תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:35

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 17 גלבוע/גליל-הפועל ת״א, גן נר, מוצ״ש 17/02, 20:30
הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
טכנית לארז כתב:
יהלום אדום כתב:
טכנית לארז כתב:
לאיזה הישגים אשדוד וגליל הגיעו?
גליל לקחו אליפות ממכבי בעונת הדאבל כשאנחנו לדעתי עלינו מליגה שלישית לליגה שניה.

בינתיים גליל, ראשון, חולון לקחו תארים בשנים האחרונות כשאנחנו עדיין מתרפקים על גביע בשנת 93

גליל לקחו אליפות לפני 8 שנים, כשאנחנו היינו בארצית. כמו שנאמר פה, הם גם הספיקו לרדת ליגה מאז.
ראשון לקחו אליפות בפיינל פור בעונה שבה גם אנחנו יכולנו לקחת עם נייט רובינסון ובלי שופטים מכורים. זה לא שהם עשו איזה משהו גאוני באותה עונה.
לחולון יש תקציב גבוה משלנו משמעותית לדעתי.

גליל לקחו אלפיות לפני 8 שנים, אנחנו לפני 50 (משנה באיזו ליגה היינו? לפני ואחרי אנחנו עדיין בלי כלום).
ראשון לקחו אליפות, זה שיכולנו לקחת והשופטים דפקו אותנו בחצי, זה נכון, עדיין זה מקרה בודד שלנו בשנים האחרונות, לצערי
לא חשוב גאוני או לא, בסופו של דבר שאלת לאיזה הישגים הגיעו, הם הגיעו למשהו, אנחנו עם הדרך וה- DNA לא מגיעים לפיינל פור, אז אולי צריך לשנות משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 11:14 
סמל אישי של המשתמש
גינת תמיד היה בור בהגנה. הוא במיטבו כשיש לצדו גבוה שיכול לחפות על חוסר האתלטיות והקשיחות ההגנתית שלו. מלבד קצת גפני לפרקים כרגע אין לנו גבוה כזה, אז זה בולט יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
אגב בשולי המשחק, אם קורקי קיבל 3 משחקים בחוץ אחרי שהגיב לאוהד שהתעמת איתו, אז מנהל הקבוצה של גליל צריך לחטוף לא פחות. שום דבר לא מצדיק טיפשות של זריקת חפצים לפרקט, אבל בעל תפקיד שיוזם עימות, והולך על הפרקט כמו גיבור גדול להתגרות באוהדים ביציע וחברי הנהלה אחרי משחק זה הרבה יותר בושה וחרפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 11:39 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
Fez כתב:
אני לא כותב כאן כבר הרבה זמן אבל לאחרונה גם אי אפשר לקרוא פה. במקרה לא יכלתי לראות את המשחק היום, אני מנסה לקרוא קצת באשכול המשחק וזה פשוט בלתי אפשרי בין כל ההטרלות והספאמים. אין שום פורום פעיל שמכבד את עצמו שמשתמש שכל מטרתו להטריל ולהספים כמו המשתמש/הרובוט Noam היה נשאר לכתוב בו כל כך הרבה זמן.

אם יש עוד מישהו בפורום הזה שמנהל אותו או משהו דומה לזה, בבקשה תעיף את הדבר הזה מכאן.

מהמוצדקים.

חד משמעית. ההטרלה הזו היא כל-כך מטומטמת וכל-כך מתנשאת שאין פה בכלל מקום לשיקול דעת. כאילו שיש פה אוהדים שרוצים פחות בהצלחת הקבוצה, ויש את ״נשגבי היציע״ שרואים הכל דרך משקפיים ורודים ושמבחינתם כל ביקורת על הקבוצה וההתנהלות שלה היא מבחינת התבכיינות או מכביסטיות.
מה כל הרעיון בפורום אם אי אפשר לשחרר בו קיטור? אם אי אפשר להעביר בו ביקורת? למה ביציע מותר להשתולל מכעס ומתסכול ופה אסור? מי קבע ומי החליט?
אני מאלה שעבורם התחיה של הפועל תל-אביב, ועוד כפרויקט אוהדים, הוא נס בלתי נתפס ואני אסיר תודה על כל דקה שבה אני רואה את הקבוצה הזו משחקת כדורסל. אז מה? זה אומר שאסור לי להתעצבן על זה שמאמן דבק בשחקנים שכל העולם חוץ ממנו יודע שהם במקרה הטוב בינוניים? אסור לי להיות מתוסכל מזה שהקבוצה הזו לא עושה הגנה בכלל? מה מטרת ההטרלה האדיוטית הזו? לגרום לאנשים להתבטא רק כשהכל הולך?

נערך לאחרונה על ידי Karl Marx בתאריך 18 פברואר 2018, 12:40, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 11:41 
אבא של קידר כתב:
אולי כשנפסיק להתעסק במכבי ולחגוג כל הפסד שלה כאילו זכינו באליפות, אולי כשנפסיק לחשוב "אנחנו הפועל" ושזה לבדו יצעיד אותנו להישגים, אולי כשנפסיק להתעסק באובססיביות בערוץ הספורט, במזרחי שמעון, בפנאן רגב, בשופטים, במשטרה, בכל מה שהוא "הכל" חוץ מכדורסל (ושמישהו לא יחשוב שטענותינו נגד כל העולם אינן מוצדקות), נגיע פעם לאיזשהו הישג. מתסכל לראות קבוצות כמו חולון, ראשל"צ, גליל, ואפילו אשדוד, מגיעות להישגים שאנחנו רק יכולים לחלום עליהם.

זה ממש לא קשור. ברגע שהפועל תתנהל מקצועית הרבה יותר טוב - אז יהיה לה יותר סיכוי לזכות במשהו. עזוב לזכות במשהו, פעם בכמה שנים להגיע לפיינל פור. העונה הזו ספציפית נדפקת על ההחלטה להביא את מקניל שניה לפני פתיחת העונה (שגררה הפסדים מיותרים) ועל ההמתנה להווארד (שגררה הפסדים מיותרים). אלה המשחקים שדוחקים את הפועל למקומות 6 ומטה במקום להיות במקום 4 - ההפסדים הביתיים לחיפה, גלבוע, ירושלים וההפסד לנהריה במחזור השני. אתה מנצח 2 מתוך ארבעת המשחקים האלה (מה שהיה חובה לעשות) ואתה מקום רביעי די בוודאות.
והכול היה ברור וידוע עוד לפני המחזור הראשון. ונכנסו לבור הזה בעיניים פקוחות. הלכו עם המאמן. כמיטב המסורת, וכמיטב המסורת זה נגמר, כרגע, בנפילה. והפועל כל העונה עסוקה בלרדוף אחרי הבור שיצרה בתחילת העונה.
ברגע שההתנהלות המקצועית תשתפר - גם הקבוצה תצליח יותר.
ושוב: הפועל ברמות התקציב שלה היא קבוצה של מקום שישי בליגה, וצריכה אחת לכמה שנים לעשות פיינל פור ולהגיע לחצי גמר הגביע. זה לא קורה בגלל שעושים טעויות קשות. והעונה, ספציפית, נתנו חופש גדול מדי לפרנקו, שממש לא מוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 12:31 
Karl Marx כתב:
נועם שחם כתב:
Fez כתב:
אני לא כותב כאן כבר הרבה זמן אבל לאחרונה גם אי אפשר לקרוא פה. במקרה לא יכלתי לראות את המשחק היום, אני מנסה לקרוא קצת באשכול המשחק וזה פשוט בלתי אפשרי בין כל ההטרלות והספאמים. אין שום פורום פעיל שמכבד את עצמו שמשתמש שכל מטרתו להטריל ולהספים כמו המשתמש/הרובוט Noam היה נשאר לכתוב בו כל כך הרבה זמן.

אם יש עוד מישהו בפורום הזה שמנהל אותו או משהו דומה לזה, בבקשה תעיף את הדבר הזה מכאן.

מהמוצדקים.

חד משמעית. ההטרלה הזו היא כל-כך מטומטמת וכל-כך מתנשאת שאין פה בכלל מקום לשיקול דעת. כאילו שיש פה אוהדים שרוצים פחות בהצלחת הקבוצה, ויש את ״נשגבי היציע״ שרואים הכל דרך משקפיים ורודות ושמבחינתם כל ביקורת על הקבוצה וההתנהלות שלה היא מבחינת התבכיינות או מכביסטיות.
מה כל הרעיון בפורום אם אפשר לשחרר בו קיטור? אם אי אפשר להעביר בו ביקורת? למה ביציע מותר להשתולל מכעס ומתסכול ופה אסור? מי קבע ומי החליט?
אני מאלה שעבורם התחיה של הפועל תל-אביב, ועוד כפרויקט אוהדים, הוא נס בלתי נתפס ואני אסיר תודה על כל דקה שבה אני רואה את הקבוצה הזו משחקת כדורסל. אז מה? זה אומר שאסור לי להתעצבן על זה שמאמן דבק בשחקנים שכל העולם חוץ ממנו יודע שהם במקרה הטוב בינוניים? אסור לי להיות מתוסכל מזה שהקבוצה הזו לא עושה הגנה בכלל? מה מטרת ההטרלה האדיוטית הזו? לגרום לאנשים להתבטא רק כשהכל הולך?

יש פה כמה משתמשים שבאופן קבוע כשהפועל מפסידה נהיים שנונים וחדים ושמחים שהם צדקו בגלל שהם טענו שהקבוצה בנויה לא לטעמם (משמע- רע)
וכמות הרעל שאנשים פה מוציאים על ההנהלה, השחקנים, המאמן וכו' היא פשוט מגעילה.
ההודעות של המצא"ר הן פשוט מראה לאותם אוהדים.
המשך כך מצא"ר מתועב שכמותך, אני איתך.

מעניין תוך כמה זמן שמוחיקיפוד יגיב פה שאני הצל ושהמצא"ר הוא בוט או משהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 12:43 
סמל אישי של המשתמש
מנקו גרוע או לו חוץ ממקניל הוא היחידי שאני נותן לו לזרוק שלשה מכריעה....

בגלל 12 שניות לסיום אתה חייב סל מה ההגיון לעלות עם 2 גבוהים?
ואם כבר עלית עם גפני והוארד אז תפעל את האורד לחסימה ותפנה את גפני לשלשה כך לפחות תרווח את הצבע ותאפשר למקי (מושלם מהקו) ורביב לחדור. בכלל ניהול התקפה אחרונה זוועתי.

ואם כבר החלטת שאתה הולך על בנקס מחצי מרחק למה 9 שניות לסיום? למה החסימה לבנקס מבנה אותו לזריקה מהפינה קרוב לקשת ה 3 ולא כשיש לו פנים לסל לזריקה נוחה?

נערך לאחרונה על ידי el dudernio בתאריך 18 פברואר 2018, 13:05, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:03 
הבעיה היא לא במה שנעשה בהתקפה האחרונה, אלא שבמשחק כזה הגענו למצב שבו אנחנו בפיגור בהתקפה האחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:20 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
Karl Marx כתב:
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

מהמוצדקים.

חד משמעית. ההטרלה הזו היא כל-כך מטומטמת וכל-כך מתנשאת שאין פה בכלל מקום לשיקול דעת. כאילו שיש פה אוהדים שרוצים פחות בהצלחת הקבוצה, ויש את ״נשגבי היציע״ שרואים הכל דרך משקפיים ורודות ושמבחינתם כל ביקורת על הקבוצה וההתנהלות שלה היא מבחינת התבכיינות או מכביסטיות.
מה כל הרעיון בפורום אם אפשר לשחרר בו קיטור? אם אי אפשר להעביר בו ביקורת? למה ביציע מותר להשתולל מכעס ומתסכול ופה אסור? מי קבע ומי החליט?

יש פה כמה משתמשים שבאופן קבוע כשהפועל מפסידה נהיים שנונים וחדים ושמחים שהם צדקו בגלל שהם טענו שהקבוצה בנויה לא לטעמם (משמע- רע)

איפה היית כשחבר שלך טינף על לינוס בכל הזדמנות?
תעשה לי סדר בבקשה על מי מותר להעביר ביקורת ואיך. אני קצת מבולבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:26 
שמוליקיפוד כתב:
אהרל'ה כתב:
Karl Marx כתב:
נועם שחם כתב:
Fez כתב:

מהמוצדקים.

איפה היית כשחבר שלך טינף על לינוס בכל הזדמנות?
תעשה לי סדר בבקשה על מי מותר להעביר ביקורת ואיך. אני קצת מבולבל.

שמוליק, לא רק המצא"ר טינף על ליונס. לדעתי ספציפית הוא גם צודק.
אבל יש הבדל ענק בין ללכלך על שחקן אחד בודד, לבין ללכלך על קבוצה שלמה מהיו"ר ועד האפסנאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:31 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
JohnnieWalker כתב:
לא מבין איך ההנהלה לא מודיעה למאמן שהוא צריך להשתמש בבנקס כי הוא שחקן שבונים עליו לעתיד. העונה הזו לא תקום ותיפול עליו, אבל הבאה יכולה.
להפסיד אותו בגלל רועי חגאי (שאני מאחל לו את כל ההצלחה שבעולם) ומארק ליונס (שלא יהיה פה שנה הבאה) זו טעות אחת יותר מידי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

המילה טעות היא האמאמאמא של האנדרסטייטמנט.
זה כשלון מחפיר שכל מי שאחראי לו צריך לעוף מפה על טיל.

Noam כתב:
יובל כתב:
Noam כתב:
אגב, אני אפילו לא מדבר על שחקנים של הפועל.
אני חושב שאני מסוגל לספור על כף יד אחת שחקנים של מכבי שאני יותר שונא ממארק ליונס.
כלב :PUKE:

יש לך מזל שערכת, אחרת היית עף מפה על טיל.
טינופת.

אני חוזר בי מהגרסא הראשונה, היא נכתבה בלהט הרגע.

Noam כתב:
לוסיאנו דה ברונו כתב:
רמי הדר אמר שהייתה תקרית עם ליונס על הספסל שבעקבותיה החליט לא לשתף אותו עד סיום המשחק

כל הכבוד.
עכשיו, אם אפשר, לבעוט את שניהם הביתה עוד הלילה.

Noam כתב:
מישהו מוכן לרצוח את ליונס כלבתא, בבקשה?

Noam כתב:
מה שהיה נכון לעשות עם ליונס, במגבלות החוק, הוא לבעוט לו בתחת בעיטה כזו שתעיף אותו בניתור אחד למטוס חזרה לאמריקה. את מה שהיה נכון לעשות איתו לא במגבלות החוק אסור לכתוב כאן.
כל היתר הבל הבלים.

Noam כתב:
מעולה.
בלאט לא ישחק, ליונס מצדי שייפצע.
אין לחץ.

להמשיך?
האוהד הטוב בעולם ששם לנו מראה.
בואו נשתחווה לו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: מחזור 17 גלבוע/גליל-הפועל ת״א, גן נר, מוצ״ש 17/02, 20:30
הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:39 
מרגש, אתה בונה הררי תיאוריות על כלום.
אבל סחתיין על ההשקעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:42 
סמל אישי של המשתמש
ציטוט:
שמוליק, לא רק המצא"ר טינף על ליונס. לדעתי ספציפית הוא גם צודק.
אבל יש הבדל ענק בין ללכלך על שחקן אחד בודד, לבין ללכלך על קבוצה שלמה מהיו"ר ועד האפסנאי

אה הבנתי, מותר לטנף רק אם זה כמה ביחד.
לפי ההגיון שלך על הווארד מותר ועל מנקו שהוא גבולי אסור.

תלמדו אותנו לאהוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:44 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
מרגש, אתה בונה הררי תיאוריות על כלום.
אבל סחתיין על ההשקעה.

השקעה אחושרמוטה. אני גם מהאייפון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:45 
יפה מאוד.
אם אכן הייתי עושה מה שאני עושה בגלל הסיבות שאתה מייחס לי (או אלו שהמשתמש אהרל'ה חוזר עליהן שוב ושוב), יכול להיות שהייתי קצת מובך עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 13:51 
חוץ מזה, תמיד נחמד להזכר איזה כיף זה שזרקנו את ליונס כלבתא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 14:10 
סמל אישי של המשתמש
Noam כתב:
יפה מאוד.
אם אכן הייתי עושה מה שאני עושה בגלל הסיבות שאתה מייחס לי (או אלו שהמשתמש אהרל'ה חוזר עליהן שוב ושוב), יכול להיות שהייתי קצת מובך עכשיו.

מבחינתי הצל הוא הדובר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 15:00 
יאאלה קשקשנים סתמו קצת,
מה שלום מקניל מישהו יודע

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

favourite tootbal team

Eric Cantona

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 15:01 
סמל אישי של המשתמש
tadmored כתב:
יאאלה קשקשנים סתמו קצת,
מה שלום מקניל מישהו יודע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 15:39 
tadmored כתב:
יאאלה קשקשנים סתמו קצת,
מה שלום מקניל מישהו יודע

אותך אני אוהב יותר מאת אבא שלי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 15:52 
מקניל עם נקע.
אמור לחזור למשחק מול חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 19:28 
פרוויס צודק ואמרנו את זה גם אחרי הניצחונות הגדולים.
הקבוצה הזאת זקוקה לשחקן יוצר נוסף כמו אוויר לנשימה. בפלייאוף זה רק יהיה קשה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 20:18 
סמל אישי של המשתמש
הוקיץ' כתב:
הקבוצה הזאת זקוקה לשחקן יוצר נוסף כמו אוויר לנשימה. בפלייאוף זה רק יהיה קשה יותר.

מה צודק מה ?
purvis short הוא טרול זה ברור
אבל הוא טרול שנוזל לו ריר כשהפועל מפסידה וכמו חיה טורפת הוא נוגס ונוגס בלי רחמים
לעומת זאת כשהפועל מפסידה הוא כמעט לא מגיב או שהוא מגיב בכאילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 20:26 
אתה רוצה להגיב לעניין או שאתה רוצה להשתלח בפרוויס?
מה הקשר בין מה שכתבתי למה שכתבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 21:08 
סמל אישי של המשתמש
dekel_6 כתב:
הוקיץ' כתב:

מה צודק מה ?
אבל הוא טרול שנוזל לו ריר כשהפועל מפסידה וכמו חיה טורפת הוא נוגס ונוגס בלי רחמים
אבל, וזה הכי חשוב, מה הוא עושה כשהפועל מפסידה?

נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 פברואר 2018, 21:56 
סמל אישי של המשתמש
אני סתם שאלה.... שוכמן לא יצר מגע עם בנקס בזריקה האחרונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2018, 07:06 
סמל אישי של המשתמש
its-sick כתב:
dekel_6 כתב:
הוקיץ' כתב:

מה צודק מה ?
אבל, וזה הכי חשוב, מה הוא עושה כשהפועל מפסידה?

צודק..
לעומת זאת כשהפועל מנצחת הוא כמעט לא מגיב או שהוא מגיב בכאילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2018, 16:28 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
אגב בשולי המשחק, אם קורקי קיבל 3 משחקים בחוץ אחרי שהגיב לאוהד שהתעמת איתו, אז מנהל הקבוצה של גליל צריך לחטוף לא פחות. שום דבר לא מצדיק טיפשות של זריקת חפצים לפרקט, אבל בעל תפקיד שיוזם עימות, והולך על הפרקט כמו גיבור גדול להתגרות באוהדים ביציע וחברי הנהלה אחרי משחק זה הרבה יותר בושה וחרפה.
יעמוד לדין
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 13,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2018, 17:35 
טכנית לארז כתב:
יהלום אדום כתב:
טכנית לארז כתב:
לאיזה הישגים אשדוד וגליל הגיעו?
גליל לקחו אליפות ממכבי בעונת הדאבל כשאנחנו לדעתי עלינו מליגה שלישית לליגה שניה.

בינתיים גליל, ראשון, חולון לקחו תארים בשנים האחרונות כשאנחנו עדיין מתרפקים על גביע בשנת 93

גליל לקחו אליפות לפני 8 שנים, כשאנחנו היינו בארצית. כמו שנאמר פה, הם גם הספיקו לרדת ליגה מאז.
ראשון לקחו אליפות בפיינל פור בעונה שבה גם אנחנו יכולנו לקחת עם נייט רובינסון ובלי שופטים מכורים. זה לא שהם עשו איזה משהו גאוני באותה עונה.
לחולון יש תקציב גבוה משלנו משמעותית לדעתי.

ראשל"צ ועוד איך עשו משהו גאוני באותו עונה מתחילת העונה היו להם 3 זרים מצוינים ומעלה פה לליגה, מתוכם 2 כוכבים כמו ליונס ומונרו ובאמצע העונה הם התחזקו עם פאלמר (שבעצמו עשה 2 גמרים שהיה באילת) וגם כשהם דעכו והיו בתקופות פחות טובות והחליפו מאמן - הם תמיד שיחקו כדורסל מלהיב והיה לכולם ברור שלא משנה כמה הם דועכים ברגע האמת יש להם טונה של כישרון להציע וזה יכול להתפוצץ וזה מה שקרה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 פברואר 2018, 17:38 
וסתם להערה לא מבין מה כל הדיבורים האלה של ''כולם מגיעים להישגים חוץ מאיתנו'' קשור לאשכול המשחק.
איזה קל לאוהדי הפועל להפסיק להיות ענייניים ולפלוט הערות על רקע שנים אחורה.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 157 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: