תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 15:58

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 16 מרץ 2018, 13:50 
דיברתולומאו קפטן, הוא יכול לצבור נקודות גם כשהוא על הספסל במידה והיריבה קולעת סלים עצמיים.
אסיסטים וריבאונדים באמת מיותר לציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2018, 19:56 
ובכך אתה עונה לי שאפילו השלישיה שציינתי לא ראו פרקט במשחק הזה?

עריכה:
גרמתם לי לבדוק, מסתבר שטיוס שיחק 26:32 דקות, קלע 10 נק׳ הוריד 6 ריבאונדים וחטף 4 כדורים, דיברתולומיאו שיחק 18:29 דקות, קלע 2 נק׳ (ב 2/3 מהקו) הוריד 6 ריבאונדים מסר אסיססט אחד וחטף כדור אחד (אפס איבודים לשניהם אגב).
למרות הציפיות שיצרתם כאן, אני בספק אם זה המשחק הכי גרוע של ״ישראלים״ ביורוליג.
אולי התכוונת ל״צברים״ שכאלה מלכתחילה יש רק 2 בכל הסגל (שאחד מהם ״מסוכסך״ עם ה״קבוצה״) , אבל אין לי כח להיכנס לדיון הזה של ״מי הוא ישראלי?״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 16 מרץ 2018, 20:11 
סמל אישי של המשתמש
45 דקות של ישראלים.
מתחלקות שווה (עד כדי 8 דקות הפרש) בין טיוס לדיברתולומאו.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

נערך לאחרונה על ידי ItaiH6 בתאריך 16 מרץ 2018, 20:13, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2018, 20:12 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:
ובכך אתה עונה לי שאפילו השלישיה שציינתי לא ראו פרקט במשחק הזה?

עריכה:
גרמתם לי לבדוק, מסתבר שטיוס שיחק 26:32 דקות, קלע 10 נק׳ הוריד 6 ריבאונדים וחטף 4 כדורים, דיברתולומיאו שיחק 18:29 דקות, קלע 2 נק׳ (ב 2/3 מהקו) הוריד 6 ריבאונדים מסר אסיססט אחד וחטף כדור אחד (אפס איבודים לשניהם אגב).
למרות הציפיות שיצרתם כאן, אני בספק אם זה המשחק הכי גרוע של ״ישראלים״ ביורוליג.
אולי התכוונת ל״צברים״ שכאלה מלכתחילה יש רק 2 בכל הסגל (שאחד מהם ״מסוכסך״ עם ה״קבוצה״) , אבל אין לי כח להיכנס לדיון הזה של ״מי הוא ישראלי?״.

דרך אגב, ה"צבר" הערבי בכלל לא נרשם. פצוע שוב?

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2018, 21:52 
אני לא עונה, ואפילו לא השתתפתי בדיון. רק ציינתי את החוק.
בהנתן העובדה שבדקה שראיתי מהמשחק אמרו 3 פעמים את השם של טיוס, אני מניח שקומוניסים כרגיל משקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 01:18 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
דיברתולומאו קפטן, הוא יכול לצבור נקודות גם כשהוא על הספסל במידה והיריבה קולעת סלים עצמיים.
אסיסטים וריבאונדים באמת מיותר לציין.

לא נכון. סל עצמי יירשם לזכות "הקפטן שעל המגרש". במקרה שקפטן הקבוצה נמצא על הספסל בזמן שנקלע הסל העצמי, הוא יירשם לזכות שחקן אחר שנמצא על המגרש. על פי החוקה, המאמן אמור להודיע לשופט מי הקפטן שעל המגרש בכל פעם שהקפטן שעל המגרש מוחלף. בפועל זה כמובן לא קורה ולכן הסל אמור להירשם לזכות שחקן כלשהו שנמצא על המגרש, אבל לא לזכות הקפטן שנמצא על הספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 01:37 
מעניין.
קרה שנתקלו במצב שבו היה סל עצמי ולא ידעו למי לרשום אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 22:10 
קית לנגפורד בדרך לראשל"צ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 12:09 
סמל אישי של המשתמש
הרגע המוצלח של השנה אתמול בחולון
ציטוט:
גם לנבן ספאחיה נמאס מהקהל המקומי וכשאחד האוהדים בסגול הראה לו מפית לבנה כדי שיוכל "לנגב את הדמעות", המאמן הקרואטי איבד את קור הרוח ואף התקדם לכיוונו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 13:05 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
הרגע המוצלח של השנה אתמול בחולון
ציטוט:
גם לנבן ספאחיה נמאס מהקהל המקומי וכשאחד האוהדים בסגול הראה לו מפית לבנה כדי שיוכל "לנגב את הדמעות", המאמן הקרואטי איבד את קור הרוח ואף התקדם לכיוונו

ומעבר לזה, כרגיל הקהל המסריח שלהם יושב מעל הספסל של היריבה ויורק ומקלל. מכבי בכיינים כרגיל אבל בסיפור הזה הם צודקים. כל משחק הזבלים האלה יורקים על הספסל של האורחת ואף אחד לא חושב לסגור להם את היציע כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 14:09 
Noam כתב:
אני לא עונה, ואפילו לא השתתפתי בדיון. רק ציינתי את החוק.
בהנתן העובדה שבדקה שראיתי מהמשחק אמרו 3 פעמים את השם של טיוס, אני מניח שקומוניסים כרגיל משקר.

אתה בנאדם מלוכלך.
לא ראיתי את המשחק שלהם.
הנתון הופיע בדף "מכבי ת"א- זה דוחה אותי."
אם טעיתי.. הוטעיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 17:10 
סמל אישי של המשתמש
קלאסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 21:49 
אני צופה בערב הכדורסל. אין קבוצה פחות אתלטית מהפועל בליגה. פשוט מביך. כאילו הפועל תקועה בשנות ה-70. ואין קבוצה בליגה עם רביעיית זרים יותר חלשה. אולי נהריה. אולי. גם לא בטוח. לראות את אילת עם שלושה אתלטים אדירים כמו טרידוול, לויד וגריפין מול הזרים האיטיים והלא קופצים של הפועל זה עצוב. לראות את נס ציונה מביאה ווינר כמו קאליף שמשנה לה את הקבוצה בעוד שהפועל תקועה עם מקי זה עצוב. לראות את כל הקבוצות משתדררגות ורק הפועל עם ה"לונג ראן" של פרנקו הולכת ודועכת זה עצוב. לראות קבוצות שעושות התאמות בעוד הפועל תקועה עם פילוסופיות כדורסל בגרוש שכבר מזמן התרסקו זה עצוב.
פשוט קבוצה שההתנהלות שלה רמה מתחת לכל היתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 22:15 
חיפה הובילה 20 על הרצליה והפסידה.
אבל דני "מעמד המאמן" פרנקו הצליח להפסיד לה פעמיים העונה כולל תבוסה משפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 22:25 
ועוד דבר קטן, לראות את עמית שמחון העונה מרגיש כמו בעיטה בביצים.
לא רק שהוא שתי רמות מעל מנקו, הוא גם היה הרבה יותר זול בקיץ.
אבל אצלנו כרגיל, במקום להגיד למאמן "אין סיכוי שנשלם ביי אאוט על שחקן ישראלי בינוני", עושים הכל כדי לרצות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 22:34 
הוקיץ' כתב:
ועוד דבר קטן, לראות את עמית שמחון העונה מרגיש כמו בעיטה בביצים.
לא רק שהוא שתי רמות מעל מנקו, הוא גם היה הרבה יותר זול בקיץ.
אבל אצלנו כרגיל, במקום להגיד למאמן "אין סיכוי שנשלם ביי אאוט על שחקן ישראלי בינוני", עושים הכל כדי לרצות אותו.

בדיוק. ולא רק שמחון. אתה רואה קבוצות שמחזיקות שני ישראלים בכירים, גג שלושה. והפועל עם רביב, גינת, בנקס ומנקו ואיידן כישראלי חמישי. ובתחילת העונה היה גם שולמן. סגל מופרך. בזבזני. בכסף שהושקע במנקו היה אפשר להביא עכשיו שני זרים חדשים (ועוד היה נשאר עודף), אגב, גם הכסף שהושקע בשולמן היה עוזר להביא עכשיו מחליף, בעיקר כשלוקחים בחשבון שהוא הישראלי ויש עליו מס.
הרצליה משתפרת, נס ציונה משתפרת, ראשון לציון עם לנגפורד. אבל הפועל תל אביב עדיין נותנת למיסטר פרנקו להמשיך עם החזון המקצועי שלו. הפועל תל אביב נשארת עם מאט הווארד ומקי, כאילו הכול בסדר. ממשיכים עם הפילוסופיה שלנו. ואף אחד לא אומר לאדון מאמן: הבנו אותך. עכשיו אנחנו מנהלים את הסגל.
פשוט עצוב. קבוצה שמנותקת מהליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 22:38 
סמל אישי של המשתמש
רק מלחמה בערוץ הספורט זה מרגש.
לנהל קבוצת כדורסל זה שולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 22:51 
purvis short כתב:
אני צופה בערב הכדורסל. אין קבוצה פחות אתלטית מהפועל בליגה. פשוט מביך. כאילו הפועל תקועה בשנות ה-70. ואין קבוצה בליגה עם רביעיית זרים יותר חלשה. אולי נהריה. אולי. גם לא בטוח. לראות את אילת עם שלושה אתלטים אדירים כמו טרידוול, לויד וגריפין מול הזרים האיטיים והלא קופצים של הפועל זה עצוב. לראות את נס ציונה מביאה ווינר כמו קאליף שמשנה לה את הקבוצה בעוד שהפועל תקועה עם מקי זה עצוב. לראות את כל הקבוצות משתדררגות ורק הפועל עם ה"לונג ראן" של פרנקו הולכת ודועכת זה עצוב. לראות קבוצות שעושות התאמות בעוד הפועל תקועה עם פילוסופיות כדורסל בגרוש שכבר מזמן התרסקו זה עצוב.

נכון שברח לך מהזכרון שהפועל תל אביב עם דני "מעמד המאמן" פרנקו, הקבוצה הכי פחות אתלטית בליגה ועם רביעית הזרים החלשה בליגה ניצחה העונה פעמיים את אילת עם מוטי "המנהל המושלם" אמסלם ועם טרידוול, לויד ושמחון ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 22:53 
בני12 כתב:
purvis short כתב:

נכון שברח לך מהזכרון שהפועל תל אביב עם דני "מעמד המאמן" פרנקו, הקבוצה הכי פחות אתלטית בליגה ועם רביעית הזרים החלשה בליגה ניצחה העונה פעמיים את אילת עם מוטי "המנהל המושלם" אמסלם ועם טרידוול, לויד ושמחון ?

רק שאילת השתפרה מאוד מאז. והיום היא קבוצה יותר טובה. ומוטי אמסלם לא מנהל מושלם ולא קרוב לזה. אבל הוא מנהל קבוצה טוב בליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 23:41 
סמל אישי של המשתמש
מוטי אמסלם איש דוחה אבל יודע לנהל קבוצת כדורסל
הוא בחיים לא היה נותן למעמד המאמן לשחרר את ג'ף אלן ג'ף
אין דבר כזה הד קייס, עובדה רייס ג'וניור ודונטה צריך להביא את רז ניסים כהן.
ההנהלה הכי גרועה בליגה
מה שחקנים ישראלים, זאת ליגה של זרים
אפשר לנעוץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 23:43 
סמל אישי של המשתמש
ניצחנו את אילת פעם אחת בתחילת העונה כשממול טפירו על הקווים וקבוצה חלשה שנבנתה רע מאוד בקיץ, ובסיבוב השני קיבלנו אותם בלי זר (גריפין) ובלי ישראלי (ברקוביץ') עם סגל של שישה שחקנים. מאז אותו משחק אנחנו עם 1 מ-5 והם עם 4 מ-5. הם נצמדו אלינו בטבלה, ויש להם יתרון עלינו בזרים בכל אחת מהעמדות. שוב הם כנראה יעקפו אותנו בסיבוב, למרות שיש להם תקציב יותר נמוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 מרץ 2018, 23:52 
יובל כתב:
ניצחנו את אילת פעם אחת בתחילת העונה כשממול טפירו על הקווים וקבוצה חלשה שנבנתה רע מאוד בקיץ, ובסיבוב השני קיבלנו אותם בלי זר (גריפין) ובלי ישראלי (ברקוביץ') עם סגל של שישה שחקנים. מאז אותו משחק אנחנו עם 1 מ-5 והם עם 4 מ-5. הם נצמדו אלינו בטבלה, ויש להם יתרון עלינו בזרים בכל אחת מהעמדות. שוב הם כנראה יעקפו אותנו בסיבוב, למרות שיש להם תקציב יותר נמוך.

מי אחראי על הבניה הגרועה שלהם בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 00:25 
בני12 כתב:
יובל כתב:

הבניה לא הייתה כל כך נוראית, טרדוול שחקן טוב לליגה וריבאונדר טוב, רוסאריו שחקן ליגה טוב שפשוט ברח להם,ולויד שחקן ליגה טוב מאד. את טאקר כמעט החתמנו והוא היה הנפילה הגדולה. והם נפלו בבחירת השחקן החמישי הזול וזה סביר.

הבעיה שלהם היתה המאמן (עם כל חיבתי לטפירו), וההגרלה - מכבי, חולון, נהריה (כשעוד היו טובים), הפועל לירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 03:18 
סמל אישי של המשתמש
שמוליקיפוד כתב:
רק מלחמה בערוץ הספורט זה מרגש.
לנהל קבוצת כדורסל זה שולי.

"מלחמה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re:
הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 07:50 
beny כתב:
בני12 כתב:
יובל כתב:

הבניה לא הייתה כל כך נוראית, טרדוול שחקן טוב לליגה וריבאונדר טוב, רוסאריו שחקן ליגה טוב שפשוט ברח להם,ולויד שחקן ליגה טוב מאד. את טאקר כמעט החתמנו והוא היה הנפילה הגדולה. והם נפלו בבחירת השחקן החמישי הזול וזה סביר.

הבעיה שלהם היתה המאמן (עם כל חיבתי לטפירו), וההגרלה - מכבי, חולון, נהריה (כשעוד היו טובים), הפועל לירושלים.
ובסופו של דבר ההבדל בינינו לבינם הוא ששם יש מישהו שמבין ורואה שצריך לעשות שינוי ומוכן לעשות אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2018, 16:47 
סקוורר סיים את העונה
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2018, 18:11 
את המאבק מול אשדוד על המקום הרביעי אני לא רואה אותנו לוקחים בסיבוב השלישי.
אבל למזלנו גם על אילת וגם על ראשון יש לנו יתרון של 2 נצחונות. גליל אני צופה כי יפלו בסיבוב האחרון בגלל כל הפציעות.

שחקן אחד שיכול לשנות עונה זה כל מה שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2018, 19:49 
בני12 כתב:
סקוורר סיים את העונה
http://www.one.co.il/Article/17-18/2,62 ... tml?ref=hp
ידעתי את זה כשראיתי את הנפילה

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2018, 19:51 
gigs כתב:
אבל למזלנו גם על אילת וגם על ראשון יש לנו יתרון של 2 נצחונות. גליל אני צופה כי יפלו בסיבוב האחרון בגלל כל הפציעות.

גליל עוד יכולה להביא זר. והיא גם יכולה להביא ישראלי (כמו ברנדוויין למשל שאמור להשתחרר מראשון לציון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2018, 20:01 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
gigs כתב:

גליל עוד יכולה להביא זר. והיא גם יכולה להביא ישראלי (כמו ברנדוויין למשל שאמור להשתחרר מראשון לציון)

אני רגוע, יהיה להם קשה למצוא זר עם אינטליגנציית משחק

נערך לאחרונה על ידי יהלום אדום בתאריך 22 מרץ 2018, 00:15, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: