נועם שחם כתב:
purvis short כתב:
zink כתב:
עכשיו שנגמרה הסדרה אפשר להגיד שסק הנרי הוא מוכשר ותותח והכל אבל הנוכחות שלו במשחק של אשדוד מסרטנת. היה לנו קל יחסית להתמודד איתם כשהוא על המגרש כי ברור לגמרי מה צריך לעשות. כשהוא נח מפעם לפעם נראינו יותר מבולבלים.
סק הנרי שחקן ענק. הוא הגארד הזר הכי מרשים העונה בליגה. הפועל עשתה עליו עבודה מדהימה וכל הכבוד לפרנקו. ואם אני הפועל, אני מנצל את הסדרה החלשה של הנרי כדי להחתים אותו לעונה הבאה. בלי לחשוב פעמיים.
חופשי. אם כי אני מת לראות אצלנו את ג'קובן בראון. שחקן עצום.
שני שחקנים אדירים, הלוואי שנצליח לשים את היד על אחד מהם בקיץ. שניהם לא צעירים (28 ו-31) וזה לא בשמיים להביא אותם, למרות העונה שהם נתנו.
סק הנרי שחקן נהדר וגם אחלה בנאדם, קצת חבל על הדם הרע שנוצר אבל זה בלתי נמנע.
וכן, הוא נתן סדרה בינונית, בעיקר בזכות ההגנה שהייתה עליו. 17 נקודות אבל באחוזים רעים. מ-3 שלשות למשחק ב-42% הורדנו אותו ל-2 שלשות במשחק ב-24%. ובעיקר, מנענו ממנו לשלוט במשחק. הוא בקושי ראה אור יום וכל כך התאמץ בשביל להשיג את הנקודות שלו, וזה פגע גם באפקטיביות של שאר השחקנים של אשדוד. שחקן שניהל את משחק ההתקפה של אשדוד מצוין לאורך כל העונה, עם למעלה מ-6 אסיסטים על פחות מ-3 איבודים, בסדרה הזאת הוא לא הצליח להביא את היכולת הזאת בכלל וסיים עם למעלה מ-5 איבודים למשחק.