היכולת שלי לקבל דעות שונות?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 13:06 
אדום נחמד כתב:
לירון האדום כתב:

אם גוזלים קרקעות שלא כדין - יש את בג"צ לכך וטוב עושים הארגונים השונים כאשר הם פונים לבג"צ.
אני גם מקווה ששטחים אלו יוחזרו במסגרת הסכם עתידי.
באופן כללי אני נגד בניה בהתנחלויות (למעט אריאל וחלק מישובי גוש עציון, אבל לא ניכנס לזה) ואכן אין בכך צורך.
אני מבין מדוע הפלסטינים פועלים כפי שפועלים, כל הצדדים מפסידים מאלימות.
אבל סנקציה לא תעזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: תהיה מלחמה? (האשכול הרשמי ע"ש הסלע האדום)
הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
תודה שענית.
אבל עדיין נשאלה השאלה המהותית -
אם שני הצדדים גורמים סבל שלא לצורך, למה זה בסדר להעניש את הפלסטינים קולקטיבית, אבל סנקציות על ישראל 'לא יעזרו'?
איך אתה מסביר לעצמך את הפער הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 14:47 
הפלסטינאים הם אנחנו, הישראלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 15:02 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:

שכחת שמלחמה היא שלום, חירות היא עבדות, בערות היא כוח ומאז ומעולם היינו במלחמה עם אירואסיה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 15:28 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

שכחת שמלחמה היא שלום, חירות היא עבדות, בערות היא כוח ומאז ומעולם היינו במלחמה עם אירואסיה.

את זה אתה אמרת.
אני אמרתי רק שהפלסטינאים הם אנחנו - הישראלים
כי פלסטינה זהו שמה הלועזי של הארץ שלנו
אין לאיסלם הערבי שום קשר לשם הזה
האויבים שלנו השתלטו על השם הזה, מעין גניבת זהות, במטרה לקשור את עצמם לארץ ישראל - פלסטינה. אני חושב שאנחנו צריך להגיד את האמת ולא לשתף פעולה עם השקר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 יוני 2018, 15:51 
אדום נחמד כתב:
תודה שענית.
אבל עדיין נשאלה השאלה המהותית -
אם שני הצדדים גורמים סבל שלא לצורך, למה זה בסדר להעניש את הפלסטינים קולקטיבית, אבל סנקציות על ישראל 'לא יעזרו'?
איך אתה מסביר לעצמך את הפער הזה?

אני לא חושב שזה נכון להעניש את האזרחים בעזה בגלל הפעולות של החמאס.
אני כן חושב שצריך להקל איתם בעיקר באופן הומניטרי.
סנקציות נגד ישראל רק יחזקו את חמאס שיבין שבאמצעות הפעלת אלימות, דוגמאות ירי רקטות, מנהרות תקיפה ופיגועים הוא משיג דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 3225 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 108  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: