הכי אדום שיש כתב:
הפועל כתב:
לא יודע לגבי אחרים. אני אישית לא חושב שצריך להחליף את מקי (בטח לא בשלב הזה). אני חושב שההתנהלות של פרנקו בנושא הווארד ואלן היתה עלובה וטעות. ואני עדיין חושב שהיה עדיף להחליף את הווארד אידיאלית. אבל בשלב הזה, ואחרי שהצלחנו לחבר כמה נצחונות אני לא חושב שצריך להחליף אף אחד, ולו מבחינה כספית.
נטו מקצועית - נעזוב את המאזן שלנו עם האוורד בצד
כל הקבוצות בליגת העל ויתרו בפעם המי יודע כמה על המציאה " ג'ף אלן" .
האוורד עם רקורד של קבוצות חזקות במפעלים אירופים.
אם אתה חושב שהיו צריכים להשאיר את ג'ף - משתמע מכך שאתה מבין טוב יותר ממאמני הכדורסל בארץ ובחו"ל
שאלה קצת לא במקומה לטעמי, לאור זה שאלן היה באיזה 5-6 קבוצות בארץ אצל מאמנים שונים. כנראה שכן רואים בו משהו ובאופן עקבי
אבל מעבר לזה - קודם כל אני לא מחזיק מאד מממאמני כדורסל בארץ. אם אני מסתכל על ההיסטוריה שלהם, הערך המוסף שלהם נמוך מאד. ויש להם נטיה להאדיר את עצמם והמקצוע שלהם הרבה מעבר לחשיבותו האמיתיתף בטח בכדורסל המודרני. לא רק אני כנראה חושב ככה, גם יו"רי הקבוצות, אחרת לא היו ברובם דורכים עליהם ומחליטים בשבילם, ונותנים לחציים משכורות רעב כדי שיוכלו להחליף אותם בקלות.
מעבר לזה, אני חושב שלמאמני קבוצות יש שיקולים של שמירת הג'וב שלהם ונראות. כשיש להם שחקן שפרנקו לכלך עליו בכל צורה אפשרית, ושגם יש לו עבר בעייתי אז מאנים לא רוצים להמר, וגם אם רוצים מעדיפים שלא כדי שאם יהיה כישלון מקצועי לא יתחילו להאשים אותם ש"הימרו" על שחקן מועד. באותה מידה אפשר לשאול איך זה שכל המאמנים באירופה ויתרו על גלן רייס הסופר בעייתי, ורק דן שמיר וחולון לקחו אותו במחיר מצחיק יחסית לשוויו האמיתי. אז מה? דן שמיר המאמן הכי טוב באירופה ומבין יותר מכולם? לא, הם פשוט היו קצת פחות שמרנים. עוד חצי שנה, שנה, כשהרעש סביבו ירגע, לא אתפלא אם יקחו אותו שוב לליגה הראשונה גם.
אגב לא מזמן ירדו על אלן פה שאפילו בעפולה לא רצו שימשיך, ושבפלייאוף הוא נעלם. מה ההסבר לזה שהם דווקא כן רוצים אותו חזרה פתאום? כנראה שהוא לא כזה גרוע שאף מאמן וקובצה לא רוצים לגעת בו.