הוקיץ' כתב:
נועם שחם כתב:
תגיד, ברצינות, אין לכם טיפה לויאליות לשחקנים של המועדון הזה?
ינקו זה שוער שבא אלינו אחרי עונה מצויינת וויתר על הצעות מליגת העל כדי לשחק בהפועל ת"א ולהעלות אותה ליגה. קצת כבוד, ראבק.

אני מאוד מחבב את ינקו, אבל מספיק עם הסנטימנטים. זו לא דרך להתנהל ולמען האמת יש לזה חלק בקריסה של המועדון הזה.
אני חושב שינקו צריך להישאר כי הוא שוער סבבה וכי עדיף להשקיע את הכסף במקומות אחרים, אבל אם הייתי יכול להביא שוער טוב בהרבה (כמו הרוש) באותו כסף הייתי עושה את זה בלי לחשוב פעמיים.
מה אם ינקו היה נותן עונה מביכה ברמות הסטוריות? גם אז היינו צריכים להיות לויאלים?
אבל הוא לא נתן עונה מביכה ברמות היסטריות.
החתמנו איתו כי הוא שוער ליגת על לגיטימי. אמנם אף אחד לא הבטיח לו (כי אי אפשר להבטיח דבר כזה), אבל לדעתי היה דיי ברור כשהוא חתם ל3 שנים אז התכוונו שהוא יהיה שוער ראשון בליגת העל.
עכשיו נכון, הכל סביר במסגרת החוק, מותר לעשות הכל והשיקול העיקרי הוא המקצועי.
מצד שני, לדעתי יש ערך גם בהתייחסות לשחקנים (או העובדים שלך) בתור בני אדם עם שאיפות ולהעריך כשהם מקריבים בשבילך (ולרדת ללאומית זה חתיכת הקרבה, כי לא בטוח שיהיו עליו המון קופצים אם הפועל עכשיו משחררת אותו, כנראה פחות מסוף העונה שעברה).
ושוב, אם הוא היה שוער זוועתי אז יש גבול והשיקול המקצועי היה גובר, אבל בהתחשב בזה שהוא נתן עונה סבירה ואולי אפילו טובה ושהוא הוכיח את עצמו בליגת העל בתור שוער סביר, אני לא רואה סיבה למה הפועל צריכה למצוא שוער ראשון אחר.
אתה יודע, בגלל זה כתבתי אם. ניסיתי להעמיד במבחן את ה"לויאליות".
ונתתי לך סיבה מעולה להחליף אותו. תסריט (לא ריאלי אמנם) שבו אתה משיג שוער טוב ממנו בהרבה באותו מחיר. תהיה בטוח שבמצב כזה ההנהלה שלנו הייתה קופצת על הסיטואציה, ובצדק.
אני ממש לא חושב שזה אומר שלא מתייחסים אליו כאל בן אדם, אלא פשוט ששיקולים מקצועיים גוברים על סנטימנטים.
ככה מועדון נורמלי מתנהל בכל העולם והגיע הזמן שגם בהפועל יתנהלו ככה.