תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:23

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כרטיסים להפועל פתח תקווה
הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 18:16 
אוגוסטוס היל כתב:
ולפינתנו מה עשתה נתניה -
סיימו את הליגה עם 63 נקודות (54)
9 נקודות מעל מקום שני ו 11 מעל מקום שלישי

מה הכוונה ב-(54)? שהמקום השני אחרי נתניה צבר בסיום העונה הסדירה 54 נקודות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 18:18 
סמל אישי של המשתמש
אבשה כתב:
אוגוסטוס היל כתב:
ולפינתנו מה עשתה נתניה -
סיימו את הליגה עם 63 נקודות (54)
9 נקודות מעל מקום שני ו 11 מעל מקום שלישי

מה הכוונה ב-(54)? שהמקום השני אחרי נתניה צבר בסיום העונה הסדירה 54 נקודות?

כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 18:25 
63 מינוס 9

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 19:08 
הוקיץ' כתב:
הטכניקה של חוגי נוראית.

הודעה לא קשורה כל כך למציאות. כרגע הוא השחקן הכי חשוב בהפועל כמעט כל פעולה התקפית חיובית מגיעה ממנו. כמעט כל שער מתחיל במהלך שלו/בישול שלו/גול שלו.
מהרגע שעגייב נפצע הפועל דווקא השתחררה מהלחץ שהיה לפני והיא נראית טוב וזה בזכותו ובזכות מוליץ'.
השחקן הכי יעיל שלנו במחזורים האחרונים עם סטטיסטיקה מצויינת של גול/בישול לדקות משחק.
כל פעם שאני רואה את ברשצקי מתחיל מהלך אני יודע שזה לא יגיע לכלום, כשאני רואה את חוגי אני יודע שזה יהיה מסוכן. שחקן חכם וטכני. עדיין בעייתי קצת בסיומת.
(מוליץ' הרס לו היום לשפר עוד את הסטטיסטיקה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 19:15 
סמל אישי של המשתמש
Maor7 כתב:
עדיין שייך למכבי.

הבן של נאור גלילי (עירוני אשדוד למי שזוכר)

ניצל מהקרחה מוקדמת? האבא הקריח מגיל 18.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 19:49 
jonati כתב:
הוקיץ' כתב:
הטכניקה של חוגי נוראית.

הודעה לא קשורה כל כך למציאות. כרגע הוא השחקן הכי חשוב בהפועל כמעט כל פעולה התקפית חיובית מגיעה ממנו. כמעט כל שער מתחיל במהלך שלו/בישול שלו/גול שלו.
מהרגע שעגייב נפצע הפועל דווקא השתחררה מהלחץ שהיה לפני והיא נראית טוב וזה בזכותו ובזכות מוליץ'.
השחקן הכי יעיל שלנו במחזורים האחרונים עם סטטיסטיקה מצויינת של גול/בישול לדקות משחק.
כל פעם שאני רואה את ברשצקי מתחיל מהלך אני יודע שזה לא יגיע לכלום, כשאני רואה את חוגי אני יודע שזה יהיה מסוכן. שחקן חכם וטכני. עדיין בעייתי קצת בסיומת.
(מוליץ' הרס לו היום לשפר עוד את הסטטיסטיקה)

אפילו אמא של חוגי לא חושבת שהוא טכני. זה פחות או יותר החיסרון הכי גדול שלו עוד בנוער של חיפה.
הוא שחקן חכם ופיזי ולכן הוא מאוד יעיל בלאומית, אבל בליגת העל הטיפול הרע שלו בכדור בא לידי ביטוי (ובגלל זה הוא גם לא הצליח בליגת העל).
להגיד שהוא טכני זה הדבר הלא קשור למציאות. מתי ראית אותו עובר שחקן בדריבל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 20:36 
לך ולי כנראה הגדרות שונות לטכני, מבחינתי לתת הגבהה מדויקת לגול, לבעוט מצבים נייחים ולהוות משם איום שוב(אחרי שנים שמצבים חופשיים אצלנו לא היו איום, היום בישול לגוטליב).
להשאיר כדור לשחקן עם טאץ' ורגש זה מבחינתי טכניקה, לא רק דריבל. דריבל זה דריבל.
מבחינתי רפואה וההבאה של מוליץ', עגייב, חוגי ופירסמן (שהקרדיט עליהם גם הולך מבחינתי לרפואה) הם הסיבה שפתאום הפועל נראית אחרת. ולחוגי יש הרבה מאוד קרדיט. אני חושב שלפיזיות וחוכמה יש חשיבות גדולה מאוד בכדורגל מודרני.
נראה לי שכל השחקנים שרפואה הביא מנסים לענות על הקטגוריה הזאת.
במשחקים של הפועל מול ביטר שנה שעברה והשנה כשחיפה הגיעה בגביע ראינו את ההבדלים בפיזיות, אצלהם מסתובבים כל מיני שחקנים כמו הייסטר וסאבו, ולנו היה ברשצקי. הפועל חייבת להתחזק בפיזיות ומהירות לשנה הבאה. מוליץ' זה התחלה טובה. וחוגי זה שחקן מצויין למתפרצות, אחד שאתה רוצה שיוביל לך את המתפרצת. וזה כנראה הרבה ממה שנראה נגד הגדולות שנה הבאה. נגד הקטנות אנחנו רואים בשבועות האחרונים מה הוא יכול לעשות. הוא ומוליץ משנים את הפקק ליד הרחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 20:41 
סמל אישי של המשתמש
el dudernio כתב:
ינקו לא יחזור להיות שוער שני, הייתי מביא את ניל אברבנל שמשחק בליגה א.

הו ניל אברבאנל ⁦ :HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 20:50 
הרמות ממצבים נייחים זה נחמד, אבל הובלת כדור, השתלטות על כדורים וטאץ' זה יותר חשוב, ושם חוגי לוקה. פעמיים היום הוא קיבל כדורים די פשוטים באגף השמאלי ולא הצליח להשתלט עליהם. הדריבל זה בסך הכל סימפטום.
שוב, כרגע זה לא ממש משנה, אבל בליגת העל קצב המשחק הרבה יותר גבוה, יש יותר לחץ וכל נגיעה בכדור היא יותר משמעותית. הוא גם לא מספיק מהיר או חזק כדי לפצות על זה.
אם הוא היה שחקן מצוין למתפרצות היינו רואים את זה בעונות הקודמות, אבל הוא שיחק בקבוצה שמתבססת כמעט לחלוטין על מתפרצות והיה חלש מאוד.

מי שבונה עליו לליגת העל לדעתי הולך להתאכזב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 21:35 
חוגי לא שחקן אגף בהגדרה נתחיל מזה למרות שבהפועל הוא עושה עבודה
לא רעה משם.
בעקרון הוא משהו בין מה שהוקיץ כתב למתווכח השני,
הוא כן שחקן חכם אפילו אינטילגנט וקר רוח שרואה משחק ויש לו קבלת החלטות טובה יחסית וזה כבר משהו
ששם אותו במקום טוב.
מסכים עם הוקיץ שטכני ברמת דריבל הוא לא,הוא בעיקר שחקן של שטחים שצריך לקבל כדורים עם הפנים לשער
לנצל את המהירות שלו ולשחק כמה שפחות על נגיעות בכדור.
בקשר לליגת העל,לדעתי הוא שווה סגל עונה הבאה יותר מהירש בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 אפריל 2018, 21:51 
דווקא בגלל מה שאמרת הסתכלתי שוב ואני חושב שהוא משתלט על כדור טוב מאוד, עוצר יפה מהאוויר ומשחרר מסירות עם טאץ' (הבישול שלו למוליץ' נגד נשר, הבישול שלו לעגייב נגד נצרת). הובלת כדור זה בדיוק מה שאני אומר על זה שכשיש מתפרצת אני רוצה את הכדור אצלו יותר מכל שחקן אחר כרגע בהפועל (כולל עגייב).
אני לא חושב שיש מישהו שבונה עליו כרגע לליגת העל בתור שחקן מוביל.
שנה הבאה יהיה לנו את זיקרי ומוליץ', עגייב וחוגי יעלו מהספסל. והתקווה שלי היא שנביא זר נוסף לעמדת הכנף הימנית. לפי מה שאני רואה מרפואה הוא מנסה לחזק את הפיזיות והמהירות של הפועל יחד עם שחקנים חכמים יותר מאשר ברשצקי שהוא טכני (יש לו דריבל) אבל לא חכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 01:15 
סמל אישי של המשתמש
הסלע האדום כתב:
Lior כתב:
חייבים שוער שני לעונה הבאה.

למה? ינקו שוער שני מספיק טוב. חייבים שוער ראשון.

אין סיכוי שינקו יסכים להיות שוער שני בליגת העל.
הוא כבר הוכיח את עצמו כשוער מצוין בקבוצת אמצע טבלה.
ובלי קשר מצחיקה אותי הביקורת עליו, הוא ספג 16 שערים כל העונה (וגם הציל אותנו לא פעם ולא פעמיים מאיבוד נקודות).
מספיק לראות את השוערים שמשחקים היום בפליאוף העליון (חיימוב, קליימן, הטוב לגילו, שטקוס, עמוס וזובאס). השניים היחידים שהייתי לוקח לפני ינקו זה שטקוס וזובאס. אני לא חושב שיש לנו את הפריבילגיה לשוער זר כשאין ישראלי היום בליגה ש(לדעתי) עולה על השוער שלנו.

In Rabash we trust

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 01:27 
ינקו התחיל לא טוב את העונה אבל סיבוב שני הוא באמת נעל את השער וספגנו רק 3 גולים ב14 משחקים! (לא כולל היום)

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 01:48 
jonati כתב:
דווקא בגלל מה שאמרת הסתכלתי שוב ואני חושב שהוא משתלט על כדור טוב מאוד, עוצר יפה מהאוויר ומשחרר מסירות עם טאץ' (הבישול שלו למוליץ' נגד נשר, הבישול שלו לעגייב נגד נצרת). הובלת כדור זה בדיוק מה שאני אומר על זה שכשיש מתפרצת אני רוצה את הכדור אצלו יותר מכל שחקן אחר כרגע בהפועל (כולל עגייב).
שנה הבאה יהיה לנו את זיקרי ומוליץ', עגייב וחוגי יעלו מהספסל. והתקווה שלי היא שנביא זר נוסף לעמדת הכנף הימנית. לפי מה שאני רואה מרפואה הוא מנסה לחזק את הפיזיות והמהירות של הפועל יחד עם שחקנים חכמים יותר מאשר ברשצקי שהוא טכני (יש לו דריבל) אבל לא חכם.

הובלת כדור או לתת את הכדור לזה שמבשל או לבשל בעצמו זה לא ההגדרה לדריבל,
דריבל הכוונה שאין לו אחד על אחד.
עכשיו קח את כל מה שאתה רואה ממנו היום ותבין שבליגת העל זה נראה קצת אחרת מבחינת הרמה...
לגבי עגייב עונה הבאה אני לא רואה סרט שהוא לא מתוכנן להיות שחקן הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כרטיסים להפועל פתח תקווה
הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 15:10 
shaharot כתב:
ינקו התחיל לא טוב את העונה אבל סיבוב שני הוא באמת נעל את השער וספגנו רק 3 גולים ב14 משחקים! (לא כולל היום)

בין השאר כי גוטליב חזר לשחק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 15:14 
סמל אישי של המשתמש
bruno conti כתב:
jonati כתב:

הובלת כדור או לתת את הכדור לזה שמבשל או לבשל בעצמו זה לא ההגדרה לדריבל,
דריבל הכוונה שאין לו אחד על אחד.
עכשיו קח את כל מה שאתה רואה ממנו היום ותבין שבליגת העל זה נראה קצת אחרת מבחינת הרמה...
לגבי עגייב עונה הבאה אני לא רואה סרט שהוא לא מתוכנן להיות שחקן הרכב.

הוא לא דריבליסט, אבל טאץ' טוב וטיימינג מצויין. כיום באין עגייב, הוא הטוב ביותר במשחק ההתקפה. ואללה יש מצב שמצליח להתפתח אצלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: כרטיסים להפועל פתח תקווה
הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 20:56 
שנה הבאה גם גנדה חוזר לסגל. מקווה שייתן לעגייב וחוגי פייט על ההרכב.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 77 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: