קומוניסים כתב:
אני חושב שאתה יודע טוב מאוד (אתה הרי אמור לדעת, כתבתי כאן לא פעם) שזה ממש לא משנה לי מוצאם של מסתננים. כמו בכל מדינה מתוקנת שצריכה לשמור על גבולותיה ועל ריבונותה, גם ישראל לא אמורה לאפשר הסתננות בלתי חוקית לתוכה, מכל יבשת שהיא. מצער מאוד שלמרות שאתה יודע את זה אתה שוב פעם בורח למקום של האשמה בגזענות כלפיי. אלו האשמות חסרות שחר. זו מדינתו היחידה של העם היהודי ולכן כל מי שאינו יהודי מוזמן לבקר כאן כתייר או לעבוד כאן כחוק אך לא להסתנן לכאן באופן בלתי חוקי. פשוט. הגיוני. ברור וקל. גם להצעה לאזרח כאן מאה אלף בלונדיניות סקדינביות שופעות חזה הייתי הראשון להתנגד.
אני יודע טוב מאוד שכתבת לא פעם שזה לא משנה לך, אבל עם כל הכבוד, אין הנחתום מעיד על עיסתו, זה קודם כל, ושנית, המעשים שלך (ובמקרה שלנו, מה שאתה כותב בפורום) מראים שההצהרות שלך (ואולי גם הדימוי העצמי שלך) לא הכי מדויקות שיש.
תיזהר, אתה בתחילת מדרון שבסופו תכתוב בטוויטר שאתה מבריק ויציב בנפשך.
אגב, הדרך שלך לשכנע אותי שאתה לא שונא שחורים יותר מאשר אחרים היא, כמובן, להפגין את אותו חירוף נפש שאתה מפגין פה בפורום גם במאבק נגד הרווקים הצעירים ותכולי העיניים. במינימום של המינימום תכתוב למור יוסף איזה מכתב ותדרוש שיגרשו גם אותם. האמת, מעניין איזה מין תשובה תקבל.
ככה אני אדע שהגזענות שלך לא ייחודית לשחורים אלא מחולקת שווה בשווה לכל מי שלא נחשב בעיניך יהודי או משהו דומה.
אתה יכול גם לאמץ אנשים מסכנים שצריכים עזרה, בלי קשר לצבע עורם, ולהוכיח שאתה לא גזען, אבל בוא נהיה ריאליים. =]
אה, ואם אתה מתעקש, אני מוכן לוותר לך על הגזענות ולשנמך אותך לסתם חלאה שונאת אדם
בקיצור, תודה על הלינק ההוא, אני עוד אסתכל בו אחר כך. בוא נסתפק בדיון מנומס על עובדות. דיינו, כמו שאומרים.