Eros Ramazzotti כתב:
redrony כתב:
Eros Ramazzotti כתב:
לירוי צעירי מועמד. רוצו לקנות את המנויים הכי יקרים בליגה. מהר לפני שיגמר
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
כנראה יש לך איזו בעיה להסביר מה אתה רוצה. הבעיה היא מחירי המנויים או התקציב שמעמידים?
גם וגם. מעמידים לך חרא של קבוצה ולוקחים לך מחיר כאילו אתה רץ לאליפות.
עכשיו הבנת מה אני רוצה? כי אני אומר את זה כבר שנה שלמה. לא שזה משנה יותר מדי, בקיץ הקהל הדפקט שלנו שוב ירוץ לקנות מנויים מהיקרים בליגה כדי לראות את מוטי ברשצקי. ואז הוא גם יתעצבן על מוטי ברשצקי במקום לבוא בטענות לעצמו ולבעלים.
אני יודע שאתה אומר את זה כבר שנה שלמה, זה עדיין לא אומר שאני מבין מה אתה רוצה או ננסח ככה, מה אתה מציע. בוא נפריד בין הדברים:
1. מבחינת תקציב, אין מה לעשות. זה מה יש. אין מישהו אחר שייקח את הקבוצה ואני ואתה לא יכולים לדרוש מאף אחד לשים כסף שאו שהוא לא רוצה לשים או שאין לו. הדבר היחיד שאנחנו כן יכולים לדרוש ממנו זה שיעשה את הכל למצוא להפועל בעלים שידו כן תהיה משגת ושלא יטרפד מכירה לאחד כזה אם תהיה אפשרות כזו.
2. מבחינת מחירי המנויים, אין לי מושג אם הם הכי גבוהים בארץ, ואני בטוח שהם יכולים לעלות פחות. מצד שני, צריך לזכור גם, שככל שייכנס יותר כסף למועדון, ככה התקציב יהיה גבוה יותר. בכל מקרה, זה לא שייקנו 10000 מנויים בעונה הבאה בדיוק כמו שלא קנו ככה השנה.
אז לדעתי אתה מתוסכל על כך שאין לנו בעלים במסוגל להעמיד תקציבים שיתאימו למטרות של מועדון כמו הפועל ת"א ואתה מוצא איזו שטות להיתלות בה. את התסכול אני חולק איתך ומן הסתם רוב אוהדי הפועל, אבל נראה לי שכולם מבינים שאין מה לעשות אלא פשוט לחכות שיבוא היום ויהיה לנו בעלים עשיר. הייתי אומר שיהיה בעלים שמנהלים נכון, אבל אנחנו לא נתניה, ק"ש או בני יהודה, אז זה מן הסתם לא מספק