תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 07 אוגוסט 2025, 20:16

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קרויף עוזב את מכבי בסוף העונה
הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 16:16 
סמל אישי של המשתמש
בלומי האדום כתב:
קרויף היה חלק ממערכת, וכלפי חוץ נראה שהוא דמות מאוד דומיננטית באותה מערכת.
כול הזמן מציינים פה את גודל התקציב, והכיס הבלתי נגמר, שהיה לקרויף/מערכת, כעובדה שהכריע את הכף לטובת המועדון שלהם.
התקציב הגדול בטוח עוזר, אבל ללא חלוקה נכונה שלו, אפשר תמיד לזרוק הרבה כסף לפח.
בנושא תקציב השחקנים הם נפלו באופן קבוע, ולדעתי יכלו להגיע לאותם הישגים בפחות הוצאות.

לטווח ארוך, הם בנו מערכת ארגונית יציבה, שמאפשרת להם לבצע שינויים פרסונלים, בלי נפילות גדולות.

ארגון זה לא רק בנושא המקצועי.
זה לבנות מערכת שלמה, שעובדת עבור המועדון, מרמת המנקה, אפסנאות, אחזקה, דרך שיווק, הנהלת חשבונות, מנהל טכני, מנהל ספורטיבי, מחלקת נוער, סקאוטינג ועד למנהל הספורטיבי והקבוצה הראשונה.

לזה צריך לא רק כסף, אלא את אנשים הנכונים לבנייה.
לא תמיד צריך להוציא מאות אלפי יורו, על מנת להביא את אנשי המקצוע הנכונים.
אבל צריך להיות מוכן להשקיע X כסף בלהביא אנשים מקצועיים, ולתת להם לנהל את הכסף שאתה רוצה להשקיע, בצורה נכונה.
צריך להיות כנה עם עצמך, ולהגיד יש יותר טובים ממני, שיכולים לעשות את העבודה בצורה מקצועית.

גולדהאר עשה את זה ונתן את המפתחות לקרויף, אחרי שהוא הבין איזה חלטורה יש בארץ.
קרויף והצוות שאיתו, בסופו של יום עשו ועדיין עושים את ההבדל.
לא רק הכסף של הגביר מקנדה.

הלוואי שיום אחד יבינו גם אצלנו את העניין.

שיהיה לכולם פסח נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :WHOME:

כל זה טוב ויפה אבל מה הקשר של המנהל הספורטיבי ג'ורדי קרויף לכל שאר הדברים האלה שלא נופלים תחת הניהול הספורטיבי?
הוא היה אחד מתוך כוורת ניהול מרשימה שגולדהאר בנה, ולפי התוצאות המקצועיות בשנים האחרונות הוא היה החוליה החלשה בה, דבר שהביא להזזתו לעמדת המאמן וממנה בכלל החוצה מהמועדון.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 16:41 
הכסף ורק הכסף.
זה הגורם המובהק עם הקורלציה הגבוהה ביותר ובפער משמעותי, וזה כבר נבדק בצורה מאוד רצינית. כל היתר נחמד אבל משני.

נורא לא סביר ש'רמת האנשים הנכונים לבנייה' של הקבוצות מדורגת בדיוק באותה צורה שבה התקציבים שלהם מדורגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 16:59 
bruno conti כתב:
הוקיץ' כתב:
אצל גאידמק זה לא הצליח? ועוד איך הצליח ואפילו די בקלות.
בעונה שבה הוא הגיע בית"ר עשתה עונה טובה וסיימה בצמרת. עונה אחר כך אליפות ועונה אחרי דאבל. אחר כך הוא רץ לראשות עיריית ירושלים, כשל והוריד משמעותית את התקציבים עד שמכר את הקבוצה
יעקב שחר מעולם לא גירד את התקציבים של גאידמק וגולדהאר. כשהוא העמיד את התקציבים הכי גבוהים בליגה (רוב שנות האלפיים) הוא גם שלט בליגה בקלות.
למעשה ההבדל היחיד בין בית"ר וחיפה למכבי של גולדהאר את ג'ורדי, הוא שכאשר לבית"ר וחיפה היו התקציבים הגבוהים בליגה הם מעולם לא התבזו בצורה כזו מול קבוצות עם חצי מהתקציב שלהן.

מדוייק.
שחר-התגובה שלך מביכה ואין בה שמץ של אמת.

סבבה..המשך דיון נעים ופורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 17:10 
ItaiH6 כתב:
בלומי האדום כתב:
קרויף היה חלק ממערכת, וכלפי חוץ נראה שהוא דמות מאוד דומיננטית באותה מערכת.
כול הזמן מציינים פה את גודל התקציב, והכיס הבלתי נגמר, שהיה לקרויף/מערכת, כעובדה שהכריע את הכף לטובת המועדון שלהם.
התקציב הגדול בטוח עוזר, אבל ללא חלוקה נכונה שלו, אפשר תמיד לזרוק הרבה כסף לפח.
בנושא תקציב השחקנים הם נפלו באופן קבוע, ולדעתי יכלו להגיע לאותם הישגים בפחות הוצאות.

לטווח ארוך, הם בנו מערכת ארגונית יציבה, שמאפשרת להם לבצע שינויים פרסונלים, בלי נפילות גדולות.

ארגון זה לא רק בנושא המקצועי.
זה לבנות מערכת שלמה, שעובדת עבור המועדון, מרמת המנקה, אפסנאות, אחזקה, דרך שיווק, הנהלת חשבונות, מנהל טכני, מנהל ספורטיבי, מחלקת נוער, סקאוטינג ועד למנהל הספורטיבי והקבוצה הראשונה.

לזה צריך לא רק כסף, אלא את אנשים הנכונים לבנייה.
לא תמיד צריך להוציא מאות אלפי יורו, על מנת להביא את אנשי המקצוע הנכונים.
אבל צריך להיות מוכן להשקיע X כסף בלהביא אנשים מקצועיים, ולתת להם לנהל את הכסף שאתה רוצה להשקיע, בצורה נכונה.
צריך להיות כנה עם עצמך, ולהגיד יש יותר טובים ממני, שיכולים לעשות את העבודה בצורה מקצועית.

גולדהאר עשה את זה ונתן את המפתחות לקרויף, אחרי שהוא הבין איזה חלטורה יש בארץ.
קרויף והצוות שאיתו, בסופו של יום עשו ועדיין עושים את ההבדל.
לא רק הכסף של הגביר מקנדה.

הלוואי שיום אחד יבינו גם אצלנו את העניין.

שיהיה לכולם פסח נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :

כל זה טוב ויפה אבל מה הקשר של המנהל הספורטיבי ג'ורדי קרויף לכל שאר הדברים האלה שלא נופלים תחת הניהול הספורטיבי?
הוא היה אחד מתוך כוורת ניהול מרשימה שגולדהאר בנה, ולפי התוצאות המקצועיות בשנים האחרונות הוא היה החוליה החלשה בה, דבר שהביא להזזתו לעמדת המאמן וממנה בכלל החוצה מהמועדון.

אפשר לבחון את ההצלחה והכישלון שלו, בהרבה מאוד פרמטרים, בסופו של יום הוא לקח איתם 3 אליפויות, 2 סגנויות, גביע מדינה אחד, ופעמיים נוספות הגיע לגמר. אני מתקשה לראות פה כישלון.

מחלקות הנוער שלהם, לפי מה שאני מבין, במצב מצויין. במיוחד אם עושים השוואה לאותה תקופה אצלנו.

מסכים שלכסף של הבוס שלו יש חלק לא קטן בהצלחה, ובכל זאת, ולמרות "הכישלון" שלו לפי ראות עיניכם, אני קונה את התוצאה הסופית.

אני מדגיש שוב, הוא רחוק מלהיות כוס התה שלי, והייתי שם הרבה מאוד אנשי מקצוע אחרים, אם הייתי צריך להביא היום מישהו להפועל, אבל הזלזול בו הוא פשוט לא במקום.

דרך אגב, הוא היה יותר ממנהל ספורטיבי. הוא היה לטוב ולרע, הפנים של הקבוצה הזאת מהרגע שהוא נחת פה.

מה שיותר חשוב לנו בכל הפיגורה הזו שנקראת ג'ורדי קרוייף, שאולי הבעלים שלנו יילמד, שהגיע הזמן להכניס יד לכיס, ולהשקיע כסף טוב בהבאת מישהו כמוהו, שיעשה סדר במתחם חודרוב.

מכיוון שאני לא מתיימר לשכנע אך אחד בדעתי, אז אפשר להמשיך להשמיץ את ההולנדי המתעופף.

שיהיה לכולם חג פסח נפלא, נעים ו- שקט א.ב. :WHOME:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 17:13 
אני לא מבין, הוא היה מנהל מקצועי או מנהל לוגיסטי?
הוא קיבל החלטות מקצועיות או שהוא היה אחד ש"עושה סדר" (כל הבולשיט על ה"ארגון" וזה)?

מחמיאים לו על זה על זה שלקח 3 אליפויות מתוך 5 (כשכל 3 האליפויות בלי יריבה רצינית אחת) או על זה שכביכול "ניקה אורוות"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 17:29 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
הוא קיבל החלטות מקצועיות או שהוא היה אחד ש"עושה סדר" (כל הבולשיט על ה"ארגון" וזה)?

מחמיאים לו על זה על זה שלקח 3 אליפויות מתוך 5 (כשכל 3 האליפויות בלי יריבה רצינית אחת) או על זה שכביכול "ניקה אורוות"?

היה בן של ז...
הכדורגל הישראלי התקדם המון מאז הגיע הנבל.

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 17:31 
פאביו כתב:
טכנית לארז כתב:

היה בן של ז...

במה למשל הכדורגל הישראלי התקדם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 17:37 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
פאביו כתב:
טכנית לארז כתב:

היה בן של ז...

במה למשל הכדורגל הישראלי התקדם?

זה היה ציני כי מאז הנבל הגיע משום מה הלכנו אחרונה
מן צירוף מקרים נדיר שכזה

ולחשוב שהייתי יכול
לחזור על הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 18:07 
בלומי אני לא חושב שמישהו טוען ברצינות שקרויף נכשל במכבי (אם כי השנתיים האחרונות וגם השנה הנוכחית הן כישלון חרוץ).
אני חושב שמה שמעצבן פה זה הפיכתו של קרויף בידי התקשורת למשיח שבא ללמד את הקופים הישראלים כדורגל, למרות שאין לדבר אחיזה במציאות.

אגב, גם הדיבור על ה"קלף ששיחק לבאר שבע" זה וואחד גניבת דעת. מה בדיוק הופך את האליפויות של קרויף לתוצאה של עבודה מקצועית נכונה אל מול השכונתיות הבאר שבעית שבמקרה שיחק לה קלף? אני יכול לחשוב על כמה סיבות למה דווקא ההיפך הוא הנכון:
א. אלונה הצליחה להחזיק את המאמן לאורך זמן בעוד במכבי מאמנים התחלפו כמו גרביים.
ב. באר שבע הייתה קבוצה הרבה יותר עמוקה ומאוזנת ממכבי שהתבססה על כוכב יחיד כמו זהבי (והיום קיארטנסון).
ג. וכמובן, באר שבע עשתה את כל זה עם הרבה פחות כסף. מן הסתם הישג מרשים בהרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 18:23 
יש אפילו גניבת דעת יותר גדולה: שבאר שבע נהיו טובים בזכות קרויף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 20:13 
הוקיץ' כתב:
בלומי אני לא חושב שמישהו טוען ברצינות שקרויף נכשל במכבי (אם כי השנתיים האחרונות וגם השנה הנוכחית הן כישלון חרוץ).
אני חושב שמה שמעצבן פה זה הפיכתו של קרויף בידי התקשורת למשיח שבא ללמד את הקופים הישראלים כדורגל, למרות שאין לדבר אחיזה במציאות.

אגב, גם הדיבור על ה"קלף ששיחק לבאר שבע" זה וואחד גניבת דעת. מה בדיוק הופך את האליפויות של קרויף לתוצאה של עבודה מקצועית נכונה אל מול השכונתיות הבאר שבעית שבמקרה שיחק לה קלף? אני יכול לחשוב על כמה סיבות למה דווקא ההיפך הוא הנכון:
א. אלונה הצליחה להחזיק את המאמן לאורך זמן בעוד במכבי מאמנים התחלפו כמו גרביים.
ב. באר שבע הייתה קבוצה הרבה יותר עמוקה ומאוזנת ממכבי שהתבססה על כוכב יחיד כמו זהבי (והיום קיארטנסון).
ג. וכמובן, באר שבע עשתה את כל זה עם הרבה פחות כסף. מן הסתם הישג מרשים בהרבה.

בול.
וכולם שוכחים שהעיף מאמן שהביא טרבל(לדעתי ממניעים אישיים)ומאז נאדה.(טפו חמסה)
בלומי-הוא לא כשלון והוא לא הצלחה הוא פשוט היה שם.
המחלה עשו בעבר הרבה מאד תארים בלעדיו ועוד יעשו בעתיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 מרץ 2018, 20:56 
מעניין אם גם בצרפת מהללים את הניהול המדהים של פסז' שהביא 5 אליפויות רצוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 06:50 
בואו נראה אותו הולך להפועל עכו ועושה איתם טרבל. ממש גיבור גדול. קיבל תקציבי עתק + זהבי אחד, שמי יודע מה היה קורה אם הוא לא היה מגיע לשם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 08:27 
הדוגמה של בית״ר דווקא מוכיחה בדיוק ההפך, או אם תרצו במילים של ברונו והוקיץ׳ ״מביך, הזוי״ רמת דיון גבוהה. הכסף קנה אליפות, ביג דיל, אבל בית״ר היו כישלון מביך במפעלים האירופיים, היה שם קרקס שלם של ניהול שבסוף התפוצץ כמו בלו תוך דקה. במכבי, לאורך זמן מוכיחים שיש מערכת שעובדת ויודעת לנהל משברים ברמה גבוהה זה הביא להם תארים הופעות רצופות במפעלים אירופיים גם כישלונות ברכש אבל אי אפשר להשוות את הבדיחה שהם היו 5 שנים עם הכסף הגדול של שני מיליארדרים עד שהגיע קרוייף.

אגב גם בבאר שבע המערכת עובדת יפה הרבה בזכות אלונה שהצליחה להתגבר על שנים קשות של אלישע אין ספק שבכר עשה הצלחה מקצועית, אבל גם שם יודעים לעבוד יפה ולנהל משברים במיוחד בעונה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 08:38 
סמל אישי של המשתמש
מיתוסים וסיפורים זה דבר נחמד,
אבל כשמסתכלים בפועל, אפשר לומר שיש משתנה אחד שגורם לאנשים לתת קרדיט לכל מיני אנשים שלא קשורים אליו, והוא ההצלחה המקצועית.
אותם אנשים שמבלבלים עד היום את המוח שעם טביב לקחנו דאבל והגענו לליגת אלופות,
זה אותם מטומטמים שמייחסים את ההצלחה של מכבי לג׳ורדי קרויף.
הרי רוב השחקנים שהוא החתים היו פלופ, והוא בזבז כמויות כספים אדירות שעשו למכבי נזק ארוך טווח (העובדה שמיץ׳ התחיל לעצור את תזרים המזומנים היא בעיקר בגלל בזבוזי הכספים חסרי התקדים של קרויף בשנים שהוא במכבי).
אני אומר את זה הרבה, אבל בלי ערן זהבי, או יותר נכון, אם זהבי נוחת באותו ינואר בהפועל,
עוד היינו קוראים פה כתבה על הגאונות של חיים רמון ואיך הפך את הפועל ת״א לאימפריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 08:46 
אם הוא היה נוחת בהפועל באותו ינואר, הוא היה נהיה "עוד שחקן". מקסימום היה הופך למנהיג הבלתי מעורער של הפועל, ובטח לא למשהו שמדגדג את איפה שהוא נמצא היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 09:05 
chimpfive כתב:
הדוגמה של בית״ר דווקא מוכיחה בדיוק ההפך, או אם תרצו במילים של ברונו והוקיץ׳ ״מביך, הזוי״ רמת דיון גבוהה. הכסף קנה אליפות, ביג דיל, אבל בית״ר היו כישלון מביך במפעלים האירופיים, היה שם קרקס שלם של ניהול שבסוף התפוצץ כמו בלו תוך דקה. במכבי, לאורך זמן מוכיחים שיש מערכת שעובדת ויודעת לנהל משברים ברמה גבוהה זה הביא להם תארים הופעות רצופות במפעלים אירופיים גם כישלונות ברכש אבל אי אפשר להשוות את הבדיחה שהם היו 5 שנים עם הכסף הגדול של שני מיליארדרים עד שהגיע קרוייף.

אגב גם בבאר שבע המערכת עובדת יפה הרבה בזכות אלונה שהצליחה להתגבר על שנים קשות של אלישע אין ספק שבכר עשה הצלחה מקצועית, אבל גם שם יודעים לעבוד יפה ולנהל משברים במיוחד בעונה הזאת.

אין שום הבדל בין ביתר של גאידמק למכבי של גולדהאר ברמה המקצועית.
בביתר זה נגמר מהר כי גאידמק הפסיק לשפוך כסף,זה היה פרוייקט מגלומני שלו ועדיין מקצועית
בול אותו דבר,תקציבים לא שפויים משכורות מנופחות ואיסוף הישראלים הכי טובים כשתכלס בביתר עוד הגיעו זרים טובים
מאד ביחס למה שקרויף האירופאי הצליח להביא.
ביתר לא הצליחה באירופה מסיבה אחת שלא היתה שם המשכיות מעבר לשנתיים של גאדימק,
ומכבי ממש אבל ממש לא הצליחה באירופה להיפך עשתה קמפיינים הכי כושלים שהיו פה בכל הזמנים למעט קמפיין אחד עם סוזה.
עכשיו תכתוב שהיא מגיעה באופן קבוע לבתים ואני יאמר שלהגיע זה נחמד מול נמושות אבל להתמודד
בבתים מה שמעיד על קבוצה איכותית על התפתחות מקצועית זה לא היה שם.
למה? הסיבות לכך לא מעטות,אבל העיקרית שבהן היא היעדר יציבות בצוות המקצועי מה שמעיד על אסטרטגיה מוטעית מהיסוד של אדון גורדי.כאשר השיא פיטורים של פאקו שהביא טרבל למועדון... תשאל את עצמך מה יכולה להיות הסיבה
לפיטורים שכאלה.יצופו עוד לא מעט דברים בקרוב וכל המיתוס סביבו יתנפץ.
דיברתי במילים קצת יותר גבוהות ממביך והזוי מקווה שהבנת הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 09:44 
ההבדל היחיד הוא שגאידמק בא לביתר לשנתיים שלוש לשפוך סכומים הזויים וגולדהאר עושה את זה כבר קרוב לעשור.
גם ביתר הייתה מצליחה פה ושם באירופה אם ארקדי היה בא לפה לעשור.
גם בסופו של דבר ביתר במוקדמות הצמפיונס עפה לקופנהאגן שזה לגיטימי לגמרי והתבזתה מול ויסלה.

ההצלחות היחידות של מכבי באירופה היו העליה לצמפיונס כדי לעשות 0 נקודות ולחגוג צימוק נגד פורטו וההעפלה ל32 האחרונות באירופית בזכות בית הדין שחסך להם הדחה מול פאוק כי מטאליסט הושעתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: קרויף עוזב את מכבי בסוף העונה
הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 10:22 
סמל אישי של המשתמש
כרגיל הכל צריך להיות שחור או לבן.
או שהוא גאון או שהוא אסון...
הוא שיפר את המערכת, עשה סדר והצליח לשוות למועדון חזות אירופאית, אילף את התקשורת ושיפר את התדמית השיווקית של המועדון. הוא גם הצליח להביא לפה אנשי מקצוע ברמה גבוהה. מבחינות האלה הוא עשה המון.
מבחינה מקצועית הוא לא נתן ערך מוסף מעבר למה שהכסף הגדול של גולדהאר מלכתחילה יכל לקנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 10:39 
אף אחד לא טוען שהוא "שחור או לבן".
פשוט יש סביבו פה איזו הילה כאילו מדובר בגאון אז צריך לשים דברים בפרופורציות. זה הכל.
הוא לא כישלון אבל גם לא כזו הצלחה מסחררת.

עוד פעם הסיסמאות על "חזות אירופית" ו"עשה סדר"? ומי אמר לך שדווקא קרויף אחראי ל"זה" ולא איזה מרטין ביין?
בכלל, אפשר הסבר פעם אחת מה זה אומר בדיוק כל הסיסמאות האלה?
"תדמית שיווקים" עלק.
פשוט בלתי נסבל.

נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז בתאריך 30 מרץ 2018, 11:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 11:17 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
אף אחד לא טוען שהוא "שחור או לבן".
פשוט יש סביבו פה איזו הילה כאילו מדובר בגאון אז צריך לשים דברים בפרופורציות. זה הכל.
הוא לא כישלון אבל גם לא כזו הצלחה מסחררת.

עוד פעם הסיסמאות על "זהות אירופית" ו"עשה סדר"? ומי אמר לך שדווקא קרויף אחראי ל"זה" ולא איזה מרטין ביין?
בכלל, אפשר הסבר פעם אחת מה זה אומר בדיוק כל הסיסמאות האלה?
"חזות שיווקים" עלק.
פשוט בלתי נסבל.

אני השתמשתי בביטויים די שגורים מהשפה העברית, לא יודע למה החלטת להמציא ביטויים חדשים ואז לבקש הסבר לביטויים ש*אתה* המצאת.
אין לי מושג מה זה "חזות שיווקית" ומה זה "זהות אירופית" אתה ממציא ביטוי ואז מבקש פירוש?

ולגבי הדברים שאני כתבתי, בתקופתו של הצורר הזה, מכבי הצליחה לצלוח כל משבר תדמיתי במינימום נזק, כל דבר שבקבוצה אחרת היה פוגע בדימוי הציבורי, לא הזיז להם. והם הפכו למותג. זאת הצלחה.

מבחינת המיתוג כמועדון עם התנהלות אירופית, זה עוזר כשאתה רוצה להביא שחקנים ואנשי מקצוע. אם אתה מנסה להחתים את ההודף הטוב לגילו ויש לו הצעה מקבוצה בינונית בליגה הפורטוגלית, הוא עדיין יחשוב על ההצעה שלך, כשהוא יברר ויאמרו לא שזה מועדון בסטנדרט גבוה ולא חבורת לבנטינים שמשחקים כדורגל בדיונות.

יכול להיות שבכלל מרטין ביין עשה הכל, אבל אני לא יודע, הפנים של המועדון, לטוב ולרע היו של הארי שעוזב עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 11:20 
סליחה.
"זהות אירופאית", "תדמית שיווקית".

אתה באמת חושב שה"מיתוג" הביא לפה אנשי מקצוע ולא אולי ארגז כסף מקנדה?

נראה אותו מביא לפה את כל הספרדים הגנרים עם תקציב של בני יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 11:28 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
סליחה.
"זהות אירופאית", "תדמית שיווקית".

אתה באמת חושב שה"מיתוג" הביא לפה אנשי מקצוע ולא אולי ארגז כסף מקנדה?

נראה אותו מביא לפה את כל הספרדים הגנרים עם תקציב של בני יהודה.
שוב, בניית מותג חזק מסייעת למכור מנויים יקרים לתאי צפייה ולהביא ספונסרים.
אני יודע שקל לזלזל ולחשוב שגולדהאר נהיה מליארדר על ידי זה שהוא מזלזל בכסף ושורף אותו בלי הכרה. אבל זה כנראה לא נכון, אין הרבה מיליארדרים שהם גומא אגייאר, רובם אנשים די מחושבים שלא אוהבים לבזבז סתם כסף. ונראה שהוא הצליח להחזיר חלק ניכר מההשקעה.

והתחרות של מכבי על שחקנים היא לא נגד בני יהודה, היא נגד קבוצות בינוניות באירופה. ולהם הכסף הוא לא השיקול העיקרי. גם הבכירים הישראלים וגם שחקני הדרג השני האירופאים ירצו לדעת מה הרמה המקצועית ומה הצוות והארגון שהם באים אליו.
זה שהוא הביא שחקנים גרועים עושה אותו כישלון בבחירת שחקנים. אבל אם נחזור להודעה הראשונה שלי, לא הכל שחור ולבן.
הוא הביא פלופים, אבל כמעט כל פלופ שהוא רצה הוא הצליח להביא גם אם לפלופ היו הצעות דומות ממועדנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 11:37 
לא אומר שהוא גאון, אבל אי אפשר לקחת ממנו את השינוי שהוא עשה אצל הנבלות. אם היה מדובר רק בכסף כפרמטר להצלחה, למה יענקלה שחר ומכבי חיפה כבר שנים פח?
ואיפה ארגזי הכסף של גולדהאר את שניידר באו לידי ביטוי בימים שלפני קרויף?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 12:20 
ועדיין, יש מצב שמכבי היתה ממשיכה להיראות כמו בתקופת שניידר לולא ההגעה של ה-ז'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 12:35 
בשורה התחתונה לקחת אליפות בליגת העל עם תקציב של 160 מליון שקל זה דבר שהוא מובן מאליו.
מעניין אם בצרפת מישהו מתרגש מהאליפויות של פסז' ומשבח את הניהול שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 14:02 
סמל אישי של המשתמש
chimpfive כתב:

התכוונת עד שהגיע זהבי.
באמת צריך להיות גאון ניהולי בשביל לפתוח פנקס צ'קים של כסף לא שלך בשביל להביא את השחקן הישראלי עם הכי הרבה אימפקט כשהוא צריך לחזור לארץ, ובגלל שקבוצת האם שלו לא רוצה אותו אתה האופציה היחידה שיש לו.
ההעפלה שלהם לליגת האלופות הייתה כולה הברקות חד פעמיות רב פעמיות של זהבי ומעבר לזה אילו הצלחות אירופיות היו להם? שלב בתים בליגת אירופה זה MUST בשביל קבוצה בתקציב כזה ומעבר של שלב הבתים באירופה היה גם להפועל פעמיים תחת ניהולו המופתי של מוני הראל.
לקחת 3 אליפויות, גביע אחד ולא מעניין כמה גביעי טוטו גם אם הם יחגגו "טרבל" לנצח, בחמש עונות בשביל קבוצה שהפרשי התקציב שלה מתקציבי שאר הליגה הם ברמות מכבי תל אביב כדורסל זה כשלון מוחלט, לא הצלחה.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 14:03 
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:

בביתר זה נגמר מהר כי גאידמק הפסיק לשפוך כסף,זה היה פרוייקט מגלומני שלו ועדיין מקצועית
בול אותו דבר,תקציבים לא שפויים משכורות מנופחות ואיסוף הישראלים הכי טובים כשתכלס בביתר עוד הגיעו זרים טובים
ומכבי ממש אבל ממש לא הצליחה באירופה להיפך עשתה קמפיינים הכי כושלים שהיו פה בכל הזמנים למעט קמפיין אחד עם סוזה.
עכשיו תכתוב שהיא מגיעה באופן קבוע לבתים ואני יאמר שלהגיע זה נחמד מול נמושות אבל להתמודד
למה? הסיבות לכך לא מעטות,אבל העיקרית שבהן היא היעדר יציבות בצוות המקצועי מה שמעיד על אסטרטגיה מוטעית מהיסוד של אדון גורדי.כאשר השיא פיטורים של פאקו שהביא טרבל למועדון... תשאל את עצמך מה יכולה להיות הסיבה

אתה מרדד את הדיון להצלחה מקצועית תלויה רק בכסף, והוספת פסקה לא ברורה על גבול הקשקוש שמכבי התמודדו עם נמושות, שבסדר מה אפשר כבר להגיב שמישהו קובע עובדה ומסובב איזשהו טיעון מופרך כדי לדבוק בו בכל הכוח. באזל היו נמושות? טוב לדעת.

אתה שוב מביא דוגמה כמו בית״ר שרק מפריכה את הטיעון שלך. בבית״ר זה נגמר מהר לא כי נגמר הכסף, כי האיש היה מוקיון אינטרנסט שלא הפסיק להפריע למערכת לעבוד, להזכירך היה שם ״מנג׳ר מקצועי״ ומאמנים זרים, ושחקנים זרים מצוינים, זה ניגמר כי המערכת היתה שכונה אחת גדולה והעונה האחרונה היתה השיא, מה עוד שהכסף לא עזר להם במפעלים אירופיים.

אם כסף זה כל הסיפור, תענה על השאלה המאוד פשוטה, מדוע מכבי עם גולדהאר 2009-2012 ולפני זה של שניידר, היו שנים על גבי שנים בדיחה מביכה? מעניין אותי רמת הספין שתצליח להנפיץ. מי שהביא את אוסקר גרסייה ושיכנע את זהבי להגיע כאשר חיפה והפועל וויתרו על התענוג, זה קרויף (אבל מה החוכמה הציעו לו כסף, גם שחר יכל וגם ההלוואת הפיקטיביות של וויצמן יכלו) ומי שסגר את התקשורת וההדלפות זה גם קרויף, רמת האימונים עלתה כאשר הוא מינה צוות מקצועי שפחות או יותר נשאר שם עם כל חילופי המאמנים התכופים, שילוב של הדברים הביא להם רצף יציב של הצלחות.

נכון אין הבדל ברמה המקצועית אני חושב שסגל השחקנים של בית״ר הרבה יותר טוב מהסגלים של מכבי לאורך השנים, אבל על כך בדיוק הדיון, אני מאמין שאם גאיידמק היה מישהו רציני כמו קרויף, או שלחילופין היה זז הצידה, בית״ר היו נהנים מתשתית מצויינת לשליטה בליגה ומתקדמים.

כל זה לא עושה את קרויף לגאון כדורגל, הוא עשה המון טעויות מביכות, שרף מיליונים, פיטר מאמן מצליח, ורמס קבוצות אחרות, והתקשורת אכן מגזימה בסופרטליבים, אבל אין ספק שהוא אחראי ישיר למערכת שעובדת ברמה גבוה בתנאי הכדורגל המביך שלנו. להביא את הבדיחה של מכבי ולהפוך אותה למקום עם התנאים הכי טובים בארץ, זה עניין של כסף אבל גם תרבות ארגון. הלוואי והיה לנו מישהו שהיה סוגר את השכונה של אוהדים אינטרנסטים, העסקנים, והעמותה המגוחכת, ומתגבר על הניגון החוזר של הבכי על כל שחקן שלא מרוצה מהחוזה שלו ומצליח להפוך את השכונה לארגון מתפקד.

ותודה, הצלחת ״לדבר״ ברמה קצת יותר גבוה בלי לשלוף ״מביך״ או ״הזוי״ אפילו פעם אחת, מאמין שהצלחתי לרדת לסוף דעתך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 16:04 
בפעם ה100, זה לא הוא קבע עובדה,
זה מוכח.
וכדי להוכיח את זה לא צריך להסתכל על המקום הראשון, אלא על כל הטבלה כמכלול.
בטווח הארוך בממוצע, הקבוצות מסודרות בטבלה על פי התקציב שלהם. כל היתר זה סתם צ'ופר.

ציטוט:
אם כסף זה כל הסיפור, תענה על השאלה המאוד פשוטה, מדוע מכבי עם גולדהאר 2009-2012 ולפני זה של שניידר, היו שנים על גבי שנים בדיחה מביכה? מעניין אותי רמת הספין שתצליח להנפיץ.

אני מניח שאתה יודע שלא ככה עושים סטטיסטיקה, נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 מרץ 2018, 16:57 
chimpfive כתב:
bruno conti כתב:
chimpfive כתב:

אתה מרדד את הדיון להצלחה מקצועית תלויה רק בכסף, והוספת פסקה לא ברורה על גבול הקשקוש שמכבי התמודדו עם נמושות, שבסדר מה אפשר כבר להגיב שמישהו קובע עובדה ומסובב איזשהו טיעון מופרך כדי לדבוק בו בכל הכוח. באזל היו נמושות? טוב לדעת.

אתה שוב מביא דוגמה כמו בית״ר שרק מפריכה את הטיעון שלך. בבית״ר זה נגמר מהר לא כי נגמר הכסף, כי האיש היה מוקיון אינטרנסט שלא הפסיק להפריע למערכת לעבוד, להזכירך היה שם ״מנג׳ר מקצועי״ ומאמנים זרים, ושחקנים זרים מצוינים, זה ניגמר כי המערכת היתה שכונה אחת גדולה והעונה האחרונה היתה השיא, מה עוד שהכסף לא עזר להם במפעלים אירופיים.

אם כסף זה כל הסיפור, תענה על השאלה המאוד פשוטה, מדוע מכבי עם גולדהאר 2009-2012 ולפני זה של שניידר, היו שנים על גבי שנים בדיחה מביכה? מעניין אותי רמת הספין שתצליח להנפיץ. מי שהביא את אוסקר גרסייה ושיכנע את זהבי להגיע כאשר חיפה והפועל וויתרו על התענוג, זה קרויף (אבל מה החוכמה הציעו לו כסף, גם שחר יכל וגם ההלוואת הפיקטיביות של וויצמן יכלו) ומי שסגר את התקשורת וההדלפות זה גם קרויף, רמת האימונים עלתה כאשר הוא מינה צוות מקצועי שפחות או יותר נשאר שם עם כל חילופי המאמנים התכופים, שילוב של הדברים הביא להם רצף יציב של הצלחות.

נכון אין הבדל ברמה המקצועית אני חושב שסגל השחקנים של בית״ר הרבה יותר טוב מהסגלים של מכבי לאורך השנים, אבל על כך בדיוק הדיון, אני מאמין שאם גאיידמק היה מישהו רציני כמו קרויף, או שלחילופין היה זז הצידה, בית״ר היו נהנים מתשתית מצויינת לשליטה בליגה ומתקדמים.

כל זה לא עושה את קרויף לגאון כדורגל, הוא עשה המון טעויות מביכות, שרף מיליונים, פיטר מאמן מצליח, ורמס קבוצות אחרות, והתקשורת אכן מגזימה בסופרטליבים, אבל אין ספק שהוא אחראי ישיר למערכת שעובדת ברמה גבוה בתנאי הכדורגל המביך שלנו. להביא את הבדיחה של מכבי ולהפוך אותה למקום עם התנאים הכי טובים בארץ, זה עניין של כסף אבל גם תרבות ארגון. הלוואי והיה לנו מישהו שהיה סוגר את השכונה של אוהדים אינטרנסטים, העסקנים, והעמותה המגוחכת, ומתגבר על הניגון החוזר של הבכי על כל שחקן שלא מרוצה מהחוזה שלו ומצליח להפוך את השכונה לארגון מתפקד.

ותודה, הצלחת ״לדבר״ ברמה קצת יותר גבוה בלי לשלוף ״מביך״ או ״הזוי״ אפילו פעם אחת, מאמין שהצלחתי לרדת לסוף דעתך.

בביתר זה נגמר ברגע שגאידמק נחל אכזבה בבחירות לרשות המקומית בירושלים שם הכל נגמר מבחינתו ואז הוא עשה להם טביב...
כסף גדול ולאורך זמן הוא ערובה לשליטה בליגה וקרויף לא עשה שום דבר שדון שימון לא עשה לפניו.
למה לא הצליחו בשנים הראשונות של גולדהאר? אולי חבלי לידה אולי כי היו פה קבוצות ברמה כמו הפועל תא ומכבי חיפה... ולא קש וכל מיני כאלה,ואגב הם כבר שלוש שנים כשלון מחפיר אז אתה יכול לקזז את השנים הראשונות של גולדהאר עם שלוש השנים האחרונות(מקווה שאני לא פותח פה על השנה הזאת,שגם אם ייקח אליפות אגב זה לא איזה הצלחה יוצאת דופן)
להגיע לשלב הבתים באירופית צריך לעבור נמושות בטח ובטח כאשר התקציב שלך הוא כזה המבחן הוא מה אתה עושה בבתים ולמעט עונה אחת עם סוזה הם לא הראו שום קפיצת מדרגה מקצועית כנדרש ממועדון עם משאבים בסדר כזה.
לאלופות הם הגיעו בזכות שחקן אחד כשגם זה רק מבהיר כמה קבוצה הם לא ממש היו אלא תלויים בזהבי,מיותר לדבר על הקמפיין שלהם באלופות...
להזכירך הפועל בעשור הקודם הגיעה עם תקציבים של בערך שליש ממכבי 5/6 פעמים לשלב הבתים אאלט שזאת יכולה להיחשב הצלחה בגלל נתוני הפתיחה מה עוד שגם בבתים הבאנו תוצאות יותר טובות מהם.
תספור את כמות הזרים שהוא הביא לפה סדר גודל של 25 שחקנים שאתה כבר לא זוכר את שמם,כל מיני עסקאות מפוקפקות בסדרי גודל מופרעים יחסית לליגה הישראלית.
גולדהאר ראה שתק ולמד את המערכת,מלפני שנה יש ירידה עצומה בהיקף ההשקעה שלו,הכל השאלות או העברות חופשיות למה? כי הוא קלט שעושים עליו סיבוב והסכומים לא מצדיקים.
ביום שהוריד אותו לדשא הבנתי שזה הסוף של קרויף,אני פשוט לא מצליח להבין ממה אנשים מתרשמים כאשר מדברים עליו
בצורה כזאת.הפרבינציאליות חוגגת.
נכשל הרבה יותר משהצליח! זו דעתי וגם דעתו של גולדהאר מסתבר.
תקרא לאט לפני שאתה מגיב,חג שמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: