תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 17 יוני 2025, 21:59

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הווארד
הודעהפורסם: 28 ינואר 2018, 17:36 
לא טוב כמו שהייתי רוצה, לא רע כמו שחשבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2018, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
KingAlpaca כתב:
כשמגיע מגיע,
השחקן הכי טוב בפער של אילת היום.

שוב, הוא לא שחקן מוכשר. והוא לא נותן את מה שאתה מצפה שאחד מארבעת זרים ייתן. ואין לי ספק שעם זר יותר טוב הקבוצה יכולה להשתדרג. אבל היום הוא היה בסדר גמור. ומבחינתי הוא אחראי מרכזי לכך שלראשונה בהיסטוריה אולי אפיק ניסים לא תפר את הפועל בשלשות מהפיק אנד רול. והווארד נתן עוד עזרות טובות בהגנה והיה בסדר גמור.
זה לא מה שאתה מצפה משחקן זר. אבל הוא תרם היום והיה חשוב.

הווארד היה הנזק ההגנתי הכי גדול שלנו נגד אילת, ביי פאר (כמו בכל משחק).
עבודת ההכנה והפיתרון ההגנתי לפיק-אנד-רול של אפיק ניסים היו טובים ומתבקשים (וזה קרדיט לפרנקו על הטקטיקה), הבעיה שהווארד חזר כל כך לאט אחרי היציאה בפיק-אנד-רול, וחטפנו המון סלים ממסירות לגבוה שהסתיימו בליי-אפ או בהוצאה לשלשות פנויות.
כל פעם שהוא יצא מהמגרש אילת לא הצליחו לעשות סל. בתחילת הרבע השני כשאיידן וגפני שיחקו וחסמו את הצבע ויצאנו לריצת 13:0 (איידן שחקן עם נוכחות הגנתית מצוינת, חבל שהוא כזה מינוס בהתקפה), וברבע הרביעי עברנו לשחק עם גפני ב-5 ומנקו ב-4 (וקרדיט לפרנקו גם על זה), היו ארבעה שחקנים שיכולים לעשות חילופים על עמדות 1-4 ושחקן אתלטי בעמדה 5 שיכול לעזור בפיק-אנד-רול וגם לחזור בזמן ולא רבע שעה אחרי שההתקפה נגמרת (כשלאילת אין אף שחקן פוסט-אפ שיכול להעניש אותנו), כשבצד השני היה לנו סוף-סוף ריווח אמיתי, זה בכלל גמר אותם.
רק הדקות של הווארד השאירו אותם במשחק בכלל.

מצחיק שהדברים שאומרים לזכותו זה כל מיני קשקושים "שחקן קבוצתי", "נותן גוף בהגנה", "עושה את הדברים הקטנים", "עושה את הקבוצה טובה יותר", כשבפועל מעבר למספרים הבינוניים ומטה שלו הוא גם שחקן הגנה מזעזע, שגורם לנו המון בעיות (בשני צידי המגרש) ומחליש אותנו בכל דקה שלו על המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2018, 23:14 
סמל אישי של המשתמש
בדיוק דיברתי אתמול עם חבר על זה. שזה מצחיק שהשורה הסטטיסטית של איידן במשחק הזה לכאורה מזעזעת, 7 דקות שלא עשה כלום. אבל בפועל אלו היו אולי הדקות הכי טובות שלנו במשחק. אם רק היו נותנים לו יותר לשחק ולקבל בטחון אולי גם היה תורם בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2018, 23:16 
יובל כתב:
purvis short כתב:
KingAlpaca כתב:
כשמגיע מגיע,
השחקן הכי טוב בפער של אילת היום.

שוב, הוא לא שחקן מוכשר. והוא לא נותן את מה שאתה מצפה שאחד מארבעת זרים ייתן. ואין לי ספק שעם זר יותר טוב הקבוצה יכולה להשתדרג. אבל היום הוא היה בסדר גמור. ומבחינתי הוא אחראי מרכזי לכך שלראשונה בהיסטוריה אולי אפיק ניסים לא תפר את הפועל בשלשות מהפיק אנד רול. והווארד נתן עוד עזרות טובות בהגנה והיה בסדר גמור.
זה לא מה שאתה מצפה משחקן זר. אבל הוא תרם היום והיה חשוב.

מצחיק שהדברים שאומרים לזכותו זה כל מיני קשקושים "שחקן קבוצתי", "נותן גוף בהגנה", "עושה את הדברים הקטנים", "עושה את הקבוצה טובה יותר", כשבפועל מעבר למספרים הבינוניים ומטה שלו הוא גם שחקן הגנה מזעזע, שגורם לנו המון בעיות (בשני צידי המגרש) ומחליש אותנו בכל דקה שלו על המגרש.

השארתי את החלק הכי רלוונטי, בסופו של דבר הווארד מקבל איזו הנחה שאפילו שחקני נוער שעולים ומחרבנים על המגרש לא מקבלים.
הוא שחקן זר בליגת העל בכדורסל, אחד מתוך ארבעה שיש לנו וגם יושב על משכורת די גבוהה, הוא צריך לתרום בהתאם או לעוף.
במקרה שלו אני באמת לא חושב שהיכולת שהוא הראה היא פחותה בגלל פציעה או משהו, אלה היכולות שלו.
אם מישהו מהמערכת היה אומר תשמעו נפלנו עם הווארד אבל בעייתי לחתוך אותו עכשיו וזה יהיה יקר אז עוד הייתי מבין כי באמת הקבוצה מתגברת על זה כרגע, אבל רבאק- הוא פשוט חלש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2018, 23:27 
סמל אישי של המשתמש
ומעבר לזה, כמו בכל משחק היו לו כמה מהלכים שאתה נשאר רק לתהות מה הוא עושה על מגרש כדורסל או איך הוא מתפרנס מהמקצוע הזה.

תמונה

sequence מזעזע שמספר את כל הסיפור של השחקן הזה. מקבל גארד בחילוף, מנסה לעשות עליו פוסט-אפ שלא יוצא ממנו כלום, מוסר מסירה נוראית שבנס לא נגמרת באיבוד אלא "רק" בהחטאה של זריקה קשה מאוד בסוף שעון. לא מתמקם לריבאונד (למרות שיש עליו גארד מתחת לסל), הולך בכל זאת לריבאונד ומפסיד לאותו גארד, מועד, מתעצל לרוץ להגנה ואנחנו חוטפים דאנק במתפרצת מהשחקן שלו.
וזו דוגמה מושלמת לשקר הזה שהוא "עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה". מה שנכון להגיד זה הוא עושה המון דברים רעים שלא רואים בסטטיסטיקה.

תמונה

והנה עוד דוגמה למהלך מזעזע ש"לא רואים בסטטיסטיקה". טרדוול דוחף אותו בלי בעיה בשביל לקחת ריבאונד, אבל זה מילא, התרגלנו. טרדוול לוקח את הריבאונד עם הגב לסל. שחקן עם משחק פוסט-אפ לא קיים וגם שחקן של 50% מהקו שגם עשה 3/7 באותו משחק. במקום לשים לו גוף ולוודא שהוא לא עושה סל, או שולח אותו לנגר מהקו, הווארד מפנה לו את הדרך ברכות הגנתית שהייתה מביישת את יינסי גייטס. כל המעלות של הווארד במהלך אחד. ריבאונד, שחקן הגנה, נותן גוף, מקריב עבירות. שום קשר בין זה למציאות. וכמובן שאלה שתי נקודות על הראש שלו שלא נרשמות בשום מדד סטטיסטיטי, כדי שאחר כך יגידו שהוא "יותר טוב מהמספרים שלו", "עושה את הדברים הקטנים", "שחקן קבוצתי", "עושה דברים שלא רואים בסטטיסטיקה" ושאר קשקושים.

או הדבר הזה, אחת הפעולות ההזויות שראיתי במשחק כדורסל, שאם לא היה מדובר בשחקן שלנו הייתי מתפוצץ מצחוק באותו רגע. זה שחקן כדורסל הדבר הזה?

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 29 ינואר 2018, 23:40 
סמל אישי של המשתמש
האחרון נראה כמו נסיון לחקות את זה:

הוא אולי ראה את המשחק בגלל גורדון הייורד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 08:31 
יובל - אתה יכול להמשיך לכתוב את מגילת הווארד

חותם על זה כל עוד הנוכחות שלו (והתפשרתי על מילה נטרלית) הופכת אותנו לקבוצה מנצחת

חזר נדמה לי בהפסד 2 לאשדוד בחצי כושר

משם אתה מוזמן לבדוק את מאזן הנצחונות שלנו ( ומול מי)

ועל הדרך - למה הכוכב שנחתך לא מצא (שוב) קבוצה בליגת העל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 08:35 
אולי זה הפער בין ההבנה העצומה שלך בכדורסל - (באמת!) - לבין זה שאתה לא מאמן כדורסל שאמור לבנות מאוסף שחקנים קבוצה מנצחת.

אתה אדם אינטלגנטי - הגיע הזמן לבדוק את הפוזיציה שלך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 14:34 
דבר אחד שכן ניתן לומר על הנוכחות של הווארד לעומת ג'ף(למרות שמבחינה מקצועית אני עדיין במחנה ג'ף) זה שנראה שיש קורלציה ברורה בין הדווקאיות של השופטים כלפינו לבין היעדרותו של האחרון. במשחקים האחרונים אנחנו מקבלים שריקות שאני כאוהד הפועל לא רגיל לראות. מה שמראה על המשוחדות(ככה אומרים Bias בעברית?) של השופטים כלפי ג'ף, אבל עזר לנו מאוד בארנה ובמשחקים הצמודים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 15:36 
סמל אישי של המשתמש
עם כל האהבה לג'ף, הרוב המכריע של הפאולים ששורקים לו מוצדקים. הוא אפילו קצת בלתי נסבל בקטע הזה.
ועוד עשו לנו טובה שלא הרחיקו אותו ממספר משחקים אחרי הבעיטה בגב של דשון תומאס.

לגבי השיפוט באופן כללי, יש הסבר אחד יותר הגיוני. מאז שג'ף עזב קיבלנו שיבוצים סבירים.
לא ספי שמש ולא שמואלי בני הקופים והחזירים שפטו אותנו מאז. תכף הם יגיעו ואז תחזור בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 15:42 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
למרות שמבחינה מקצועית אני עדיין במחנה ג'ף

רגע, אז ג'ף הוא יותר ירדנה ארזי והווארד עפרה חזה, או להפך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 16:53 
סמל אישי של המשתמש
LeeorJuve כתב:
דבר אחד שכן ניתן לומר על הנוכחות של הווארד לעומת ג'ף(למרות שמבחינה מקצועית אני עדיין במחנה ג'ף) זה שנראה שיש קורלציה ברורה בין הדווקאיות של השופטים כלפינו לבין היעדרותו של האחרון. במשחקים האחרונים אנחנו מקבלים שריקות שאני כאוהד הפועל לא רגיל לראות. מה שמראה על המשוחדות(ככה אומרים Bias בעברית?) של השופטים כלפי ג'ף, אבל עזר לנו מאוד בארנה ובמשחקים הצמודים האחרונים.

הטייה

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 18:41 
כל כך מוזר לראות אותך מנותק מהמציאות ככה יובל, מחפש אג'נדות בכוח, מעלה קליפים טיפשיים שמעידים על שום דבר ומתעקש על מה שכבר ברור שטעית בו.
האוורד שחקן טוב, הקבוצה נראית נפלא מאז שהוא הבריא והמועדון לא היה במקום כל כך בריא כבר שנים.
אין דרמות, אין ריבים, אין מחנאות. כולם נראה שנהנים לעבוד ולשחק ביחד והקבוצה מנצחת בלי הפסקה חודש וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 19:37 
סמל אישי של המשתמש
יובל, סקירה יפה ונכונה,
אבל שכחת בעיה ענקית, אולי הכי גדולה,
סגנון המשחק של הקבוצה בהגנה ובהתקפה, איתו על המגרש ובלעדיו.
שם הנזק האמיתי שלו,
כי הוא לא רק שחקן גרוע,
הוא שחקן שגורר את כל הקבוצה לסגנון משחק מאוד מוגבל ולא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 22:14 
מה שקסום בפורום הזה זה שאם אני אדם שלא עוקב, שאין לו מושג, ואני קורא את ההודעות פה אני בטוח שהפועל מקום אחרון. הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 30 ינואר 2018, 22:31 
סמל אישי של המשתמש
אהרל'ה כתב:
מה שקסום בפורום הזה זה שאם אני אדם שלא עוקב, שאין לו מושג, ואני קורא את ההודעות פה אני בטוח שהפועל מקום אחרון. הלאומית.
עם אנטי כדורסל שכואב בעיניים
לא מאמין שאני אשכרה צופה בזבל הזה כל שבוע ונהנה - מזוכיסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2018, 23:55 
סמל אישי של המשתמש
gigs כתב:
כל חסימה שלו היא חסימה! נותן גוף גם בהגנה וגם בהתקפה, מראש פרנקו אמר שהוא נותן דברים מחוץ לסטט' (שכולם מחפשים פה כל הזמן)
ולדעתי הוא בהחלט שחקן משלים מצוין.

לא כולם צריכים להיות כוכבים, ולאחר שראיתי איך גלן רייס ג'וניור מחרב לחולון כבר כמה משחקים אני מעדיף שחקנים פחות "מטורפים" ויותר מחויבים לקבוצה.
אולי אין לו את הכישרון המדהים שיש לכל מיני אמריקאיים שבאים לעשות פה סיבוב ורק לעשן סמים ולהכניס את עצמם לסטטיסטיקה
אבל יש לו את המחויבות והרצון להפוך את הקבוצה לטובה יותר ממה שהיא.
וזה קורה במשחקים האחרונים בגדול :CHE:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 פברואר 2018, 23:56 
סמל אישי של המשתמש
:D :D :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: הווארד
הודעהפורסם: 16 פברואר 2018, 08:12 
לי זה יותר גורם לבכות מאשר לצחוק. בגלל אוהדים מטומטמים כאלה תמיד נשאר בינוניים. הם תמיד יאכלו כל שטות שמוכרים להם.

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 פברואר 2018, 11:09 
הממוצעים של דה בריין השנה-
11 משחקים
23 דק'
8.3 נק'
66.7% ל-2
59% לעונשין
6.6 ריב' מתוכם 3.0 התקפה
סוחט 3.6 עבירות
0.6 חטיפות
1.0 איבודים
1.4 אס'
מדד 14.1
-36 במדד של +/-

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 260 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: