תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 19 יוני 2025, 00:08

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 183  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 23:47 
סמל אישי של המשתמש
גם הנצחון של ירושלים טוב לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2018, 20:00 
סמל אישי של המשתמש
לפי חדשות הספורט חולון ביקשה מFIBA שריון לחמש שנים בליגת האלופות.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)
ימין קיצוני בשני הצדדים מסוכן באותה מידה.
רוצו לעשות חברות בעמותת הכדורסל: http://www.hapoeluta.com/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2018, 20:27 
יש לזה תקדים?
קבוצות משוריינות שם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 18 ינואר 2018, 20:34 
סמל אישי של המשתמש
זה מפעל שקיים שנה ראשונה או שנייה.
כל דבר שקורה שם הוא תקדים.

"וגם החובות, לא היה צריך לשלם אותם" (חיים רמון, כתבה על הירידה בערוץ מכבי, 1:47)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2018, 20:31 
הפסד למחלה נגד גליל גלבוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2018, 11:21 
לא יודע מי בחר השנה את הזרים של הגליל, אבל מגיעה לו מדליה.

גם האריסון וגם בראון שני שחקנים מצויינים. סקוררים אתלטיים שמסוגלים להתפוצץ בכל יום נתון ולא דורכים אחד לשני על האצבעות. והיה להם עוד פורוורד מעולה ששכחתי את שמו ועבר ליפן, גם היה נראה כמו גניבה רצינית.

מה שעוד מרשים זה שהם הסתדרו מצויין גם תקופה לא קצרה שהאריסון היה פצוע. אותנו ניצחו בדרייב אין בלעדיו עם הצגה של בראון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 21 ינואר 2018, 20:41 
גלן רייס בועט כדור ליציע ולא מורחק.
ג'רל הורחק על קללות. הגיוני. הגיוני מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 02:18 
סמל אישי של המשתמש
למה שיורחק.
פאול טכני מקסימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 06:57 
סמל אישי של המשתמש
ItaiH6 כתב:
למה שיורחק.
פאול טכני מקסימום.

פגע באוהדת שפונתה לבית חולים לבדיקות, היה חייב להיות מורחק!

"... רבים הצבעים עמך אדוני, תכלת פרשת על פני השמים, ולאמא שלי חומות העיניים, ירוק לעלה ולורד ורד, או לבן או אדום ועוד יש ועוד! רבים הצבעים עמך אדוני יפים ומרובים! ולמה בראת לך ילדים צהובים, אדוני, צהובים?..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 07:10 
סמל אישי של המשתמש
נועם שחם כתב:

גם האריסון וגם בראון שני שחקנים מצויינים. סקוררים אתלטיים שמסוגלים להתפוצץ בכל יום נתון ולא דורכים אחד לשני על האצבעות. והיה להם עוד פורוורד מעולה ששכחתי את שמו ועבר ליפן, גם היה נראה כמו גניבה רצינית.

מה שעוד מרשים זה שהם הסתדרו מצויין גם תקופה לא קצרה שהאריסון היה פצוע. אותנו ניצחו בדרייב אין בלעדיו עם הצגה של בראון.

יש להם שלושה זרים אדירים. גם בראון, גם הריסון וגם לידיי. הייתי שמח לראות כל אחד מהם אצלנו בעונה הבאה, ככל שזה יהיה אפשרי (וכנראה שלא עבור אף אחד מהם).
וזה עוד אחרי שטיילר סטון, שהיה השחקן המוביל שלהם בתחילת העונה, עזב ליפן. מזל שזה קרה כי אחרת אני לא רואה איך היינו יכולים להתחרות איתם.
וזה אחרי הזרים המעולים שהיו להם בעונה שעברה, כשאף אחד לא חשב שהם יצליחו לשחזר את ההצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 11:56 
רייס בכלל יועמד לדין על הדבר הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 22 ינואר 2018, 11:59 
סמל אישי של המשתמש
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

יש להם שלושה זרים אדירים. גם בראון, גם הריסון וגם לידיי. הייתי שמח לראות כל אחד מהם אצלנו בעונה הבאה, ככל שזה יהיה אפשרי (וכנראה שלא עבור אף אחד מהם).
וזה עוד אחרי שטיילר סטון, שהיה השחקן המוביל שלהם בתחילת העונה, עזב ליפן. מזל שזה קרה כי אחרת אני לא רואה איך היינו יכולים להתחרות איתם.
וזה אחרי הזרים המעולים שהיו להם בעונה שעברה, כשאף אחד לא חשב שהם יצליחו לשחזר את ההצלחה.

וזה עם סגל ישראלי בין העלובים בליגה. כדאי ללמוד מזה לקח לסגל הישראלי המנופח שלנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: ובינתיים בשאר הליגה
הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 00:32 
בראון זה חתיכת שחקן. Under estimated

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 10:29 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:
יובל כתב:
נועם שחם כתב:

וזה עם סגל ישראלי בין העלובים בליגה. כדאי ללמוד מזה לקח לסגל הישראלי המנופח שלנו...

זה לא נכון. שוכמן עשה קפיצת מדרגה גדולה והוא אחד הישראלים הכי טובים בליגה, ואלטיט-סקוורר-קרפלס זה סביר. אמנם שחקנים נטולי כישרון התקפי, אבל שחקנים משלימים קלאסיים, שיכולים להתמודד בהגנה גם עם שחקנים זרים, ובהתקפה הם ממלאים תפקיד משלים בצורה טובה (אלטיט גבוה אתלטי שקולע באחוזים גבוהים, וסקוורר וקרפלס קולעים לשלוש באחוזים טובים) כשהם נותנים לזרים המצוינים שלהם לייצר ולמשוך אש. גם אם אין פה שמות ואלה שחקנים זולים, בפועל הסגל הישראלי שלהם לא נופל מקבוצות אחרות בליגה למעט מכבי, ירושלים, חולון ואנחנו.
בעונה שעברה היו להם זרים לא פחות טובים והם לא עשו פלייאוף, בעיקר כי היה להם סגל ישראלי באמת עלוב, עם שחקני ליגה לאומית לכל דבר כמו אופיר הובר, ביר-כץ וזיו בן צבי כשחקני רוטציה.

ולא שאם זה היה נכון זה היה רלוונטי עבורנו באיזושהי צורה. אנחנו וגלבוע לא נמצאים באותו לבל מבחינה תקציבית. זה היה רלוונטי לעונות הראשונות שלנו בליגת העל, ששם היינו צריכים לעשות את הבחירה בין ישראלים יקרים לזרים יקרים ובחרנו בישראלים. כיום אנחנו לא צריכים לעשות את הבחירה הזאת, תקציב הישראלים שלנו גם לא מנופח (בניגוד לעונות הקודמות, העונה הישראלים שלנו באמת נותנים תפוקה ששווה את הכסף שלהם ומהווים יתרון יחסי על שאר הקבוצות בליגה) והוא גם פרופורציונלי יותר לתקציב שלנו ולא מונע מאיתנו לשים כסף על זרים. הרי הזרים שלנו יותר יקרים משל גלבוע ואת כל אחד מהזרים שלהם יכולנו להחתים בעצמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 10:53 
סמל אישי של המשתמש
שוכמן אחלה שחקן. אבל כל שאר השחקנים הישראלים שלהם הסתובבו בלאומית ולכל היותר בקבוצות תחתית לאורך הקריירה. זה סגל ישראלי חלש. אם משווים לשלנו עם לימונד-בנקס-גינת-מנקו (ואיידן), אין פה בכלל שאלה.
מן הסתם אני לא אומר שאנחנו צריכים לשחק עם סגל ישראלי חלש. אבל זה בפירוש אומר שהחלטה כמו שלקחנו העונה לזרוק איזה 130 אלף דולר על מנקו בשביל שיהיה עוד עומק ויתירות לסגל הישראלי היא לא אופטימלית. במקום זה היה עדיף לשים עוד 30 אלף דולר על כל זר, או לשמור להחלפות בהמשך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 10:57 
הפועל כתב:
שוכמן אחלה שחקן. אבל כל שאר השחקנים הישראלים שלהם הסתובבו בלאומית ולכל היותר בקבוצות תחתית לאורך הקריירה. זה סגל ישראלי חלש. אם משווים לשלנו עם לימונד-בנקס-גינת-מנקו (ואיידן), אין פה בכלל שאלה.
מן הסתם אני לא אומר שאנחנו צריכים לשחק עם סגל ישראלי חלש. אבל זה בפירוש אומר שהחלטה כמו שלקחנו העונה לזרוק איזה 130 אלף דולר על מנקו בשביל שיהיה עוד עומק ויתירות לסגל הישראלי היא לא אופטימלית. במקום זה היה עדיף לשים עוד 30 אלף דולר על כל זר, או לשמור להחלפות בהמשך העונה.

יש להם גם את סקוורר שהוא ישראלי סבבה לגמרי שמאוד מפתיע אותי ברמתו שם.
העובדה שבן אלטיט הוא הישראלי הגבוה שלהם והם אשכרה מצליחים, מפתיעה אותי מאוד, למרות שגם הוא משחק יחסית סבבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 11:35 
סמל אישי של המשתמש
הפועל כתב:

אתה שוב חוזר על אותם דברים לא נכונים או לא רלוונטיים.
כל השורה הראשונה היא דמגוגיה. שוכמן יותר מאחלה שחקן, הוא אחד הישראלים הטובים בליגה. סקוורר שחקן ליגת על לגיטימי כבר הרבה שנים. אלטיט שחקן ליגת על לגיטימי בשנתיים האחרונות והוא בן 24. תשווה את הסגל שלהם העונה לסגל של העונה שעברה. איך ההשוואה דווקא לסגל הישראלי החזק שלנו רלוונטי למשהו, אני לא מבין. תשווה אותם לנס-ציונה, אילת, אשדוד, חיפה, הרצליה, ותראה שאין שום הבדל.
וכמובן שהבחירה לא הייתה בין מנקו או כלום, כי ישראלי היה חייב להגיע בכל מקרה. לא היינו פותחים את העונה עם רביב, בנקס, תומר ואיידן כישראלים. אז לקחת את כל החוזה שלו ולפזר בין הזרים זה גם לא משהו שהיה אפשר לעשות.
וגם אם את הכסף שהיינו חוסכים מלהביא ישראלי יותר זול היינו מפזרים על זרים, הבדל גדול זה לא היה עושה. ההבדל בין זר של 60 אלף דולר (כמו שהיינו מביאים בעונות הראשונות) לזר של 90 אלף דולר הוא עצום. לעומת זאת אנחנו מחזיקים ארבעה זרים של מעל 100 אלף דולר, ולהוסיף עוד קצת כסף על זה לא היה מביא לנו זרים יותר טובים (ספציפית גם פרנקו קיבל בדיוק את הזרים שרצה, ברוב המקרים בסכום גבוה יותר ממה שתוכנן מראש). צריך גם לזכור שעל זרים עד 110-120 אלף דולר לעונה אין מס, אבל מעל הסכום הזה יש קפיצה גדולה מאוד של 25% מס. כלומר זר שמרוויח 110 אלף דולר עולה לקבוצה 110 אלף דולר, אבל זר שמרוויח 150 אלף דולר עולה לקבוצה 200 אלף דולר. כלומר התפוקה השולית מלשלם לזר יותר ממדרגת המס היא מאוד לא משתלמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 11:54 
סמל אישי של המשתמש
לגבי "שחקן ליגת על לגיטימי", סקוורר הבכיר מבין השלושה, וגם הוא הסתובב רוב הקריירה כשחקן מחליף בקבוצות מרכז-תחתית, וזאת פחות או יותר הקריירה של אלטיט בינתיים. קרפלס כאמור מעשית שחקן לאומית כל הקריירה.
רק בשביל להשוות לשאר הליגה (כלומר לא מכבי, ירושלים, חולון ואנחנו לפי הגדרתך, שזה שליש ליגה) סגל ישראלי מכבי חיפה - עוז בלייזר, דגן יבזורי, גוני יזרעאלי, וילי וורקמן (ורועי הובר וקופרברג אם רוצים). זה אותה רמה כמו גליל? רמה מעליהם.

אני אישית לא חושב שהיתה בעיה להסתדר עם רביב-בנקס-גינת-איידן על 80 דקות של ישראלי. נשמע לי סביר. אם רוצים לא לקחת סיכון לפציעות רביב וכו', אפשר למצוא איזה שחקן מחליף סביר וזול (קרפלס?). לא היו חייבים ללכת על עוד ישראלי בכיר כמו מנקו.
וזה שהתועלת השולית לכסף הזה היתה נמוכה יחסית לזרים לא אומר שזה לא הדבר הנכון לעשות. כאמור אפילו לשמור את זה לחילוף להמשך העונה (או סתם לחסוך כסף כשיש גירעון של כמה מיליונים) זאת החלטה הגיונית יותר בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה:
הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 12:25 
הפועל כתב:

אני אישית לא חושב שהיתה בעיה להסתדר עם רביב-בנקס-גינת-איידן על 80 דקות של ישראלי. .

האמירה הזו היא חוכמה בדיעבד. כנראה שכחת שבתחילת העונה היו סימני שאלה גדולים לגבי רביב ובנקס. רביב חזר אחרי פציעה ארוכה והיה ספק האם בכלל יכול לחזור לשחק ובאיזה רמת משחק. בתחילת העונה נראה כאילו גמר את הקריירה, וגם עכשיו משחק ב-50% מיכולתו בעבר. בנקס סיים את העונה שעברה עם תרומה מועטה ואפס בטחון עצמי, לא ידעת מה תקבל ממנו. ואיידן הוא פצוע כרוני (גם השנה), בנתונים האלה היית חייב ישראלי בכיר נוסף ולא היו הרבה אופציות בשוק (אני הייתי מעדיף את שמחון אבל פרנקו רצה את מנקו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 13:55 
לא מדברים על זה , אז אני מניח שגלן רייס לא מועמד לדין על הבעיטת כדור ליציע?
לא יורחק אפילו לא ממשחק אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 15:21 
מילפורד כתב:

לפי הטענות אוהדת נפגעה, וממה שהבנתי מדובר בחברה של אחד השחקנים הצעירים שם (דדון אני חושב.), אני בספק אם היא תגיש תלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 15:40 
סמל אישי של המשתמש
מילפורד כתב:

זה פשוט ביזיון. על "פאק אוף" מסכן הרחיקו לנו שחקן ואחרי זה הוא גם עמד ולעדת משמעת כי הגיב לא נכון והורחק לעוד משחקים ואת החרא הזה שאשכרה פגע באוהדת עד כדי שהיא פונתה לבית חולים ולא רק שלא הרחיקו אותו מהמשחק הוא גם לא עומד לדין?
להקיא על האיגוד הרקוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 23 ינואר 2018, 19:37 
מילפורד כתב:

שחקנים מורחקים רק כשהמשחק הבא שלהם הוא נגד מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2018, 20:42 
אריק גריפין חוזר לליגה, סגר באילת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 25 ינואר 2018, 22:00 
סמל אישי של המשתמש
צור ש. כתב:
אריק גריפין חוזר לליגה, סגר באילת.

ישחק בשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 01:34 
הוא עדיין לא חתם באופן רשמי וגם אם כן הוא מן הסתם לא יהיה בשבת.
אבל לאורך זמן הם יהיו פקטור אדיר בצמרת אם הוא יגיע, הוא יחד עם לויד זה צמד קטלני, ביחד עם טרידוויל שזה זר ליגה מצוין בפני עצמו.
3 הזרים המצוינים האלה יחד עם עמית שמחון, הם אוטומטית הופכים להיות מועמדים חזקים ליתרון ביתיות.
אפילו אם יש להם שחקנים שמשלימים אותם כמו קיצ'ן, ברקוביץ', אפיק ניסים ואייזיק רוזפלט הם עדיין יהיו קבוצה שלא יהיה כיף לקבל בסדרה והמזל הגדול ביותר של יריבותיה זה שרוסאריו עזב אותם ככה בלי התראה (שחקן עם קליעה אדירה שקולע 13.5 נקודות בפחות מ20 דקות) מפני שמעבר לזה שהוא שחקן טוב, זה גם שחקן שאי אפשר להביא לו מחליף.

מאז שמאיר פוטר הם עם מאזן 5-3 חיובי והספיקו לנצח בגן נר ובבית מכבי, וגם את חולון.
לא יודע מה גרם להם להראות בנהריה כמו שהם נראו, 180 מעלות מאיך שהם נראו חודש וחצי לפני כן, המשחק נגדם הוא סופר חשוב כי הם לדעתי יותר מעוד יריבה על מקום 4.

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 12:04 
חתם באופן רשמי

"תסתכלו על הקהל הזה, שבא לראות אותנו בכל שבוע וממלא את בלומפילד, שהולך איתנו לכל מקום גם בחו"ל, ולא מפסיק לעודד. ככה אנחנו צריכים להראות, מאוחדים וביחד, אנחנו צריכים להחזיר להם את החיוך והכבוד". וואליד באדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 26 ינואר 2018, 12:17 
סמל אישי של המשתמש
בוריס כתב:
חתם באופן רשמי

ינחת בראשון .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 23:02 
סמל אישי של המשתמש
אילת לא נראתה לי היום, ובעיקר נגד נהריה, כמו קבוצה שזר אחד, טוב ככל שיהא, יעשה בה מהפך. אם הם רוצים לעשות משהו עונה, הם צריכים לדעתי ללכת על איתי שגב, בתקווה שיעשה את הקפיצה שמנקו עשה אצלם אשתקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 27 ינואר 2018, 23:04 
עם גריפין ביחד עם ברקוביץ׳ שיחזור הם ייראו הרבה יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5490 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 161, 162, 163, 164, 165, 166, 167 ... 183  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: