בני יעקבי כתב:
יהלום אדום כתב:
בני יעקבי כתב:
dino כתב:
בני יעקבי כתב:

אנחנו קיוונו שתלכו אחרי הירידה. אבל לא אתם ממשיכים. זה הפועל תל אביב. זה לא מכבי. הם צריכים כסף. עשו עבודה בסדק גמור טעו עם הדביל הזה איווניר גם זה נגמר. יש קבוצה הם לא השייך הסעודי ולא טביב. אין להם הרבה כסף. צריך לקנות מינויים. אל תקנו ואל תבואו גם. בחיי נמאס מהדבר הזה. לא נורא נצטרך נירד עוד פעם. רק שתלכו.
מאיזה שנה אתה אוהד הפועל?
תמיד אבל ב1964 הלכתי פעם ראשונה לבלומפילד עם דוד שלי. ראיתי את הפועל לפני זה בתור ילד שהיו באים לשחק משחקי חוץ בשערים ובסקציה נס ציונה שהיו אז בליגה לאומית. הלב שלי לא במצב טוב. תלכו פשוט תלכו. שישארו רק אדומים אמיתים.
בוא תעביר לנו שיעורים איך להיות אוהד אמיתי (או בעיקר עיוור)
ואם יש לך תלונות את מי קונים וכמה עולה המינוי אתה מוזמן להוציא פנקס שיקים ולסדר את העניין. מסכן רמון וכבירי וויצמן עכשיו יאכלו אותה כל הנקניקיה בגלל שהקשיבו לשטויות שלכם ובגלל שהם לא הכי חכמים כנראה.
ואיך זה קשור חתיכת דמגוג בשקל? איך? אף אחד לא הכריח אותם לקנות את הפועל, אף אחד לא עושה לי ולשאר טובה (לכל אחד האינטרס שלו)
ואני מעדיף 8,000 אוהדים במחיר נמוך יותר מ850 (במקרה הטוב) או 1,190 (גניבה שאין כדוגמתה) מאשר מחירים כאלה עם חצי מכמות האוהדים.
אבל אתה, על ה-ז שלך, שידפקו כל אלה שזה יקר להם או שמסיבות שונות יראו רק חצי מהמשחקים.
מסתבר שהטמטום בשיווק לא משתנה לעולם, זה פשוט ב- DNA של הקבוצה הזו, למזלם יש אידיוטים שמצדיקים את זה