תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 20:26

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 233 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חג עצמאות שמח !!!
הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 22:33 
סמל אישי של המשתמש
הפעם אני איתך

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 22:59 
סמל אישי של המשתמש
לא כל כך מבין מה מרגש.
לצערי הרב אם המשחק יבוטל זה רק יגרום לצער לילדים קטנים ויחזק את השינאה בין העמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חג עצמאות שמח !!!
הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 23:07 
סמל אישי של המשתמש
ילדים קטנים ימצאו דרך להתגבר.
הטיעון השני קורע מצחוק.
שניה אני אסיים ואסביר למה :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 23:46 
סמל אישי של המשתמש
שמח שנציג השמאל צוחק משנאה ועצב של ילדים מאקט שלא יגרום לשוב דבר חוץ מהמדך ליבוי השנאה.

ארגנטינה יכלה לעשות הרבה דברים במסגרת המשחק בישראל שממון ברובו בכסף פרטי. כולל אירוח ומפגש עם הנבחרת הפלשתינאית ולדרוש את זה כתנאי לקיום המשחק. כולל ביקור בבית לחם של כל הנבחרת ( בכל זאת נוצרים) במקום זה התוצאה היחידה היא ליבוי שינאה ותסכול אצל אנשים. בהחלט אקט שיקדם את הרגיעה באזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 23:49 
סמל אישי של המשתמש
צודק, הבעיה העיקרית באזור זה ה"זעם" של הישראלים על זה שמסי לא יגיע.
מה זה הזעם הפלסטיני על דיכוי זכויות של עם שלם וכיבוש צבאי שנמשך יותר משני דורות לעומת זה?

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 23:54 
סמל אישי של המשתמש
teknoboy כתב:
מה זה הזעם הפלסטיני על דיכוי זכויות של עם שלם וכיבוש צבאי שנמשך יותר משני דורות לעומת זה?

את הבעיה כתבתי באשכול אחר.

ברכותי הצדקת אותה.

ואם ננסה לנהל דיון מתורבת.
אז לא טענתי שהגעה של מסי או אי הגעה תגרום לפתרון הסכסוך. אני רק טוען שזה לא ישנה דבר. ומאחר וכך אין שום הצדקה לגרום לזעם ותסכול את אנשים שכל מה שרצו זה לראות את מסי משחק בכדור מתחת לבית. אבל מאחר שכמו שאמרתי לא אתה לא השרה רגב ולא גיבריל רגוב מסוגלים לפקוח את העינים ולהסתכל מעד לאני מאמיין האינפניטילי שלכם שום דבר לא ישתנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 23:58 
סמל אישי של המשתמש
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
:LOL2: :LOL2: :LOL2:
פחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 00:01 
סמל אישי של המשתמש
אני באמת שואל שאלה תמימה.

אתם חושבים שביטול המשחק ישפחע בחיוב על משהו בהתנהלות הממשל בישראל כלפי הפלשתינאים?
אתם חושבים שהציבור בישראל יכיר פתאום בעוולות שנעשות בשטחים ויתא לכירות כדי להפסיקם כי מסי לא הגיע?

הרי ברור לכם (אני מאוד מקווה שלא כך יקרה) ושאם תהיה השפעה היא תהיה רק שלילית. לכן לא ברור לי מה השימחה אבל בסדר שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 02:44 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
teknoboy כתב:

את הבעיה כתבתי באשכול אחר.

ברכותי הצדקת אותה.

ואם ננסה לנהל דיון מתורבת.
אז לא טענתי שהגעה של מסי או אי הגעה תגרום לפתרון הסכסוך. אני רק טוען שזה לא ישנה דבר. ומאחר וכך אין שום הצדקה לגרום לזעם ותסכול את אנשים שכל מה שרצו זה לראות את מסי משחק בכדור מתחת לבית. אבל מאחר שכמו שאמרתי לא אתה לא השרה רגב ולא גיבריל רגוב מסוגלים לפקוח את העינים ולהסתכל מעד לאני מאמיין האינפניטילי שלכם שום דבר לא ישתנה.

יודע מה?
שמי שרוצה לראות את מסי יטוס לו לברצלונה ושבינתיים יאכל תחת.
שמי שהתעקשה להביא את מסי (וחבורתו שלא מעניינת פה אף אחד חוץ מאלה שבשבילם לא נשארו כרטיסים) לעיר מריבה תאכל גם היא תחת, ושיעלו כולם במטר של זיקוקים השמיימה.
קארמה איז א ביטש, ביטש!

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 03:35 
el dudernio כתב:
אני באמת שואל שאלה תמימה.

אתם חושבים שביטול המשחק ישפחע בחיוב על משהו בהתנהלות הממשל בישראל כלפי הפלשתינאים?
אתם חושבים שהציבור בישראל יכיר פתאום בעוולות שנעשות בשטחים ויתא לכירות כדי להפסיקם כי מסי לא הגיע?

הרי ברור לכם (אני מאוד מקווה שלא כך יקרה) ושאם תהיה השפעה היא תהיה רק שלילית. לכן לא ברור לי מה השימחה אבל בסדר שיהיה.

שום מהלך ברמה הזאת לא ישנה לבד דיכוי של 50 שנה, אבל זה צעד בכיוון הנכון.
וטוב שמישהו שם קצת גבול לחוצפה של ממשלת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 05:49 
סמל אישי של המשתמש
איתי מי שדאג ושילם לא מעט כסף בשביל שמסי יבוא לפה זה אמרגן פרטי. לצערי ממשלת ישראל החליטה לתפוס על זה טראמפ, אסל עדין כל האירגון ומרבית הכסף שהושקע הוא פרטי. לי אישית זה נראב יותר כמו שמחה לאידה של מירי רגב מאשר רצון ואמונה כנה שטוב שהם לא באים. לא יודע אבל מעבר למירי רגב יש עוד כמה דברים במדינה ועוד כמה אנשים וילגים שלא עשו דבר שיקומו היום עצובים. השמחה לאיד היא בעיקר מולם.
דרא פתרון אפשרי הוא שארגנטינה תגיד שהיא ךא מגחעה לישראל אבל מוכנה לשחק רת המשחק בזמן ובמועד שנקבע בקאמפ נואו, שישראל עכשיו תגיד שהיא לא מוכנה.

גיא. אם ארגנטינה היו מודיעים כי הם לא באים כי הם לא מוכנים לזחק בירושלים וכו' עוד הייתי זורם עם זה. הם מודיעים שהם לא באים כי הם קיבלו איומים, וחששו לביטחונם. אני מאוד מקווה שאתה לא חושב שצריך לאיים על חיי כל אדם או מפורסם שרוצה להגיע לישראל. ושלא זאת הדרך לפתרון הסכסוך. מעבר לזה שאני לא רואה את זה קורה יותר מידי. ושוב כמו שכסר כתבתי במקום למנף את הביקור למען דברים (כולל ברשות הפלשתינאית). יש כאן טרור של איומים והפחדות שאני בטוח שלא יביא לשום דבר טוב בזמן הקרוב. כתבתי על זה ברשכחת מקביל. ניתן לשנות את המציאות אבל אני מאמין שעדיף למקסם את המציאות הקיימת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 06:47 
אתה חושב שאם המשחק היה בחיפה הוא היה מבוטל? לעולם לא נדע אבל אני מעריך שהסיכוי לכך היה אפסי.
השאלה איך המשחק הזה תוכנן מראש היא פחות רלוונטית. ממשלת ישראל תפסה על זה טרמפ והאמרגן שאירגן את זה פחות או יותר מכר לה את הארוע והארוע מצא את עצמו בירושלים. וכך ארוע כייפי של ספורט הפך להצהרה פוליטית על מעמדה הבינ"ל של ירושלים. זה טרוף מצד ההתאחדות הארגנטינאית או הכוכבים של הנבחרת הזאת להסכים להיות חלק מהצהרה פוליטית של מירי רגב וחבריה לממשלת ישראל.

(וזה באמת בלי להיכנס לשאלת הBDS היותר מהותית ולהתווכח האם ברמת העקרון החרמה של ארועים בישראל מסייעת או לא למצב).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 07:13 
אדום נחמד כתב:
מרגש

לא חשבתי אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 07:28 
סמל אישי של המשתמש
מה עושים אלו שקנו מספספרי מירי רגב כרטיס ?
יקבלו החזר? :LOL2:

ואני מסכים עם מה שגיא כתב

שרת הספורט שהתנהגותה הבהמתית מתקבלת בישראל בשיוויון נפש ולראייה חגיגות ה 70 .
אותה שרה בהמתית הכניסה לתבשיל הזה פוליטיקה והבהמתיות הדוחה שלה אז עכשיו שהריח הגיע לפלשתינים לארגנטינה ולכל העולם ואשתו אל לנו להתלונן.

בתאבון.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 07:30 
שמח שמירי רגב אכלה אותה.
שמח שמי שקנה מספסר אכל אותה.
חבל רק שה bds שמחים עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 08:04 
סמל אישי של המשתמש
לירון האדום כתב:
שמח שמירי רגב אכלה אותה.
שמח שמי שקנה מספסר אכל אותה.
חבל רק שה bds שמחים עכשיו.
באתי להגיב לך על ההודעה הקודמת, אבל ההודעה הזו הפכה את זה להרבה יותר מצחיק.

כאילו, אני לפחות מקווה שלחץ בינלאומי יועיל, בלה בלה בלה.
אתה גם שמח שהמשחק בוטל, אבל נטו בגלל נקמנות פרסונלית.

אני חושב שהפער בין מה שאתה חושב על עצמך למה שאתה באמת הוא הכי גדול פה בפורום, למעט היודונאצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 08:33 
סמל אישי של המשתמש
גיא האדום כתב:
אתה חושב שאם המשחק היה בחיפה הוא היה מבוטל? לעולם לא נדע אבל אני מעריך שהסיכוי לכך היה אפסי.
השאלה איך המשחק הזה תוכנן מראש היא פחות רלוונטית. ממשלת ישראל תפסה על זה טרמפ והאמרגן שאירגן את זה פחות או יותר מכר לה את הארוע והארוע מצא את עצמו בירושלים. וכך ארוע כייפי של ספורט הפך להצהרה פוליטית על מעמדה הבינ"ל של ירושלים. זה טרוף מצד ההתאחדות הארגנטינאית או הכוכבים של הנבחרת הזאת להסכים להיות חלק מהצהרה פוליטית של מירי רגב וחבריה לממשלת ישראל.

(וזה באמת בלי להיכנס לשאלת הBDS היותר מהותית ולהתווכח האם ברמת העקרון החרמה של ארועים בישראל מסייעת או לא למצב).

א. כן אני חושב שאם המשחק היה בחיפה הוא גם ה של מבןטל כי כל המשחק הזה הוא שיגעון של אבא של מסי נגד רצונות הנבחרת והמאמן שלהם אומר את זה מהשניה הראשונה. בנוסף הם כנראה לא במצב טוב בהכנה כי הם גם ביטלו את הביקור בותיקן ופגישה עם האפיפיור מחר. נראה לי שה bds זה רק תירוץ לרדת מהמשחק כי הם ממש לא רוצים אותו.

ב. אני לגמרי מסכים לגבי מירי רגב, אבל ניתן היה להגיד לפני חודש אנחנו משחקים בחיפה כי זה מה שמסי רוצה וזה הסיכום שלנו עם האמרגן. אם אתם מתכוונים לשנות את הדברים לא נגיע ובזה לסיים את הסיפור. אפילו ללכת לביקור בבית לחם וכנסיית הקבר ולתת כבוד לג'בריל וחבריו. לכן הענין הוא לא פוליטי וזה הזוי שהופכים אותו לכזה בכח בסני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 11:58 
סמל אישי של המשתמש
ברור שהBDS הוא רק תירוץ, למרות שאני משוכנע שלא נעים לשחקנים לקבל תמונות של אנשים בלבוש שמזוהה בעולם בעיקר עם מחבלים בסדרות אקשן אמריקאיות מאיימים על המשפחות שלהם.
אני גם ממש לא שמח לאידה של מירי רגב שאני ממשיך ואמשיך לטעון למרות האירוע הזה שהיא שרת הספורט הכי טובה שהייתה לנו (לא שזאת חוכמה גדולה אבל עדיין).

אני בהחלט שמח לאידם של מי שלקח את המשחק הזה לכיוון של פסטימסי ובכך מנע מאוהדי ארגנטינה בישראל לראות את הנבחרת שלהם בפעם הראשונה ביותר מ20 שנה שהיא אמורה להגיע.
שיילכו לעשות פסטימסי בברצלונה (לפחות אלה שלא יעברו עכשיו לרונלדו כנקמה על הביטול).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 12:56 
סמל אישי של המשתמש
גם מסי וגם רונאלדו מקבלים כבר שנים איומים וסרטונים מדעאש. אני לא חושב שזה הפריע להם. בדיוק כמו שלא נראב לי ש 30 אוהדים שמפגינים בברצלונה הביאו לביטול המשחק.

אם טעיתי לגביך בנוגע למירי רגב. עמך הסליחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 13:24 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
אני גם ממש לא שמח לאידה של מירי רגב שאני ממשיך ואמשיך לטעון למרות האירוע הזה שהיא שרת הספורט הכי טובה שהייתה לנו (לא שזאת חוכמה גדולה אבל עדיין).

שאלה רצינית לחלוטין - מה הופך את רגב לשרת ספורט טובה?
שוב, מתוך בורות נטו - היא קידמה ספורט בפריפריה? היא פעלה נגד ההתנהלות מול קבוצות מעורבות בכדורסל ילדים? היא קידמה ענפי ספורט חדשים? מה עשתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: חג עצמאות שמח !!!
הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 13:52 
סמל אישי של המשתמש
אני אשמח לדעת מה שרת הספורט והתרבות עשתה בכלל חוץ מהפקת הטקס בהר הרצל וביטול תקציבים לתיאטרון של ערבושים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 יוני 2018, 13:54 
יש כבר אשכול:

viewtopic.php?f=7&t=117127

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 יולי 2018, 00:18 
פאביו כתב:
יש גרמנים
יש פולנים
יש רומאים
יש פלסטיניים
יש עוד הרבה הרבה

רבים ניסו להשמיד את העם היהודי
ואנחנו חוגגים 70 לישראל
על אפם וחמתם של רשעים למיניהם

מזל טוב :ROSE: :HEART2:
להסיר בבקשה את הפולנים מהרשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 233 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: