עשיתי בדיקה קטנה. המחירים שלנו שפורסמו לעומת מחירי 2017/8 של 4 הגדולות מתוך הנחה שלא יעלו את המחירים.
כמה הערות:1. הפועל זה המועדון היחיד שמחיר החידוש שלו הוא עד ה13/05. מעולם לא נתקלתי בתאריך כל כך מוקדם לחידוש מנויים. לצורך ההשוואה, חידוש מנויים במכבי בשנה שעברה היה בין התאריכים 11/06-23/06.
2. ההשוואה היא בין המחירים של היציעים הזולים של כל קבוצה.
3. יש מקרים שבהם הייתה אפשרות למנויים מחדשים לרכוש מנוי זול אף יותר ממה שרשום כאן: לצורך הדוגמא מנוי של מכבי חיפה בשנה
השלישית ברציפות היה משלם 690 ש"ח ולא 750 ש"ח. לאוהדי בית"ר (שם בכלל אין הבדל בין מחדש לחדש) הייתה האופציה לרכוש מנוי עד ה- 27/05 במחיר של 650 ש"ח במקום 750 ש"ח.
4. לא היה לי זמן לבדוק, אבל לפחות במכבי ת"א אני יודע שיש גם מנוי סטודנט. בהפועל? לא. זוכרים מה קרה שנה שעברה? שהם הבטיחו להוזיל את המנויים, ערכו את הפוסט שלהם והורידו את הסטודנט ובגלל שהקהל זעם הם החזירו? אז אני חושב שגם השנה זה הולך לקרות. כשהקהל יתחיל לשאול מה קרה למנויי הסטודנט הם יגידו "אוי, ברח לנו. בטח, בטח שזה גם סטודנט".
5. מי אשם? כל מי שקנה מנוי בעונה שעברה. זה היה זמן מושלם בשביל ללמד את ההנהלה שאנחנו לא קהל שבוי. הפועל הייתה עולה ליגה בכל מקרה. לקחו לכם מחירים לא פחות שערורייתיים וקניתם כמו מטומטמים. אם לא הייתם קונים היו רועדות להם הביצים לעשות לכם את זה שוב. אבל קניתם, ועלינו, והבאזז חיובי, ויאללה אפשר להשחיל אתכם שוב, אז למה לא?
מוגש כשירות לקהל המרגש בתבל:
לקינוח, הנה תמונה של היציע שלנו שצולמה מיציע הכבוד: