תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 17:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: אני רק שאלה
הודעהפורסם: 04 יוני 2018, 21:44 
אם אפשר אפשר לבטל את הפיינל פור, למה בעצם לא שני חצי גמר כל אחד במגרש נייטרלי ? אנחנו במלחה והשני במנורה.
לא שיש סיכוי כלשהוא שזה יקרה. אבל בכל זאת נחמד להשתעשע ברעיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: אני רק שאלה
הודעהפורסם: 04 יוני 2018, 21:50 
צריך לשריין אולמות מראש, לא בטוח שזה אפשרי.
בכל מקרה , בהנחה של חלוקת כרטיסים שיוויונית והוגנת עם מיקומים מקבילים לאורך המגרש לא רואה היגיון בכך שדרבי תל אביבי בשלב זה לא ישוחק ביד אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: אני רק שאלה
הודעהפורסם: 04 יוני 2018, 22:04 
מילפורד כתב:
בכל מקרה , בהנחה של חלוקת כרטיסים שיוויונית והוגנת עם מיקומים מקבילים לאורך המגרש לא רואה היגיון בכך שדרבי תל אביבי בשלב זה לא ישוחק ביד אליהו.

"חלוקת כרטיסים שיוויונית והוגנת עם מיקומים מקבילים לאורך המגרש" - מישהו ראה חמור לבן בחניה של יד מנוריהו? המשיח הגיע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 יוני 2018, 22:15 
אדום עתיק כתב:
מילפורד כתב:

"חלוקת כרטיסים שיוויונית והוגנת עם מיקומים מקבילים לאורך המגרש" - מישהו ראה חמור לבן בחניה של יד מנוריהו? המשיח הגיע?

:LOL2:

הרי הכל נעשה אך ורק כדי להבטיח להם יתרון : גם הפיצול וגם המשחק ביום ראשון שיתן למנצחת עוד יום מנוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 18:13 
מנהלת ליגת העל:
"כל המשחקים יתקיימו בהיכל מנורה מבטחים, לפי בחירתה של מכבי ת"א שסיימה את העונה הרגילה במקום הראשון בליגת ווינר סל."

http://basket.co.il/news.asp?id=19041

:SHOCK3:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
אתם סתם קופצים ומטעים, חוקי הליגה עוד בתחילת העונה קבעו שמי שתסיים במקום הראשון תוכל לקבוע היכן ישוחק הגמר - או בארנה או בהיכל הרייכסטאג
במקרה הזה כנראה שגם אם חולון היו מסיימים ראשונים עדיין בראשון היינו משחקים באולם הזה.

לגיטימי.

בפגרה לפני תחילת העונה אפשר להילחם על זה שהמשחקים ישוחקו במגרשים נייטרלים אבל זאת מלחמה אבודה מראש בלי קשר למכבי, למנהלת יש אינטרס הכנסה מהמשחקים האלה ולכן מלכתחילה הם פיצלו השנה את הפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 18:46 
תכלס גם הפיצול טוב.
עדיף מצב של 50:50 מבחינת אוהדים מאשר 2500 אוהדי הפועל ועוד חצי יד אליהו ריק.

וכולנו יודעים ש-5000 אוהדי הפועל עושים הרבה יותר רעש מאשר 2500 רולקסים ו-2500 פרוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 יוני 2018, 19:02 
סמל אישי של המשתמש
הגיוני שבמציאות של פיינל פור הקבוצה שמסיימת ראשונה לפחות תקבל את ההזדמנות לארח את הפיינל פור. הבעיה היא כמובן שזאת אפשרות שניתנת כרגע רק ל 2 קבוצות. בכל מקרה חוקים לא משנים באמצע עונה.

לגבי שריון אולמות, נשמע כמו קשקוש גדול, מה היו עושים במקרה של סדרות עד הסוף? הרבה יותר אפשרויות של אולמות והרבה יותר משחקים ולא שמעתי אף פעם שהיתה איזושהיא בעיה לשריין אותם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 8 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: