nati כתב:
אדום עתיק כתב:
ItaiH6 כתב:
bruno conti כתב:
משה סיני אדם די סתום.
הנה אמרתי את זה
זה מדהים אותי שמישהו שמתבטא כבעל IQ של מישהו שלא מסוגל לאכול בעצמו כנראה היה השחקן הכי גדול שלנו בהיסטוריה.
משה סיני היה שחקן גדול, כנראה הגדול ביותר בשנות השמונים, אבל ממש לא הגדול ביותר בתולדות הפועל תל אביב.
קודם כל הגדולים ביותר יעקב חודורוב וגדעון טיש, ואחריהם דוד פרימו, שייע פייגנבוים, רחביה רוזנבוים, ג'ורג' בורבה, יחזקאל חזום, ואי אפשר גם בלי הכשרון הכי גדול והכי מבוזבז רוני קלדרון. ברור לי שהם לפניו. אני בטוח שהרוב המכריע של הפורום לא ראה אותם, אני מקווה ששמע עליהם. ואני מקווה שממרומי גילי לא שכחתי את גדולי דור המייסדים שרק שמעתי עליהם כמו השוער האגדי ווילי ברגר.
למה רק חזום שייע ובורבה??מה עם קיקו ועטיה? הם לא היו יותר טובים?
להכניס לרשימה של "הגדולים ביותר של הפועל" את בורבה, רוזנבוים וחזום, אפילו את פרימו - זה עיוות של המציאות.
רוזנבוים היה שחקן טוב, לא יותר מזה. כמו חזום, כמו פרימו. הם בהחלט היו ב-לבל הגבוה של השחקנים בארץ בתקופתם אבל הם רחוקים מן ההגדרה המקורית שלך.
בורבה היה מגן בסדר. הוא רחוק מאד מן ההגדרה...
ברשימת הגדולים באמת בתולדות הפועל חייבים להיות קלדרון (הכשרון הכי גדול שהיה פה!), סיני, שייע וכמובן חודורוב וטיש.
אם כבר מדברים, אז מצאתי "ספר זכרונות" ישן של אבא שלי, משנות ה-40, שברכות "יאללה הפועל" ו-"לנצח את הבית"רים", שולטות שם. לא קשור אני יודע - סתם מרגש...