אדום נחמד כתב:
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
וואו כמה ארס ושנאה יש בך.
אמר מי שהצהיר על עצמו יותר מפעם אחת שהוא מתענג על מוות וסבל של אחרים, ואז האירוניה ירתה למודעות העצמית בראש.
רק של מחבלים ואויבי ישראל ימח שמם וזכרם.
שואל את עצמי מה מבדיל בינך לבין ההזויים שאומרים לנו "אוהדי הפועל אוהבי ערבים". הטמטום אותו טמטום והרמה אותה רמה.
מי שרוצה לרצוח את המשפחה שלי (או לצורך האשכול, העביר רק בשנת 2017 למחבלים רוצחים ומשפחותיהם 1.2 מיליארד שקל!) והוא מת, בוודאי שזו סיבה לשמחה. לעומת זאת מי שהוא חף מפשע, לא רק שלא אשמח במותו, אני גם אסכן את חיי להצילו. אבל אתה כנראה תמשיך להשניא ולזלזל ולהתעלם ממה שאני כותב כבר יותר מידי פעמים בצורה הכי ברורה שאפשר.
לא יעזור לך כלום.
אני בצד האוהב, השפוי, הטוב, חפץ החיים, הנאמן לעמו ומולדתו, הנאמן לעובדות ההיסטוריות, האנושי, המחובר לזהותו, ואתה בצד המשניא, המבולבל, האובדני, הבור והתומך ברוצחים הטרוריסטים השפלים. הגיע הזמן להתפכחות חבר. וכן.. גם לקצת מודעות עצמית..
נהרגים המון פלסטינים חפים מפשע כל שנה.
אם היית מסכן את חייך להציל אותם, הסטטיסטיקה כבר היתה גואלת אותנו מהנוכחות שלך. אבל אני מבטיח לך שלא היינו חוגגים.
הוא חסום אצלי, אז אני לא רואה את ההודעות שלו, אבל כאן ציטטת אותו, אז נאלצתי שוב להיווכח בתיעוב.
עוד דוגמה לשקרנות שלו, כשהוא נשען על זכרונכם הקצר.
האוהב, השפוי, הטוב, חפץ החיים, שמח על מותם וסבלם של אחרים, רק כאשר הם מחבלים ואויבי ישראל? באמת? ואם הם לא פלסטינים מחבלים, אלא סתם כושים שברחו על חייהם, והם לבטח חפים מפשע, הוא יסכן את חייו להצילם, כפי שהוא מכריז כאן? או שמא יגרש אותם לסכן את חייהם בעצמם, בחזרה לחיי פליטות, עבדות, ומוות בלא מעט מקרים?
כמה טוב לב באיש אחד. קשה להכיל.
(* בלי להפחית מהגזענות, ההסתה והרשעות ביחסו לפלסטינים)