תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:49

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פירסמן ומוליץ׳
הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 13:08 
שולמייסטר? נו באמת
פירסמן לא מספיק טוב גם כרגע ובטח שלא לליגת העל
את מוליץ' הייתי משאיר בסגל על סמך מה שהוא נותן, אבל אין פה שום ערובה להצלחה. ראינו כבר מספיק חלוצים שמפציצים בלאומית ולא מצליחים להיות דומיננטים בליגת העל.

לא רוצים טביב בהפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 13:22 
היו לי ספקות רבים בקשר למוליץ׳ אבל אם כל העונה דיברנו על שחקנים ״מעל הליגה״ אז הוא אחד היחידים בסגל שעונה על ההגדרה.
ואם הוא מעל הליגה הזו ברמתו אולי הוא גם כן מתאים לליגה גבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פירסמן ומוליץ׳
הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 13:51 
סמל אישי של המשתמש
פירסמן בסדר גמור אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 19:18 
Gaudi כתב:
פירסמן בסדר גמור אני לא מבין מה אתם רוצים ממנו
מסכים. אמנם זו ליגה יותר חלשה, אבל כבר זמן מה שלא היה לנו מגן שמאלי נורמלי. טוב, שיימן היה לא רע.

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 20:10 
chimpfive כתב:
מזל גדול שרפואה פגע בול בארבעה שחקנים, כולל חוגי שנראה שהוא שחקן חכם ויעיל מאוד ועוד יכול להישתפר, ההתעקשות שלו לשלב את גוטליב,וגם השיחרור של השחקן היקר בתולדות הליגה הלאומית, שינה לגמרי את הקבוצה וזו הסיבה העיקרית שאנחנו לא מדשדשים אחרי כפר סבא וחדרה. כעת ניתן לומר שאכן אנחנו ״מעל״ הליגה סוף סוף, ואין לי מושג מה יספיק לליגת על, כל מה שאני יודע שלהחליף כל עונה 20 שחקנים, השיטה הזאת פחות עבדה, מאמין שמוליץ׳ חוגי פריסמן עגייב ואפילו ברשצקי יספיקו לליגה ה2 הטובה ביקום שם מככבים מפלצות כדורגל כמו מתן חוזז, עיאד חבשי, אלמוג בוזגלו, אלון תורג׳מן ושמוליק שיימן.

מה שאני טוען פה כל הזמן, חוגי שבהתחלה טענו פה בפורום שהוא חלש הוא כנראה השחקן הכי יעיל שלנו, הוא כבר מלך הבישולים שלנו לדעתי וגם מבקיע כבר שני מחזורים ברציפות. לא לשכוח את הצירוף של זיקרי ויחד עם כמה זרים מהירים ופיזיים זה יכול להשתפר. ובייחוד עם מאמן שיודע לייצר היררכיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: פירסמן ומוליץ׳
הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 21:24 
סמל אישי של המשתמש
דור חוגי שיחק עד עכשיו בסה"כ 432 דקות והוא עם שני שערים ו 4 בישולים, כלומר הוא מעורב בשער כל 72 דקות. שחקן סגל לגיטימי לשנה הבאה, בניגוד להירש המחמיצן הכרוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 21:45 
נכון לעכשיו אני לא משאיר אף אחד מהם. שני שחקנים מאוד מוגבלים.
אשמח שיוכיחו לי אחרת עד סוף העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 21:58 
סמל אישי של המשתמש
מוליץ. גנדה. עגייב. דמארי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2018, 01:05 
סמל אישי של המשתמש
jonati כתב:
chimpfive כתב:
מזל גדול שרפואה פגע בול בארבעה שחקנים, כולל חוגי שנראה שהוא שחקן חכם ויעיל מאוד ועוד יכול להישתפר, ההתעקשות שלו לשלב את גוטליב,וגם השיחרור של השחקן היקר בתולדות הליגה הלאומית, שינה לגמרי את הקבוצה וזו הסיבה העיקרית שאנחנו לא מדשדשים אחרי כפר סבא וחדרה. כעת ניתן לומר שאכן אנחנו ״מעל״ הליגה סוף סוף, ואין לי מושג מה יספיק לליגת על, כל מה שאני יודע שלהחליף כל עונה 20 שחקנים, השיטה הזאת פחות עבדה, מאמין שמוליץ׳ חוגי פריסמן עגייב ואפילו ברשצקי יספיקו לליגה ה2 הטובה ביקום שם מככבים מפלצות כדורגל כמו מתן חוזז, עיאד חבשי, אלמוג בוזגלו, אלון תורג׳מן ושמוליק שיימן.

מה שאני טוען פה כל הזמן, חוגי שבהתחלה טענו פה בפורום שהוא חלש הוא כנראה השחקן הכי יעיל שלנו, הוא כבר מלך הבישולים שלנו לדעתי וגם מבקיע כבר שני מחזורים ברציפות. לא לשכוח את הצירוף של זיקרי ויחד עם כמה זרים מהירים ופיזיים זה יכול להשתפר. ובייחוד עם מאמן שיודע לייצר היררכיה.

מלך הבישולים שלנו הוא ברשצקי, עם - תאמינו או לא - שמונה בישולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2018, 01:17 
יש לנו 4 קשרים שונים שמיועדים לשחק באגפים וכולם ישראלים וכולם טובים מחוגי, לא חושב שיש לו מקום ואגב אני לא חושב שהמספרים שלו אומרים שהוא שחקן ליגת העל לגיטימי.

אני לא הייתי משאיר את פירסמן ולא ממהר להשאיר את מוליץ'.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 מרץ 2018, 09:07 
חוגי שחקן גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 14:47 
סמל אישי של המשתמש
כן, בואו נשאיר זר שמראה יכולת בינונית בליגה הלאומית, כי יש סיכוי שניפול עם זר אחר בליגת העל.
חשיבה חכמה ורצינית. מזל שהאוהדים פה לא מנהלים את המועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 15:56 
האדס כתב:
כן, בואו נשאיר זר שמראה יכולת בינונית בליגה הלאומית, כי יש סיכוי שניפול עם זר אחר בליגת העל.
חשיבה חכמה ורצינית. מזל שהאוהדים פה לא מנהלים את המועדון.

בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 15:58 
kobster כתב:
דור חוגי שיחק עד עכשיו בסה"כ 432 דקות והוא עם שני שערים ו 4 בישולים, כלומר הוא מעורב בשער כל 72 דקות. שחקן סגל לגיטימי לשנה הבאה, בניגוד להירש המחמיצן הכרוני.

בהחלט,אמרתי עוד לפני שבא שהוא עדיף על הירש בהרבה,גם בגלל שיש לו עבר בליגת העל
לגיטימי בהחלט לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 20:30 
סמל אישי של המשתמש
פירסמן זה בזבוז זמן, אפשר להתחיל להריץ שם מישהו אחר במשחקים הבאים מתוך הבנה שבעונה הבאה הוא פשוט לא יהיה פה כי אין לו שום נתון טכני או פיזי שישתפר שהוא יהיה שווה את זה - לא הגנה, לא מנטלית ובטח שלא התקפית. - עריכה - העניין הקשה בכל זה, זה להודות שזאת החתמה שהיתה הימור מסויים וההימור נכשל, הקושי זאת ההודאה על "הבזבוז", אני חושב שזה בסדר גמור להודות שניסינו לחזק עמדה בתקציב מינימלי ולא פגענו זה פייר אינף והעובדות מראות שזה לא פגע בנו מקצועית בטווח הארוך.
מוליץ' זה אחלה החתמה שיכול לעזור לנו מאוד בעונה הבאה במשחקים שיסתבכו, אם הוא חלוץ פותח צריך להתאים עוד 9 שחקנים לידו שיתאימו את הסגנון אליו וזאת בעיה רצינית שאני מקווה מאוד שהצוות המקצועי ישים לב אליו כי המשחקים בליגת העל מתפתחים ויתפתחו בצורה שונה (בהתאם למעמד הקבוצה בליגת העל שמן הסתם קבוצות לא יבואו להסתגר ולצאת למתפרצות מולנו ולכן במשחק עומד שהוא לא מבוסס נטו הגבהות לנגיחה אין לו מקום לפתוח אצלנו).
חוץ מזה אני מאוד מתלהב מפייסל מוליץ' מבחינה פיזית זה משהו שלא היה לנו לפחות ממה שאני מכיר ב20-30 שנים האחרונות, מבחינה טכנית מזכיר לי מאוד את איליה יבוריאן - לא משהו מיוחד אבל גולר שיודע לשמור על כדור ולגם להוציא לטיול את המגן שלו עד הבעיטה בלי דריבל או מהירות יוצאת דופן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 23:30 
על אף כל מה שנאמר עליו כן באשכול פירסמן שחקן מצוין לדעתי.
גם הבישול שלו היום בהרמה תוך כדי תנועה לראש של שחקן זה דבר שלא ראינו כאן לא מעט שנים.

הלוואי שימשיך להציג את היכולת הזו ויעלה איתנו לליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 06:57 
להשאיר את שניהם :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 08:17 
ה״רכש הזיה״ חוגי ממשיך להראות שהוא השחקן הכי יעיל בקבוצה הזאת בפער ניכר, עושה עבודה יפה, גם פירסמן מחוייב מאוד לא מפסיק להשקיע ולעשות עבודת הגנה, רק שלא יתקלקל ויגלה שבליגת על אפשר לרדת ל50 אחוז כושר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 08:40 
סמל אישי של המשתמש
כל פעם שאתם מרגישים שצריך להשאיר את כל השחקנים שמשחקים היום בהפועל ת״א, תסתכלו מול מי הפועל משחקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 09:13 
האדס כתב:
כל פעם שאתם מרגישים שצריך להשאיר את כל השחקנים שמשחקים היום בהפועל ת״א, תסתכלו מול מי הפועל משחקת.

נכון,אבל זה לא שחור לבן אפשר לראות על שחקן הרבה מאד דברים ביחס לעצמו בלי קשר לרמת היריבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 09:45 
מי ישמע איזה מגנים שמאליים יש במדינת ישראל, להשאיר את שניהם חובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
בהתחשב בזה שבליגת העל לא שמתי לאחרונה לב ליותר מדי מגנים שמאליים שיכולים להרים כדור לראש של שחקן מהקבוצה שלהם בכלל, ובנגיעה אחת תוך כדי תנועה בפרט, נראה לי שהוא לא נופל מיותר מדי מגנים בליגת העל.
אם אפשר להביא מישהו יותר טוב אז ברור שעדיף אבל הוא בהחלט במובן היש שבהחלט יהיה חיובי להשאיר אותו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 14:28 
בינתיים מוליץ וחוגי בינגו של רפואה בינואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 17:35 
לירון האדום כתב:
בינתיים מוליץ וחוגי בינגו של רפואה בינואר
גם פירסמן ועגייב

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 18:03 
סמל אישי של המשתמש
האדס כתב:

זאת לא הנקודה, כשאתה בוחן שחקן אגב הוא מתאמן בהתחלה מול קונוסים ואז מול החברים מאותה קבוצה שמשחקים בפחות מאגרסיביות של משחק אימון אפילו***.
הנקודה היא שהוא בינוני מכל בחינה שהיא גם מול קונוסים כי אתה מחפש אצל שחקן בדרך כלל איך הוא מתמודד עם בעיות וסיטואציות שקורות במהלך המשחק.
לא התרשמתי ממנו פיזית, לא התרשמתי ממנו מנטלית ובטח ובטח שלהבדיל מכל מי שהתרגש מהרמה אחת טובה שלו אני גם סופר לו 30 הרמות קלות יותר שלא היו בכיוון וזאת השורה התחתונה.

פייסל מוליץ להבדיל אלפי הבדלות, לא צריך להיות גאון כדורגל או עם הבנה מיוחדת להבין שמבחינה פיזית מדובר על חלוץ 9 קלאסי שיכול להשלים לכל סגל של כל קבוצה את ההתקפה ומי שמפספס את זה צריך להסתכל ולהבין למה הפועל באר שבע חיפשו את הצ'כי שלהם ולמה מכבי חיפשו את האיסלנדי שלהם ולנו יש אחד ישראלי וזה נשק חשוב.
מבחינתי זה חלוץ משלים קלאסי ועוד מדובר בבחור בן 23 שרואים שהוא ממש לא סיים את התפתחות הטכנית שלו ויש עוד מקום לשיפור הדריבל והסיומת והמיקום והצטרפות בזמן להתקפה ולכן אני מאוד אופטימי לגבי השילוב שלו בליגת העל וגם בטוח שהוא יכול גם בעונה הראשונה כשחקן משלים לתרום 7 שערים לפחות.

*** בקיץ שבוחנים שחקנים זרים או יהודים מהתפוצות בוחנים אותם או באימוני הקבוצה או שזורקים אותם למים במשחק אימון במחנה בחו"ל אז להגיד שמשחק מקצועני מול קבוצה בליגה השנייה זה לא מדד זה טעות, זה אמאמא של הבדיקה ובגלל זה טביבי לדוג' כן מסתובב ורואה את השחקנים האלה שם כמו אצילי בראשלצ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 18:07 
סמל אישי של המשתמש
איך אתה יכול לשבח ככה שחקן שעם כל הגובה שלו אפילו לא מסוגל לשים דאנק?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
איך אתה יכול לשבח ככה שחקן שעם כל הגובה שלו אפילו לא מסוגל לשים דאנק?

אתה מבין מה אני אומר, הוא עוד צעיר אפשר לעבוד איתו על הניתור :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 03 אפריל 2018, 18:34 
סמל אישי של המשתמש
אמרו לו שנגמר ולהחזיר הכדור ושם זין ועלה לדאנק. זה יגוסלביניות :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 04:33 
לדעתי העובדה שמוליץ' משחק בלאומית קצת מעוורת אותנו, שאר החלוצים הפלופים שהיו לנו לאורך השנים יכלו באותה מידה להבקיע 4 שערים בפרק הזמן הזה נגד האימפריות רמה"ש ונשר.
הוא לא שחקן הרכב לקבוצת ליגת העל שאפתנית עד שיוכיח אחרת, זר 6 לכל היותר.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 אפריל 2018, 08:01 
בוריס כתב:
לדעתי העובדה שמוליץ' משחק בלאומית קצת מעוורת אותנו, שאר החלוצים הפלופים שהיו לנו לאורך השנים יכלו באותה מידה להבקיע 4 שערים בפרק הזמן הזה נגד האימפריות רמה"ש ונשר.
הוא לא שחקן הרכב לקבוצת ליגת העל שאפתנית עד שיוכיח אחרת, זר 6 לכל היותר.

למה לא ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: