אני יודע שיש כבר אשכול על הנושא, אבל מספיק חשוב לפתוח אחד נוסף רק לעניין הזה, ולו בגלל שיש אנשים שקצה נפשם בויכוחים באשכול השני, והחשיפה חשובה.
במוצאי שבת הבאה, 24/2, תתקיים הפגנה נגד גירוש מבקשי המקלט מאריתריאה ודרפור. אני מבקש ממי שיכול לבוא לשם. מדובר בבני אדם שהרבה מהם עברו זוועות שהיה קשה לי לשמוע אותן, ובתהליך חסר רחמים נשלחים לעבר הלא נודע, שיכול להחזיר אותם לגורל דומה.
לצערי רוב הציבור אדיש לכל העניין, כי זה לא נוגע לו באופן אישי. אם על ענייני השחיתות הצליחו להתקבץ בתל אביב עשרות אלפי אנשים, על עניין הגירוש צריכים למחות מאות אלפים, למרות שזה לא נוגע לכיס שלנו. זה משתי סיבות: אחת - זה הרבה יותר חמור: מדובר בחיי אדם, לא פחות. שנית - זה הרבה יותר דחוף: מה שמתרחש עכשיו הוא בלתי הפיך. אם התוכנית של הממשלה תתבצע זה כתם בל יימחה על המדינה, אבל גם על כל אחד שלא עשה מה שיכל כדי למנוע את זה!
אין לי עניין להתנצח עם אנשים שרואים את המציאות באופן שונה. עייפתי מכך, וזה ממילא לא מועיל. אני פונה לאנשים שחושבים שאני צודק, אבל עד היום רק הביעו סימפטיה ועשו לייק.
בבקשה, בואו לשם. אם יבואו 2000 זה יהיה נחמד. אם יבואו 30,000 זה יהיה מציל חיים. עשו מאמץ, רשמו לכם ביומן את מוצאי שבת הבא, זה יותר חשוב מכל דבר אחר, ובואו בשעה 20:00 לרחוב לוינסקי פינת רחוב צ'לנוב, תל-אביב.
https://www.facebook.com/events/168011063844346/בקשה: אין לי בעיה עם תגובות, אבל את הויכוחים בסגנון האם האנשים הללו גנבים או מבקשי מקלט, או האם רואנדה היא גן עדן, תשאירו בבקשה לאשכול השני.