תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 22:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: טיי מקי
הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 00:15 
כששחקן מתחיל לריב עם הקהל, אתה מבין שהסוף שלו קרוב.
יאללה שילך כבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 03:46 
סמל אישי של המשתמש
טפי

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 06:36 
קשה למצוא מישהו שישדרג? יהיה קשה למצוא מישהו שלא ישדרג. מה מקי תורם? הגנה עלובה. תראה את הפוזשנים הראשונים שלו על טריש. וזה בהרבה משחקים ככה. אתמול זה לא היה משהו יוצא דופן. ובהתקפה כמעט כלום. לא קליעה מבחוץ, לא ניהול משחק, לא חדירות. כדרורים אינסופיים שלא מובילים לשום דבר.
מה כל כך מסובך למצוא גארד יותר טוב מזה? צריך להיות כישלון מוחלט כדי למצוא שחקן פחות טוב.
רבאק, מתחילת העונה הוא נתן משחק וחצי טוב. אני מבין שפרנקו מאמין בו. אבל עד מתי? מה צריך לקרות בקבוצה הזו כדי שיחליפו זר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: טיי מקי
הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 08:31 
כשאתה מביא שחקן שיש לך נסיון איתו מקבוצה קודמת, והוא לא פוגע עד כה, ואתה ממשיך לתת לו צ׳אנסים, דרושים אומץ ואובייקטיביות להגיד שנכשלת, שזה לא עובד במקרה הזה, ולהחליף.
לפרנקו לצערי אין את זה. על ג׳ף הוא בכיף הלך והריץ דאחקות ביחד עם הפין, אבל מקי - בינתיים חמישייה ושחקן של 25 דקות משחק.
נמתין. נקווה שהעונה לא תיגמר בינתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 09:09 
dorz כתב:
תודה וביי

ביי מקי.
די. מקיא. :PUKE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 11:51 
סמל אישי של המשתמש
קאונסיל כתב:
כששחקן מתחיל לריב עם הקהל, אתה מבין שהסוף שלו קרוב.
יאללה שילך כבר.

מה היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 12:05 
סמל אישי של המשתמש
אוהד קילל אותו בצורה די מכוערת אחרי המשחק, והוא הלך לכיוון היציע וזרק לו כמה מילים חזרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 13:35 
למקי יש בעיה אחת שמאפילה על כל יתרון שהוא אולי מביא למשחק - הבנאדם לא מצליח לייצר נקודות כבר חודשיים.

בתחילת העונה היו לו הרבה משחקים עם תרומה התקפית סבירה, כולל מדי פעם איזו שלשה באחוזים סבירים. בחודשיים האחרונים הוא פשוט לא מסוגל לייצר שום איום על הסל. זה לא משהו שאפשר להשלים איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 13:43 
למקי יש שתי בעיות:
1. הוא בכושר רע. כלומר, גם את הדברים הטובים התקפית שהוא יודע לעשות - הוא לא מצליח לעשות.
2. לקבוצה שמסביבו הוא פשוט לא השחקן המתאים. כששני הגבוהים הזרים שלך הם הווארד וגפני, שני שחקנים משלימים, אתה צריך להעמיד כל הזמן על המגרש קו חוץ יוצר שיחפה על זה. ואתה לא יכול שיהיה לך רכז מנהל משחק (שגם את זה הוא לא עושה טוב) כמו מקי, עם יכולות אחד על אחד חלשות ועם קליעה לא יציבה. אין. זה לא מתאים. הקבוצה הזו צריכה שבכל רגע נתון יהיו על המגרש לפחות שניים מבין: מקניל, רביב, בנקס וגארד יוצר נוסף. אתמול ראו את זה באופן מובהק ברגע שמקניל ירד ומקי עלה במקומו. מקי חייב להיחתך לטובת רכז-סקורר או קומבו גארד. זה זועק לשמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 14:05 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:
למקי יש בעיה אחת שמאפילה על כל יתרון שהוא אולי מביא למשחק - הבנאדם לא מצליח לייצר נקודות כבר חודשיים.

בתחילת העונה היו לו הרבה משחקים עם תרומה התקפית סבירה, כולל מדי פעם איזו שלשה באחוזים סבירים. בחודשיים האחרונים הוא פשוט לא מסוגל לייצר שום איום על הסל. זה לא משהו שאפשר להשלים איתו.

אני חושב שהעובדה שהוא לא מסוגל לשמור על עציץ גרועה בהרבה. הרגליים שלו גמורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 14:53 
סמל אישי של המשתמש
ועד שמקי הולך: הקאמבק אתמול היה בעיקר בדקות שבהן מקניל ובנקס היו הגארדים שלנו. אני מבין את החשש של פרנקו מחמישייה כזאת, שאין בה מוביל כדור מובהק. אבל נגד קבוצה כמו הרצליה, שאין לה באמת כלים ללחוץ בצורה אפקטיבית מובילי כדור, היה צריך לעשות את זה הרבה קודם. אם יש משהו טוב לקחת מהמשחק הזה הוא שאולי נחשוש קצת פחות לשחק בחמישייה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 15:00 
לא תורם בהגנה. לא תורם בהתקפה.
המסקנה: חייב להישאר.
מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 17:36 
סמל אישי של המשתמש
dorz כתב:
ועד שמקי הולך: הקאמבק אתמול היה בעיקר בדקות שבהן מקניל ובנקס היו הגארדים שלנו. אני מבין את החשש של פרנקו מחמישייה כזאת, שאין בה מוביל כדור מובהק. אבל נגד קבוצה כמו הרצליה, שאין לה באמת כלים ללחוץ בצורה אפקטיבית מובילי כדור, היה צריך לעשות את זה הרבה קודם. אם יש משהו טוב לקחת מהמשחק הזה הוא שאולי נחשוש קצת פחות לשחק בחמישייה כזאת.

עד שמקניל יצא בחמש עבירות עוד האמנתי שאפשר לנצח
ברגע שמקי נכנס ראית איך הוא מכדרר את עצמו למוות ומוריד זמן כאילו אנחנו מובילים..זה היה כ''כ מובהק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 17:55 
סמל אישי של המשתמש
דובראש כתב:
dorz כתב:

ברגע שמקי נכנס ראית איך הוא מכדרר את עצמו למוות ומוריד זמן כאילו אנחנו מובילים..זה היה כ''כ מובהק

בול!
לראות את מקניל מגלגל כדור עד החצי ואז מארגן התקפה של סל מהיר, את הפועל יוצאים מפסק זמן לאליהופ של גפני בלי להפעיל שעון, ומנגד את מקי מכדרר עם הישבן בחוץ. לא יכול לראות אותו כבר.
אם יש זר שאני אשמח להפסיק לראות זה את הכדורסלן שנות השמונים הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 21:55 
סמל אישי של המשתמש
סומך כתב:
דובראש כתב:
dorz כתב:

בול!
לראות את מקניל מגלגל כדור עד החצי ואז מארגן התקפה של סל מהיר, את הפועל יוצאים מפסק זמן לאליהופ של גפני בלי להפעיל שעון, ומנגד את מקי מכדרר עם הישבן בחוץ. לא יכול לראות אותו כבר.

דווקא מקי הוא זה שהוציא את האליהופ לגפני בלי להפעיל שעון, אחרי שמקניל יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 04 פברואר 2018, 22:53 
סמל אישי של המשתמש
יורם כתב:
סומך כתב:
דובראש כתב:
dorz כתב:

בול!

דווקא מקי הוא זה שהוציא את האליהופ לגפני בלי להפעיל שעון, אחרי שמקניל יצא.
נו, על זה אני מדבר. מכינים לו תרגיל והוא מוציא חוץ. כל שאר הזמן הוא מכדרר כמו זומבי.
עד עכשיו סבלתי את הכדררת שלו כי אני רומנטיקן שקונה את הלוקש של מנהיגות על המגרש ושל ניסיון. אבל גם כשהוא מבין ויודע שצריך לשחק מהר, אלא אם המאמן מכין לו תרשים עם תרגיל הוא משחק כדורסל של שעון 30...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 05 פברואר 2018, 00:03 
בטוח אפשר להפיק ממנו יותר, הוא באמת לא שחקן כזה רע והוא שווה יותר מזה.
חבל יש לו כל כך הרבה דברים שהוא יכול לתת לנו.
אני כן חושב שצריך לחתוך אותו אבל כל עוד זה לא קורה אנחנו חייבים לקבל ממנו יותר, מאחל לו שיחזור כמה שיותר מהר לשחקן הטוב שהוא כן.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 09:05 
ONE-עכשיו ב
בהפועל ת"א שוקלים פרידה מטיי מקי
http://m.one.co.il/Mobile/Article/307261.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 09:07 
בוריס כתב:
בטוח אפשר להפיק ממנו יותר, הוא באמת לא שחקן כזה רע והוא שווה יותר מזה.
חבל יש לו כל כך הרבה דברים שהוא יכול לתת לנו.
אני כן חושב שצריך לחתוך אותו אבל כל עוד זה לא קורה אנחנו חייבים לקבל ממנו יותר, מאחל לו שיחזור כמה שיותר מהר לשחקן הטוב שהוא כן.

אני לא מוצא מה יש בו... קליעה אין לו, זריזות אין לו, הגנה אין לו, חדירות - חצי כוח
בעיקר יש לו מסירות וזהו
מגארד מוביל אתה מצפה להרבה הרבה הרבההה יותר
במיוחד אם אתה שואף לרבעייה הראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 09:41 
מצער מאוד.
מאוד אוהב אותו, ואני גם לא מאמין למה שרשמו בכתבה שהוא "מתבודד" ומרוחק משחקני הקבוצה.
אני חושב שהוא כרגע החוליה החלשה, ושהיפרדות ממנו יכולה להיות הצעד הנכון בזה הרגע, עם כל הצער שבדבר. ציפיתי ממנו להרבה יותר, בטח אחרי שהרים את הציפיות של כולם בערך בגביע השוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
למרבה הצער פרנקו כבר צייץ שזה פייק ניוז (או שמישהו מחזר צילום מסך של ציוץ עבר כזה שלו).

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 14:29 
סמל אישי של המשתמש
יקלע סל אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 14:35 
מה גרגורי ורגאס עושה בימים אלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 14:59 
@francoachd כתב:
A lot of words about nothing

כתב את זה בשעה 10 בבוקר בערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 פברואר 2018, 19:40 
כנראה שאין ברירה להביא את טרה סימונס במקום מקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 12 פברואר 2018, 23:26 
LFC כתב:
מה גרגורי ורגאס עושה בימים אלה?

משחק בפואנלברדה בליגה הספרדית. לא שחקן מפתח אבל לא נראה שישחררו אותו. בכל מקרה, אם יגיע לארץ יהיה בחיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 08:57 
מה דוראנד סקוט עושה בימים אלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 10:12 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:

:HRT2:
ממפיס האסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 15:19 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:

כאמור הוא משחק בג'י ליג, עושה שם מספרים נחמדים של 12 נקודות באחוזים טובים עם למעלה מ-5 ריבאונדים ו-2 אסיסטים למשחק.
העונה הסדירה שם נגמרת ב-24 במרץ, והקבוצה שלו לא תעלה לפלייאוף, שהוא בעצמו די קצר, כשגם השחקנים בקבוצות הפלייאוף יסיימו את העונה זמן קצר לאחר מכן.
סיום עונת הג'י ליג תהיה כנראה ההזדמנות הכי טובה להביא שחקנים טובים. עד אז אין ממש שחקנים טובים שאפשר להביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 פברואר 2018, 15:22 
סמל אישי של המשתמש
מה עם סיום העונה הסדירה ביורוליג.
יש שם שחקנים שבכלל קרובים ליכולות שלנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 150 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: