Kyahs כתב:
כבר יותר משנתיים שאני בחבילת ספק+תשתית בבזק בינלאומי, בחבילה של עד 100Mb.
לפני כמה שבועות האינטרנט נהיה איטי בטירוף.
הטכנאי של בזק בינלאומי טוען בפניי שהקו של בזק כרגע יכול להכיל רק 15Mb (פעם ראשונה שאני שומע שבזק מורידים מהירויות בקווים שלהם).
אין לו מושג איך ולמה זה קרה, אין לו מושג אם זו תקלה זמנית ומתי זה ייפתר, ואין לו מושג מהחיים באופן כללי.
ההצעה שלהם עבורי היתה לשנמך (!) את החבילה ל-15Mb.
הנציג של בזק אומר שבגלל שאני מנוי על חבילת ספק+תשתית דרך בזק בינלאומי אז זו בעיה שלהם, ובזק בינלאומי הם אלה שצריכים לתת לי פרטים או לשלוח טכנאי, אפילו אם מדובר בתקלה בתשתית עצמה.
למישהו יש נסיון עם ערימת הכושלים האלה?
תקצירים של הליגה הלאומית באתר ספורט5 מייאשים מספיק גם כשהם נטענים חלק, אז לראות תקציר מפוקסל בכלל מקצר לי את החיים.
גם לי קרה, אחרי שנתיים שלמות שאני משלם על 100MB , הגנבים רק לאחרונה הציעו לי לשנמך את המהירות בטענה שאני "משלם סתם" מאחר ויש לנו תשתית באיזור רק עד 40 מגה.
לא מבין את זה, איך הגיוני שמוכרים לך מוצר מסוים, במחיר מסוים, שבפועל אתה לא מקבל את מה שנמכר לך? לסוכני המכירות שלהם אין אופציה לבדוק עד כמה התשתית שהם יכולים לספק לך ורק אחר כך למכור?
גניבה לכל דבר.
כמו שאקנה רכב חדש עם 150 כ''ס ואקבל רכב עם 90 כ''ס בטענה שהכבישים בארץ לא מתאימים.
איזה ביזיון. אני מברר אם יש אופציה לקבל החזר רטרואקטיבי על כל החודשים ששילמתי על מוצר שכלל לא קיבלתי.