תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 15 יוני 2025, 20:21

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפגנה
הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 08:11 
אני יודע שיש כבר אשכול על הנושא, אבל מספיק חשוב לפתוח אחד נוסף רק לעניין הזה, ולו בגלל שיש אנשים שקצה נפשם בויכוחים באשכול השני, והחשיפה חשובה.
במוצאי שבת הבאה, 24/2, תתקיים הפגנה נגד גירוש מבקשי המקלט מאריתריאה ודרפור. אני מבקש ממי שיכול לבוא לשם. מדובר בבני אדם שהרבה מהם עברו זוועות שהיה קשה לי לשמוע אותן, ובתהליך חסר רחמים נשלחים לעבר הלא נודע, שיכול להחזיר אותם לגורל דומה.
לצערי רוב הציבור אדיש לכל העניין, כי זה לא נוגע לו באופן אישי. אם על ענייני השחיתות הצליחו להתקבץ בתל אביב עשרות אלפי אנשים, על עניין הגירוש צריכים למחות מאות אלפים, למרות שזה לא נוגע לכיס שלנו. זה משתי סיבות: אחת - זה הרבה יותר חמור: מדובר בחיי אדם, לא פחות. שנית - זה הרבה יותר דחוף: מה שמתרחש עכשיו הוא בלתי הפיך. אם התוכנית של הממשלה תתבצע זה כתם בל יימחה על המדינה, אבל גם על כל אחד שלא עשה מה שיכל כדי למנוע את זה!
אין לי עניין להתנצח עם אנשים שרואים את המציאות באופן שונה. עייפתי מכך, וזה ממילא לא מועיל. אני פונה לאנשים שחושבים שאני צודק, אבל עד היום רק הביעו סימפטיה ועשו לייק.
בבקשה, בואו לשם. אם יבואו 2000 זה יהיה נחמד. אם יבואו 30,000 זה יהיה מציל חיים. עשו מאמץ, רשמו לכם ביומן את מוצאי שבת הבא, זה יותר חשוב מכל דבר אחר, ובואו בשעה 20:00 לרחוב לוינסקי פינת רחוב צ'לנוב, תל-אביב.

https://www.facebook.com/events/168011063844346/

בקשה: אין לי בעיה עם תגובות, אבל את הויכוחים בסגנון האם האנשים הללו גנבים או מבקשי מקלט, או האם רואנדה היא גן עדן, תשאירו בבקשה לאשכול השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפגנה
הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 16:05 
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 16:46 
סמל אישי של המשתמש
:HEART2: חסידי אומות העולם :HEART2:

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2018, 04:45 
אנחנו מארגנים הסעה לאירוע החשוב הזה מקרית שמונה.

מוזמנים!!
:ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2018, 01:33 
סמל אישי של המשתמש
למי שרוצה לעזור: https://www.facebook.com/amitais.sandy/posts/2030648256951202
ציטוט:
שומר אחי אנוכי
הרעיון, שעלה מתוך מפגש אישי עם מבקשי מקלט, הוא ליצור חיבור אישי למספר גדול ככל שנוכל של חברים בקהילה האריתראית והסודנית, עם ישראלי/ת.
קשר אישי, של אדם הנחשב ״מסתנן״ עם אזרח/ית ישראלי אוהד, שמוכן/ה לתמוך, לברר, להפנות ולסייע בשעת משבר חריף זו.
חברינו בקהילה האריתראית והסודנית רואים ברעיון זה נחיצות ואפילו דחיפות, ואנו מקדמים אותו בשיתוף פעולה הדוק עמם.

מה מטרת הפרויקט?
המטרה אם כן היא ללוות מבקש מקלט בהתמודדויות הקשות הצפויות לו לאור מדיניות הגירוש; להעניק תמיכה בירוקרטית ורגשית, להוות אוזן קשבת וכתובת לפנייה במקרה הצורך, כל זאת ממקום של כבוד ודאגה אנושית.

איך ניתן לעזור?
אפשרויות הסיוע הפרקטי הקיימות לאזרח ישראלי/ת הבוחר/ת לפתוח את לבו/ה ולהיכנס לקשר מעין זה רבות ומגוונות: תיווך נוהל הגירוש והאפשרויות הקיימות, סיוע בכתיבת מכתבים, זיהוי חריגים המוגנים בשלב זה מגירוש (או כאלו שאנו מקווים שיוחרגו בעתיד) או ליווי בשימוע לפני גירוש הם רק חלק קטן מאפיקי הסיוע האפשריים.
במהלך הפרויקט נעמיד לרשותכן את כל הכלים הנדרשים על מנת שתוכלו להעניק את הסיוע המיטבי לאדם אותו תלוו.

אלו כלים יהיו בידי לעזור?
ייצרנו חוברת הדרכה אשר תסייע לכם/ן ותנחה אתכם/ן בצעדים הראשונים במפגשכם/ן עם מבקש המקלט, אותה תקבלו עם הצטרפותכם/ן לפרויקט.
בחוברת תוכלו למצוא מידע רב על אפשרויות הסיוע העומדות בפניכם/ן, ללמוד על המצב הנוכחי ולקבל כלים להבנה מה מצבו של הידיד שלכם/ן וכיצד תוכלו לסייע.
בנוסף, יעמוד לרשותכם/ן מענה טלפוני לייעוץ וסיוע במידה ותתקלו בבעיות או קשיים כלשהם במסגרת הליווי, כמו גם ליווי ותמיכה של אנשי מקצוע.

אני רוצה לעזור! איך מצטרפים?
כדי להצטרף ולקחת חלק בפרויקט יש להגיע לערב אוריינטציה, בו נשמע יותר על הפרויקט ואיך הוא עובד, נקבל רקע על מציאות חייה של קהילת הפליטים מאריתריאה וסודן המתגוררים בישראל ונשמע על הקשיים, האתגרים והמרוכבויות העשויים לעלות בליווי מסוג זה.

* המציג אינו רופא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 פברואר 2018, 08:06 
זה רעיון נחמד, אבל קשה מאד פרקטית. מנסיון של החודשיים האחרונים, כדי לעזור למבקשי המקלט בבירוקרטיה צריך להכיר את נבכי אותה בירוקרטיה היטב, וגם אז אתה מוגבל מאד, אתה עומד הרבה פעמים מול אטימות שהיא מכוונת, מלמעלה, באכזריות קרה. אני בתוך ארגון של אנשים שעוסקים בזה כבר 10 שנים, ולוקח הרבה זמן ללמוד איך לטפל ולעזור להם במקרים יומיומיים. סתם אזרח עם רצון טוב יתקשה להועיל, גם אם יקבל חוברת הדרכה.

מה שצריך לעשות עכשיו בכל הכח הוא להפוך את החלטת הממשלה, ולדאוג למתן מעמד פליטים לאנשים הללו בארץ. כל מאמץ אחר הוא נחמד, אבל די בזבוז אנרגיה: הממשלה נתנה הוראה לרשות ההגירה לגרש כל חודש 600 איש, וזה יקרה, זאת משימה בדיוק כמו להרוג את מוסטפא דיראני. אז אני מצליח לדאוג שיכירו בעוד מישהו כקרבן עינויים בסיני או סחר בבני אדם, או כמישהו במצב בריאותי שיסכן אותו.... בתמונה הכללית זה לא יעזור, את המכסות שלהם הם ימלאו, הם מתוגמלים על כך.

יש ארגונים שעוסקים בעזרה הזאת שהפייסבוק הזה מציע, וזה עניין די מקצועי. מה שאנשים שרוצים לעזור צריכים לעשות הוא, להביא 200,000 איש לכיכר העיר שיצעקו שהם לא מוכנים להיות שותפים לעוולה האכזרית הזאת שהמדינה עושה בשמם. ואנחנו שותפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2018, 11:54 
תמונה

בואו להפגנה, והביאו את מי שאתם יכולים!

שימו לב, אין רכבות בשבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 09:51 
איפה אפשר לחנות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 10:37 
סמל אישי של המשתמש
בחניון הבימה 24 ש"ח ללא הגבלת זמן.
או בחניון לונדון מינסטור . בחינם למחזיקי כרטיס מפתח דיסקונט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 10:41 
סמל אישי של המשתמש
טוב שלא שלחת אותו לחנות בנמל...
אם תגיע לעיר מוקדם לפני שהשבת יוצאת תמצא חנייה בקלות בשפירא או מדרום ללוינסקי ברחובות שבין הר ציון לעלייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 12:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום אופטימי כתב:
בחניון הבימה 24 ש"ח ללא הגבלת זמן.
או בחניון לונדון מינסטור . בחינם למחזיקי כרטיס מפתח דיסקונט.

שמע אתה נבלה חסרת תקדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 13:37 
אופטימי כפרה, לאן שלחת אותי?
יותר קרוב לי לחנות באחד החניונים באזור בלומפילד וללכת משם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 פברואר 2018, 13:57 
אופטימי מתכוון להפגנה נגד השחיתות, שבה הוא פעיל וטוב שכך. לצערי היא מתקיימת באותו זמן.
מאז תחילת ההפגנות ברוטשילד-הבימה נכחתי בכולם, למרות שזו נסיעה ארוכה הלוך חזור בשבילי ( ממושב עמיקם).
למרות החשיבות של ההפגנות נגד השחיתות, בשבת הזו צריך להגיע להפגנה נגד הגירוש. זה גם יותר חמור, ובעיקר יותר דחוף. המאבק בשחיתות הוא ארוך טווח ואפשר לוותר על הפגנה שבוע אחד. גירוש מבקשי המקלט כבר התחיל, וצריך לעצור אותו עכשיו, מחר בבוקר.

אני שוב מבקש ממי שיכול להגיע. עדיף לחנות טיפה רחוק וללכת ברגל. בהפגנות ברוטשילד אני מוצא מקום רחוק ועושה טיול של 10 דקות. כאן זה אמור להיות יותר קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 פברואר 2018, 21:07 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אופטימי כפרה, לאן שלחת אותי?
יותר קרוב לי לחנות באחד החניונים באזור בלומפילד וללכת משם.

סתם צחקתי. מתנצל בפניך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 14 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: