בוריס כתב:
אני מסכים לחלוטין שצריך להתחזק, קודם כל במקום טאי.
אבל אני חושב שהבעיה היום הייתה יותר באנרגיות ובכניסה למשחק, חיפה פתחה חזק בעיקר בהתקפה עם המון תנועה, הלכו לאופנסיב ריבאונד ורצו בכל הזדמנות ואנחנו באנו כמו חבורה של כלומניקים שלא סוגרים לריבאונד, שלא שמים גוף בתוספת משחק התקפה אנוכי עם אפס אמביציה - פשוט גועל נפש שככה נראית קבוצה שמתיימרת להיות בצמרת.
.
הבעיה היום היתה בכניסה למשחק? מול הרצליה לא התחלת מזעזע? מול ירושלים לא התחלת מזעזע? מול נהריה לא התחלת מזעזע הגנתית? כמעט בכל משחק הפועל מתחילה מזעזע. כמו שכמעט בכל משחק רפי מנקו משחק רע בעמדה 3. ובנקס משחק טוב. אז מנקו ממשיך לעלות בחמישייה ובנקס לעלות מהספסל. כמו שמהרגע הראשון שלו ראו שהווארד זה לא זר לליגה הזאת. אז ראו. הוא נשאר. פצוע? מחכים לו. מניה בטוחה, למרות שלא הראה שום דבר שמצדיק את היחס הזה.
כל ההתנהלות המקצועית של המועדון הזו היא מביכה. מהרגע הראשון. כל ההמתנה הזו למקניל שעלתה בהפסדים (ולא משנה שמקניל שחקן טוב מאוד, ההמתנה בשבילו לא קרובה להוכיח את עצמה), כל התאוריה על זה שאוטוטו נתחבר ואז ההפסדים מתחילת העונה ייעלמו. אז הנה החיבור של האדון פרנקו. על הביזיון בסיבוב הראשון מול חיפה קיבלנו ביזיון בסיבוב השני. וההפסד הביתי לגלבוע נענה בהפסד חוץ לגלבוע.
וזה היה כל כך צפוי וברור עוד בקיץ. ואני כבר לא מדבר על זה שזה בעיני זלזול בקהל. והנה, זו התוצאה.