תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 16 יוני 2025, 21:52

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 12:41 
חבל שהכתב "שכח" את התחקיר שביצע בעצמו. בכל אופן, שמח לראות שהוא מטיל ספק במניעים הפוליטיים של ארגוני השמאל הרדיקלי, שעושים שימוש במסתננים לצרכים פוליטיים. כשאני הבעתי חשש זה באחד העמודים הראשונים באשכול, טענו שאני מדמיין או שמדובר בקונספירציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 12:58 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
1. חבל שהכתב "שכח" את התחקיר שביצע בעצמו.
2. בכל אופן, שמח לראות שהוא מטיל ספק במניעים הפוליטיים של ארגוני השמאל הרדיקלי, שעושים שימוש במסתננים לצרכים פוליטיים. כשאני הבעתי חשש זה באחד העמודים הראשונים באשכול, טענו שאני מדמיין או שמדובר בקונספירציה

1. למה אתה חושב שהוא שכח?
2. וואו, מצאת מישהו, שאינו נאו-נאצי מוצהר, לא מתכנן שעם ישראל יושמד באפוקליפסה שישו יביא ואינו מוקצה מחמת המיאוס באופן כללי, שזרק לאוויר איזו ספקולציה פרשנית שדומה למשהו שאמרת פעם.
סיבה למסיבה, כולם לפתוח בקבוקי קוואנטרו!!!!

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 13:02 
סמל אישי של המשתמש
שכח? כתב שם במפורש
ציטוט:
I lived among the African immigrants as “a refugee” for the purpose of reporting on the subject for Yedioth Aharonoth.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 13:11 
הפועל כתב:
שכח? כתב שם במפורש
ציטוט:
I lived among the African immigrants as “a refugee” for the purpose of reporting on the subject for Yedioth Aharonoth.

התכוונתי שכח מה נאמר לו שם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 13:12 
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:
2. בכל אופן, שמח לראות שהוא מטיל ספק במניעים הפוליטיים של ארגוני השמאל הרדיקלי, שעושים שימוש במסתננים לצרכים פוליטיים. כשאני הבעתי חשש זה באחד העמודים הראשונים באשכול, טענו שאני מדמיין או שמדובר בקונספירציה

2. וואו, מצאת מישהו, שאינו נאו-נאצי מוצהר, לא מתכנן שעם ישראל יושמד באפוקליפסה שישו יביא ואינו מוקצה מחמת המיאוס באופן כללי, שזרק לאוויר איזו ספקולציה פרשנית שדומה למשהו שאמרת פעם.

1. התכוונתי שכח מה נאמר לו שם..

"מה אני אומר למי ששואל אותי איך הגעתי לישראל‭"?‬ אני שואל אותו.
"תשקר‭,"‬ הוא אומר. "אל תספר את כל הסיפור. הישראלים, בעיקר העמותות שפועלות בקרב המסתננים פה, אוהבים שמשקרים להם‭."‬
"תגיד שהגעת ישר מהשלטונות באריתריאה‭,"‬ הוא ממשיך. "ספר גם שהיית חייל, ואם תחזור דינך מוות. תזכור, אתה חייב להיות עקבי עם הסיפור שלך. בתכלס, את מה שאני אומר לך, כולם אומרים וכך עובדים בעיניים על כולם‭."‬

2. יש לך מה לעשן גם בשבילי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 13:54 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:
קומוניסים כתב:

1. התכוונתי שכח מה נאמר לו שם..

"מה אני אומר למי ששואל אותי איך הגעתי לישראל‭"?‬ אני שואל אותו.
"תשקר‭,"‬ הוא אומר. "אל תספר את כל הסיפור. הישראלים, בעיקר העמותות שפועלות בקרב המסתננים פה, אוהבים שמשקרים להם‭."‬
"תגיד שהגעת ישר מהשלטונות באריתריאה‭,"‬ הוא ממשיך. "ספר גם שהיית חייל, ואם תחזור דינך מוות. תזכור, אתה חייב להיות עקבי עם הסיפור שלך. בתכלס, את מה שאני אומר לך, כולם אומרים וכך עובדים בעיניים על כולם‭."‬

2. יש לך מה לעשן גם בשבילי?

1. התבלבלת בין "שכח" לבין "בניגוד אליי, הוא לא עוסק בקטיף דובדבנים ולא מלקט מהממצאים רק את אלה שבא לו, אלא מעצב את דעתו על סמך כלל הידע שהוא צובר לאורך הזמן". קורה, בסך הכול זה דומה.
2. כן, אבל לא נראה לי שבמצבך זה מומלץ. גם ככה הקשר שלך למציאות לא משהו.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 15:39 
עוד אפרסם על כך באשכול נפרד, אבל כבר התראה להפגנה הבאה. מקווה שתהיה הרבה יותר גדולה, הפעם בכיכר רבין, שבת 24/3, ושתהיה לה השפעה בהסרת רוע הגזירה.
https://www.facebook.com/events/156604118336536/

בבקשה תתחילו לפמפם את זה לכל מי שאתם יכולים מעכשיו, שירשמו ביומנים ולא יעשו תוכניות אחרות. זה יותר מדי חשוב. זו לא המלחמה בשחיתות, שהיא ארוכת טווח. זה קרב שכבר יש בו נפגעים עכשיו. אנשים נכלאים לזמן בלתי מוגבל בימים אלו, חלקם נשברים ומועלים על מטוסים.
יש הרבה אנשים שתומכים מוראלית, אבל לא מצביעים ברגליים. זה מספיק נורא כדי שתעשו כל מאמץ.

הנה מה שאמר פעם מרטין לותר קינג: "אינני מפחד מעריצותם של הרעים, אלא מאדישותם של הטובים."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 19:19 
סמל אישי של המשתמש
https://www.facebook.com/channel10news/videos/10156167928373794/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 21:35 
סומך כתב:

שמעתי על הכתבה הזו.
לא ראיתי, כי לדעתי זה לא העניין. צריך לטפל במבקשי המקלט לפי הצורך, לפי אמנת הפליטים שאנחנו מחויבים לה, כמו בני אדם, בלי קשר לכדאיות כלכלית, אפילו אם זה עול כלכלי.

אני מקווה שלא יפתח עכשיו דיון ציבורי על הכלכליות של הקליטה שלהם ביחס לייבוא עובדים מתאילנד או סין. כי אם בסוף יוכח שזה לא כלכלי, אז מה? נחזור פתאום לטיעונים הומניטריים?
צריך מערכת מקלט נורמלית, כמו בארצות שאנחנו רואים עצמנו חלק מהן, ולבדוק את בקשות המקלט. מי שלא זכאי - שיחזור לארצו. מי שזכאי - שיקבל מעמד פליט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 מרץ 2018, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
אדום מטלי כתב:
סומך כתב:

שמעתי על הכתבה הזו.
לא ראיתי, כי לדעתי זה לא העניין. צריך לטפל במבקשי המקלט לפי הצורך, לפי אמנת הפליטים שאנחנו מחויבים לה, כמו בני אדם, בלי קשר לכדאיות כלכלית, אפילו אם זה עול כלכלי.

אני מקווה שלא יפתח עכשיו דיון ציבורי על הכלכליות של הקליטה שלהם ביחס לייבוא עובדים מתאילנד או סין. כי אם בסוף יוכח שזה לא כלכלי, אז מה? נחזור פתאום לטיעונים הומניטריים?
צריך מערכת מקלט נורמלית, כמו בארצות שאנחנו רואים עצמנו חלק מהן, ולבדוק את בקשות המקלט. מי שלא זכאי - שיחזור לארצו. מי שזכאי - שיקבל מעמד פליט.
העניין בכתבה הזאת הוא בעיקר להראות שמירי רגב ודומיה מקדמים את גירוש הפליטים מטעמים של הון מושחת של בעלי חברות כוח אדם. אבל חברות כוח האדם זה לא מדינות זרות אז לא משנה כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 21:25 
מירי רגב? לא מקדמת כלום. שרת התרבות אם פספסת..
קידמה את זה כל הממשלה ובגץ נתן חותמת. ואם זאת הטענה שלך (שיש פה שילוב אינטרסים זדוני עם חברות כח אדם) תוכיח אותה. בינתיים זה נשמע כמו קשקוש בלבוש

נערך לאחרונה על ידי קומוניסים בתאריך 06 מרץ 2018, 01:38, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 05 מרץ 2018, 22:15 
סמל אישי של המשתמש
חחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 04:21 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
מירי רגב? לא מקדמת כלום. שרת התרבות אם פספסת..
קידמה את זה כל הממשלה ובגץ נתן חותמת. ואם זאת הטענה שלך (שיש פה שילוב אינטרסים זדוני עם חברות כח אדם) תוכיח אותה. בינתיים זה נשמע כמו קשקוש בלבוש

צודק, אף שר לא מתערב בדברים שלא שייכים למשרד שלו.
לראייה, איך כל חברי הממשלה מתרחקים מנושא התקציב ונותנים לכחלון לעשות את התפקיד שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
מה הקשר לזה שהיא שרת תרבות?
היא מסיתה לגזענות בשירות קבלני כוח אדם עוד מאז שהיא היתה סתם חברת כנסת.
ההיפך, היא עלתה לגדולה בזכות דברי הבלע וההסתה שהיא הפיצה בשירות אותם אינטרסים, מה שנקרא שתי ציפורים במכה אחת.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 12:54 
teknoboy כתב:
ההיפך, היא עלתה לגדולה בזכות דברי הבלע וההסתה שהיא הפיצה בשירות אותם אינטרסים, מה שנקרא שתי ציפורים במכה אחת.

לא נפתח כאן דיון על מירי רגב.
רק אציע לך להיזהר עם השימוש במונחי "הסתה" כשבגץ שלך קבע כבר לא אחת, בעניינם של טיבי וזועבי את הפרשנות שלו לעניין הסתה.

בכל אופן, אם הנושא זה סגנון אני מודה שהסגנון שלה לעיתים דוחה בעיניי ומיותר. עושה רושם שהיא קונה הון פוליטי באמצעות אמירות כאלה אבל ברמת העשייה היא לא עושה דבר. בבחינת כלב נובח ולא נושך.

לענייננו, מעבר להיותה שרה בממשלה שאישרה את המהלך, היא לא מעורבת בשום צורה בקידום מעשי של הליך הוצאת המסתננים למדינות שלישיות. וזה מה שכתבתי.

ושוב, לגבי שילוב אינטרסים עם חברות מסחריות. טענות כאלה צריך לבסס על עובדות והוכחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 13:28 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
teknoboy כתב:

לא נפתח כאן דיון על מירי רגב.
רק אציע לך להיזהר עם השימוש במונחי "הסתה" כשבגץ שלך קבע כבר לא אחת, בעניינם של טיבי וזועבי את הפרשנות שלו לעניין הסתה.

בכל אופן, אם הנושא זה סגנון אני מודה שהסגנון שלה לעיתים דוחה בעיניי ומיותר. עושה רושם שהיא קונה הון פוליטי באמצעות אמירות כאלה אבל ברמת העשייה היא לא עושה דבר. בבחינת כלב נובח ולא נושך.

לענייננו, מעבר להיותה שרה בממשלה שאישרה את המהלך, היא לא מעורבת בשום צורה בקידום מעשי של הליך הוצאת המסתננים למדינות שלישיות. וזה מה שכתבתי.

ושוב, לגבי שילוב אינטרסים עם חברות מסחריות. טענות כאלה צריך לבסס על עובדות והוכחות.

אבל אנחנו לא מדברים על סגנון, אלא על העובדה שהיא משרתת (במודע או שלא במודע) את האינטרסים של קבלני כוח אדם, שבמקרה או שלא במקרה הם גם חברי מרכז הליכוד.
לגבי הוכחות, אנחנו כבר יודעים שיש לך נטייה לפרשנות סלקטיבית של כל דבר (כולל עקרונות יסוד שאתה לא פעם מתיימר לייצג, כמו חזקת החפות) כשמדובר באנשים שמייצגים את אותם אינטרסים שאתה מייצג (במודע או כי תמרנו אותך, לא יודע), וכיוון שהדבר מעולם לא נבדק על ידי הרשויות (לא שזה היה משנה לך, הרי אתה קובע את עמדתך על הרשויות לפי עמדתן של הרשויות על שותפיך לייצוג האינטרסים הזרים), נשאר רק להציג את העובדות הידועות, כמו ההצבעות וההתבטאויות של מירי רגב בנושאים הרלוונטיים. חיפשתי כמה דוגמאות מפעם, לא היה קשה למצוא.
דרך אגב, אם תעיין בלינקים תגלה להפתעתך שהיא דווקא עושה לא מעט, ושיבואני כוח האדם עושים בזכותה קופה יפה כבר כמה וכמה שנים.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 13:36 
אוקיי, אם אתה מעלה אפשרות שהיא משרתת לא במודע, זה משהו אחר. לא בדיוק טענה, יותר בכיוון של תאוריה. תאוריה שניתן "להלביש" כמעט על כל חוק בתחום הכלכלה, שבדרך כלל משרת אינטרס כלכלי של מישהו. אגב, לעיתים האינטרס הוא משותף. כלומר שר האוצר למשל יכול לקדם חוק שמיטיב גם עם ענף התיירות, עם אזרחי ישראל, וגם עם חברות התעופה והתיירות. אם הטענה היא לא פעילות מודעת לטובת אינטרס כלכלי של אדם או חברה, אלא רק ניסיון לקדם מדיניות בתחום מסויים, שיכולה להיטיב גם עם בעלי אינטרסים וגם עם הציבור (לדוגמא, כח אדם זול בענף הבנייה עשוי להוביל לירידת מחירי הנדל"ן ולהיפך) אין פה שום דבר יוצא דופן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 13:43 
ושוב אומר שלמיטב הבנתי הזירה בה פעילה רגב היא לא של עשייה. בכלל. אתה מחמיא לה כשאתה אומרת שהיא *פועלת* לטובת מישהו או משהו. כי לי זה נראה שהיא *לא פועלת* כלל, אלא רק צועקת וצוברת הון פוליטי. לטובת עצמה כמובן. אפילו בתחום שלה, שהיא לא מפסיקה לדבר על "נאמנות בתרבות", אין לכך שום השלכה מעשית. לא הביאה אף חוק להיחקק. לא שינתה אף נוהל או תקנה. לא יצרה שום שינוי מעשי. היא ממשיכה לממן גופים ותכנים המאופיינים בתעמולה אנטי ישראלית. גם בקישור שצירפת דווח על "יוזמה לחיקוק" (חכים מעלים יוזמות באופן תדיר כדי להשיג כותרות ושוכחים את הקטע הזה של ליישם) ולא על אישור חוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 07 מרץ 2018, 17:41 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אוקיי, אם אתה מעלה אפשרות שהיא משרתת לא במודע, זה משהו אחר. לא בדיוק טענה, יותר בכיוון של תאוריה. תאוריה שניתן "להלביש" כמעט על כל חוק בתחום הכלכלה, שבדרך כלל משרת אינטרס כלכלי של מישהו. אגב, לעיתים האינטרס הוא משותף. כלומר שר האוצר למשל יכול לקדם חוק שמיטיב גם עם ענף התיירות, עם אזרחי ישראל, וגם עם חברות התעופה והתיירות. אם הטענה היא לא פעילות מודעת לטובת אינטרס כלכלי של אדם או חברה, אלא רק ניסיון לקדם מדיניות בתחום מסויים, שיכולה להיטיב גם עם בעלי אינטרסים וגם עם הציבור (לדוגמא, כח אדם זול בענף הבנייה עשוי להוביל לירידת מחירי הנדל"ן ולהיפך) אין פה שום דבר יוצא דופן

לרגע היה נדמה לי שכתבת שהיא ניסתה להיטיב עם הציבור (כשבפועל היא ניסתה והצליחה להיטיב עם יבואני כוח האדם), וגם שכתבת שהסתה לגזענות היא קידום מדיניות.
בנוסף היה נדמה לי שכתבת שהחלפה של כוח אדם זול (מבקשי מקלט) בכוח אדם זול שמקורביה של מירי רגב מרוויחים על חשבונו מיליונים תועיל איכשהו לכלכלה באמצעות הוזלת עלויות או משהו הזוי דומה.
והכי מוזר, בקריאה ראשונה היה נדמה לי שכתבת שהסתה לגזענות כנגד עשרות אלפי אנשים שנמלטים מגורל אכזר רק כדי לצבור רווח פוליטי (גם בקרב האספסוף הגזעני ובעיקר מול חברי מרכז שהרוויחו מיליונים בזכות הפעילות שלה, גם בנושאים שלא קשורים בכלל לכל סוגיית מבקשי המקלט) זה גם לגיטימי וגם לא יוצא דופן.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2018, 13:06 
"פרסום ראשון: 1000 משפחות מבקשי מקלט מדרום תל אביב ייקלטו בקיבוצים"

הלוואי שזה נכון, הלוואי שזה יקרה.
יש צדיקים בסדום ועמורה, פשוטו כמשמעו. מי ייתן וזה יצליח, בניגוד למאמצי ממשלת הרשע, השקרים והזדון.
https://www.ha-makom.co.il/post/einat-kibutzim-marshak

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 08 מרץ 2018, 13:22 
אדום מטלי כתב:

יש צדיקים בסדום ועמורה, פשוטו כמשמעו. מי ייתן וזה יצליח, בניגוד למאמצי ממשלת הרשע, השקרים והזדון.

הבנתי שמשפחות לא עומדות כלל לגירוש כרגע.
מדוע אם כן קולטים את אותן משפחות ולא רווקים? מוזר
בכל אופן כל מי שפועל לפי צו מצפונו ולא רק מקשקש ברשת ראוי להערכה בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2018, 00:37 
סמל אישי של המשתמש
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:

אתה חושב שפעולה חתרנית כמו קליטת פליטים מיועדים לגירוש בקיבוצים תהיה מתוקשרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 09 מרץ 2018, 01:21 
עובדיה כתב:
קומוניסים כתב:
אדום מטלי כתב:

אתה חושב שפעולה חתרנית כמו קליטת פליטים מיועדים לגירוש בקיבוצים תהיה מתוקשרת?

נשמע ש.. כן.
אבל זה לא העניין, אם הטענה שיש סכנה למסתננים המוצאים, מדוע לא לקלוט אותם אלא את אלה שהוצאתם כרגע לא על הפרק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2018, 11:00 
סמל אישי של המשתמש
אתה אפס שלא ברא השטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2018, 11:29 
אדום נחמד כתב:
אתה אפס שלא ברא השטן

:HEART2:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2018, 22:29 
סמל אישי של המשתמש
בטמקא פורסמה מההפגנה הערב תמונה של שלט עם הכיתוב המוכר "מי לא פליט פה" ועם סמל הפועל ת"א. ידוע וברור לכולם מי הכין את השלט שמייצג אולי שליש מהקהל של הפועל ת"א כיום וברור לכולם דרך איזה כספים. שקל לא תראו ממני יותר בכניסה ליציע!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ולמה אף אחד כאן לא מדבר על גירוש מבקשי המקלט?
הודעהפורסם: 11 מרץ 2018, 22:55 
סמל אישי של המשתמש
לא שאתה חייב לתרום לאולטראס (גם אני לא תורם) אבל: א. מה התעוררת פתאום? ב. מה הבעיה במשפט הנ"ל?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2018, 22:56 
סמל אישי של המשתמש
benaim כתב:
וברור לכולם דרך איזה כספים. !

שוב פעם הקרן החדשה?

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2018, 23:09 
תעשה גוגל של המשפט ותבין שזה שלט מלפני כמה שנים כבר

נערך לאחרונה על ידי לאפה בחינם בתאריך 11 מרץ 2018, 23:11, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 מרץ 2018, 23:10 
סמל אישי של המשתמש
אחד האדומים כתב:
לא שאתה חייב לתרום לאולטראס (גם אני לא תורם) אבל: א. מה התעוררת פתאום? ב. מה הבעיה במשפט הנ"ל?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

כי אני כאוהד תורם לטובת תפאורה ואמצעי עידוד במשחקיה של קבוצת הפועל ת"א, לא הפגנה פוליטית שאני מסתייג ממנה. אין להם שום זכות להשתמש בכספי הקהל לטובת הפגנות פוליטיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1026 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: