תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 01:30

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחזור 13-הפועל ת”א-עירוני נהריה, ראשון 14.1 20:40
הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 10:14 
סמל אישי של המשתמש
מסכים לגבי גפני. כיף לראות שחקן שנהנה כל-כך מהגנה. גם נראה אחלה גבר בנוסף, ולמרות שהוא אמריקאי, הוא בכלל יוגוסלבי במראה ובתשוקה שלו למשחק :)

מקי הכניס אותנו טוב למשחק. מעבר לזה, עדיין שחקן שנורא מעצבן לראות.
סך-הכל נצחון מעולה במשחק בו שלטנו לכל אורכו (הראשון העונה?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 11:52 
ItaiH6 כתב:
פרימו לוי כתב:
ניצחון נהדר ומהנה מאוד
גפני נתן שם רבע ענק שניצח את המשחק בעיני
האמת כולם היו טובים היום, ושיחקנו נהדר בהתקפה. אני חושב שהיה ראוי לשלב את איידן בגרבג' לכל הפחות, לשמור אותו בעניינים.
אולי אציין לרעה את מקי שגם היום נתן את התפוקה הרגילה שלו בזמן האחרון של חירובי התקפות וזריקות בסוף שעון

לגבי מקי זה נכון רק לסוף הרבע השלישי. בשאר הזמן הוא היה טוב עד מצוין.

מקי היה חלש בסוף הרבע השלישי כיוון שפרנקו די ייבש אותו על הספסל 10 דק מסוף החצי הראשון עד 2 דק לסוף השלישי.
שחקן כזה שפותח טוב את המשחק צריך לשחק יותר דק כדי לשמור על השטף שלו.

סה"כ משחק מצוין בהגנה מהרבע השני, התקפית המשחק שטף היום בצורה הכי טובה שאני זוכר העונה,
הרבה פרגונים מצד השחקנים ומשחק ענק של האוורד - ששוב הוכיח לכולם כאשר הוא טוב הקבוצה מצוינת!
כל עוד יכנס טוב למשחקים ולא יסתבך בעבירות נקבל אותו כמו שהוא צריך להיות זר משפיע.
הוא נכנס לכושר טוב יותר ויותר ומקווה שלמרות רצף המשחקים הקשה שמחכה לנו נצליח ל"גנוב" חזרה כמה משחקי
חוץ שהפסדנו בבית בסיבוב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 12:45 
סמל אישי של המשתמש
מקי רוצח עם הכדרורים שלו. כשהוא מתחיל עם זה כולם באולם יודעים איך זה ייגמר חוץ ממנו. גפני מלך.
חוץ מזה אני מסכים עם הרוח הכללית פה שיש לנו קבוצה דיי נטולת היררכיה. כל אחד ביום נתון יכול לתת משחק, וזה יפה אבל זה גם מראה שאין לנו בעל בית אמיתי ואני חושב שבפלייאוף זה יכול לבוא לרעתנו אבל ימים יגידו.
בימים כמו אתמול שכולם באים לתת את התחת בהגנה ולעבוד ביחד כקבוצה, אין ספק שאנחנו פלייאוף עליון. האוורד קיבל מצ'אפ חלומות, ושיחק כמו אולסטאר. בכללי אם נוציא את הג'באג' טיים אני חושב שנהריה גם היו ביום חלש.

יופי של נצחון, אחלה של הפועל :ROSE:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 15:08 
אני ממש מבסוט על מקניל.
ניכר שהוא לא שחקן מי יודע מה חכם ושיש לו מינוסים בולטים, כמו איבודים של ראש בקיר ותקיעות פאסט ברייק,
אבל הוא פשוט שחקן כדורסל מצוין. יש לו חוש ריח מצוין בהתקפה, יודע לזהות הזדמנויות ולתקוף אותן גם אם תוכנן תרגיל אחר לחלוטין. אני מאוד אוהב את זה.
בהגנה נדמה לפעמים שהוא שומר כל כך טוב שהשופטים לא מאמינים שאפשר לשמור ככה בלי עבירה וממציאים לו משהו.
משתפר ומתחבר ממשחק למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 15:58 
במשחקים קודמים האוורד קיבל כדורים בצבע לקרש סל וגמר אותם במסירות לשחקנים שלא נמצאים במצב נוח. אתמול הוא פשוט עשה את מה שצריך לעשות במצבים כאלו + אסיסט אה-לה לארי בירד במסירה מאחרי הגב.

אגב, בנקס ביום קליעה נוראי אבל נתן כמה אסיסטים נהדרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 16:23 
hapoel15 כתב:
אני ממש מבסוט על מקניל.
ניכר שהוא לא שחקן מי יודע מה חכם ושיש לו מינוסים בולטים, כמו איבודים של ראש בקיר ותקיעות פאסט ברייק,
אבל הוא פשוט שחקן כדורסל מצוין. יש לו חוש ריח מצוין בהתקפה, יודע לזהות הזדמנויות ולתקוף אותן גם אם תוכנן תרגיל אחר לחלוטין. אני מאוד אוהב את זה.
בהגנה נדמה לפעמים שהוא שומר כל כך טוב שהשופטים לא מאמינים שאפשר לשמור ככה בלי עבירה וממציאים לו משהו.

הבעיה עם מקניל זה האיבודים שלו. הוא מאבד המון. זה לא קשור ללחץ של ההגנה, פשוט מאבד המון כדורים בכל סיטואציה אפשרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 16:32 
סמל אישי של המשתמש
purvis short כתב:
hapoel15 כתב:
אני ממש מבסוט על מקניל.

הבעיה עם מקניל זה האיבודים שלו. הוא מאבד המון. זה לא קשור ללחץ של ההגנה, פשוט מאבד המון כדורים בכל סיטואציה אפשרית.
אתמול היו לו שני אבודים שזה כבר היה על גבול הקומדיה. פשוט נכנס עם ראש בקיר כמו שחקן נוער.

לגבי המשחק חייב לציין שממש נהניתי, ברוב הזמן היה משחק שוטף (חוץ משרשרת שריפות השעון של מקי) והגנה טובה ואגרסיבית. מאוד נהניתי. חבל שהאוירה הייתה קצת עגומה, הבאתי איתי חבר והייתי צריך להסביר לו שזה לא ככה בדרך כלל. לא נורא, אחרי אתמול הוא הוכרז כקמע שלנו אז יצטרך להגיע מעכשיו לכל משחק :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 16:39 
היתרון הגדול של הקבוצה כיום הוא שיש לנו 8 שחקנים ברמה גבוהה, אין כוכב מעל הקבוצה זה נכון אבל לדעתי כרגע
כאשר השמונה האלו יתחברו ממש אנחנו ביום נתון יכולים לנצח כל קבוצה בליגה.
בכל עמדה יש מי שיחפה על השני והספסל שלנו הוא ללא ספק אחד החזקים בליגה ברגע שכולם בריאים. (בתוספת איידן כשחקן תשע שביום נתון יכול לתרום).

המשחק בשבת מול ירושלים ואח"כ באילת הם מבחנים גדולים לקבוצה, אומנם ירושלים באים עכשיו במומנטום ולאחר שקצת יתייצבו ועפו מאירופה
אבל אני עדיין חושב שביום נתון ואם נשחק כמו אתמול (מהרבע השני) אפשר לנצח אותם.

צריך להאמין ולדחוף את הקבוצה, והכי חשוב להפסיק להתעסק בשופטים/איגוד ושיט מסביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 15 ינואר 2018, 17:46 
מקניל, על שלל איבודיו, הוא פשוט שחקן מצוין ובקלות השחקן הכי טוב בקבוצה. אחרי פתיחת עונה קצת מגומגמת הוא סוף סוף מראה את האיכויות שלו.
גם רביב נראה נהדר בשבועות האחרונים, טוני גפני נותן אימפקט עצום בהגנה (ואתמול גם בהתקפה) ואפילו אדריאן, על אף יום קליעה חלש, תורם לא מעט בהגנה ומבחינת אינטליגנציית משחק.
האוורד היה מצוין אתמול (שנים שלא ראיתי כזה הלפ אנד ריקאבר בהפועל) אבל מול גבוהים אתלטים אנחנו נמשיך לסבול. צריך להתפלל שרוברטס לא יהיה כשיר בשבת.
מקי עדיין נורא ומנקו עדיין מקבל קרדיט מופרך אבל זה לא ישתנה תחת פרנקו אז חבל להכביר במילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 39 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: