תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:46

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: חדשות הפועל - מרץ
הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 09:19 
סמל אישי של המשתמש
One

עידן כהן יזכה למעקב של נציגי טורונטו מהmls
סוכנו אדם קידן המליץ עליו. לכהן יש אזרחות אמריקאית(נולד שם).

קובי רפואה ידרוש מהניסנוב'ס כתנאי להמשך הרומן בינו להפועל, קבוצה שתוכל להתמודד בצמרת בליגת העל(חבל, דווקא מאמן טוב, חבל שיביאו בעונה הבאה מישהו שמוכן להיות בני יהודה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: חדשות הפועל - מרץ
הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 09:54 
סמל אישי של המשתמש
ספורט1
דמארי הבהיר: רוצה לשחק רק בהפועל תל אביב בעונה הבאה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 10:21 
סמל אישי של המשתמש
nirog כתב:
ספורט1
דמארי הבהיר: רוצה לשחק רק בהפועל תל אביב בעונה הבאה

http://sport1.maariv.co.il/israeli-socc ... cle-796694
האדומים כבר חושבים על העונה הבאה ושוחחו עם החלוץ, שלא רוצה לשחק במכבי חיפה או הפועל באר שבע בעונה הבאה.
"הוא השחקן הראשון שאנחנו רוצים", אמר גורם במועדון. רפואה: "לא אתפשר על חיזוק"

הפועל תל אביב בדרך הבטוחה חזרה לליגת העל בעונה הבאה, כשהניצחון 0:4 אתמול (שני) על הפועל כפר סבא פתח פער של 11 נקודות מהמקום השלישי. למרות שההכנות לעונה הבאה טרם החלו רשמית, הקבוצה אמורה לשנות בקיץ את פניה ולצרף לפחות שמונה שחקנים חדשים. בנושא עמדת המאמן היה קובי רפואה נחרץ וברור מאוד: "אני יודע שיש 300 מאמנים שרוצים לאמן בעונה הבאה את הפועל תל אביב. ראשי הקבוצה צריכים להעמיד לעונה הבאה קבוצה שתרוץ בצמרת ואני לא אתפשר על זה"
םהחם הוא חלוץ מכבי חיפה עומר דמארי, ששייך לר.ב. לייפציג הגרמנית. דמארי, ששיחק בעבר בשורות האדומים, הצהיר בזמנו שהקבוצה בה הוא רוצה לשחק היא הפועל תל אביב שמכרה אותו לאירופה בשל מצוקות כספיות. לאחרונה שוחח השחקן עם גורמים במועדון התל אביבי והבהיר להם חד משמעית שהוא לא רוצה לשחק במכבי חיפה ולא בהפועל באר שבע שמעוניינת בשרותיו, ורק הפועל תל אביב היא הקבוצה הישראלית המתאימה לו מקצועית וחברתית.
גורם בכיר בקבוצה אמר: "השחקן הראשון שאנחנו רוצים הוא עומר דמארי. גם הוא וגם האוהדים שלנו רוצים לראות אותו בעונה הבאה במדים האדומים בליגת העל". למכבי חיפה יש אופציה להמשיך עם החלוץ, אבל מסתמן שאם ירצו הירוקים לממש אותה, יבקש דמארי לעבור להפועל תל אביב, שתוכל לעמוד בתנאי שכרו בהשאלה לעונה אחת עם אופציית רכישה.

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

נערך לאחרונה על ידי its-sick בתאריך 06 מרץ 2018, 10:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 מרץ 2018, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 57,00.html
אצטדיון בלומפילד לא יהיה מוכן בעונה הבאה
פרסום ראשון: העבודות במקום, שהיו מתוכננות להסתיים בדצמבר הקרוב, ייגמרו רק באזור מאי 2019.
הקמת תאי הצפייה שמכבי תל אביב מעוניינת בהם גרמה לעיכוב של שלושה חודשים. צפו בתמונות מהאתר

הקבוצות התל אביביות ייאלצו לשחק מחוץ לאצטדיון בלומפילד המשופץ גם לאורך כל עונת המשחקים הבאה, כך נודע ל-ynet ספורט בתום סיור שנערך במקום לראשי הפועל תל אביב.
במהלך הסיור הובהר להם כי העבודות במגרש ייגמרו רק באזור מאי, אחרי שהיו אמורות להסתיים בדצמבר. ההערכה היא שכמו מכבי תל אביב שמתכננת לשחק באצטדיון, גם הפועל תל אביב ובני יהודה ישתמשו בו בסופו של דבר.
לדחייה הזאת עוד קדמה תקווה שהשיפוצים באצטדיון, שתכולתו תגדל ל-29 אלף מקומות ישיבה, יסתיימו כבר בספטמבר. כמו שניתן לראות בתמונות הבלעדיות מהאתר, זה לא הולך לקרות.
אחת הדרישות המשמעותיות של מכבי תל אביב במגעים להמשך אירוח המשחקים בבלומפילד הייתה הקמת תאי צפייה. עשרה כאלה ייבנו, מה שעיכב את העבודות בשלושה חודשים נוספים. בנוסף יוקמו במתחם ארבעה מרכזים מסחריים, עוד נושא שהיה חשוב לצהובים. מכרז יתקיים להפעלתם ומכבי עשויה להיכנס אליו.
על פי גורמים בערייה הקבוצות התל אביביות בכל מקרה לא היו עוברות לבלומפילד במהלך העונה - והקדמת העבודות לאזור מרץ 2019 הייתה אפשרית - אבל מאחר שאין דרישה כזאת, העדיפו לקחת את הזמן. עד לסיום העבודות על הרכבת הקלה במרכז, שצפויה לעבור בסמוך לאצטדיון, האוהדים עלולים להיתקל בבעיות חנייה רציניות באזור.
מחזיק תיק הספורט אלון סולר בעיריית תל אביב, יוזם השיפוץ: "בלומפילד המחודש יהיה בשורה ענקית לכל אוהדי הספורט בישראל ובפרט לתל אביבים. אין לי ספק ששלוש הקבוצות התל אביביות יחנכו יחד איתנו את האצטדיון, שיאפשר להם לשפר משמעותית את ההישגים הספורטיביים שלהם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 18:10 
סמל אישי של המשתמש
http://www.israelhayom.co.il/article/540615
עגייב: "התאהבתי בהפועל תל אביב"
אחרי עונה וחצי שהוא מעדיף לשכוח, אמיר עגייב פורח באדום: "חדוות המשחק, האהבה והחיוך חזרו לי"
על בית"ר י־ם הוא לא מוכן לדבר ("היה, נגמר, מת")
על המטרות לעתיד דווקא כן: "אוכל להוביל את הפועל לצמרת ליגת העל"

"התאהבתי בהפועל ת"א, בקהל המדהים, באנשים. אם זה תלוי בי - עכשיו אני חותם פה לעוד חמש שנים", כך פתח אמיר עגייב את הראיון שהעניק אמש ל"ישראל היום", אחרי הצעד הענק שעשו האדומים שלשום לעבר החזרה לליגת העל.
עגייב הצטרף להפועל בחלון ההעברות של חודש ינואר, ומאז הוא פורח. במדים האדומים יש לו כבר ארבעה שערים, והוא ללא ספק אחד השחקנים שהובילו לשינוי החיובי בקבוצה. "אני לא אוהב לקחת קרדיטים ולהגיד 'אני ואני'", מצטנע עגייב ומסביר: "הקבוצה כולה השתפרה, ואני חלק מזה. בינואר קשה להביא שחקנים בכושר, אבל אני שמח שהפועל פגעו בינגו בכל השחקנים שבאו, שיפרו את הקבוצה ועשו בלאגן חיובי".
מה גרם לכם להתפוצץ מול הפועל כפ"ס?
"קובי (רפואה). כל השבוע הוא הכין אותנו ברמה הכי טובה שיש, החדיר בנו טירוף וראו את זה כשלחצנו על כל כדור. שני השערים הראשונים הגיעו כתוצאה מלחץ. מגיע לקובי שאפו, וגם לשחקנים על הטירוף".

קובי רפואה דורש חיזוק רציני לליגת העל כתנאי להישארותו, תרצו שהוא יישאר?
"קובי מאוד מחובר למועדון. אנחנו רוצים שהוא יישאר וגם הוא רוצה להישאר במועדון כזה גדול, אבל יש לו דרישות שאני מקווה שייתנו לו אותן. אנחנו כבר עם רגל וחצי בליגת העל, ואני מקווה שהבעלים ייתנו לו את הגב והיד החופשית שמגיעים לו".
המטרה עכשיו היא לעלות ליגה בסטייל?
"גם אחרי ניצחונות קובי אמר לנו שאנחנו צריכים להיראות יותר טוב. עכשיו, כשיש לנו יותר אוויר וביטחון, לא נוריד את הרגל מהגז לשנייה. נמשיך לעשות את הכי טוב ובאמת לעלות ליגה בקלאס".
זו העונה הכי הפכפכה בקריירה שלך?
"חד־משמעית כן. כל האנשים הקרובים אלי יודעים מה עברתי בעונה וחצי האחרונות. בכל השנים שלי בבני יהודה, גם כשהיו תקופות יותר טובות וגם כשהיו תקופות פחות טובות, כל הזמן הייתי בורג משמעותי, שיחקתי ונהניתי. בעונה וחצי האחרונות פתאום הכל הלך לי הפוך, הכל התחרבש וכל חוסר המזל שיש בעולם קרה לי. אבל התקופה הזאת מאחוריי, חדוות המשחק חזרה לי, וגם האהבה והחיוך חזרו.

"העונה וחצי האחרונות קצת פגעו בי, אבל עכשיו אני מאושר ומקווה להמשיך להיות חלק מהעלייה".
למה לא ספרו אותך בבית"ר ירושלים?
"הבטחתי לאחי שבכל פעם שישאלו אותי על בית"ר אני אגיד 'שאלה הבאה'. בית"ר היה, נגמר, מת. באתי לשם ולא קיבלתי הזדמנות, אני לא רוצה לדבר עליהם יותר. אני מאושר עכשיו ואתה מחזיר אותי לדיכאונות, תן לי לחייך ולדבר רק על הפועל".
היה קשה לעשות את המעבר ללאומית?
"אני לא מרגיש שאני משחק בליגה הלאומית בגלל הקהל המטורף שלנו. כל משחק באים 7,000-6,000 אוהדים, ויש לנו תנאים ברמה של מכבי ת"א, מכבי חיפה והפועל ב"ש. זו היתה ירידה לצורך עלייה, ואם לא הפועל לא הייתי יורד ליגה. אני מאמין ובטוח שבעונה הבאה אני אוכל להוביל את הפועל לצמרת ליגת העל. אני יודע מה אני שווה, וכשיש לי ביטחון כמו שקובי נותן לי גם רואים את זה במגרש".

בעתיד תרצה לצאת שוב לאירופה?
"אני במקום טוב עכשיו, מרים את הקריירה שלי בחזרה וזה הדבר הכי חשוב. המטרה היא לחזור בכל הכוח לבמה המרכזית, להוביל את הפועל, שידברו עלי ולעשות את הקפיצה שחיכיתי לה. אני רוצה לשאוף עוד ועוד ועוד".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2018, 14:17 
סמל אישי של המשתמש
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 65,00.html
מוליץ' וחצי / אישית לוחצת
הענק הסרבי על מוטי ברשצקי: "הוא המסי של הפועל ת"א". הקשר נמוך הקומה על מוליץ': "הוא ארוך וכיף לשלוח לו כדורים"

לפני שלושים שנה ליהק הבמאי איוון רייטמן את ארנולד שוורצנגר (1.88 מטר) ודני דה־ויטו (1.47) לסרט "תאומים". נראה שבהפועל ת"א שאבו ממנו השראה, ובחודשיים האחרונים מובילים את הקבוצה כל הדרך חזרה לליגת העל פייסל מוליץ' ומוטי ברשצקי, עם אותו הפרש גבהים בדיוק.
הסרבי מוליץ' (23), שהגיע בחלון ההעברות האחרון מהפועל עכו, מתנשא לגובה של 2.03 מ’, בעוד ברשצקי (21) שהצטרף בעונה שעברה מהפועל ר"ג נעצר על 1.62 מ’. מוליץ' מתפלל מדי יום במסגד ביפו, ואילו ברשצקי עושה את דרכו לבית הכנסת. ביום שני האחרון הם הצטיינו בניצחון 0:4 על הפועל כפר־סבא, שפתח פער של 11 נקודות מהמקום השלישי.
בראיון זוגי עם השניים הם מתייחסים קודם כל לגובה, איך לא. ברשצקי: "היתרון שלי שאני הרבה יותר קליל וזריז, בשטחים קטנים קל לי יותר לעומת פייסל. החיסרון הוא כשמגיעים המאבקים הפיזיים ואתה לא שם לב שאתה נופל בגלל שאתה שוקל מעט". מוליץ' נותן את זווית הראייה שלו: "היו לי הרבה בעיות בשנים הראשונות שלי כמקצוען. כשהייתי צעיר יותר הייתי מהיר מאוד, אבל פתאום צמחתי וזה השפיע על צורת המשחק שלי. אני עומד באמצע הרחבה ומחכה לנגוח, אבל אני כובש גם הרבה שערים עם הרגליים".
ברשצקי: "לא יכול להגיד שמסי היה המודל שלי, הוא אחד לכמה מיליונים, אבל הסתכלתי תמיד על ג'ובינקו (1.63 מ') ששיחק ביובנטוס, או אינסינייה (1.63) ומרטנס (1.69) מנאפולי". מוליץ' לא מסכים איתו: "מוטי הוא המסי של הפועל ת"א. הוא שחקן טוב מאוד עם טכניקה מעולה, אני אוהב לשחק איתו". הפרגון מגיע גם מכיוונו של ברשצקי: "כיף לשחק איתו, כי רוב הסיכויים שאת הכדור שיגיע אליו הוא ינגח פנימה, בדיוק כמו שעשינו בשער הראשון נגד כפר־סבא. הוא שחקן ארוך וכקשר כיף לשלוח אליו כדור והוא יסתדר איתו".
מוליץ' מספר על הילדות: "בבית הספר בנובי פאזאר בסרביה לא הייתי בכלל אחד הגבוהים, היו איתי כמה שחקני כדורסל שלא ראו אותי". ברשצקי: "אני כבר חסין להקנטות, אפילו נהנה מזה. למשל, כשאנחנו מצלמים ברכות לילדים, תמיד בקבוצה צוחקים ושואלים אם אני מברך את הילד או שהוא אותי".

פציעות בגרמניה ועצבים בבלגיה
למרות גילו הצעיר, מוליץ' עבר כבר קריירה רבת תהפוכות. בגיל 17 הוא שותף במשחק אחד בקבוצת נובי פאזאר, אבל אחר כך המאמן רצה להחזיר אותו לנוער. "כעסתי עליו ולא הסכמתי, דרשתי מאבא שלי שיעשה הכל להביא לשחרור. עברתי עם המשפחה לגרמניה והגעתי להתרשמות במינכן 1860, הקבוצה הכי גדולה בליגה השנייה בגרמניה. התחלתי במילואים ומשם עברתי לקבוצה הבכירה, אבל סבלתי מפציעות בברכיים ובקרסול בגלל הצמיחה המהירה שלי. לא הסתדרתי שם עם המאמן, הוא עיצבן אותי, שיחקתי 13 משחקים ועזבתי".
מוליץ' עבר למוסקרון, אבל גם שם היו בעיות: "היו לי רק עצבים בבלגיה. במשחק הבכורה שלי נכנסתי וכבשתי, אחר כך הפכתי לשחקן ספסל, עד שהכניסו אותי, הוצאתי את כל העצבים על שחקן יריב וקיבלתי כרטיס אדום. בבלגיה השופטים עדינים, לא אוהבים אגרסיביות. עונה אחר כך לא הייתי בכלל בסגל, למרות שהתאמנתי מצוין. התחלתי לעשות בלגן, באחד האימונים הרבצתי לשני שחקנים".
ממש אגרופים?
"יותר", הוא צוחק. "הרגתי אותם, אבל הבעיה שהיו שם הרבה עיתונאים וצילמו הכל. התמונות רצו בעיתונות בבלגיה ולכן הורידו אותי לליגת המילואים. הגעתי לאחד האימונים ופתאום אני רואה את האוטובוס של הקבוצה חולף על פניי. לקחתי את הרכב של הבן של המנהל המקצועי ורדפתי אחרי האוטובוס. עקפתי אותו משמאל וכמעט נכנסתי במכונית שממול, ומי היו שם? עיתונאים. למחרת המנהל המקצועי שאל אותי למה לקחתי את הרכב מהבן שלו, אמרתי לו 'פאק יו, לא חיכיתם ולא כיבדתם אותי'. קיללתי גם את המאמן, הוא היה אדם קר".

גם בארץ צריך לפחד ממך?
"מה פתאום. אני נותן רק למי שמגיע. הם גרמו לי להיות ככה, חשבו שאני ילד".
את העונה הנוכחית הוא התחיל בעכו, שם הבקיע שער אחד, בניצחון 0:2 על מכבי חיפה. "לא יודע למה לא שיחקתי יותר בעכו, פתחתי את העונה טוב, אבל הפעם הבטחתי לעצמי שאני לא עושה בלגן. כשהגיעה הצעה מהפועל ת"א, ישר רציתי לשחק בקבוצה גדולה יותר, המועדון הכי גדול בארץ, גם כשהוא בליגה השנייה".

דיכאון במכבי חיפה, פריחה בר"ג
הקריירה של ברשצקי סולידית יותר. "הלכתי למבחנים בנערים ב' במכבי חיפה. כבר עברתי לגור בפנימייה, אבל הייתי שחקן מחליף וזה גרם לי דיכאון, ביקשתי לעזוב אחרי חצי שנה. הייתי בשנתון של נטע לביא, שון וייסמן וערן ביטון. בגיל 15 כבר התאמנתי עם הנוער של הפועל ר"ג, ותוך שנתיים כבר הייתי בבוגרים של גיא לוי".
באמצע העונה שעברה הגיע להפועל ת"א, אבל לא הצליח להציל אותה מירידה. "זה כתם לכל דבר. לא זוכרים כמה שיחקתי, כמה הייתי או מתי הגעתי. ברור שיזכרו את אלו שיחזירו
את הקבוצה לליגה הבכירה, אבל את הירידה יזכרו לי יותר.
"בעונת הירידה שאלתי את עצמי אם המעבר היה בכלל שווה, אבל הפועל זה מקום מטורף. קיבלתי תמיכה, הודעות וטלפונים. בשבילי המעבר היה של שמיים וארץ, התרגלתי ל־200 צופים בהפועל ר"ג ופתאום 8,000 בליגה הלאומית. בר"ג אתה יכול להירדם חמישים דקות, בת"א תמיד דוחפים אותך".
ברשצקי מתייחס כבר לעונה הבאה: "ברור שהסגל הנוכחי לא יספיק לפלייאוף העליון. לא יודע מה הבעלים יעשו, אבל הם לא ירצו לראות את הפועל מדשדשת. השנה אנחנו במקום הראשון בלאומית ולא משחקים טוב, הקהל שמח, אבל אני לא רוצה לראות את הפועל משחקת ככה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 12 מרץ 2018, 14:35 
ככל הנראה, עידן כהן לא ינותח למרות הפריקה
מגן הפועל ת"א קיבל המלצה מרופא המועדון שהוא לא חייב לעבור ניתוח, צפוי לנוח כ-3 שבועות. עגייב וברשצקי ייבדקו. ביקורת על ההדחה של הנוער מהגביע

http://www.one.co.il/Article/17-18/1,2, ... tml?ref=hp

לא רוצים רמון בהפועל !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 14 מרץ 2018, 10:07 
גורדנה וצעירי סומנו לעונה הבאה
הפועל תציע חוזה חדש למוליץ'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 15:43 
סמל אישי של המשתמש
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 20&lang=HE

ראשי הפועל תל אביב צפויים להיפגש בשבוע הקרוב עם נציגיו של אביחי ידין, רונן קצב ורועי רוזן, במטרה להחתים את הקשר בן ה-31 על חוזה חדש במועדון. חוזהו של קפטן הפועל תל אביב מסתיים בסוף העונה, והאחים ניסנוב מאוד מעוניינים כי ימשיך במועדון. גם השחקן עצמו רוצה להישאר ולא מתכוון אפילו להגיע לפגישה, אלא לתת לנציגיו לנהל את המו"מ מתוך כוונה להמשיך ללבוש אדום עד תום הקריירה. "אביחי זה הפועל והפועל זה אביחי", אמרו בסביבתו. "מאמינים שזה יסגר מהר מאוד".

אביחי ידין הוא יריית הפתיחה בהכנות לקראת העונה הבאה, כשעליית הליגה הופכת מוחשית ו-ודאית משבוע לשבוע. ראשי המועדון ייפגשו גם עם המאמן קובי רפואה בתקופה הקרובה ויציעו לו להמשיך בקבוצה גם בליגת העל. עם זאת, המאמן כבר הבהיר כי לא ימשיך בכל מחיר בהפועל ויאמן את הקבוצה רק אם תעמיד קבוצה שתוכל להתמודד על מקום בפלייאוף העליון בעונה הבאה.
בקבוצה מודעים לכך שייאלצו לערוך שינויים רבים כדי להצליח בליגת העל בעונה הבאה, ומתכוונים לבנות את הסגל סביב השלד של ידין, אוראל דגני, אדי גוטליב, אריק ינקו ואמיר עגייב. האדומים ינסו להחתים עוד מספר ישראלים בולטים, בנוסף לשישה זרים שאמורים לשדרג את הקבוצה. בקבוצה גם שוקלים לממש את האופציה על פייסל מוליץ' בעקבות יכולתו הטובה, אך יחליטו על כך רק בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 12:48 
סמל אישי של המשתמש
http://www.one.co.il/Article/17-18/1,1, ... tml?ref=hp
ציטוט:
הפועל ת"א, הפועל חיפה ונתניה בעקבות מנחם
המועדונים פנו לנציגו של מגן ק"ש, סוכנו אישר: "הוא חוזר למכבי חיפה, בקיץ נחליט". גאליץ' הוצע להפועל ת"א. מלבד דמארי, מיכאל אוחנה על הכוונת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 15:14 
ראיון עם אביחי ידין בישראל היום

http://www.israelhayom.co.il/article/543453

"מכבי חיפה ריסקה לי את הקריירה"
כשהוא כבר יכול להריח שוב את ליגת העל, קפטן הפועל ת"א אביחי ידין חוזר אחורה בזמן ופותח את הפצעים בראיון ל"ישראל היום" • "תופעת המנודים היא בושה, בלתי נסלח מה שרוני לוי עשה לי" • על העתיד: "רוצה לפרוש בהפועל"

שי ארצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 22:23 
בערך אותו הראיון גם במעריב וספורט1:

http://sport1.maariv.co.il/israeli-socc ... cle-797333

ידין: מכבי חיפה ניסתה לרסק לי את הקריירה, רוני לוי פחדן

קשר הפועל תל אביב שובר שתיקה. השנים בכרמל ("הייתי במנודים והתעללו בי, לשחקן נוער לא מתנהגים כך"), תדמיתו כסמל החדש של האדומים והמטרות שנותרו. ממכבי חיפה נמסר: "הוא ההיפך ממה שאנו מצפים משחקן שלנו"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 מרץ 2018, 23:16 
מתקפת ידין, סגר ת'פינה גם לעירד צפריר בהארץ

בטח הוא היה גם בידיעות, לא פתחתי עדיין היום

https://www.haaretz.co.il/sport/tapina/ ... -1.5917824

ספורט סגור לי ת'פינה
אביחי ידין: "רוני לוי ניסה לרסק לי את הקריירה, הוא פחדן"
קפטן הפועל תל אביב שובר שתיקה ומדבר על העלייה הכמעט מובטחת לליגת העל ("הקהל מגיע בכמויות לכל מגרש בארץ"), על הנידוי מהירוקים ("אמרו לי 'לך תעשה אימון לבד'") ועל האהבה לדיג ("זה השקט")

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2018, 06:51 
הכתבה מהארץ:

אביחי ידין: "רוני לוי ניסה לרסק לי את הקריירה, הוא פחדן"

עירד צפריר
19.03.2018

מה קורה גרזן?

הכל טוב.

מה קרה שהחלטת לדבר פתאום?

אני לא אוהב לדבר, אבל הגיע הזמן שישמעו ורוצים לשמוע.

אנשים לא מכירים את הקול שלך.

גם לא יכירו, רק בשירה אולי יכירו. אני לא אוהב לדבר בתקשורת. גם לא דיברתי בתקופה שהיינו בליגת האלופות, גם לא כשלקחתי שחקן מצטיין והבקעתי גולים. אני אוהב לעשות את העבודה וללכת הביתה בלי לדבר יותר מדי.

העלייה לליגת העל כבר מובטחת מעשית. היו רגעי משבר אבל מרגע שהגיע החיזוק של ינואר אתם משייטים בקלות כמו שכולם חשבו שיקרה.

אולי התקשורת חשבה שיהיה קל, אנחנו לא חשבנו וזה באמת לא קל. בכל מגרש שהגענו זו חגיגה ושחקנים מוציאים מעצמם הרבה יותר. אני שמח שהגענו לסיטואציה שאנחנו בהפרש כזה, אבל שום דבר לא גמור וצריך ולהבטיח את העלייה.

המשחקים והמגרשים בלאומית - איך זה מרגיש עבורך כמי שהיה עם המועדון הזה בטופ של הטופ?

שיחקתי עם הפועל במקומות הכי גבוהים - בליון, בנפיקה, שאלקה, סלטיק, ולא נפלנו מהם. היום אני משחק בנצרת עילית ובלוד ואין לי בעיה עם זה. גדלתי במגרשים האלה ולוקח גם את זה כחוויה, כחלק מהמשימה להחזיר את הפועל תל אביב לימיה היפים.

בתקופה של מוטי איוניר זה נראה לפרקים רע. ההתעקשות לשחק עם שלושה בלמים, שחקנים מחוץ לעמדות.

לא מסכים שזה היה כזה רע. פתחנו טוב, אחרי זה היתה ירידה בתקופה שהייתי פצוע. אני יכול להגיד לך שכולם אהבו את מוטי, התחברנו אליו מאוד ושיהיה בריא, הכי חשוב.

מה קובי רפואה הביא כמאמן?

אני לא עושה השוואות. קובי עובד באימונים על הדקויות הכי קטנות ולא מתפשר, הוא דורש המון. מאמן מצוין ורואים את זה בתוצאות. הוא מאוד אקטיבי על הקווים, לפעמים אני מנסה גם קצת להרגיע אותו.

בוא נחזור רגע לירידת ליגה. שריקת סיום, אתה נותן ספרינט לחדר הלבשה בנתניה, לא נשאר שנייה אחת על הדשא.

כן, היה קשה, רגע לא פשוט. העדפתי לרוץ לחדר, להישאר שם ולהתבודד קצת.

מה קרה שם באותן שניות? התפרקת?

לא בכיתי, אבל לקחתי את זה ללב. בסוף מצאתי את עצמי מנחם אנשים. כואב מאוד לרדת ליגה ואני שמח שאנחנו בדרך הנכונה לחזור.

האמנת במהלך משבר הפירוק שככה זה ייגמר?

לא האמנתי שזה ייגמר ככה, אבל היה הרבה בלאגן בתקופה הזו. לא קיבלנו משכורות, ניסינו להיות ביחד וזה היה התפקיד שלי להשאיר את כולם מחוברים.

כשכולם עזבו לא היית קרוב לעזיבה בעצמך?

זו לא היתה אופציה מבחינתי. עוד במאבק נגד הירידה אמרתי לבעלים "יורדים או נשארים, אני פה בעונה הבאה בלי לחשוב בכלל". מגיע להם קרדיט על זה שהם הצילו את הפועל רגע לפני קריסה.

אתה המנהיג הבלתי מעורער של הקבוצה הזו כיום.

אני מנסה לחבר ולתת מהיכולת שלי וגם מסביב, אם זה שחקן מהנוער או הכי מבוגר - בעצם אני הכי מבוגר - אני שם בשבילם בכל דקה.

בשבילם גם בקטטות כמו זו שהתפתחה בשישי נגד נצרת עילית. איך אתה אוהב את זה.

שחקן שלהם בא אליי ולפעמים נגררים לזה, אבל אז מרגיעים את העניינים. זה חלק מהמוטיבציה שיש לקבוצות נגדנו, אבל לא צריך להיכנס לזה יותר מדי.

כמנהיג וקפטן שיחקת העונה במשך חודשים תוך כדי שמתנהלת תביעה שלך נגד המועדון, ואתה נפגש עם האחים ניסנוב בבית המשפט.

השתדלתי להתעסק נטו בכדורגל ולתת לסוכן שלי רונן קצב ולעורך הדין רועי רוזן לטפל בזה. אפילו כשהיתה קצת סערת רוחות בבוררות - זה לא הפריע לי ונתתי הכל בכל אימון. שמח שהכל הסתדר בסוף.

זה לא מבאס שבהפועל תמיד דברים צריכים להיסגר ככה?

זה לא רק בהפועל, זה חלק מהכדורגל הישראלי - מה נעשה? כמעט בכל הקבוצות יש בוררויות, גם במכבי חיפה היו לי.

בגדול, הפועל זה שכונה. גם ברגעי השיא תמיד היה בלאגן.

שכונה היא לא, אבל זה מועדון עם קסם וייחוד. שאל כל שחקן שמשחק או שיחק פה איזה כיף להיות עם הקהל והמשפחה הזו.

עבור הקהל אתה זכר לימים שהיה פה שמח, השריד יחיד מעונת הדאבל. אפשר לומר שאתה כמו מיצג מוזיאלי שמונח במרכז המגרש.

אני לא מונח, אני מתרוצץ במגרש, מתרוצץ הרבה, מנסה להחזיר לקהל על האהבה. הם הכוח שלנו. זה לא מובן מאליו להגיע בכמויות האלה לכל מגרש בארץ בלאומית, כשלפעמים מתייחסים אליהם לא יפה ובאגרסיביות.

יש לך את אחד מהשירים היפים שהיו בכדורגל הישראלי (לפי "קח לך אישה"), חבל בשבילך שהמסורת של שירי שחקנים נפסקה.

אני מאמין שזה יחזור ובקרוב מאוד. לא רק לי, לכולם. גם שרו לי כמה פעמים אחרי משחק.

השיר הזה פתח לך צוהר מוזיקלי לאריק איינשטיין ושלום חנוך?

אני שומע הכל מהכל חוץ מ... לא משנה, אתה תכתוב את השטויות האלה, לא צריך. אוהב מוזיקה, אוהב לשיר, אוהב לדוג גם.

צריך הרבה סבלנות בשביל זה.

זה השקט. מגיל אפס אני הולך לדוג.

אם כבר סבלנות, כמה זמן יצטרכו להמתין בהפועל כדי לחזור לימי הזוהר?

אין לי חוזה לשנה הבאה, אבל ברור שמועדון כזה מפואר, עם קהל תומך מספר 1 בארץ, צריך להיות למעלה.

היית אחד האנשים שהגיעו להפועל עם אלי טביב. איך אתה רואה אותו כבעלים וכמנהל?

מיותר, אנחנו מדברים עליי, לא על טביב. מעדיף לא להיכנס לזה.

כשעזבת את הפועל עד כמה זה היה קשור לזה שהוא עזב?

ההנהלה החדשה לא רצתה אותי, אני מאוד רציתי להישאר, כולם יודעים את החיבור שלי. לא יודע מאיזו סיבה לא רצו אותי, עברתי רק ביום האחרון של ההעברות.

בין כל התביעות ההדדיות בינך להנהלה תחת רמון יצא הרבה לכלוך. הם טענו שאמרת "אתנהג כמו נאצי ואהרוס את המועדון".

שמועות, הכל שטויות. הקהל יודע טוב מאוד שרציתי להישאר אז.

אחרי עונת הדאבל התחלת לדעוך.

למה? הבאנו גביעים, אירופה. מבחינת יכולת אישית היתה יכולת מצוינת, שום ירידה.

ואחרי זה במכבי חיפה? מעונה לעונה כמות המשחקים שלך ירדה.

נפצעתי שם, ניתוחים, אישפוזים, מחלת הנשיקה. עברתי תקופה לא קלה, רציתי להצליח שם ולא הלך.

ג'ימי טורק אמר עליך פעם: "כדורגלן שנפצע כל כך הרבה, יש לכך סיבות, הוא צריך לקחת את עצמו בידיים".

מי שמכיר אותי יודע שאני מקצוען אמיתי. אם מישהו דרך עליי באימון, שבר לי יד ואני ארבעה חודשים בחוץ זה קשור למקצוענות? מחלת הנשיקה זה גם לא מקצוענות?

היו דברים נוספים שפגעו בך במכבי חיפה.

הגיעו להחלטה שפתאום לא רוצים אותי. הבאנו הצעות מקבוצות אחרות שרצו שחיפה ישלימו את השכר, הם לא רצו להשלים ופה התחיל הבלאגן. הפכו אותי מנודה במשך חצי שנה. מה שרוני לוי עשה לי, לא ראיתי מאמן שמתנהג ככה לשחקן. מבחינתי הוא לא גבר, הוא פחדן. במקום לבוא ולדבר איתי בארבע עיניים הוא שלח את עוזר המאמן, ניסה לרסק לי את הקריירה. עברתי שם התעללות, אבל אני בן אדם חזק שלא מראה חולשה ואי אפשר לשבור אותי. אני נלחם עד הסוף.

רוני לוי צילום: שרון בוקוב

הוא טען אז שאתה לא מתאמץ מספיק להחלים?

לא יודע מה הסיבות. מה אני נהנה לעשות ניתוחים ולהיות מושבת? זו הקריירה שלי. לא מתנהגים ככה לשחקן שעבר משהו וגם לא לשחקן שרק מתחיל. אנחנו בני אדם ואתה פוגע בשחקן לא רק במשכורת אלא גם במשפחה שמאחוריו.

עצם הנידוי היה האקט המשפיל?

עצם ההשפלה שיום אחד סוגרים לך בפנים את הדלת באסיפה ואומרים 'לך תעשה אימון לבד במגרש'. זו התנהגות של פחדן שלא יודע לכבד שחקן שעבר משהו בכדורגל. גם לשחקן מתחיל אסור להתנהג ככה.

היו לך בעיות גם עם מאמן ותיק אחר שדורש כבוד, דרור קשטן.

היו בעיות ונגמרו. הייתי איתו בקשר, הוא גם במקרה גר בעיר שלי, הוד השרון, ואני אוהב אותו מאוד.

אתה יכול היום להסביר למה מכבי חיפה נכשלת שוב ושוב?

אם הם לא מצליחים להבין את הסיבה, אז איך אני אדע?

בעיטות לשער – שמתי לב שהעונה אתה מנסה בכל משחק מטווחים גדולים, זה לא ממש קרוב אבל אתה לא מתייאש.

גולים זה בונוס, לא אכפתי לי גולים אבל בסוף זה ייכנס.

נראה שבכוח אתה מנסה לשחזר את הגול נגד ראפיד וינה.

לא, לא. בועטים, לפעמים הגנות מצופפות ונותנים בעיטה שייצאו קדימה קצת, אבל הפועל תל אביב יותר חשובה ממני.

זה מדהים שבשתי הקדנציות שלך בהפועל התחלפו חמישה בעלים.

הכל עברתי. אני משתדל לא לקחת דברים יותר מדי ללב ואני גאה להיות קפטן של הפועל תל אביב.

עד מתי אתה רוצה להמשיך לשחק?

רוצה מאוד להמשיך בהפועל, כיף לי להגיע לכל אימון ומשחק. זה תלוי בבעלים, מבחינתי אני רוצה לסיים את הקריירה שם.

נהיית פציע. כמה שנים עוד יש לך?

מרגיש טוב ברוך השם, הכל טוב. אל תהיה מנחוס, אני סייח צעיר, אל תדאג.

כשערן זהבי היה בהפועל היית החבר הכי טוב שלו וכינית אותו "מוכר בורקסים". היום הוא מקבל 20 אלף דולר לגול. בוא נחזור רגע לשער האליפות שלו בטדי, אתה רץ שם אחריו ועולה איתו על הגדר.

כן, תפסתי את הראש, זה היה רגע מטורף, אחד הגדולים שחוויתי בקריירה.

לא הכי גדול?

היו הרבה רגעים גדולים – אליפות, גביעים, אירופה, הופעות בנבחרת, ובעזרת השם כשנעלה ליגה זה גם ייכנס לאחד הרגעים הגדולים והמאושרים.

תגובת מכבי חיפה: "אביחי ידין קיבל יחס, מסגרת ושכר מהגבוהים וההוגנים ביותר בכדורגל הישראלי. ידין קיבל את כל המגיע לו. הועמדו לרשותו כל התנאים בכדי להצליח. מפאת העיקרון הבסיסי של המועדון, על שמירה וכבוד לשחקנים ששיחקו במדיו, לא נדון או נפרט על התנהלותו של ידין כשחקן מכבי חיפה. ידין מייצג עבורנו את ההפך הגמור ממה שאנו מצפים משחקן כדורגל במכבי חיפה".

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2018, 15:01 
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 99&lang=HE
לפי ספורט5 אנחנו והפועל חיפה מתעניינים בוונדרסון, שמסיים חוזה בקיץ, ואפילו נטען שפנינו לסכנין במהלך העונה כדי להביא אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 מרץ 2018, 23:59 
וואן:
שמונה חודשי מאסר נגזרו על אוהד הפועל ת"א

בית משפט השלום בת"א גזר עונש קל על אוהד האדומים שתקף אוהדי בית"ר והכה אותם בשלשלאות. עו"ד איתמר בן גביר: "במשטרת ת"א ובפרקליטות הכל פוליטי" 

http://m.one.co.il/Mobile/Article/17-18 ... 09738.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 מרץ 2018, 16:03 
וואן

הפועל פנתה לדאבור רופניק, מאמן ציבליה החדש, לגבי איבן גאליץ'
ברשצקי חוזר להרכב לקראת ר"ג מחרתיים. עגייב לסגל
http://www.one.co.il/Article/309984.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 28 מרץ 2018, 14:11 
הפועל תל אביב: ביקורת על ההנהלה, "הכל פה תקוע"

במקום לנצל את העובדה שהעלייה מובטחת ולהתחיל לתכנן כבר את העונה הבאה, הקבוצה בקיפאון ואפילו קובי רפואה לא זומן לשיחה: "לא קורה פה כלום". וגם: למה בהפועל תל אביב לא מתרגשים מהעזיבה של ג'ורדי קרויף

https://sports.walla.co.il/item/3146229

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 18 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: