תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 10:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 510 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2017/18
הודעהפורסם: 03 מרץ 2018, 15:28 
קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, סיימה את הדרבי הגדול מול מכ' בתיקו 2:2, אף ששלטה בבירור במהלכי המשחק, והוליכה במחצית השניה.
התיקו יותיר אותה במרכז הטבלה, כשבמאזנה 26 נקודות ו-31:33 בהפרש השערים לאחר 21 משחקי ליגה.
כבשו: אושר דוידה (44'. בישל: אדג'י הפורד) ואדג'י הפורד (53'. בישל: עלי אלעוברה).
שיחקו: עומר טל; טל לוי, אפק בלאס, טום אחי מרדכי, עלי אלעוברה (88' - דניאל בריזל); רז שלמה, שי אליאס (71' -איתי קדם), בני טרידובסקי, עמית מלכה; אדג'י הפורד⚽ (82' - דניאל קוניצקי) ואושר דוידה⚽ (59' - יהונתן לוי).
צפו: כ-290 במתחם חודורוב.
בשבת הבאה (10/3) תנוח הפועל ממשחקי הליגה, כשתתארח בשמינית גמר גביע המדינה ע"ש אבי רן ז"ל אצל מכ' צור שלום (לאומית צפון), שהדיחה את מכ' ת"א בסיבוב הקודם.
לליגה היא תשוב רק בשבת שלאחר מכן (17/3), בה תתארח למשחק חוץ אצל מ.ס אשדוד החזקה.
שעות המשחקים תפורסמנה לקראתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 21:37 
*סוף השבוע במחלקת הנוער של הפועל ת"א: זמן משחקי הגביע*

עוד שבת של כדורגל במחלקה האדומה, הפעם בסימן משחקי גביע המדינה, כשבמוקד קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, תתארח אצל מכ' צור שלום מהלאומית, למשחק במסגרת שמינית גמר הגביע ע"ש אבי רן ז"ל.
המשחק יתקיים ביום שבת (ה-10 בחודש), יחל בשעה 12:00 בצהריים, ויערך במגרש צור שלום (רח' הפרטיזנים 14, קרית ביאליק).
החניכים של עומר פרץ יגיעו אליו מהמקום העשירי בליגת העל לנוער, לאחר שבשבת החולפת סיימו בתיקו 2:2 (כבשו לזכות הפועל: אושר דוידה ואדג'י הפורד) את משחק הדרבי הגדול שלהם נגד מכ' ת"א.
המארחים, שהדיחו בסיבוב הקודם בגביע את אותה מכ' ת"א מצמרת ליגת העל (2:3 בהארכה, משער נצחון של רז יהושע טויזר בדקה ה-120, לאחר צמד של רועי רבינוביץ', שהשווה פעמיים במהלך הזמן החוקי), יגיעו מהמקום העשירי בליגה לאומית צפון, לאחר שניצחו 0:2 הפ' באקה אל גארביה מצמד של עלי חוג'יראת.
גם לאדומים שלנו לא הלך קל בסיבוב הקודם, כשהם נזקקו לדו-קרב פנדלים כדי להכניע את מכ' יפו 6:7 (כבשו: עמית מלכה, איתי קדם, דניאל קוניצקי, מור נעמן, דניאל בריזל, שי אליאס ואפק בלאס) אחרי 0:0 בתום 120 דקות.

עוד לפני כן, תפתח את השבת קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, במשחק ביתי נגד הפ' כפר-סבא במסגרת שלב רבע הגמר של גביע המדינה ע"ש חיים הברפלד ז"ל.
המשחק יחל כבר בשעה 08:30 בבוקר, ויתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל אביב-יפו).
החניכים של יוסי בילו יגיעו אליו מהמקום השלישי בליגת העל לאחר ההפסד 2:0 למכ' חיפה, ואילו האורחים מהמקום ה-16 והאחרון בטבלת אותה הליגה.
בסיבוב הקודם בגביע גברו האדומים 2:3 בחוץ על סכנין, מצמד שערים שכבש אושר דוידה, ושער שהוסיף שביט מזל, מלך השערים של הקבוצה עם 16 בסה"כ (2 מתוכם במשחקי הגביע).
שביט היה גם זה שהכריע את התמודדות הליגה מול היריבה בגביע, עם שער נצחון בתוספת הזמן (0:1).

בשעה 09:00 בבוקר תתארח באותה השבת (10/3) קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, אצל הפ' פתח-תקוה, למשחק שיתקיים במגרש סירקין 2 הסינטטי (רח' ועד ארבע ארצות 5, פתח תקוה) במסגרת שלב שמינית גמר גביע המדינה ע"ש ברוך מנדלבליט ז"ל.
החניכים של אורן קדוש יגיעו אליו מהמקום השמיני בליגה לאחר הפסד 1:0 להפ' ר"ג, ואילו המארחים יגיעו מהמקום ה-13.
בסיבוב הקודם גברו האדומים 4:5 בפנדלים (של עומר קורסיה, אור בסטקר, סער זהירה, יזהר זנו ויהונתן שניידר) על בני יהודה לאחר 0:0 בתום 120 דקות.

דוקא כוכבת השבת החולפת, קבוצת נערים ג' דרום - הפועל ת"א רמי (שניצחה 1:2 את מכ' בדרבי החוץ בקרית שלום, משערים שכבשו איתי בן קימון ואופק סימקין), לא תשתתף השבת במשחקי הגביע, שכן הודחה בשלב שמינית גמר גביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל, ע"י הפ' באר-שבע (מקום 3 בליגת מרכז), שתתארח אצל קבוצת הצפון שלנו (מקום 15 בליגת שרון) בשלב רבע הגמר של אותו המפעל, למשחק שיחל השבת (10/3) בשעה 13:00 בצהריים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב.
החניכים של חן סול יגיעו אליו בכושר טוב, לאחר שהביסו 2:6 בשבת החולפת את הפ' עירוני רמה"ש, מצמדי שערים שכבשו סבסטיאן הרננדז ודורן מזרחי, ושערים בודדים שכבשו קורן זאב גריאני וברק עוז.
את אותה היריבה מרמה"ש הדיחו האדומים בסיבוב הקודם בגביע, משערים שכבשו אל ים קנצפולסקי, קורן זאב גריאני ואיתן מהלל.

קבוצת הדרום, שכאמור לעיל, ניצחה בדרבי, אמנם לא תשחק השבת בגביע, אך תפתח את סוף השבוע כבר ביום שישי, ה-9 במרץ בשעה 14:00 בצהריים (במקביל למשחק הבוגרים אצל מרמורק), במשחק ליגה ביתי במסגרת המחזור ה-21, בו תארח את מ.ס אשדוד, הרביעית בטבלת ליגת מרכז עם 46 נקודות ומאזן שערים 20:62 בתום 20 משחקי ליגה.
החניכים של קובי ברו יגיעו אליו ממקום אחד מתחת, חמישי בטבלת אותה הליגה, כשהם עם 40 נקודות ומאזן שערים 17:47 בתום 20 משחקים.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות המחלקת הנוער האדומה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 12:10 
צהריים טובים מאצטדיון מכבי צור שלום בקרית ביאליק, כאן יצא לדרך משחק החוץ של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (בחולצות אדומות, ומכנסיים וגרביים לבנים), נגד מכ' צור שלום (בצהוב מלא) מהלאומית במסגרת שמינית גמר גביע המדינה ע"ש אבי רן ז"ל.
החניכים של עומר פרץ פתחים עם עומר טל (55, תלבושת שחורה) בשער, טל לוי (24), אפק בלאס (3), טום אחי מרדכי (28) ועלי אלעוברה (11) בהגנה, שי אליאס (18), רז שלמה (5, קפטן), בני טרידובסקי (17) ועמית מלכה (7) בקישור, ודניאל קוניצקי (14) ויהונתן לוי (10) בחוד, תוקפים מערבה לאחר הפסד רז שלמה בהגרלה, ומוציאים את המשחק לדרך לעיני כ-450 צופים מול המארחים, שבמקום ה-10 בליגת המשנה, אך הדיחו את מכ' ת"א בסיבוב הקודם בגביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 12:24 
בדקה ה-19 סופג עלי אלעוברה כרטיס צהוב על דיבורים עם השופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 12:34 
⚽בדקה ה-26 ג'ורג' דיבה מנצל ריבאונד להדיפה של עומר טל כדי לבעוט מקו ה-5 אל תוך חיבור ימין, ולהעלות את המקומיים ליתרון.
הפועל בפיגור 1:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 12:55 
⏱מחצית ראשונה חלשה מסתיימת בפיגור 1:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 12:59 
⏰המחצית השניה נפתחה ללא שינויים בהרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 13:07 
בדקה ה-50 חילוף ראשון בהפועל:
ירין בסון (22) נכנס במקום יהונתן לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 13:27 
סמל אישי של המשתמש
גנטיקה של הפועל עוד בילדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 13:37 
בדקה ה-79 חילוף שני בהפועל:
עבד אטרש (21) נכנס במקום בני טרידובסקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 13:41 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-83:
איתי קדם (6) נכנס במקום שי אליאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 13:43 
בדקה ה-85 סופג עמית מלכה כרטיס צהוב בטענת התחזות ברחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 10 מרץ 2018, 14:03 
⏱בסיום המשחק קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מפסידה 1:0 למכ' צור שלום, ומסיימת את דרכה בגביע המדינה ע"ש אבי רן ז"ל.
בשבת היא תחזור למשחקי הליגה, כשתתארח אצל מ.ס אשדוד במסגרת המחזור ה-22.
שעת המשחק תפורסם לקראתו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 16 מרץ 2018, 20:30 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: הנוער אצל אשדוד בליגה, הנערים במשחקי חוץ לא קלים*

עוד שבת של כדורגל בגזרה האדומה, ובמוקד קבוצת הנוער, הפועל תל אביב ניסנוב, שתחזור למשחקי הליגה לאחר ההדחה המאכזבת מהגביע (1:0 בצור שלום), כשתתארח מחר (שבת, ה-17 בחודש) אצל קבוצת הצמרת החזקה של מ.ס עירוני אשדוד במסגרת המחזור ה-22 בליגה.
המשחק יתקיים באצטדיון הי"א העירוני ברח' ההסתדרות 6, אשדוד, ויחל בשעה 11:00, כשהחניכים של עומר פרץ יגיעו אליו מהמקום העשירי בטבלה עם 26 נקודות ומאזן שערים 32:34 בתום 21 משחקי ליגה (באחרון 2:2 בדרבי מול מכ' משערים של אושר דוידה ואדג'י הפורד לפני ההדחה משמינית גמר הגביע), ואילו המקומיים מהמקום החמישי בטבלת הליגה עם 37 נקודות ומאזן שערים 19:27 בתום 21 משחקים (באחרון בליגה הפסידו 2:0 לרעננה, אך ברבע גמר הגביע הם ישתתפו, לאחר שניצחו בשבת החולפת 0:1 את הפ' כפר סבא בשמינית משער של אבי בוטבול, אקס מחלקת הנוער של הפועל).
בסיבוב הראשון המשחק בין הקבוצות הסתיים בתיקו 1:1, כשלהפועל השווה יהונתן לוי (שנכנס היום כמחליף בדקה ה-90 של משחק הבוגרים בנצרת עילית, אך יהיה בסגל למשחק מחר), לאחר שאבי בוטבול (כאמור, אקס מחלקת הנוער של הפועל) העלה את אשדוד ליתרון.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תנסה להמשיך את המומנטום מהנצחון (1:3 על הפ' כפר סבא, מצמד שערים שכבש אופק עובדיה, ושער בודד שכבש אושר דוידה) ברבע גמר הגביע ע"ש חיים הברפלד ז"ל, בו היא הוגרלה לשחק נגד הפ' רמה"ש בשלב חצי הגמר, שיתקיים בתאריך ה-10 באפריל.
מחר (שבת, ה-17 בחודש) היא תחזור למשחקי הליגה, כשתתארח אצל הפ' חיפה במסגרת המחזור ה-22.
המשחק יתקיים באצטדיון קרית חיים (רח' האצטדיון 1, חיפה), ויחל בשעה 10:30 בבוקר.
החניכים של יוסי בילו יגיעו אליו לאחר האכזבה במחזור הקודם, בו ספגו מהחיפאית השניה (מכ') הפסד ביתי של 3:0, שהוריד אותם למקום השלישי בטבלה עם 40 נקודות ומאזן שערים 27:51 בתום 21 משחקי ליגה.
המארחים יגיעו מהמקום ה-12 בטבלת הליגה, כשהם עם 22 נקודות ומאזן שערים 57:31 בתום 21 משחקים.
בסיבוב הראשון המפגש בין הקבוצות היה מרובה שערים, ונגמר ב-2:7 מוחץ לזכותנו, מצמדי שערים שכבשו אושר דוידה ואושר אלמו (2 כ"א), ושערים בודדים שהוסיפו שביט מזל, אופק עובדיה וניל יוסף.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תנסה גם היא להמשיך את המומנטום מהנצחון בגביע ע"ש ברוך מנדלבליט ז"ל, 0:1 בשלב השמינית על הפ' פ"ת משער של יואב ליברוס, שהעלה אותה לרבע הגמר, בו היא הוגרלה למשחק חוץ אצל מכ' נתניה, שיתקיים בתאריך ה-28 במרץ.
מחר (17 בחודש) היא תחזור למשחקי הליגה, כשתתארח אצל מוליכת הטבלה (עם 51 נקודות ומאזן שערים 22:59 בתום 22 משחקים), בית"ר ירושלים, במסגרת המחזור ה-23, למשחק שיתקיים במגרש בית וגן (רח' שמואל בייט 1, ירושלים) ויחל בשעה 12:30 בצהריים.
החניכים של אורן קדוש יגיעו אליו מהמקום השמיני בטבלת בליגה, כשהם עם 36 נקודות ומאזן שערים 24:49 בתום 22 משחקי ליגה, לאחר שהפסידו 1:0 להפ' רמת-גן במחזור הקודם.
בסיבוב הראשון המפגש בין הקבוצות דוקא הסתיים בנצחון 0:3 אדום גדול, מצמד שערים שכבש יואב ליברוס (מלך השערים של הקבוצה עם 11 בסה"כ), ושער שהוסיף יואב צור).

קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א רמי, תתארח מחר (17/3) אצל בני יהודה ת"א למשחק במסגרת המחזור ה-22 בליגת מרכז, שיתקיים במגרש הסינטטי 2 (רח' כביר 20, תל אביב-יפו) בשכונת התקוה, ויחל בשעה 12:10 בצהריים.
החניכים של קובי ברו יגיעו אליו מהמקום החמישי בטבלת הליגה, כשהם עם 43 נקודות ומאזן שערים 17:48 בתום 21 משחקים, לאחר שניצחו 0:1 את מ.ס אשדוד משער של נתן שמסאייב במחזור החולף.
המארחים במקום התשיעי עם 23 נקודות ומאזן שערים 44:32 בתום 21 משחקי ליגה.
בסיבוב הראשון המשחק בין הקבוצות הסתיים בתיקו 0:0.

קבוצת הצפון, שנמצאת במומנטום חיובי למרות ההדחה מרבע גמר הגביע (בהפסד 6:2 לבאר שבע למרות שערים של ברק עוז וסבסטיאן הרננדז), תנסה לרשום את נצחון הליגה הרביעי ברציפות שלה, לאחר שבאמצע השבוע גברה 1:3 בחוץ על הפ' חדרה, משערים שכבשו סבסטיאן הרננדז, רום ארז ועצמי, מה שמעלה אותה כבר למקום ה-13 בליגת שרון, כשהיא עם 15 נקודות ומאזן שערים 48:31 בתום 21 משחקים.
מחר (17/3) במסגרת המחזור ה-22 יתארחו חניכיו של חן סול גם כן (בדומה לקבוצת נערים א') בשעה 10:30 במגרש קרית חיים 2 אצל הפ' חיפה, שמדורגת מקום אחד מעליהם (12) עם 21 נקודות ומאזן שערים 54:30 בתום 21 משחקי ליגה.
בסיבוב הראשון המפגש בין הקבוצות הסתיים בהפסד 2:1 למרות שער של דורן מזרחי.

שבת שלום, ובהצלחה לכל קבוצות מחלקת הנוער האדומה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 11:11 
בוקר טוב מאצטדיון הי"א באשדוד, שם יצא לדרך משחק החוץ של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), נגד מועדון ספורט עירוני אשדוד (בלבן מלא) במסגרת המחזור ה-22 בליגה.
החניכים של עומר פרץ, שבמקום העשירי בטבלה עם 26 נקודות ומאזן שערים 32:34 בתום 21 משחקי ליגה, פותחים עם עומר טל (55, תלבושת ירוקה) בשער, טל לוי (24), אפק בלאס (3), טום אחי מרדכי (28) ועלי אלעוברה (11) בהגנה, שי אליאס (18), רז שלמה (5, קפטן), עמית מלכה (7) ואופק עובדיה (16) בקישור, ודניאל קוניצקי (14) ואושר דוידה (25) בחוד, תוקפים דרומה לאחר הפסד רז שלמה בהגרלה, ומוציאים את המשחק לדרך לעיני כ-70 צופים מול המארחים, שבמקום החמישי בטבלת הליגה עם 37 נקודות ומאזן שערים 19:27 בתום 21 משחקים.
⚽כבר בדקה ה-3 יוני סיסאי נוגח מקרוב את אשדוד ליתרון, והפועל בפיגור 1:0 מוקדם.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 17 מרץ 2018, 12:20, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 11:30 
⚽בדקה ה-26 גל אביב המקומי מפציץ מעשרים מטרים אל הקורה הימנית ופנימה כדי להכפיל את היתרון האשדודי, והפועל בפיגור 2:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 11:43 
⚽בדקה ה-38 דניאל קוניצקי מחזיר את הפועל למשחק, כשמקבל בישול רוחב מאופק עובדיה, שגילגל לו שטוח מסמוך לקו החוץ השמאלי, וזה מכ-13 מטרים גילגל שטוח אל תוך מרכז הרשת, כדור שחדר בין ידיו של השוער, רוי בייגל, אקס הפועל, שמצמקת את התוצאה ל-2:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 11:58 
⏱המחצית הראשונה מסתיימת בפיגור 2:1 (דניאל קוניצקי לזכות הפועל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 12:03 
⏰המחצית השניה נפתחה ללא חילופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 12:12 
בדקה ה-53 סופג רז שלמה כרטיס צהוב על ויכוחים עם השופט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 12:15 
בדקה ה-55 חילוף ראשון בהפועל:
בני טרידובסקי (17) נכנס לקישור במקום הבלם, טום אחי מרדכי, מה שמזיז את רז שלמה לעמדתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 12:23 
בדקה ה-64 חילוף שני בהפועל:
יהונתן לוי (10) נכנס במקום דניאל קוניצקי, כובש השער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 12:37 
בדקה ה-77 סופג גם אושר דוידה כרטיס צהוב, על הכשלה במרכז השדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 12:40 
בדקה ה-80 חילוף שלישי בהפועל:
ירין בסון (22) נכנס במקום אושר דוידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 12:51 
⚽בדקה ה-90 מלך השערים של הקבוצה, עמית מלכה, משווה ל-2:2 בנגיחה מצד ימין של תיבת החמש אל תוך הפינה הקצרה, לאחר הרמת בישול רוחב יפהפיה של עלי אלעוברה מהאגף‼

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 13:22 
קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, מסיימת משחק קצבי ומהנה בתיקו 2:2 שני ברציפות, הפעם לאחר שחזרה מפיגור של שני שערים מול מועדון ספורט עירוני אשדוד, והיא במרכז הטבלה עם 27 נקודות ומאזן שערים 34:36 בתום 22 משחקי ליגה.
כבשו להפועל: דניאל קוניצקי (38'. בישל: אופק עובדיה) ועמית מלכה (90'. בישל: עלי אלעוברה).
שיחקו: עומר טל; טל לוי, אפק בלאס, טום אחי מרדכי (55 - בני טרידובסקי), עלי אלעוברה; שי אליאס, רז שלמה, עמית מלכה⚽, אופק עובדיה, דניאל קוניצקי⚽ (64 - יהונתן לוי), אושר דוידה (80 - ירין בסון).
הוצהבו: רז שלמה ואושר דוידה.
צפו: 80 באצטדיון הי"א, אשדוד.
במחזור הבא, שיתקיים ביום שבת ה-24 בחודש, תארח הקבוצה את נועלת הטבלה, הפ' אשקלון.
שעת המשחק תפורסם לקראתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחלקת הנוער עונת 2017/18
הודעהפורסם: 17 מרץ 2018, 22:06 
תודה על העדכונים, אורביט. שיחקת אותה כתמיד

"תדע לך עמית, בלילה - הכדור עף מהר יותר"
- דני נוימן, ערוץ 1, 09.11.2009

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 מרץ 2018, 17:33 
כפיר אדום כתב:
תודה על העדכונים, אורביט. שיחקת אותה כתמיד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 מרץ 2018, 11:06 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: יום עמוס בחודורוב, בצל פגרת נבחרת נערים א'*

ללא שחקני שנתון 2001 (רוי ברנס, טום אחי מרדכי, עמית מאיר, אופק עובדיה ואושר דוידה), שנקראו לעזרת הנבחרת עד גיל 17 בשלב העילית של מוקדמות אליפות אירופה, תארח השבת (24 במרץ) קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, את נועלת הטבלה, הפ' אשקלון, במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל אביב-יפו), למשחק ביתי במסגרת המחזור ה-23 בליגה.
המשחק יחל בשעה 11:00, והחניכים של עומר פרץ יגיעו אליו כבר מהמקום התשיעי בטבלה, עם 27 נקודות ומאזן שערים 34:36 בתום 22 משחקי ליגה ולאחר התיקו 2:2 אצל אשדוד, משערים שכבשו דניאל קוניצקי ועמית מלכה, מלך השערים של הקבוצה, בשערו התשיעי בסה"כ.
האורחים, כאמור, במקום ה-16 והאחרון בטבלת הליגה, כשהם עם 9 נקודות בלבד ומאזן שערים 50:14 בתום 21 משחקי ליגה, האחרון בתחילת החודש, תיקו 2:2 אצל ראשל"צ, משערים שכבשו אלטונגי יוסוף איינדה ושליאל אוזן.
בסיבוב הראשון המפגש בין הקבוצות הסתיים בנצחון אדום קליל של 0:3, משערים שכבשו אופק עובדיה (כאמור, שוהה עם הנבחרת עד גיל 17 בהונגריה), עמית מלכה ורז שלמה.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תנוח השבת ממשחקים, לאחר שחמישה משחקניה (כאמור - רוי ברנס, טום אחי מרדכי, עמית מאיר, אופק עובדיה ואושר דוידה) נמצאים עם הנבחרת עד גיל 17 בהונגריה, וישחקו כבר מחר (חמישי, ה-22 במרץ, בשעה 15:00) נגד המקבילה הרומנית במסגרת שלב העילית של מוקדמות אליפות אירופה. זאת לאחר שסיימה בתיקו 1:1 אצל הפ' חיפה למרות שער של שביט מזל (מלך השערים של הקבוצה, בשערו ה-15 בסה"כ בליגה) בשבת האחרונה בליגה, וירדה למקום הרביעי עם 41 נק' ומאזן שערים 28:52 בתום 22 משחקים, כשבמשחקה הבא היא תארח את מכ' נתניה רק ב-4 באפריל.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תארח את מכ' פתח תקוה במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, למשחק ליגה ביתי במסגרת המחזור ה-24, שינעל את השבת (24 בחודש), כשיחל בשעה 13:20 בצהריים.
החניכים של אורן קדוש, שבמקום השמיני בטבלת הליגה עם 37 נקודות ומאזן שערים 25:50 בתום 23 משחקים, יגיעו אליו לאחר התיקו 1:1 אצל בית"ר י-ם, משער של ג'ורג' אבו ערב.
האורחים במקום השני בטבלה עם 47 נק' ומאזן שערים 27:45 בתום 23 משחקי ליגה.
בסיבוב הראשון המפגש בין הקבוצות הסתיים בנצחון אדום של 1:2, משערים שכבשו יואב צור ואלסנדרו ואלס.

קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א רמי, תפתח את השבת (24 בחודש) כבר בשעה 08:30 בבוקר, כשתארח במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, את סקציה נס ציונה, למשחק ביתי במסגרת המחזור ה-24 בליגת מרכז.
החניכים של קובי ברו יגיעו אליו מהמקום החמישי בטבלת הליגה, כשהם עם 46 נקודות ומאזן שערים 18:50 בתום 23 משחקים, לאחר שניצחו 1:2 את בני יהודה משערים של עומר סניור ואיתי בן קימון.
האורחים במקום השמיני עם 37 נק' ומאזן שערים 26:41 בתום 23 משחקי ליגה.
בסיבוב הראשון המפגש בין הקבוצות הסתיים בתיקו 1:1 משער של נתן שמסיאב.

קבוצת הצפון תצא השבת (24 בחודש) למשחק חוץ אצל בית"ר רמת-גן במסגרת המחזור ה-24 בליגת שרון.
המשחק יתקיים במגרש האימונים רמת-גן (דרך אבא הלל 299, רמת-גן), ויחל בשעה 09:00 בבוקר.
החניכים של חן סול יגיעו אליו לאחר ארבעה נצחונות רצופים (האחרון 0:1 בחוץ על הפ' חיפה, משער שכבש איתן מהלל), שממקמים אותם כבר 13 בטבלת הליגה, עם 18 נקודות ומאזן שערים 48:32 בתום 23 משחקים.
המארחים במקום התשיעי בטבלה עם 33 נק' ומאזן שערים 40:41 בתום 23 משחקי ליגה.
בסיבוב הראשון המפגש בין הקבוצות הסתיים בהפסד אדום של 3:1 למרות שער של דורן מזרחי.

שבת שלום, ובהצלחה לדור העתיד האדום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 24 מרץ 2018, 10:15 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, שם יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), נגד הפ' אשקלון (בכחול מלא) במסגרת המחזור ה-23 בליגה.
החניכים של עומר פרץ, שבמקום התשיעי בטבלה עם 27 נקודות ומאזן שערים 34:36 בתום 22 משחקי ליגה, פותחים עם יובל שדה (1, תלבושת שחורה) בשער, טל לוי (24), אפק בלאס (3), רז שלמה (5, קפטן) ועלי אלעוברה (11) בהגנה, שי אליאס (18), בני טרידובסקי (17) ושביט מזל (30) בקישור, ואדג'י הפורד (9), דניאל קוניצקי (14) וירין בסון (22) בחוד, ותוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) למרות נצחון רז שלמה בהגרלה.
האורחים, שבמקום ה-16 ואחרון בטבלת הליגה עם 9 נקודות ומאזן שערים 50:14 בתום 14 משחקים, מוציאים את המשחק לדרך לעיני כ-90 צופים, וביניהם קובי רפואה ומוריס ז'אנו.
בצוות השיפוט: שופטת וקוונית.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 24 מרץ 2018, 14:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 510 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: