תמונות אדום עולה חדשות הפועל ת"א-כדורסל האתר הרשמי אולטראס הפועל שירים      עמותת האוהדים   פורומים משנים קודמות: 2003 2004 2005 2006 2007/8 2009/10 2011/12

פורום השדים האדומים

פורום אוהדי הפועל תל אביב
עכשיו 18 יוני 2025, 00:20

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

אנא לחץ כאן על מנת לצפות בחוקי הפורום

פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 510 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחלקת הנוער עונת 2017/18
הודעהפורסם: 06 ינואר 2018, 12:15 
⚽בדקה ה-57 נפסק פנדל לזכות הירוקים, בטענת הכשלה של אמבה בנימין ברחבה, וים כהן מגלגל אותו שטוח אל תוך הפינה הימנית, כשגיל דה-קוסטה מזנק שמאלה.
הפועל בפיגור 2:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2018, 12:22 
שני חילופים ראשונים בהפועל בדקה ה-65:
איתמר אפרת (28) נכנס במקום אמבה בנימין,
ובני טרידובסקי (17) נכנס במקום עמית מאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2018, 12:35 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-78:
עבד אטרש (21) נכנס במקום דניאל קוניצקי, כובש השער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2018, 12:43 
⚽בדקה ה-84 גיא דהן חודר למרכז הרחבה, ומגלגל שטוח אל תוך פינת שמאל את השלישי של המקומיים. הפועל בפיגור 3:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2018, 12:59 
באסה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 06 ינואר 2018, 13:08 
בסיום המשחק רושמת קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, הפסד שני ברציפות, הפעם 3:1 לאלופה, מכ' חיפה, למרות שער שוויון זמני, שכבש דניאל קוניצקי לפני סיום המחצית הראשונה מבישול של יהונתן לוי.
ההפסד מותיר את הקבוצה במרכז הטבלה עם 19 נקודות, כשמאזן שעריה 19:24 בתום 14 משחקי ליגה.
בשבת הבאה (13 בינואר) היא תנסה לחזור למסלול הנצחונות, כשתארח במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, את הפ' באר-שבע החזקה.
שעת המשחק תפורסם בהמשך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 11 ינואר 2018, 20:02 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: באר שבע לגדולים, משחקי חוץ קשים לקטנים והפתעות*

הקבוצה הבוגרת ניצחה אמש 0:1 בלוד במסגרת הליגה הלאומית, כשבהרכבה פתח בלם וקפטן הנוער, רז שלמה, אשר השלים את מלוא 90 הדקות במשחקו.
בנוסף, גם מלך השערים (7 בסה"כ) של קבוצת הנוער, עמית מלכה, נכנס כמחליף בדקה ה-88, דקה אחת לאחר שנכבש שער הנצחון, שהגדיל את ההפרש במקום השני בטבלה.
מחרתיים (שבת, ה-13 בינואר) יעמדו השניים לרשותה של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, במשחקה הביתי נגד הפ' באר שבע במסגרת המחזור ה-15 ואחרון לסיבוב הראשון, שיחל בשעה 12:00 בצהריים, ויתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל אביב-יפו).
החניכים של עומר פרץ יגיעו אליו מהמקום התשיעי בטבלה, כשהם עם 19 נקודות ומאזן שערים 19:24 בתום 14 משחקי ליגה, בנסיון לחזור לקו הנצחונות לאחר שני הפסדים רצופים, האחרון 3:1 בחוץ למכ' חיפה (דניאל קוניצקי לזכות הפועל).
האורחים - שמדורגים שני מקומות מעל (7), עם שתי נקודות יותר (21), אך מאזן שערים שלילי (20:15) בתום 14 משחקים - ינסו להתאושש מתבוסתם הביתית, 6:2 להפ' רעננה למרות צמד שערים של איתמר שבירו, סגן מלך השערים של נועם דיעי, שכבש 4 בסה"כ לזכות הקבוצה.

אגב, בהגרלת משחקי הגביע, שנערכה היום במשרדי ההתאחדות לכדורגל, נקבע לקבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, משחק חוץ אצל מכ' קביליו יפו מליגת המשנה במסגרת סיבוב ד' בגביע המדינה ע"ש אבי רן ז"ל, הראשון שבו נכנסות קבוצות ליגת העל למעגל המשחקים.
המשחק צפוי להתקיים ב-27 בחודש.

קבוצת נערים א', הפועל ת"א צחי בן פורת, תצא למשחק חוץ במגרש רייסר 4 (רח' הצדיק מירושלים 1, באר שבע), גם כן נגד הפ' באר שבע, במסגרת המחזור ה-14 בליגה.
המשחק יתקיים בשבת (ה-13 בחודש), ויחל בשעה 11:00.
החניכים של יוסי בילו יגיעו אליו מהמקום השלישי בטבלת הליגה, כשהם עם 28 נקודות ומאזן שערים 16:37 בתום 13 משחקי ליגה, וינסו להמשיך את המומנטום מהשבוע החולף, שכלל שני נצחונות (3:4 ביתי על סכנין בליגה משערים של שביט מזל, יהונתן שניידר, אושר דוידה והראל אלטורי; ו-0:1 על בחוץ על ראשל"צ בגביע משער של אילי טמם).
המארחים מדורגים שני מקומות מתחת (5) עם שתי נקודות פחות (26) ומאזן שערים 17:25 בתום 13 משחקי ליגה.

בהגרלת הגביע קיבלה הפועל ת"א צחי בן פורת משחק חוץ אצל בני סכנין (מקום 15 בליגה הבכירה) בשלב שמינית גמר גביע המדינה ע"ש חיים הברפלד ז"ל.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תפתח את השבת במשחק חוץ אצל הפ' עירוני רמה"ש, שיחל כבר בשעה 08:30 בבוקר, ויתקיים במגרש הסינטטי (רח' החלוץ 48, רמת השרון) במסגרת המחזור ה-15 ונועל הסיבוב הראשון בליגה.
החניכים של אורן קדוש, שבמקום השישי בטבלה עם 25 נקודות ומאזן שערים 15:28 בתום 14 משחקי ליגה, ינסו לחזור למסלול הנצחונות לאחר התיקו 2:2 הביתי בשבת שעברה עם הפ' פ"ת למרות השערים של יואב צור ויואב ליברוס.
המארחים במקום העשירי עם 21 נקודות ומאזן שערים 15:23 בתום 14 משחקי ליגה.

בהגרלת הגביע קיבלה הפועל ת"א ישין משחק חוץ אצל בני יהודה (תשיעית בליגה הבכירה) במסגרת סיבוב ד' בגביע המדינה ע"ש ברוך מנדלבליט ז"ל.

לאחר שהביסה השבוע 1:6 (מצמד שערים שכבש אופק סימקין, צמד שהוסיף מור סימן טוב, ושער שהוסיף טל ארצ'ל לצד עוד אחד עצמי) את מכ' קביליו יפו, קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א רמי, תתארח השבת (13 בחודש) למשחק חוץ במסגרת המחזור ה-13 בליגת מרכז (בטבלתה היא מדורגת רביעית עם 25 נקודות ומאזן שערים 9:24 בתום 12 משחקי ליגה) אצל עירוני מודיעין (מקום 11 עם 9 נקודות ומאזן שערים 23:17 בתום 11 משחקי ליגה), שיחל בשעה 10:30 בבוקר, ויתקיים במגרש מודיעין חדש (השדרה המרכזית 15, מודיעין-מכבים-רעות).

לקבוצת הצפון, לעומתה, יחכה לא פחות מאשר דרבי אצל מכ' ת"א אילן במסגרת המחזור ה-13 בליגת שרון, בה ממוקמת הפועל 15 ולפני אחרונה בטבלה (הפסידה השבוע 3:1 למכ' פ"ת למרות שער של אל ים קנצפולסקי), ואילו מכ' מדורגת שלישית.
המשחק יחל בשעה 08:30 בבוקר, ויתקיים במגרש הסינטטי בקרית שלום (דרך בן צבי 106, תל אביב-יפו).

בהגרלת הגביע קיבלה הפועל ת"א רמי משחק ביתי נגד הפ' באר שבע, וקבוצת הצפון משחק חוץ אצל הפ' עירוני רמה"ש במסגרת שמינית גמר גביע המדינה ע"ש ז. קליאוט ז"ל.

כל משחקי הגביע יערכו בשבת ה-27 בחודש (ינואר), למעט משחקה של קבוצת נערים א', שיידחה כנראה לפורים בגלל שהות הנבחרת (עם נציגינו, אושר אלמו ואופק עובדיה) עד גיל 17 בטורניר בחו"ל.

בהצלחה לכל קבוצות המחלקה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 12:21 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, שם יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (בחולצות אדומות, ומכנסיים וגרביים לבנים), נגד הפ' באר-שבע (בשחור מלא) במסגרת המחזור ה-15 והאחרון לסיבוב הראשון בליגה.
החניכים של עומר פרץ, שבמקום התשיעי עם 19 נקודות ומאזן שערים 19:24 בתום 14 משחקי ליגה, פותחים עם יובל שדה (1, תלבושת כחולה) בשער, טל לוי (24), מור נעמן (15, קפטן), איתמר אפרת (28) ואביעד גולן (23) בהגנה, איתי קדם (6), עמית מאיר (29), בני טרידובסקי (17) ועמית מלכה (7) בקישור, ודניאל קוניצקי (14) ואופק עובדיה (16) בחוד, תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) לאחר הפסד מור נעמן בהגרלה, ומוציאים את המשחק לדרך לעיני כ-130 צופים.
האורחים מדורגים שני מקומות מעל (7) עם שתי נקודות יותר (21), אך מאזן שערים שלילי (20:15).
שופט: מג'ד רושרוש.
⚽בדקה ה-12 יגיל אוחנה האורח מעלה את הבאר-שבעים ליתרון של 0:1, והפועל בפיגור.

נערך לאחרונה על ידי אורביט בתאריך 13 ינואר 2018, 16:08, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 12:40 
⚽בדקה ה-36 אלי טרוסט מכפיל את היתרון הבאר-שבעי, והפועל בפיגור 2:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 12:58 
⏱מחצית ראשונה חלשה מסתיימת בפיגור 2:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 12:59 
פראיירים. היו יותר טובים מב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:05 
⏰המחצית השניה נפתחה עם חילוף ראשון בהפועל:
יהונתן לוי (10) נכנס במקום איתי קדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:10 
בדקה ה-50 נפסל שער של טל לוי בטענת נבדל לא ברורה, והפועל עדיין בפיגור 2:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:12 
משחקים טוב, מגיעים להרבה מצבים, אבל לא מסוגלים לשים כדור ברשת.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:19 
חילוף שני בהפועל בדקה ה-59:
רז שלמה (5) נכנס במקום טל לוי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:26 
חילוף שלישי בהפועל בדקה ה-68:
דניאל בריזל (8) נכנס במקום עמית מאיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:30 
3-0 ב"ש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:32 
בדקה ה-70 סופג בני טרידובסקי כרטיס צהוב.
⚽כעבור דקה (71) יוני אליאס מעלה את האורחים ליתרון 0:3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:44 
חילוף רביעי בהפועל בדקה ה-85:
עבד אטרש (21) נכנס במקום איתמר אפרת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:46 
סמל אישי של המשתמש
אלונה חטפני עומדת שם עם פנקס לגנוב לנו שחקנים או שלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:49 
5 דקות תוספת זמן לסיום המשחק,
הפועל עדיין בפיגור 3:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:50 
dino כתב:

יושבת שורה ראשונה ביציע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 13:57 
סמל אישי של המשתמש
אורביט כתב:
dino כתב:

יושבת שורה ראשונה ביציע

לא לתת לה גרגר אפילו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 14:00 
לא נראה לי שיש לה מה לגנוב בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 14:04 
סמל אישי של המשתמש
אדום כתב:
לא נראה לי שיש לה מה לגנוב בכלל

יש כמה שהיא תשמח לגנוב. באין הרבה כישרון, היא והקנדי הבן של זונה, לוקחים כל מה שהוא כישרון, או שמדברים עליו ככישרון. כל מה שהמילה כישרון עופפת אותו באי אלו כיוונים.
שתלך לחפש. שתגנוב ממקומות אחרים בניסיון להפוך את ב"ש בבוא היום למועדון דרג א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 14:18 
בתוספת הזמן זוכים האורחים לכדור עונשין מ-11 מטרים בטענת הכשלה ברחבה, ויוני אליאס, כובש השער השלישי, בועט אותו לקורה לפני שריקת הסיום, שקובעת לקבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב, הפסד שלישי ברציפות, הפעם 3:0 בבית להפ' באר שבע.
ההפסד מותיר את הקבוצה במרכז הטבלה התחתון, כשהיא עם 19 נקודות ומאזן שערים 22:24 בתום 15 משחקי ליגה.
בשבת הבאה (20 בחודש) תנסה הקבוצה לעצור את רצף ההפסדים במשחק ביתי נוסף, נגד הפ' עירוני רמה"ש בפתיחת הסיבוב השני.
שעת המשחק תפורסם במהלך השבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 13 ינואר 2018, 15:01 
חייב לציין שלמרות ההפסד די נהניתי לראות את הנוער.
יש שם לא מעט שחקנים מוכשרים עם פוטנציאל בוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 19 ינואר 2018, 20:25 
*השבת במחלקת הנוער של הפועל תל אביב: מסכמים סיבוב*

הקבוצה הבוגרת רשמה היום נצחון שני בתוך שבוע, כשאחרי ה-0:2 הביתי על בית"ר ת"א/רמלה, ניצחה 0:1 בחוץ את הרצליה.
קפטן קבוצת הנוער, רז שלמה, עלה כמחליף ל-35 הדקות האחרונות של המשחק, לאחר שבנצחון הקודם שותף לשש דקות הסיום.
מלך השערים (עם 7 בסה"כ) של הקבוצה, עמית מלכה, שותף לחמש דקות הסיום, לאחר שבנצחון הקודם שותף ל-23 הדקות האחרונות.
הפועל ת"א ניסנוב סיימה בשבת החולפת סיבוב ראשון בינוני במקום התשיעי בטבלת הליגה עם 19 נקודות ומאזן שערים 22:24 בתום 15 משחקים, לאחר שהפסידה 3:0 בבית להפ' באר שבע, כשחסרה את המגן, עלי אלעוברה, שצבר חמישה כרטיסים צהובים.
מחר (שבת, ה-20 בחודש) במסגרת המחזור ה-16 בליגה, שיפתח את הסיבוב השני, הוא יחזור לעמוד לרשותה במשחק הבית נגד הפ' עירוני רמה"ש, שממוקמת מקום אחד מעליה (8) עם נקודה אחת יותר (20) ומאזן שערים 20:20 בתום 15 משחקי ליגה.
המשחק יתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב (רח' הלוחמים 4, תל אביב-יפו), ויחל בשעה 10:30.
בסיבוב הראשון (מחזור הפתיחה) זה נגמר בהפסד 4:3 הפכפך באצטדיון גרונדמן, למרות שערים שכבשו יהונתן לוי, עמית מלכה (בפנדל) ודניאל קוניצקי.
לזכות רמה"ש כבשו אביאל בן חמו, עמית מגוז (צמד) ורון אשכנזי (מלך השערים שלהם עם 6 בסה"כ), שכבש גם בשבת החולפת פנדל בהפסדם 3:2 אצל רעננה, כשאת השער הראשון כבש טל דאון.
מחר ינסו חניכיו של עומר פרץ לעצור את רצף שלושת ההפסדים עם תוצאה טובה יותר בגומלין הביתי.

הלהיט של המחלקה, קבוצת נערים א' הפועל ת"א צחי בן פורת, רשמה השבוע שני נצחונות יפים, וסיימה את הסיבוב הראשון במקום השני עם 34 נקודות ומאזן שערים 16:41 בתום 15 משחקי ליגה.
בשבת ניצחה 0:3 בחוץ את הפ' באר-שבע, מצמד שערים שכבש שביט מזל, ושער שהוסיף אושר דוידה.
השניים חולקים את מלכות השערים של הקבוצה, כשכל אחד מהם כבש 10 שערי ליגה.
את שערו העשירי כבש שביט מזל ביום שלישי האחרון בדקת הסיום של הנצחון הביתי על נועלת הטבלה, הפ' כפר-סבא, 0:1 בחודורוב.
השבת תנוח הקבוצה ממשחקי הליגה, כשביום ראשון ושלישי ייצגו אותנו אושר אלמו, אושר דוידה ואופק עובדיה (ששותף העונה לא מעט גם בקבוצת הנוער) במדי הנבחרת עד גיל 17 בטורניר הידידות במינסק, בלארוס.
לליגה יחזרו חניכיו של יוסי בילו רק ב-3 בפברואר, כשיארחו את הפ' עירוני ק"ש למשחק ביתי בחודורוב, ששעתו תפורסם עד אז.

קבוצת נערים ב', הפועל ת"א ישין, תפתח את הסיבוב השני עם משחק חוץ אצל הפועל באר-שבע במסגרת המחזור ה-16 בליגה.
המשחק יתקיים מחר (שבת, ה-20 בחודש) במגרש רייסר 5 (רח' יהודה הלוי 1, באר-שבע), ויחל בשעה 11:00.
החניכים של אורן קדוש יגיעו אליו מהמקום השמיני בטבלת הליגה, כשהם עם 26 נקודות ומאזן שערים 17:30 בתום 15 משחקי ליגה, לאחר שבשבת החולפת סיימו בתיקו 2:2 בחוץ עם רמה"ש למרות שערים של יזהר זנו ועומר קורסיה.
המארחים שני מקומות מעל (6) עם שתי נקודות יותר (28) ומאזן שערים 18:29 בתום 15 משחקים.
בסיבוב הראשון (מחזור הפתיחה) זה נגמר בנצחון 1:2 תל-אביבי ביתי בחודורוב, משערים שכבשו עיליי קריספי ויזהר זנו.
את הסיבוב סיים החלוץ, יואב ליברוס, כמלך השערים של הקבוצה, כשכבש 7 בסה"כ.

קבוצת נערים ג' דרום, הפועל ת"א רמי, תארח מחר (שבת, ה-20 בחודש) את הפ' ראשל"צ למשחק במסגרת המחזור ה-14 בליגת מרכז, בטבלתה היא ממוקמת חמישית עם 28 נקודות ומאזן שערים 9:26 בתום 13 משחקים (לאחר הנצחון 0:2 בחוץ על מודיעין, משערים שכבשו ניל חזקיהו ומור סימן טוב), כשיריבתה במקום השני בטבלה עם שתי נקודות יותר (30) ומאזן שערים 14:57.
המשחק יתקיים במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, ויחל בשעה 12:50.

קבוצת הצפון תנעל את השבת בשעה 14:50, כשתארח את הפ' פ"ת במגרש וולפסון 2, המרכזי במתחם חודורוב, במסגרת המחזור ה-14 בליגת שרון, בה היא ממוקמת 15 ולפני-אחרונה בטבלה, כשהיא עם 5 נקודות ומאזן שערים 31:18 בתום 13 מחזורים לאחר ההפסד 3:1 בדרבי החוץ בקרית שלום למכ' בשבת החולפת למרות שער של סבסטיאן הרננדס, ותנסה להתאושש על חשבון השישית בטבלה עם 23 נקודות ומאזן שערים 20:41.

בהצלחה לכל קבוצות המחלקה האדומה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2018, 10:45 
בוקר טוב ממתחם חודורוב, שם יצא לדרך משחקה הביתי של קבוצת הנוער, הפועל ת"א ניסנוב (באדום מלא), נגד הפ' עירוני רמה"ש (בלבן מלא) במסגרת המחזור ה-16 בליגה.
החניכים של עומר פרץ, שבמקום התשיעי בטבלה עם 19 נקודות ומאזן שערים 22:24 בתום 15 משחקי ליגה, פותחים עם יובל שדה (1, תלבושת ירוקה) בשער, טל לוי (24), אפק בלאס (3), רז שלמה (5, קפטן) ועלי אלעוברה (11) בהגנה, מור נעמן (15), שי אליאס (18), בני טרידובסקי (17) ועמית מלכה (7) בקישור, ודניאל קוניצקי (14) ויהונתן לוי (10) בחוד, תוקפים הפוך (לכיוון חדרי ההלבשה) לאחר הפסד רז שלמה בהגרלה, ומוציאים את ההתמודדות לדרך לעיני כ-90 צופים.
האורחים במקום השמיני בטבלת הליגה עם 20 נקודות ומאזן שערים 20:20 בתום 15 משחקים.
שופט: רועי רנשרייבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: 20 ינואר 2018, 11:28 
⏱מחצית ראשונה בינונית מסתיימת בתיקו 0:0.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פורום נעול נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 510 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה

חפש:
עבור ל: